Цветанов се оттегля от политиката, ако са подслушвани политици и журналисти

Ако някой докаже с доказателства, че има частен ГДБОП, който подслушва политици и журналисти, аз ще бъда първият, който ще се оттегли от политика, от всички постове, които заемам. Това заяви пред bTV бившият вътрешен министър и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той не знаел и за разработка "Будали".

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се оттегля от политиката, ако са подслушвани политици и журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов, не им се връзвай! Те са дребна цаца. Поразсмърдяли са се, защото дойде времето да плащат. А тия тук, пазмодиий, са няколко платени дра(и)скачи! Ние, по- старите, познаваме приомите им, все едно и също- лъжи, заплахи, лъжи, заплахи...

Мамицата ви , за това ли харчите парите дето ви ги внасям всеки месец.С чужда пита масраф правите.На 12.05 да се задавите с крадените пари

Тоз Флорънс хич не е цвете за мирисане-по сурата му личи, че е говедо от сой! За авера му Буда-да не говориме! И двамата са мутри от класа и са способни на всякакви престъпления, а законите най-малко ги стряскат пък тях! НО ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА, КАКТО ГЛАСИ ПОГОВОРКАТА-С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ!

Гьонсурат. Айде изкарайте малко данни за Деси. Неговата половинка. Образование, статус, специалност. Все подвизаваща се на апетитни длъжности в МВР.

Цветанов: - Отеглям се, ако докажете! - Ако не докажете, оставам!

Ами сега, ако е частично вярно казаното преди малко, какво ли щв стане. Дали ЦЦ е човек, който държи на думата си?

Най-добре да се маха и да се скрие некъде!! Даже после може да отиде да направи дует с потния му приятел и да пее стари шлагери на бабичките които са гласували за него някога :)

Дай боже да си удържи на думата!!! А ще трябва да продава и от апартаментите дето ги колекционира за да плаща на адвокати и на охраната.

оттегляне, защото полицаят не е демократ, а полицаят. Вън от политиката!

Нещата са направени така, че да няма доказателства и не се докаже. То е ясно.

Той си оправи положението, за кво му е вече политика.

Ще му развалим положението

Когато и да се оттегли, все ще е късно!

Сто милиона за подслушване?! Подслушва се цялото народонаселение. Ние тук също. В удобен момент пляс... компромат.

Цецо, търсят шофьори за автобуси по линията 76. С твоята мутра и култура на физкултурник ставаш тъкмо за тази професия. И по ум, и по стойка го докарваш. Като ти ушият и капа по акъла, хептен ще си дойдеш на мястото...

Страхотна глава! Природен феномен!

този световен политк трябва да се "оттегли " при всяко положение, за да не ни досажда повече с глупавата си физиономия приличаща на ръпон

АААААААА,До гуша ми дойде от вас - паразитите министри и депутати.

НЕ СА НАИВНИ!НАЧАЛНИЦИ СА НА НАГЛИТЕ.

РЕДАКТОРИТЕ НА ДИРА СЕ ПООЛЯХА С АНКЕТАТА!

ЗАЩО БЕ?НАЛИ БЕШЕ НАЙ-ОПРАВНИЯ!КАКВОТО ДА КАЖЕМ ЗА ТЯХ-М А Л К О Е!!!!

Бойко и Цецо няма да позволят на някой да им измъкне властта под носа, трябва да сме много наивни, за да не го разбираме! Падането от власт на 12 май им гарантира директно влизане в затвора! Така, че те ще се "постараят" с всички сили да не влязат, а за нас всички демократи- това са най-важните избори !!! Герберастията е плевел, който българската почва го изхвърля от самосебе си!

За съжаление нещата в България понастоящем са такива, ЧЕ дори да се окаже, ЧЕ ЦЦ е невинен АЗ лично НЯМА да повярвам в това НИКОГА!!

Как ще е навинен? Те излъгаха цяла България, че могат да управляват, а се оказа, че едва са завършили начално училище, не са прочели една книга и цял живот са се занимавали с изнудвания, отвличания, мокри поръчки и контрабанда. Доведоха рекордна безработица и стагнация, масови самоубийства и пълно безхаберие в администрацията. Дали са невинни?

Ами Цецко стягай си багажчето тогава!На теб хората не ти вярват и една думичка.Апропо кво стана с Мишо Бирата?

подтекста е "заминавам за щатите" тук ще ми "утеснее" като разберат кави съм ги надробил и как "обещаното" не е като "даденото"

Боко, Цоко, Плевела, Дянката- това е съвременната ДС и внедрените антибългарски агенти! Те продадоха, разграбиха и разрушиха страната! Сега се оказа, че няма проблем Енерго-про и ЧЕЗ да не увеличават тока. И щели да премахват преноса за чужбина. А у нас? Вън ГЕРБ от властта. Не и на Командири, Янки и всякаква друга подобна сволач.

Цветанов има доволния вид на човек, успял да скрие всички доказателства. С нетърпение чакам да излязат записите, да видим какво ще говори тогава.

Цецо лъжеца пак скри топката! По същество с е касае за разкрита структура на ДОТИ-МВР , прикритие ползвана от ДОТИ ,за осъществява на външно наблюдение,проследяване,ползване и контол чрез спец разузнавателна средства не по разпоредбите на Закона.Типично за МВР- по и по времето на Слънцето и Цецо-кумеца.

Това да го видя,няма да го повярвам.Властта е много сладко нещо,а има хора които със зъби и нокти ще се мъчат да се задържат в нея.Цветанов никога няма да се откаже от властта и тъка ще увърти нещата,че всеки друг ще е виновен,но не и той.

И някой ти верва цвъчко..Та ти след толкова явни провали не направи опит да си подадеш оставката а сега искаш "доказателства" да ти дават когато ти без доказателства издаде един куп присъди и квалификации..Вече се убеждавам че тези които ще гласуват за него и буда са със същите морални принципи..

Кой е смел и доблестен, за да се изправи и пред медиите да каже истината, та този Господин да не се явява изобщо в политиката. Факт е че се изказва по този начин, ни говори, че всичко е режисирано.

Въх, ко праим сига? А сегинка де? Как да вадиш нови доказатерства, та слънчицето ще залезе бе! Никакво показване на например флашки със записи на телефоните на водачите на протестите! Ма май Цвъки се бъзика! Нали се е бетонирал като водач на 2 листи, та щем, нещем ще го траем поне още 4 години, ако не и по-малко!

Аз от отдавна го подозирах това, защото той е адски прост и некомпетентен пък едновременно с това всички го толерират. Няма как това да се лучва ако не държи компромати, вкючително и за Буда, сигурен съм!

дъртите шестаци само такива неща са им в кухите глави-те от това са живели до сега и няма лесно да се откажат от шантажите на които любимата партийка ги научи,добре че поне ЕГН-то ще си каже скоро думата

Цецо, дори и да не се откажеш, ние ще те откажем на 12 май. :)

а ние ще престанем да наливаме пари в пенсионния фонд за да не може докато се споминете да си налагате комуноидните възгледи!!!!

Да гласуваш за комунистите е все едно да зарежеш децата си!

Исаев, стига вече! Преиграваш.

Брех, Цецо се оказа любител на доказателствата. Помним времето, когато всичко което кажеше МВР шефа, трябваше да се взима за чиста монета и само на база на неговите приказки, Съда трябваше да издава присъди. А сега, когато е от другата страна иска доказателства. Ееее Цецо, от кога ти пораснаха баджаците, от кога и ти стана проститутка?

Предлагам да си направим чучули на ЦвЦв и ББ и като се сетим за тях с дряновица да си ги поотупваме.Така ще си намалим вътрешното наприжение при мисълта за мутри.Това е доказано в Япония срещу омразните.

цветанов подслушвани са разговори на ванио танов с боъко борисов. аиде каги сега кои ги е подслушвал, а ако не знаеш наи-добре да си ходиш от политиката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля Ви не показвайте повече такива плъхове по медиите и телевизиите. Заедно с президента трябва да бъдат линчувани от всенародната обич. На власт да идва националистическа партия с ясни задачи за саморазправа с тези престъпници и да олекне на хората и да престанат да се самозапалват. Медиите да не показват тези мутри навсякъде и да подтикват към самозапалвания в пристъп на ярост за соморазправа.

съсел а не плъх(защото плъха е мъжкар) е вашият лидер с очилцата и шкембенцето до неговата любовница а вие...вие сте просто една стара изпята песен

Най добре е ти и оная тиква Буда да се махнете при братя Галеви, там ще си броите с тях заграбеното. А тук хората ще гладуват спомняйки си как сте ни хранили с асфалт. Писна ми да ти гледам тъпата мутра.

Не бъркай Цецо със шадраванестия!

Много си активно, бе момченце. Да не са ти дали вече някой лев да кълчиш пръсти по цял ден за тях? Я се опомни и се поукроти малко...

Усети накъде отиват нещата и се опитва да се измъкне по терлици, хитрецът му селски, щото като се провалят с 12% на изборите без друго ще трябва да си тръгне нашамаросан. Сега сам ще си изфабрикува компроматченцето, после ще се оттегли обиден да си харчи паричките и да си живурка в апартаментченцата. Мушморок...

Цецо съ върни като министър, но ти няма да поумнееш...това си е лошооо

Аууу, май три години и осем месеца, Вашата глава е била между "двете бузи" на Цв.Цв. и компания

"Цецо съ върни" -ха-ха-ха ,боко тиквата от село долно нанагорнище

НЕ ТИ ВЯРВАМ ЦЕЦО.

Липсата на вяра те прави нещастен. Трябва се вярва...

Да, някои вярват и на таласъми.

Цецо за България е като Исус Христос за Света!

А какъв е Боко за България?

Е как кой? Господ :)

Гаргамел

Боко е бащата на нацията, старшината на ротата, Папата на нацията...аз и ти сме клисари де не знайме къде и как да стъпим...някой трябва ни показва, да ни подава бастунчето кога залитнем, кога паднем - ръка за ставане...комунизма направи от хората импотентно население - вместо да се бори с проблемите - то се самозапалва и бяга

хахахааах, тоя ме разсмя. Абе келеш, знам че не разбираш, яко лудо копеле си! Няма ли кой да те пребере на 4-тия???!!!

времето се развали и памперсите пак седнаха на задните си мозъчни клетки и заръсиха мъдростите си,явно устискаха и тази зима и ще видят пак слънцето но с тази злъч която са се напълнили.....не им остава дълго да го гледат

Навремето са били и против Исус Христос - замеряли са го с камъни, но това не му е попречила да спаси Света!

Гарга рошава, ти им такова мамата и бабата на гробарите бе.... Ще ядеш пердах от Цецо лъжецо със сигурност!!!! хихихихи

Как ли да повярвам на ЦЦ, като само известните му прякори ме карат да се отблъсна от такъв човек? Да видим как звучат: Цецо ЛЪЖЕЦО, Цецо КРАДЕЦО, Цецо ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА, Пъпеша, Буратино и т.н. Той от трибуната на НС обвиняваше цели съсловия в какви ли не грехове, като лъжеше безогледно, организираше арести на кой ли не известен човек в БГ и след това всичко се оказваше пълна порнография, кръщаваше акции с имената на магистрати и нагло лъжеше, че не е вярно. Сега как да му вярваме? Такива хора с делата си доказват колко долнопробни лъжци са. Даже с лъжите си най-нагло оплете и възрастните родители на съпругата си. Той ли е най-подходящия човек който да ни говори за морал?

вече четири дела в хага много ясно и красноречиво доказват че булгарите са редовно подслушвани. аз лично сащо сам подслушвана. работя за известна чузда обществена организазя и службата за която работя ми е издала документ, които ясно показва че телефона ми е бил подслушван. предвид факта че сам с двоино гразданство аз смятам да потарся сащо правара си в сада в хага като адвокатите ми обясниха че мога да осадя булгаря за огромна сума. така че този на снимката да не се прави на света вода ненапита. в момент когато деветдесет прозента от булгарите гладуват неговото министерство имаше бюгзет един милярд и двеста милиона лева. е каде е истината

Простак - като го видя и изпивам трудно за контролиране желание за физическа разправа ........... моля не ни слагайте такова снимки толкова рано на 1ва стр

ДС драскач Gargamaliys писува тук за 50 лв хонорар на ден

GargamEliys или GargamAliys е ДС драскача? Май тоя с Е-то е повече ДС-обвързан!

Нямате представа как се зарадвах като прочетох,че цецко се оттегля от политиката.Аз безбожника почти повярвах,че има господ.Но по нататък имаше АКО и то се размериса и наистина как съм допуснал наивно да мисля за добродетели при мутрите.

В България да си в политиката определя гласоподавателя. Дори те радва ли натъжава - това няма никакво значение. Твойте правомощия са на 12 май да гласуваш. Всичко друго са емоции и нямат реална стойност.

Няма друго правителство, толкова атакувано...но не бе БСП, Първанов, Доган с неговата ДС дружинка - ДПС, Костов с различните му мекерета около него, бандитите от малкия до най големия мафиотски бос, Кунева и тя постоянно му се качва отгоре - когато решиш да правиш промяната в България - това те очаква. Дори "голямата мечка" и тя реве по него...това е орисията им - да са мразени в името на България!

Гарга, когато СТРАНАТА ти се СРИВА във всички международни класации, след 3.5 г. управление на една партия,това не се нарича промяна, а КАТАСТРОФА!

Тъп и устат.

гласуваш за съсела минал под дъгата и акостирал на левия бряг и получаваш като бонус манафчо доганчо+болен сайдеров ,това било спасението на БГ според тия памперси бивши шестаци и селски военни :))))))))))

А бе чиче, как всичко казано против вас все е лъжа, а вашите глупости все истина. Подслушвате и разработвате и частни лица дето говорят против вас, на всички ни е ясно. Няма грам лъжа в изнесените сведения!