Дадоха висок пост на съдийка, подслушвана от колега

След кратък дебат за личния й живот, ВСС избра за председател на окръжния съд в Хасково Миглена Тянкова, чието име беше намесено в скандал с подслушване от неин близък колега.

Обратно в новината

Коментари - Дадоха висок пост на съдийка, подслушвана от колега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова ли няма една работеща съдийка без срещи със жълтите страници??

Как така да няма значение с кого живее един председател на окръжен съд! Тука не става въпрос за неин съпруг, а за т.н. любовник. А тази в кой университет се образовала за юрист? Дали във ВСС се интересуват поне от тази част на биографията?

Тая я познавам, много е куха селска пръчка. Обаче на Лазар пръчката е по-важна и т.нар. ВСС обслужва и тези му интереси. Срам и позор за България !!!

Добре дошли в държавата на мутрите и ку...те.

Дадоха й високия пост, защото я възмездяват за това, че е била "жертва на подслушване" или защото има професионални заслуги ? Така и не става ясно защо точно;о)

Избраха лице , корумпирано и малоумно , пълна простакеса. Отговаря на всички критерии на сенилните дебили от всс. Останалите кандидати бяха с класи над тая ... другарка. Само с негативни доклади от ес няма да стане. Тия наглеци от намеци не разбират. Да ги отвеем. Със здраве :)

тази редовно си говори с цветанов

... And Justice For All

прецизирайте си информацията. тя не му е заела мястото, тъй като той е окръжен прокурор, а тя е избрана на председател на окръжен съд

И кво става? Колкого по-големи к-ви, на толкова по-висок пост, че на това отгоре, получили индулугенция за интимните си действия от главния прокурор БВ.

Абе, няма ли да разритате най-накрая боклуците в Кърджалийския съд. Там са се разгащили от 20 години В.Спасовци,Г.Милушевци,В.Събевци Т.Балтовици , известни като ФИРМАТА. Тия се спукаха да събират кинти по делата дето им ги носи тяхната куриерка Е.Пенчева . Осраха се вече а ВСС си барат....

ПАК НЕГАТИВЕН ДОКЛАД ОТ ЕК!! НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ С КОГО..А ЗАКОН ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИМАЛИ БЕ СЪДИИ!!! ДА ЗА ВАС ИМА ЗАНАЧЕНИЕ САМО КОЛКО НА МЕНЕ!! ПОСЛЕ ЗАЩО СА ПОДКУПНИ, ЗАЩОТО СА СИ ГО КУПИЛИ МЕСТОТО ДА СЪДЯТ!!!

Братята-зидари след театрално ритане по кокалчетата са назначили правилната сестра!

защо нещо избягват връзките на уважаемата г-жа съдия Тянкова с един човек от високите етажи на правосъдната система? Лазар го викат, на Грую е момче.

На кой Грую,на комунистчето,ли?!...

че то свестни няма горе,само чевена кал.като се почне от портиера и се стигне до министър пред. и прзидента всички са проверени другари,случаини хора няма.

Сегашните доносници и натегачи превъзхождат с пъти комунистическите уши, които са предмет на комисията по досиетата. Добре че няма Белене и Ловеч. Пази Боже.

Това се прави навсякъде във ЕС за това внимават много къде ходят и какво говорят. Тъка че аз го подкрепям. Трябва да го има ако си чист какво ти пука. Нали на са чистачи ,а раздават правосъдие. Аз съм за контрол. Да подслушват мен ще видят колко тревожен е света около мен

Та кой толкова и за какво я плашел че и охрана от ГДБОП????Явно да не се разкрие какво са си говорили с висшите магистрати които днес я назначиха..Бол пари в хазната за да се "пазят"хора които никой не ги заплашва...