Подсъдимите за смъртта на Чората "спасени" заради изтекла давност

Поредната присъда обаче не е окончателна, но близките трябва да получат голямо обезщетение

Обратно в новината

Коментари - Подсъдимите за смъртта на Чората "спасени" заради изтекла давност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли значение как ще бъде ликвидиран Чората? Важното е, че много други заслужили зорлии не го последваха, даже го поръчваха.

А този за смъртта на Чакъра , дето го е стрелял с гранатомет?

Униформени държавни килъри ...

От еспертиза строшен череп и скъсана аорта до задушаване -разликата е от земята до небето!Практиката показва, че всичко се замита яко!Министъра лично е трябвало да се заинтересува защо експертизите са толкова различни и да се намеси!

Чорката да подухва супичката! Отишъл си е точно от смъртта, която заслужава. Дай боже на всички бандюги такава лека смърт!

Бандюга кога и да го утепат, все е късно.

питам се , тая давност как я броят с прекъсванията или без. въртът сучат и накрая ги оправдаят. и накрая като Монте Кристо/Едмон Дантес/ - всеки ще си раздава собствено правосъдие май?

да убиват без съд и присъда могат само едни /знаем кои/ , а той даже няма присъда. още повече ,до колкото знам , ние нямаме смъртна присъда.

За какво ни е смъртна присъда - имаме си здравна каса .

как може да се дават пари за умрял бандит да го съдят да неговите прегрешения дори и умрял

Вместо да се питаш, прочети и ще ти се просветли! Ама туй, четенето, зорна работа. А и разбиране иска.

Dir, турете още по една снимка на горкия ПРЕСТЪПНИК, някоя ПО-ГОЛЯМА И ПО-ШАРЕНА, намерете някоя, дето гали някое агнънце, или кученце, та да ни домилее още повече за този УБИЕЦ! Доказан престъпник, хората, които го хванаха, вместо медал да им дадат, ги влачат по разни съдилища 100 години! А вие, в типично новия ви "иновативен" стил ни заливате с идилични снимки голям формат на този главорез и семейството му! А претендирате да сте независима медия! Срамота!

Убили го без съд и присъда.Държавата още пищи от тези лекета.ВИС-2.Когато те трепеха и се гавреха със сума народ, забравяме.За кучетата, кучешка смърт.Те самите се омешиха така със ченгетата, че и до днес не може да разбереш, кой ченге, кой бандит.

Майсторска работа на полиция и прокуратура! С изключително майсторство и хитрост ,,органите" успяха да оправдаят убийците...

Не може народът да отделя от залъка си, за да издържа убийци и бандити в МВР. Кога институциите ще се изчистят от престъпност?

Роднините на Чората да обжалват в Страсбург и всички възможни международни инстанции. Нека целият свят да види, че в България полицията, лекарите, съдиите и властта се състоят от убийци, които се защитават един друг. В добавка, всички тези "хора" се издържат от нашите данъци!

оправдава!този съд за пореден път доказва,колко е корумпиран и сбъркан.

За мутри не ми е жал!!! Те роднините да бяха опечалени по-рано, когато е бил престъпник!!! Престъпниците трябва да бъдат лишавани от граждански права!!! Без Крумови закони няма да се оправим!!! Полицаите трябва да бъдат наказани за немарливо изпълнение на работата си по опазване на реда, нищо повече!!!

Спец полицаите са невинни. Те са искали да задържат Чората, а той е налетял на бой... Като е станало мелето той е паднал и си е ударил главата...

Не е въпросът да ги е жал, загубеняко. Както са пребили Чората, утре могат да пребият и теб. Тия глупости, дето ги разправяш да лишавали престъпниците от граждански права са се случвали в Средновековието и си има причина светът да се променил оттогава. Законът важи в еднаква сила и за гражданите, и за полицаите, така че като дрънкаш тия простотии, ти иемно отричаш върховенството на закона за сметка на махленско "правосъдие".

Браво на полицаите...

Значи, човека може да е бил и най - големия боклук на земята ако щете. Това няма значение. Има си закони, има си съд. Редно е там да се раздават наказанията. Има доста хора които искат правосъдие без съд и присъда, директно на улицата. Ако им харесва толкова могат да вървят в Либерия и там да си раздават правосъдие както си искат.

Toi - ministyra - ne razlichavashe fontan ot pisoar, ti go karash da se interesuva...