Русия и Турция подписаха споразумение за ”Турски поток”

Русия и Турция подписаха междуправителствено споразумение за изпълнение на проекта за газопровод под дъното на Черно море "Турски поток".

Обратно в новината

Коментари - Русия и Турция подписаха споразумение за ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празникът по споразумението е завършил с ритуално обрязване на славянският ни брат Владимир.

Май обрязаха Боцето. И му закачиха едно газово хъбче отзад

Пропуск на Путин и Ердоган! На срещата трябваше да присъства и Борисов, със своето газово хъбче

През задника,се давят...

браво на тях, а ние понеже ни управляват гъ...золизци, пак на сухо и пак сме зависими от някои си.

А сега-станаха два задника...да ти е сладко другарю-товарищ...

остана с пръст в хъба, тоест г.за

Газовия хъб на Бойко е като другите му лакардии ..... Ако има пари за трошене и крадене - може и да се направи нещо, иначе - забрави!!!

Ще подпишат я, техният началник се казва Реджеп, не Бойко. И е с мозък в главата.

Братята гърци и в двата случая печелят. А ние пак се оказахме с пръстче в устата. Нещо братушките са ни много мили, но само на приказки. Нищо, че ония им свалят самолетите. С тях са! Ние сме по-лошите, защото искаме да слушкаме ЕС. И сценарият с ООН не беше по-различен...

симо

Газопроводи/11млрд/,газ /пак за милиарди,АЕЦ/да не повтарям-милиарди/,спътници,търговия.......Глупости...Съвсем друго е да НАПЛЯСКАШ РУСНАЦИТЕ.Особен кеф е да гледаш как този/дето те кара да ги пляскаш/ се хили отзаде ти.

Какви простотии се драскат в коментариите за Путин и Ердоган,Никой не коментира кой съсипа ,,Южен поток"за сметка на ,,Турски поток".Хората правят бизнес и си гледат националният интерес.Не ги интересува мнението на някакакви чиновници от ЕС , задокеански партньор , членството им в НАТО/Турция/ и дали са десни или леви управляващите им т.е. политиката им е концентриран израз на икономическият интерес.България ще бъде независима от руската газ,като купува руска газ от ,,Турски поток" ,през Гръцко-Турският хъб на по-високи цени. За да не се случи ,,Южен поток" в България вина носят псевдодесните ДУМОКРАТИ ,като плужека Мартин Димитров и грачещата му компания ,както и слугинажа и двойственото неадекватно държание на Бойко Борисов навел се пред чужди икономически интереси.

Нашата малоумна тиква да стои и да гледа.

Последно - Ердоган е наш приятел и ще рита задника на джуджето Путин в Сирия и отвъд, или Ердоган е наш враг, щото се е сдушил със злия Путин и ще превземат Сирия и отвъд?

Ердоган и Путин си ду.ат сега вече всичко стана ясно. Те са любовна двойка, мъж и жена, пасивен и активен.

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, СЪД ЗА НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА!!!!

Сорри, правителството на Путин е неподсъдно!

:) Ей ДИР-а - оправете си статията, че пак избивате рибата! "за изпълнение на проекта за газопровод под дъното на Черно море "Турски поток". И като как ще е ПОД дъното? В тунел или пък направо ще копаят ров, а после ще го зариват?

"Сал в султанските покои нещо бамбашка се крои!" - цитат от много известна поема. Като видя дебелия, Путин в поза ПАРТЕР отиде да си плати данъка на Султана! Известно време се правеше на гявол, ама пред Султана тези номера не минават, не фащат текиш! Скоро и безплатен газ ще му пуска, както е тръгнало!

Болгары, вы когда перестаните стоять на задних лапках перед США и ЕС ? )))

Пред Путин ли да стоим, та ни осигури минимална заплата от 100 евро като в Русия, и да ни забрани вноса на хранителни продукти и да ги мачка с танкове? Много мерси! Стойте си сами наведени и хванали палците на краката пред Слънцеликия!!!!!

Минимальная зарплата 100 евро в России - это условная цифра для расчета пособий, идиотка болгарская. За 100 евро у нас никто задницу с дивана не поднимет. ))) Если вы читаете про зарплату в России, то ее указывают только НЕТТО !!!

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗАПЛАТИТЕ В РУСИЯ -ИНТЕРЕСУВА МЕ, ЧЕ ПАРНО НЯМА , А СЪМ БОЛНА. ИНТЕРЕСУВА МЕ ЧЕ НАИСТИНА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СТОЯТ МИРНО ПРЕД ЕС И САЩ. ТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ, КАТО ЕТНОС -УМИРАТ!!!!

Космата,нахална и тъпа.

Ушанке,ние сме в ЕС а не в азиатската ти кочина и си приберете всичките руски боклуци от Европа и САЩ като сте толкова големи родолюбци а не всичките ви богаташи да са в чужбина

Ну так мы всегда нагибались перед теми, кто сильнее нас. Вспомни 2ю мировую - мъ на стороне Гитлера. Ничего что вы нас вроде от турков освобождали. Потом мъ перед вами прогнулись, чтоб консервы кому продавать было. А потом опять вас продали, дали задницу ЕС. Еще примеров привести?

Алоооууу, Боко и външното келеме с очилцата! Виждате ли как се защитават националните интереси и жизнения стандарт на хората? И то от натовска държава. А тук жалки, пълзящи, безгръбначни, без капка достойнство тикви.

викаш и ние да свалим два три руски самолета?

евалла на ердоган! даже аферим и мшалла! бутна фърчилото на путин, в последствие на което получи 10% по ниска цена на газа, строеж на атомна централа и неограничен достъп до руският пазар! умна, дори мъдра политика, само дето путин изглежда малко...как да кажа......жалък някак си! дурак направо!

А сега от руското министерство на външните работи ще се отметнат ли от казаното, че имат доказателства, че членове на семейството на Ердоган купува нефт от ИД. Преди 6-7 месеца го казаха, и то официално. Ердоган пък каза, че проближен до Кремъл също купува нефт от тях ?!?!

Някой червен икономист да ми отговори Газпром будет строить газопровод Сила Сибири за счет собственных средств, без финансирования со стороны Китая. Об этом, как передает РИА Новости, заявил зампред правления Газпрома Андрей Круглов на ежегодном собрании акционеров. Та, Силата на Сибир излиза някъде 11 милиарда долара, толкова и ТП, и още десетки уж подписани меморандуми. И откъде аджеба Рашата ще намери толкова пари за инвестиции? Цялата работа е пунта мара - ако има кой да ги даде, ще строи, но като няба, е, само меморандуми ще сеподписват и ша са цалуват жужето с ердоганя, това е :)))))))))))))))))))))

Като преджоби пенционерите, ще има пари за инвестиции!

Тия прегръдки и целувки на гномчето и султана много ми напомнят на едни други такива на Орлов мост преди години....на гея и валията тук на султана....и тяхната дружба ще свърши така но когато султана изцеди гномчето до дупка

Сега , Брюксел да ни прати и бежанци , та компота да е по сладък! А нащи да продължават да са против Белене.

безименния - ти като си за Белене разбираш ли, че това ще натовари редовият българин с дългове за още 10 000 лева???? И то срещу един паметник!!! Ти готов ли си да дадеш толкова пари?

то ако са 10 бинки пак бива, ама ще са повече

Че какво му пука на тоя - тва е руски трол от Ленинград. Той няма да дава на нас нищо - него само Путkин го дои без да знае - за това по селата в Раша са в 16ти век още.

Браво на Путин и на Ердоган! Добри политици. Работят добре за просперитета на държавите които управляват.

чакай, чакай малко! нали едоган беше ........ и щяхте да го .........заедно с цялата турста сган?? и босфора щяхте да разширявате?? и турция на кюрдите да подарявате, а голямата джамия в стамбул на руска църква да обръщате?? нямаше турски самолет да хвръкне , и турците да си ядат скапаните домати самички? ква стана пак бе , крепостни неуки?? путин на маймуни ви направи бе, русолюбци смотани!

Ердоган, Хитлер - все един дол дренки - един ден са приятели, на другия ден врагове.. После пак приятели.

Недей, че и без това са объркани хората, а ти сега съвсем ще ги ошашавиш:) От 'смърт" до "евала" знаеш ли колко е трудно да се стигне:)? Като вентилатори станаха от въртене ,а насам, а натам:))))

а когато ердоган свали на путин фърчилото, ти какво писа за просперитета на двете държави , и за добрите им политици??

Хъб ще има в Турция. Някои страни отказват изгодни отношения под влияние на съюзниците си. Обаче съюзниците им не вземат решения, които вредят на интересите на съюзниците. Ако смятате, че България е страна без хъб или че "потокът" е избягал от нас, натиснете ПЛЮС.

Cега следва Tурция да излезе от HATO и да се присъедини към новата икономическа организация, така наречената шанхайска петорка.

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане. Преврата е чисто американски и това Турция няма да прости. Затова излизат на милионни митинги, защото са реално гневни, не толкова от вярност към Ердоган. Турската гордост е неразбираема за западняците. Затова САЩ да считат НАТО приключило, въпреки че на хартия може и да остане

Най-вероятното, което може да очакваш от турчин ако се скараш с него е да ти забие нож в гърба.

да ти го направи грък! Турчина ще дойде и ще ти каже директно всичко както си е според него...

Новата опорна точка на русофилите..станаха и туркофили..ха.ха

Те, пич и русофоби са готови да станат ако от Кремъл и техните бг господари им заповядат:) Едноклетъчни организми.

Соросоидчета, нека децата ви да плащат тъпотията ви!Така се получи на практика!Гушкайте своите работодатели!На Майката на нацията, детето и учи в Америка и там ще си остане.Дано е щастливо, а не както децата които няма да мръднат от тук поради мизерията която им натрисате!

гледайте да уредите дечицата на Запад щото турците шъ ви продават газ от братушките ви.

Те предимно на путиноидите децата им учат на запад:))) Защо ли?

Не е необходимо човек да е Шерлок Холмс за да разбере, че тук пишаг неколцина платени русофоби. Пишат простотии като тях савите, но пък това се плаща. Морал? Такова понятие за тях няма. Първосигналността е далеч от моралните критерии...

Турцците са дали на съд братушките зарааи цената на газаа!Защо така бе путлераси?Явно изнудването от страна на Газпутинпром не върви?И как ще се строи след като не се ънае на какви цени ще се купува?Няма да има Турски Поток в близките десет години ми се струва!

BOKO -нищо добро не вижда да се задава, оти си е заврял главата у гъзъ на Mеркел

Да ги нарече наглеци , да ги заплаши с вето и въобще да ги натупа както в най-добрите си години на мутра с прякор Тиквата ??? А къде е ? Мисли за неговото хъбче ли ? Ма само той мисли за него , за другите това е смешка ,виц на амикански клоун !!!!

България неочаквано си реши проблема с газа - Протестна Мрежа газ пикаят.

това не е решение, щото Протестна Мрежа са един файтон хора. Първо и второ не си разбрал защо пикаят газ... няма и да разбереш.

А за България - един вертикален гасопровод с два яки хъба в основата. Предатели безгръбначни дето слушате "началниците" - колонизатори.

Тоя "гасопровод" явно ти е набит отзад и не можеш и да седнеш май.....селяндури от целия азиатски край-ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ!!!

Турция и Русия имат твърде дълга история на вражда и войни и много конкурентни интереси. Няма как този проект да не пострада от политизиране. Ако това стане, преди осъществяването му, иде - дойте. Но ако стане при вече изграден тръбопровод, това значи руско-турска война.

"Освободители" и поробители се сдушиха срещу България! Жална и майка!

Политиците в България отхвърлиха всички руски проекти и всичките отидоха или ще отидат в Турция. Къде е вината на Русия. Майната Ви! Не мога ве1че да понасям глупостите Ви, мръсни българомразци, нарекли себе си демократи. Мошеници, родоотстъоници и предатели. Унищожихте само за 26 години майка България. И имате още очи да плюете по форумите. Седесари, гербери, соросоиди, американски поклонници, десни политици, пишман патриоти - гообокопачите на България.

споко, догодина падат канадските визи. редно е всеки напускащ страната да прокълне предателите, които са го изгонили.

Евала, машалла Руско-Турското братство започна с газов поток За путинофилите: като целувате руснаците отзад, получавате турците бонус

А ти получаваш на Боко- балканския хЪб, откъм задния двор, и като бонус- цялата гЪзоразпределиелна мрежа!

Бай Ставри

Руснаците получавате внучета турчета. Дъщерите ви са неудържими

Браво за поцелуите онзад!

Баце, не им разваляй изненадата де!!

Освен да кажа ЕВАЛА, к'во друго! Добри търговци са - използваха си козовете, и всеки един от тях е доволен и е спечелил от сделката. Турците отново си връщат огромния руски пазар за селскостопанските си стоки. Курортите им отново ще се напълнят с платежоспособните руснаци (щото те наистина харчат и умеят да почиват, а не се стискат като немците). За всичко това нашият бизнес може само да мечтае. И като лисицата ще казваме, че гроздето било кисело...

Евала на Ердоган, наби чивиите на Путин, като му свали самольота, сега го викна на килимчето и му показа как се прави пазарлък с изгода само за Турция!

Евала на Ердоган, Турците отново си връщат огромния руски пазар за селскостопанските си стоки. Курортите им отново ще се напълнят с платежоспособните руснаци (щото те наистина харчат и умеят да почиват, а не се стискат като немците)! Кво печели Русия - брошка с пистолет!

Тези двамата направиха родните копейки, сами да си говорят:))

Тези двамата те направиха на разноглед палячо!мбуухахаха

защо е безмълвен? Няма ли да се похвали с този "успех" на ГРОБ?

За съжаление това е поредния голям успех (не е в кавички, защото тези неща са за тях цел и успехи) на ГЕРБ и компания (като тези със същия брой петолъчки на герба от Държавния департамент). ББ може и да се похвали с някаква безсмислица, със сигурност гордо няма да си признае нищо. По вероятно и както обикновено просто ще дезертира от темата, като почне да дрънка за нещо незначително, като стъкмен скандал да речем с някой от компанията му като Станишев, Паси и т.н. или за нещо много оптимистично в бъдеще, като задаващите се резултати от борбата с контрабандата след половин година.

Еми, честито! За втори път го подписват това споразумение за ТП. А, дано на третия, четвъртия път пък и да вземе да стане:))))

Аз пък ще ползвам газ само от нашия гъзюв хъб Боколан. С газ от тиква. Хем енергийна, хем мирише на божествения Му дъх.

Мама. Тати. Мама. Тати. Мама - кроки. Тати- тикви. Мама. тати.

Пак да кажа, че червените кратуни няма да узреят: Да видим - Рашата освен да продава суровини май друго няма. 1. Нещо тръбицата май не можела д се нагнети дотолкова за тая газ. 2. Трасето е два пъти по-дълго от ЮП - кой ще осигури финансирането? 3. В момента и двамата се надлъгват, но то времето ще покаже. 4. А времето минава бързо. В една южноамериканска страна обявиха безплатно електричеството - щото го бяха измислили със соларните панели и то работи. 5. Червенотиквеничковчетата може да тролясват колкото си искат, само че това не е желязната завеса да си откъснат от света и информацията.

Всеки продава това, което има и може да произведе. Едни продават демокрация и демагогия по света, други нефт и газ.

Продават, разбира се, хайде като си такъв умник, изчисли, като продаваш една стока на висока цена, която се увеличава по веригата, колко ще са краните купувачи? Или останалият свят ще стои със скръстени ръце и ще се моли. Въпрос на малко време е да се внедрят новите технологии и продавачите да окапят като круши.

локуми за подрастващи.

А защо Ердоган, пазителя на южния фланг на НАТО, не си поръча ядрени реактори от Уестингхауз и втечнен газ от щатския, или и на него му се плащат поръчани реактори наред със бомбардировача и пилота? Та на неговата преценка ли да вярваме, или на твоите изцепки?

Защото политиката е мръсна игра.

А твоята узряла ли е?!?!? Русофобите все едно и също пеете. Хайде малко да сменим плочата. Кажете нещо друго. Ако, разбира се са ви го написали в Наръчника на агитаторът русофоб.

Защо е лошо да управлява тиква! Защото (да го кажем меко) - няма акъл! Преебавайки тиквата - преебават цялата държава! И още по-лошото е, че "лошият човешки материал" си избира за лидер не някой, когото наричат примерно - "умника", "професора", "мозъка" и т.н. - а някой на когото викат тиквата и му се подиграват чак във "Форбс"! Не напразно някой умник е измислил поговорката - "Прост народ - слаба държава".

Ти ми отговори на долните въпроси, не ми прави съчинение по картинка. Искам черно на бяло да ми речеш каква щеше да е ползата от ЮП - факти искам, разчети, числа.

Ми те турците сигурно са много прости да знаеш. Щом пускат газопрповода да вине, що правят АЕЦ, и то май няколко. Сигурно щото са много прости имат идна от най-силните икономики в света. Сигурно щото са много прости имат едно от най-младите населения и не се страхуват да отглеждат деца. Абе я като си такъв увник иди там да дадеш малко акъл. Да видим колко минути ще те изтърпят, преди да ти хвърлат един бой.

Фактите са ясни и на децата Кончита. Само от ЮП , България загуби милиарди. Да не говорим за АЕЦ Белене.

Нищо няма да ти отговори. За него и приятелчетата му единственото важно е да е руска тръбата! Може и лайна да ни пращат по нея и то на висока цена, щом е са руски лайна...те ги харесват и ги искат!

Отговорът на тези въпроси за теб е "nonsense", както "bay the way" и за тиквата. И тиквата не ги разбира тия работи та затова сме на туй дередже.

А за всички, дето въздишат - Ква я втасахме, имам въпросчета: 1. Вярно ли беше, че за да построим ЮП, трябваше да се обвъържем със заем от ВТБ - може и братска да е, ам е банка и заемът е с лихви? 2. Вярно ли беше, че май вероятно щяхме да го плащаме 20-25 години и чак след това да се надяваме на някакви такси? 3. Защо досега никой не показа черно на бяло икономическата изгода от ЮП? Числа някъде някакви?

Я питай турците, губят или печелят от Син поток който пак вие "демократите" начело с Костов отказахте ? Ха питай ги ще губят или печелят и от Турски поток който ни взеха пак, а ще се казва Турски а не Южен ? Важното е че нашите са наведени и са енергийно "независими" защото май вече нищо не зависи от тях, изпуснаха питомното, сега и дивото няма да хванат по чукарите !!!

Да видим - Рашата освен да продава суровини май друго няма. 1. Нещо тръбицата май не можела д се нагнети дотолкова за тая газ. 2. Трасето е два пъти по-дълго от ЮП - кой ще осигури финансирането? 3. В момента и двамата се надлъгват, но то времето ще покаже. 4. А времето минава бързо. В една южноамериканска страна обявиха безплатно електричеството - щото го бяха измислили със соларните панели и то работи. 5. Червенотиквеничковчетата можее да тролясват колкото си искат, само че това не е желязната завеса да си откъснат от света и информацията. Реви, Марко :)))))))))))))))))(

Та каква я свършихме сега, настана мечтания рай за платените соросоидни ПЕдроапологети - много хъб и йок газ :))) Та продажни били австрийците и унгарците, германците, французите и холандците, дето ще ползват омерзената евтина руска газ. Затова пък ние ще контрираме с втечнена газ от Щатско, дето ще се излива на корем през Солунския терминал. А и кеф ти консерви с газ от Австралия, то може и израелска, и азерска - важното е да имаме хъб, Балкан - ще транзитираме на воля, та от таксите да се плаща пожизнена рента на пишещите тук гъ золи зци, да имат поне за кафето и тревата...

Издриска поредната голяма путинофилска тъпотия:))

Честито Бойко,пак те прецакаха! Ама за какво ти е руски газ,като си осигурил немски га(ъ)з от баба меркел,за какво ти е руска АЕЦ като ще вземаш ток от американски ТЕЦове с краварски фекалий. Ако пък закъсаш с ток ще коленичиш пред Доган ага ( турците си падат по стойка в партер) той от руските АЕЦ ове токк ще ти даде и ти ще му кажеш еднокангрешалейшанче пък и бабето немкиня може да те погали по главата ,,на баба то послушното момче" :))))

И какво стана Тикво с газовите находища в Черно море. Май се оказа, че газ няма. Фирмите нищо не откриха и си заминаха. Преди голям го вадеше, а като се разбра, че няма нищо се скри като мишка в дупката си. Аре сега сбирай гербирастията си и да почват да пръцкат в хъбчето, за да го пълнят. Може да извикаш и коалиционните си партньори. Те имат опит в тея работи. Как може да си толкова прост бе Боце. Каквото пипнеш всичко съсипваш. Поне едно нещо с което си се захванал да бе успял да направиш като хората.