Марешки внесе още 100 000 подписа за референдум

Бизнесменът Веселин Марешки внесе в парламента още около 100 000 подписа допълнително към инициативата си за референдум.

Обратно в новината

Коментари - Марешки внесе още 100 000 подписа за референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАРЕШКИ ГЛАВОЛОМНО УВЕЛИЧИ ВРАГОВЕТЕ СИ , В ЛИЦЕТО НА КРАДЦИТЕ НИ ......................... НЯМА НУЖДА ДА СИ ДАВА ПАРИТЕ ЗА ПРЕДИЗБОРНА РЕКЛАМА - ДОСТАТЪЧНО Е ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ В НЯКОЙ ГРАД ....................... И ГОТОВО

ЕТО МОИТЕ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ НА МАРЕШКИ. ПО ВЪПРОС 1. РЕГУЛАЦИЯ НЕ САМО НА ПАЗАРА НА ГОРИВАТА , А НА ВСИЧКО. ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ДО ПОТРЕБИТЕЛЯ ЦЕНАТА МОЖЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАВА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20%. ТАКА ЩЕ ПЕЧЕЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ А НЕ ПРЕКУПВАЧИТЕ. СЕГА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ МЛЯКОТО ДА СЕ ИЗКУПУВА ПО 50, 60 СТОТИНКИ, А ДА СЕ ПРОДАВА ПО 2 ЛВ. ПО ВЪПРОС 2. НЕ МАГА ДА ОТГОВОРЯ. ПО ВЪПРОС 3. ТВЪРДО Д А. ПО ВЪПРОС 4. НЕ 120, А НАМАЛЕНИ ДО 50-55. В БЪЛГАРИЯ ИМА ОКОЛО 30 ОБЛАСТИ, ЗА КАКВО СА НИ ТОЛКОВА МНОГО ДЕПУТАТИ. 120 СА СЪЩО МНОГО. ПО ВЪПРОС 5. ТВЪРДО ДА.

Господа, г-н Марешки организира референдум за да се бори с вътрешномафиотската конкуренция. Той използва подписалите искането му за референдум за да заздрави управлението в мафията, а не да защити потребителите. И няма нищо чудно, че само около 25% са откритите невалидни гласове - мафия у нас има от 50-те години на миналия век и умее да управлява контролните органи.

Е, как кой , бокоІІбългароубиец. Тоя ще отцепи гласове , но няма да догеба до балотаж и ще подкрепи кандидата на гроб. Всичко е изчислено и се пробутва на тъпия българин като ниски цени на бензин, лекарства и д.р. дрън , дрън...

Не може!Само гърбавите от хунтата могат да организират референдуми.Пише го в новата Конституцията от Банкя.Фидосова я е заверила.

Има доста въпроса още да се добавят за гласуване на референдум, не само тези, които са ги изредили ...

За броя на аптеките не съм сигурен, но за всичко останало съм ЗА Особено намаляване на броя на хрантутниците в парламента и орязване на партийните босове и приближените им от държавната хранилка...

Напълно подкрепям достойният бизнесмен. Уважавам неговата упоритост и инициативност.

що па иска президент

и по евтини лекарства и по евтино гориво, е как така само той го може

той ще ти го отпери из отзад и ти ще му викаш евала...

сам да не си го отпереш

е така сам се сети

Аз съм обикновен човек и всеки месец 20 лв. спестени от гориво са ми добре дошли. 20 х 12 = 240 лв. за година. Кой президент е направил нещо подобно за мен?

Срам ме е от българите вече , това е единствения шанс да премахнем ИГОТО на народа , а тука някакви се препират, че тоя бил мафиот , че с това ще върнем комунизма и куп простотии. Заслужавате си съдбата. Предлагам България да се раздели на две . В едната част да живеят нормалните и свободни хора ,а в другата(по голямата) пълните идиоти.

игото "на народа" викаш, къде бе има иго на народа над мутрите

и от тях една трета истински на тоя пъпчив монополист на аптеки, а сега сигурно и на бензиностанции, кой ли седи зад него

по грозна е не го дочетох

Е, как кой , бокоІІбългароубиец. Тоя ще отцепи гласове , но няма да догеба до балотаж и ще подкрепи кандидата на гроб. Всичко е изчислено и се пробутва на тъпия българин като ниски цени на бензин, лекарства и д.р. дрън , дрън...

6.подкрепяте ли от изборите да отпаднат всички бивши членове на дс и бкп.7.подкрепяте ли кандидати,чиито близки роднини са били членове на дс и бкп,да не бъдат допускани до избори.8.подкрепате ли съдени осъждани следсвени, или просто с регистрация в мвр да не се допускат до избори.9.подкрепяте ли пълна данъчна ревизия за 10 години назад за всеки кандидат,както и същата за близките им родственици.10.подкрепяте ли всеки 1 депутат ,неявил се 3 пъти на работа ,да бъде уволняван,а на негово място следващия в листата.11.12.13.14........... много предложения,но кой ли ни пита

по-хубаво Марешки от колкото нищото Роско. Ма и тоя нема жена то мое ли президента да оди сам като сомнабул

индианец винаги е било синоним на глупак

Най-после се появи светлина на хоризонта ! На каквото си постелим на това ще легнем, така че сега е нужно да подкрепим Марешки !

Въпросите са отворени. Не става да отговориш с ДА или НЕ. Какъв е този механизъм, който ще регулира цените на горивата? Да чуем първо. Ако намалят броя на депутатите, трябва да се промени конституцията. А аз на тези свине не им гласувам доверие да пипат текстове в конституцията.

Вече и мафиотите взеха да искат реферндуми за личния си бизнес - т.1 и т.2, другите - за камуфлаж.

Ами, аз съм съгласен народа да одобрява на референдум личния бизнес на мафиотите, какво му е лошото, щом се осмелява да излезе и декларира пред народа какво иска?

изглеждаш интелигентен, защо допускаш мутри да правят референдум?

За да започнем да заживеем добре, преди всичко трябва да се научим да мислим рационално. Марешки предлага добри неща - да го подкрепим сега. Ако сгази лука утре - ще дойде нов и така. Мислете с главите си, без емоции.

КАКЪВТО И ДА ГО НАРИЧАТ МАРЕШКИ АЗ ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКИ ТОЧКИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ. ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА НЕОБХОДИМИЯТ БРОИ ПОДПИСИ ШЕФА НА Н.С. С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ ЩЕ НАПРАВИ И НЕВЪЗМОЖНОТО ДА НЯМА РЕФЕРЕНДУМ ПОНЕЖЕ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА И ИЗПОВЯДВАМЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

Като чета коментарите мога да кажа едно - какъвто ни е комунизма, такъв ни е и капитализма ( пазарна икономика). И все пак, въпреки всички лишения и неправди по времето на соца, тогава имахме успехи, нямаше сегашните абсурди и нямаше гладни! Просто такъв е мат`тряла. Няма ли тояга за българина и страх - нищо хубаво не се получава!

тогава бяхме еднакво гладни или еднакво сити (както ти харесва) без значение възможностите на отделния човек. т.е. ако си умен, нямаш стимул да се развиваш, щото и най-големия глупак ще получава горе-долу колкото тебе. щото при изкуственото изравняване при соца, умните и работливите ставаха мързеливи, щото нямаха стимул да се развиват, а тъпите и мързеливите ставаха още по тъпи и мързеливи, щото знаеха че и без да се развиват, ще получават. за това за тогавашното "равенство" реват само хора, които са абсолютни аутсайдери, и когато се налага сами да се оправят, са като в небрано лозе

Ами що ревете тогава срещу Пеевски? Успял човека! Какво? Примери като него бол - и в България и по света.

Имаше си начини ако работиш повече да получаваш повече. И ако си умен ги научаваш тези начини и ако работиш и получаваш. И затова не ни притесняваше да бачкаме до 12 часа вечерта и сутринта пак бяхме на линия. Ама тогава пишехме историята, ако знаеш какво значи това.

форумният глупак си остава форумен глупак.

Виж ся, това дето ти казва ТЕТ е че, и двете идеи може да са добре или зле реализирани. Тук реализацията на всяка идея потъва в блатото на безмерната алчност. Това е накратко...

Кураж и добро здраве, г-н Марешки! В България има достатъчно честни хора.Ще Ви подкрепим!

от кога честните хора подкрепят мафиотите - от както им смънка с няколко стотинки горивата, а ги дере слекарствата, хахахаха

Накратко към въпроса ти: Откогато в политиката останаха само некадърни и безумно алчни мафиоти, народа ще вземе да предпочита умерено алчните и по-кадърните такива ('Щот' измежду мафиотите, там друго не вирее). Логично, нали?

Много са смях.

1.Защо да се въвежда регулация на пазара само за горива, а не за всички стоки в т. ч. и на лекарствата, така че да се гарантират по-ниски цени? 2. Защо да се премахва ограничението едно лице да може да открие не повече от 4 аптеки на територията на страната? За да може г-н Марешки със занижени цени в аптеките си да елиминира конкурентите си и след това да установи своя монопол и свой диктат на цените в аптеките? 3. Въпросът Подкрепяте ли да отпадне напълно държавната субсидия за финансиране на политическите партии и коалиции? е меко казано алогичен. Отпадането на държавната субсидия автоматично ще постави партиите в зависимост от частните дарения т.е. ще увеличи зависимостта им от монополите и олигарсите. А може би това е целта на г-н Марешки. 4. Въпросът Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален от 240 на 120? навежда на мисълта, че г-н Марешки няма представа как функционира Народното събрание, как един законопроект става закон и какъв обем работа изисква това. 5. Депутатите се ползват с имунитет, който им обезпечава по-голяма свобода и самостоятелност, сигурност и независимост спрямо органите на изпълнителната и съдебната власт. Правото на имунитет на народните представители се определя от Конституцията на Република България (чл.69r и чл. 70). Той не е абсолютен!!!

Защото е време комунизмът при който всички цени бяха "регулирани" най-сетне да си отиде. Смърт на комунизма.

Пич, ако си мислиш че вмомента цените не се регулират, свали си розовите очила и излез навън. Започваме с хляба - един килограм хляб, изпечен в китайска домашна хлебопекарна е по- евтин от този в магазина. И то с брашно купено от най-близкият магазин, а не от склад на едро или мелница. Минаваме през сиренето. Сиренето излиза от мандрата почти на половината от цената на която ви го продават големите вериги. Поне в близкото фирмено магазинче на една мандра цените са с 30-40% от тези в големите вериги. Така че да живей капитализма и свободната конкуренция, ама са блаженни верующите че това може да стане на практика защото има картели. И не само в България, ами на всякъде в Европа е така. Сега отиваме на тема горива. Там играта е друга. там също има картел. Ама тънкият момент е че там нешата и сега се контролират от държавата. И държавата не може да си позлоли да свали горивата с още 40 стотинки. Защо ли? Ами защото това оначава 8 стотинки на литър по-малко ДДС в бюджета. На пръв поглед не е малко, но предвид количествата на горивата които се харчат в България цифрата е доста дебела. Преди време правих едни сметки количеството гориво което се харчи в България уможено по 8 стотинки и разделено на 2. На две зашото половината гориво го консумират трансортните фирми и им се признава. Другата половина е от часни лица и фирми дето не им се признава ДДС-то и тази сума се прибира от държавата чисто. Е цифрта излезе към 70-80 милиона лева годишно. Това са 8 те стотинки ДДС на литър. Демек свалили се цената с още 40 стотинки държавата прибира едни 70 милиона лева по- малко. Това на практика означава едно по- малко министерство без пари или един голям областен град без пари. Та да живее капитализма и свободните цени, ама битият си е бит, а е?аният е?ан, а навалицата като винаги духа супата.

1. щото това урегулиране го правеха преди и се видя до какво доведе - дотации от държавата във всички сфери и никаква реална конкуренция, което пък води до по ниско качество и загуба и на малкото позиции, които имаме в ЕС като стоки. 2. въпроса е абсолютно глупав, защото в случая марешки не 4, 400 аптеки да отвори, конкерунцията не се увеличава и няма как да паднат цените, просто щото цената във всички аптеки ще е еднаква. 3. частните дарения и зависимости ги има и сега, така че ако паднат субсидиите, просто едни няколко десетки милиона лева ще остават в бюджета, а не в партиините каси. 4. като гледам в парламента на сесия присаствът средно по 120-130 депутати, така че не виждам причина да се хрантутят 240 дебелосерковциза работа, която вършат и половината от тях. 5 депутатите трябва да имат имунитет само за политическите си изяви и изказванията в парламента, а не за наказателно преследване. защото в момента имунитета им е почти абсолютен

Мога да кажа само че конкуренцията преди 10 номври поне в нашата област беше жестока. такава конкуренция след 10 не съм виждал. Пили сме до никое време с колеги от други заводи само и само да разберем какво правят и да го направим по- добре и преди тях за да пуснат нашата продукция в производство.

Толкова много си прав, наистина! Трябва само едно да се направи. Да вземат да затворят тия пусти граници, че от оправията ни тук не останаха българи.

по-малко депутати-по-лесно се обработват(подкупват)!!! според мен,депутатите трябва да са повече от 500...що?-поради горното!!!

2000??? Или 3000??? Върви ги купувай, ако си нямаш работа!!!

логично,нали!?

точка 6. корумпиран депутат,политик ,лице на отговорна държавна длъжност да се наказва със смърт!

Уважавам Русия и руснаците, но руската пета колона в България не струва. Само крадливи комунисти и старци и бабички с атрофирали мозъци или съвсем без мозъци, Пеевски, а сега Учиндолският специалист и Марешки. Политиката на Путин в България е пълен провал.

на колко си години, но след 15 години , когато измрат всички "комунисти", които толкова ти пречат, е интересно какви ще ги дъвчеш пак потънал до шията в ....кал.

След 15 години по всяка вероятност няма да съм между живите за да видя България нормална и просперираща държава. Смърт на комунизма.

Иска ни се,но тяхните дечица няма да пуснат кокалчето лесно...

Защото регулацията води до това единствено близки до властта да се занимават с регулирания бизнес. Справка енергетиката. Отпадане на ограничението за аптеките означава да се даде възможност на едрия да смаже дребния и след това да дерибейства. Намаляване на броя на депутатите означава по-евтин лобизъм - вместо да плащаш на 120 депутати за лобистки закон ще плащаш на 60. Имунитетът на депутатите досега не е създал проблеми заради които си струва да се занимаваме с него. И въобще не са това проблемите пред обществото. Проблемът е, че сме най-бедни, т.е. ПРИХОДИТЕ СА НИ НИСКИ, А НЕ РАЗХОДИТЕ. В крайна сметка основния въпрос е как да взимаме средно по 1000 евро на месец, а не как да живеем със 100. Единствено работодателите, които разчитат на евтин , неквалифициран, немеханизиран труд печелят от ниските доходи на населението. Та който е решил, че в Европа може да се живее със 100 евро на месец се бори за загубена клауза.

Скотовете едва ли ще те разберат. Напразно се хабиш.

Нищо не разбираш от регулация. Затова вторият ти "отговор" си противоречи с първия.Хем не искаш регулация в първия, хем във втори настояваш да я има (ограничаването на броя обекти също е регулация). Не знаеш как се купуват депутатите! Колкото са по малко, толкова ще им се вдига цената... така че пак ще има лобиране за същите пари... Имунитетът на депутатите е принципен въпрос, с морално естество - трудно бих ти обяснил какво е морал... А колкото до разсъжденията ти , че не цените са високи, а заплатите са ниски, бих ти препоръчал да се запознаеш как се пресмята БВП...защото от там се получава производителността, а тя е свързана със заплащането...при скъпи материали (горива и др.) и фирмата ти едва успява да ги купува,няма как да произведеш количество продукция, която да докара висок БВП...а нарастването на БВП (и на заплатите)не е едностранен въпрос.

Това комунистите на времето го преподаваха в АОНСУ. Това си учил, това си знаеш. Лошо няма.

Проблемът на пазара на горива е именно прекалената регулация и то в полза на ЛукОйл. Ако се либерализира вноса на горива ще видите как пазарът сам ще свали цените. В момента изискванията са такива, че почти не можеш да заобиколиш ЛукОйл или е икономически неоправдано да внасяш. И в момента има достатъчно антимонополни и антикартелни регулации, но кой ги спазва? Ограничението за аптеките и сега се заобикаля. Последните два въпроса ги има и при Слави. Дублираме едно и също питане.

Горивата по бензиностанциите на Газпром на 100% се внасят от рафинерията в Сърбия. И за това са далеч по качествени от другите бензиностанции.

Марешки първо да си оправи паркинга на клиниката, тогва да се занимава с държавни въпроси. Освен това лекарствата му са по - скъпи от останалите аптеки, например "Крес". Не е ясно и качеството им.

Еваларката.

Ганю ще киха по 20-25 милиона за безполезни и никому ненужни референдуми. Лошо няма. Простотията се заплаща и е скъпа.

Грешите колега, референдумът се иницира по заповед от масакава с цел подготвяне на такова народно събрание, което да извади България от ЕС и НАТО след 2020-та, когато спрат еврофондовете консумирани от туземните прорашистки олигарси.

А бе др. Марешки , подкрепям всичко ама най-отгоре трябваше да сложиш най-важните 2 точки за да ти повярваме ние от "Партия Гъбари-АнтиКомунисти-ПГАК" А те са: 1. Подкрепяте ли пълна и единодушна ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на политическата сцена ЗА 50 години- НАПРЕД (за всеки един бивш настоящ..или роднина на комунист)? 2. Лустрация - всички ченгетури клеветници и подмазваши на някогашното ЦК на БКП са на видни места във властта , управлението и във въртенето на парите.... - пълна 100-процентова , пл'с технидеца и внуци...!!! Е те така др. , пардон господине кандидат-президенте , може и да се замислиме пак дали да идем до урните... Нищо , че Червената Номенклатурно-Политическа Мафия на БЪлгария си търси поредния "цар" , или поредния "Бате Бойко"... Ти обаче с какво си по-различен от всичките досега техни творения ??? МАЙ С НИЩО , А ????????????? p.s. И моля платените тролове и политически проститу.ки , леко с епитетите и изразните средства. Ние от партията на ПГАК , принципно сме безчувствени към идиотите и дебилите , но всичко си има граници:)

подкрепям всичките! ВНС вече е неизбежно :)

не виждам какъв му е проблема на Магарешки с горивата. той е на далавера при сегашните условия. при него денонощно има опашки. бизнеса си му върви. да овтори още няколко бензинджийници в страната и пазара сам ще се регулира, защото останалите търговци като останат без потребление ще свалят цените. друг е въпроса, че на Ботевград газта е по-евтина отколкото при него. там е с 25ст по-евтина отколкото в София. на мен ми е по-евтино да дам 3-4лв за газ до там и да се върна в София, защото за едно зареждане спестявам 11лв.

Основният му проблем:"Подкрепяте ли да се премахне ограничението едно лице да може да открие не повече от 4 аптеки на територията на страната, за да стане пазарът по-конкурентен и да се намалят цените в аптеките?"

Най жизнено важният въпрос е : 1-Искате ли да продължаваме да сме членове на ЕС ,предвид последните решения на ЕК и Меркел? 2- Искате ли да продължаваме да сме членове на НАТО,предвид агресивна политика на САЩ?

Това са въпросите,а те ни занимават с второстепенни въпроси.

Тези въпроси не зависят от нас, че да ни питат ;))) Все едно СССР да ни беше питал за Варшавския договор. Не се заблуждавайте - ние сме си вилает/губерния/колония повече от 600 години.

Мхмх , смея ли да ви поздравя (другарю или другарко) за точнаата реплика !? По принцип 98 процента от написаното под този ник ме дразни и донякъде - отвращава! Но това е реплика един път. ХАРЕСА МИ , И АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ, ЧЕ ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ ЧЕКИСТИ И КА-ГЕ-БЕ-исти , никой нормален в Родината не трябва да чака добрина...Тия са като комунситическо-номеклатурен директор или началник от бай-Тошово време : Завърти ли се такъв около теб повече от необходимото- чакай само проблеми и неприятности , нови задължения и , или отговорности... а ползи- никакви .,......

Излизането от ЕС означава автоматично митнически контрол на наши стоки и на вноса от Европа. Това освен, че ще оскъпи доста стоки, ще затрудни достъпът до пазар с 500 млн. население. Колкото и да мрънкаме, еврофондовете помогнаха да се изгради много инфраструктура дори и след чудовищните кражби. Не ЕС ни е виновен, че не можем да си подредим държавата. Крадливо и корумпирано племе като нас няма да прокопса в никакъв съюз, дори и в Съветски. Видяхме какво стана с чутовната ни соц.икономика в момента, в който Горбачов поиска да му плащаме суровините по пазарни цени и в долари, а не в преводни рубли. Пълен колапс. Не може за всичко да ни е виновен ЕС, НАТО и демокрацията. Иначе нямаше да бягаме на Запад, а на Изток.

Нещо много станаха референдумите! Клонът скоро ще се счупи!

одържавяване на стратегическите отрасли на българската икономика, защо никоя медия не разследва туземните олигарси, а се занимават само с политиците ???

Пълен популизъм. Лошо няма. Прост Ганю кълве на гола кука.

аман от всезнаещи герберски тролове

отново е активирана, този път с референдумна вълна, като целта е излизане на България и НАТО след 2020-та когато свършат еврофондовете, напълнили гушата на потомствените рашистки олигарси.

Въпросите са подбрани точно в целта... Ако мине референдума... ще има много работа за метачите..

Подкрепяте ли, ако повече от 50 на сто от участниците в избори, независимо национални или местни, са гласували в квадратчето "Против всички", да се насрочат съответните нови избори, а участниците в листите на настоящите, да не могат да участват в насрочените нови? Подкрепяте ли, ако повече от 50 на сто са гласували в квадратчето "Против всички", Първите трима от съответните листи в настоящите избори, независимо национални или местни, да не могат да участват 5 години в нови избори ? Подкрепяте ли, ако в 5-годишен период кандидат е участвал в два избора, независимо национални или местни, които са отменени поради над 50 на сто гласували - "Против всички", да не може да се кандидатира за нови в 20 годишен период?

Сегашните и миналите с какво са по читави от него.....

Там е проблемът - че дори не може да се избере по-малкото зло, тъй като всичките са еднакви.

Електоралното стадо е непредсказуемо.Примерите с не`ово величество и Бюреков са достатъчно красноречиви.Но "всеки народ има такива водачи,каквито зослужава!"

- Подкрепяте чъжди агенти и търговци на държавни постове? - Подкрепяте ли матура за кандидат депутати, министри, кметове, общински съветници и т.н. Адекватни закони само по тези два въпроса ще решат повече от половината български проблеми.

someone

не знам със сигурност, но подозирам, че иска да стане депутат и да краде еврофондове. парен каша духа.

"Умньо"

А кога ще се престраши да открие бензиностанции и в София? Или не му дават големите фирми?

За какво са му? От сив търговец на лекарства Марешки стана кандидат за Президент с 400 хил. гласа подкрепа в каузата да се освободи бизнеса с лекарствата. Бензиностанциите свършиха работата си - нови не са нужни. Аптеки ще се откриват, обаче!

Аз не мога да разбера този кой го е молил да прави подписка за референдум? Защо ми се струва, че имат пръст Бойко и Цецко с цел да се позамажат нещата около референдума на Слави, който и е истинския инициатор на референдум. И къде беше този боклук Марешки преди, а се сети чак сега, когато Слави и сценаристите му излязоха с проект за референдум.... Марешки, много прозира милиционерската ти униформа отдолу бе.... кой ти нарежда какво дфа правиш? Кой ти казва че тъпите ти въпроси са важни за някого, все едно да питаме дали някой ще има против да му дадем няколко милиона..... и последния циганин да е пак няма да откаже, но според мен уловката е някъде другаде. Явно се опитват по някакъв начин да ни излъжат за пореден пък тели лай..ри, които ни "управляват", а всъщност само крадат!!!

120 депутати могат да направят поразии колкото 240. Това което може да се открадне, ще се открадне независимо от броя на депутатите.