Подменят знамето на пилона на Рожен с ново

Инициаторите от фондация "Наследство в бъдещето" напомнят, че имат осигурени средства за поддръжката за 10 години напред

Обратно в новината

Коментари - Подменят знамето на пилона на Рожен с ново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не подменяйте. След като съборим и паметника на Шипка и този пилон ще премахнем.

Може и да има средртва за 10г. напред, ама тръгнахте да сменяте станалото на парцал знаме след публикациите и снимките! От остригани патриотарстзващи меринджей и фуражки, толкоз.

Да им напомня на българомразците и родоотстъпниците

Русоробите ли ще ни "напомняте"? :)

Класика просто - на гол тумбак чифте пищови. Гордост за държавата едва ли може да бъде индуцирана в хората с помоща на знамена. Поне на нормално мислещи хора, това няма да подейства. Но от показния патриотизъм може да се заработи, затова и го има много.

Що да не може? На много от вас, като гледам, доста ви действа американското знаме. Дори по гащите си го носите

Както казах на нормалните хора това не действа. Нормалния човек робува на държавата и не може да си позволи дори деца (и това не е само у нас). Как при това положение знамето ще помогне? Е, има дебили на които действа, има и такива които заработват на патриотизма и знамето и на гащите си реално слагат.

Много добра инициатива! А когато им свършат средствата за поддръжка съм сигурен, че всеки, който се чувства българин би дарил по 1 лев за знамето. Трябва да се знае и вижда - БЪЛГАРИЯ, земя на БЪЛГАРИТЕ! Няма да е зле подобни пилони да бъдт издигнати и в частни имоти в близост до граничните ни пунктове. Така че когато чужденци влизат на територияъа на България да знаят че това е България! А когато я напускат , знамената ще им напомнят, че излизат от тези райски земи.

С лозунги държава не се гради. Гради се с образованост, интелект и як труд. Не със социалистически лозунги и знамена. Видяхме докъде я докарахте така - няколко фалита.

Викаш с евроатлантически лозунги може ?

Добре е, че подменим знамето А президента кога ще го подменяме ? Тоя вече за нищо не става !

Първо кликата на Кирчо и Кокорчо, че разсипват държавата ежедневно.

от бандата на Али Ахмет Баба и 40те дпсарски, герберастки и нпо ибрикчии.......МОЖЕ ДА НАПИШЕ ПОДОБЕН КОМЕНТАР. КОЙ СЪСИПА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕ,ЗЕМЕДЕЛИЕТО,ИКОНОМИКАТА А ........ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСА ДС-КОМУНИСТИ(АХМЕТ,БОКО,КОСТОВ,ПЛЮВНЬОАЛИЕВ,ОКТАЙ,МЕСТАН,КУРНЕЛА,СТАНИЩЕВ,РАДА ДЪЛБОКАТА,ХРИСТО ИВАНОВ),ДПС,СДС,ГЕРБ И НПО АГЕНТИТЕ.....ДАЙ СЕГА И ДА ПЛЮЕМ ПО ТРИБАГРЕНИКА ЗАРАДИ ТАКИВА МИЖИтурки ЖАЛКИ ИБРИКЧИИ КАТО ТЕБ...

бе празноглавец , погледни малко по назад от тях :)

... А събираме капачки за детски линейки, навсякъде около мас програми за дарения, за болни деца, деца сираци и тнт. Но от там няма келепир за Бай ти Ганя. Виж от едно безсмислие, пък макар и Българско знаме насред нищото, доста може да се цоца, и то както разбрахме следващите 10 ДЕСЕТ години!

Стига мрънкя. Български знамена трябва да се веят на всяка сграда, за да се изгради национално самосъзнание. Разходи се до Турция, Гърция или Македония и виж как е там. Друг е въпроса дали тази инициатива трябваше да се осъществи по точно този начин, но това, че се вее голямо българско знаме може да ни бъде само от плюс като нация.

Не ни трябва национално самосъзнание! Трябва ни здравеопазване и образование! Всичко останало ще си дойде на мястото! Тези с този пилон са национални предатели! А ти дано се молиш за капачки за да излекуваш детето си! Колко плиткоумни хора има не е истина!

махайте го ,там трябва да има американско знаме ! Трябва да покажем колко големи европедерасти сме ! Как може българското знаме ?? То тези хора ,които са решили да го сложат са руски агенти !!! Така да знаете !!!!

че ветрове веят в кратуната ти

Имам ново имение!!!

И Цончо има.

Така ли се казва копието, което забиват в гъза на фатмака?

На Курнела и Копейкин гащите щели да закачат

Ужас, жълтопаветниците са в шок, как може в България да се подменят знамената? Да се харчат пари за националния трибагреник? Мръсни путинисти и рублофили, това да не е американския флаг?

Има хора които не са за тези места на които са за едно знаме вдигнаха голяма пушилка ами сменете си го а не чакайте друг да ви върши работата

Не съм ходил на пилона на Рожен. Има ли наблизо тоалетна Или пътечки към храсталаците. Както около пътищата. И градските паркове.

Егати пауъра...

Напълно нормално е материала, от който е направено знамето, да се увреди от метеорологичните условия на върха, и най-вече от вятъра. При по-нормални условия, да речем в долината, или в центъра на някой град, би издържало още 1-2 месеца , преди да се разръфа. И съм сигурен, че периодичната подмяна е планирана, още от началото на проекта. Проблема не е в знамето, нито в неговото местоположение. Проблема е, че един политик, в случая българския президент, използва български символ, за своите политически цели. Казах !

всичките мунчовци сте болезнено прости. като него.

мдааа! много "мъдрости" прочетох тук, много! чак ми паднаха чорапите от кеф! що за хора сте, бре? нямало нужда от тоз пилон, от знамето ни, и всякакви подобни простотии! ами като ви чета, словоблудствата, я вземете се сберете на тая поляна, пълна с кебапчета и стрелбища, и вземете следното решение: знамето българско да се изгори, най тържествено, под звуците на чалка хитовете, и след това, за да има паритет, редувайте, американското с руското знаме! и всички ще сте доволни и щастливи!

Кебапчетата и пилона са част от тази кич на Рожен! А ти вместо да се правиш на голям патриот, вземи научи българския правопис!

Присмяла се, овцата на козата, че и се вижда п....а!

я, литературния критик, прочети това кратко нещо- кич — съществително име, МЪЖКИ РОД! и затова умнико се пише, не ТАЗ, а ТОЗ! айде бегай у първи клас да си доучиш!

То па едно знаме...онзи ден го видях прибирайки се от Момчиловци. И си го представях съвсем по-различно, имайки предвид шумотевицата която сте вдигна миналата година покрай него. И после на околовръстното на Пловдив, някъде около Метро, в двора на частна фирма видях не по-малко внушителен пилон с Българското знаме, за което нищо не се е чуло и не се е вдигнала такава патардия.Но може би защото си го е направил там човека, чиято е фирмата стопанисваща този двор. И едва ли имаме неистовата нужда от точно такъв пилон, който в интерес на истината не е на Рожен, а доста по-ниско в никакви ливади. Но пък е добър повод там всяка година да има кебапчета на корем и стрелбища от всякакъв вид, събирайки шест торби селяни да се тъпчат с тези кебапчета и да се бият в гърдите какви ПАТРИОТИ са...

догодина там и виенско колело предлагам да се направи, нема значение че в околността сигурно няма едно училище което да е отоплено или пък детска градина да речем, ама виенско колело със стрелбища както казваш и блъскащи колички е ОК, и отстрани разни "политици" с вратовръзките се хилят мазно и викат-а, видехте ли какво направихме ние

на всяка дървена семейна барака се вее американският флаг. Предлагам да вземем пример от братята американци.

А за черните крака дето ги целуват,нещо да ни препоръчате!Или това за демокрацията е естествено-преди няма 40 години белите са ебавали майката на черните,сега е техен ред:(((Пълна демокрация!!!

а на теб колко време ще ти отнеме да намериш на картата New Jersey? е така от любоФ към географията питам

Дребните джуджета от БСП дето никога повече няма да имат повече от 10% на избори умират от яд! Що се отнася до кичозния пилон дето изобщо не се вписва в пейзажа, няма смисъл да коментираме! Не това е патриотизма ганьовци нещастни!

Нали Радев ще се покатери да го смени, вместо да прави коремни нека свърши нещо полезно.

Пичове и пички,а спомняте ли си ВИЕ кой измисли тези високи пилони,как се казваше и в кое правителство беше?Или казвате,че в България кой помни нещо преди три дена!Та той не се ли сети,когато вдига тези високи пилони с Българската светиня ще има и разходи!!!Та спомняте ли си как се казваше този плъх,който го изпратиха за "български "политик????

Спомням си. Арнауд Христов беше.

Колкото е по.жалка и с по-затихващи функции една територийка, толкова повече и по-високи пилони и кръстове бучи. Из Хасковско - та са едни високи и светещи кръстове, то е едно чудо. Пък тоя пилон в планината - на гол тумбак... лека картечница, гранатомет и лента с патрони, направо.

Трябва да го направят широко 1м и високо 20м от твърда материя да не плющи и така ще му удължат живота с 3-4г. Иначе ще трябва да го сменят през 6 месеца. Това са физичните закони на земята, няма какво друго да се направи, всяко знаме се къса. Не знам защо не са го предвидили по-рано, не са виждали знаме ли?

И един портрет на ушатия льотчик трябва да се окачи там, да може друзята да му се кланят.

Вие умнокрасивите ходете да се кланяте на паметника на американските льотчици и не се занимавайте с български знамена!

И къде са тия паметници на американски льотчици? В Русе си имаме паметник на съветския Альоша, на русофилите, на просъветските антифашисти, но нямаме на нито един американец, бил той летец или не.

2030 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Мехмет Саит Уянък, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

Браво!Трябва повече български знамена да има

Русия first!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Скрий се бе

Изглежда, че не ти е подействала, щом имаш време да обикаляш по форумите, да пишеш.

Ша свивате знамената, маалето идва на властта.

Прекрасна идея за знамето, но щеше да е по-добре ако подобно знаме се вее до магистрала, граничен пункт, голям пътен възел за да се вижда от повече хора. Идеята е, че трябва да има много повече подобни пилони със знамена на България из страната.

Ами, "Някой"...ушийте и поставете едно снаме там където вие искате и мислите, че ще е на плза роду...Не пишете тук и не чакайте някой да го направи заради вас. Ако пък случайно сте един от милионите бедни българи...направете си едно мъничко, може и 20-30 см. българско знаменце и си го сложете на врата пред апартамента или къщата...всеки ден поне 5-6 човека ще минават и ще ви благославят в името на Майка България.

Казвам как се прави в развитите държави, които искаме да догоним. То за мрънкачи и черногледи циници угодия няма да има, това се знае.

Ще се радвам на българското знаме когато се изчистят всички боклуци от пътища, гори и полянки. Отрупани са с бутилки наилонки , кенчета и каква ли не мизерия. За момента те продължават да се трупат там и в този ред на мисли това знаме ме кара да се чувстам тъпо че живея в българия.

и да посъбираш малко с чувала , как правим ние. Само мрънкаш !

Ами спирам бе тавариш. На местата където ходя най-често съм почистил. Ама цяла България е пламнала от това.

в селото ти !

Вие си събирайте вашите боклуци, аз ще си събирам моит...никой не длъжен да чисти след нас и това няма нищо общо с това да се гордеем с българското знаме, защото ако запитате в чужбина хората знаят ли някои известни българи, никой няма да ви назове нито един български политик / колкото и велик да е той тук у нас/ ,но почти сигурно е, че ще намерите хора да знаят за Кабаиванска, Хр. Стоичков , и други не омърсили се с политика хора.

Аа стоичков, великия ловец от саваната ли имате в предвид?

Соросоидните канадско-американски подлоги много се дразнят от знамето ни.

Левски и Ботев и без това знаме са били достойни българи .. ти с знамето освен да мразиш някакви хора които не знаят, че съществуваш друго правиш ли? Че ако и знамето ти вземат какво остава от теб? Дръж го здраво .. стискай!

водеща новина! ЩЕЛИ да сменят някакво знаме. Но не веднаг. Очаквайте втори епизод.

"... общинските съветници от БСП в Смолян" побързаха да се изцвъкат по адрес на президента в угода на лидерката си.

Копейките биха искали над нашето знаме да се вее и аквафреша на путин, ама не искат да си го признаят.

Хаха, аквафреша на Вагиналния!!! Респект за лафа и поздрави от Дунава!

Там трябва да се вее руския флаг, защото те са ни освободили. България без Русия е нищо - една мизерна балканска губернийка. Който не обича на първо място Русия, значи не е българин.

И понеже тука е интернет, сега не може да се разбере, тролиш ли или си пълен идиот. :)

Формулирам чистата русофилската гледна точка без политкоректни увъртания и шикалкавения.

Ей олигофрен ти какъв българин си бе, руска подлого? Цървул!!!

Грешка: цървул

Ако под българин се разбира русофил, значи не съм никакъв българин. Предпочитам да съм само русенец.

Един куп държавни предприятия, включително БДЖ, дето е вечно на минус, се изръсиха, по заповед на Гълъбарника ,та да може РуБлен Радев да са прай на патреот.

има осигурен хоризонт напред в бъдещето за 10 години , докато сглобкта я изкара до края на тая , я не !

Гледам, че и помаците в Пловдив искат да подменят Альоша с Хафъз Ахмед паша, помак от Пловдив. Два пъти бил Велик Везир на Османската империя. Пловдив трайно се наложи за най-помашко/циганският град в България.

гледам мразиш и българите и турците и украинците ... кой е тоя альоша и стъпнал ли е в пловдив? що за идиоти сте бе?

Защо не добавите там и фашисткото украинско знаме с тризъбеца за убийстава плюс знамето на фашисткият батальон Кодак, в който се е сражавал убитият вчера български фашист Светльо? Нали това са ви новите идоли и приоритети.

Немат место в България

фашизма има много общо с тоталитарна държава агресор ... много малко общо с хора които се борят против инвазия, хора които поемат инициатива а не следват заховеди. и да се напъвате смисъла на думата фашист не може да промените. путлер е чиста проба фашизоид който се опитва да се скрие задхкулта към една империя, зад омразата към всичко и всички. окупацията и войната която започна е с една единствена цел .. да си осигури тоталитарна власт още 10 години и на държи всичките си опоненти по затворите.

На място, където само периодично се провеждат мероприятия знамето се вдига в началото и се сваля в края на мероприятиетд! Смешно е да се развява непрекъснато на пусто място!

Как така поставянето на най-българския символ - флага е предизвикал разделение в обществото, бе мисирки??? Ако някой има проблем с флага ни, той определено не е член на НАШЕТО общество, кауни смотани.

Викаш слага се знамето, татуират се Левски и Ботев на прасците и вече може да си правите каквото си искате, нали? Обърнахте ни националните светини на алиби.

"... Пилон Рожен има следи от закъсване ..." Тя цялата държава е закъсала, ама само пилона имал следи :)))

Ако ви информират директно, тогава няма да има интрига и тях никой няма да ги забележи. Как иначе ще бъде оплют някой, който вместо да бездейства като тях. е свършил нещо полезно? Такъв е българският манталитет и българската реалност.

не ушила Деса Княгиня :)?

go prigotvihme i to nie GO DARIHME... Ne moga dasi pretstavia che see skasalo veche !!!!!!!!!!!! Veroiatno se kasae za omi6lena provokatzia. Nooo - drugo shte im. oshieme !!!

Имаше една песен "... гордо знаме ни е Ботев, пръв учител - Димитров". Към днешна дата, смятам, че гордо знаме ни е Радев, който е и реализатор на този пилон. В тази връзка, предлагам при подмняната, него да закачат като ново знаме там.

е попил като сюнгер всичките щуротии от едното време и .... дотук , зацикляне !

На кого викаш "син", бе?! За тия доносници, ренегати и обикновени аутсайдъри не само веднъж не съм гласувал, ами не мога да ги понасям - като се почне от Димитров, Савов, Константинова, минем през Ганев, Луджев, Костов, Михайлова и стигнем до Йорданов и останалите. Тези са обратната страна на монетата, на която е Фатмака, т.е. две лица на една и съща измама.

тоя път гледайте да не е от алиескпрес

гореща новина