Лаборатория подменяла проби на пияни шофьори срещу подкуп до 1000 лв.

Обвинение е повдигнато на шефката на лабораторията в УМБАЛ "Пловдив" Йорданка Димитрова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ми каже къде няма корупция?

На съд и в сливенският

Оправете си лабораториите, не вярваме на нищо, може от горе да е спуснато, знае ли се, пишете им резултати, че няма пари _ нои за болнични, телкове, а народът нека кой оцелее в тази джунгла?!?!?

Полицията е виновна

Ми 1000лв си е цифра! Ако всеки ден манипулира по една пробичка, след 4годинки ще чукне милионче.

Това е в държавата на сикаджийдската мутра! Калинка до калинка, боклук до боклук!

тая манипулира проби от 2001, смях, а боко е сляп като прилеп!

Какъв е този наш ген ... Корупция, интересчийство, липса на срам и морал. А ако такъв невинен пияница сгази детето и, тогава ела да видиш как ще съди чак и държавата. Димитрова, Иванчева, кой още, казвайте, пишете. Ще го понесем, претръпнахме вече. И, разбира се, управляващите и медиите са виновни. А героите/ ините стават с времето дори симпатични на някои от нас. И както винаги българите сме си „най“. Само дето другите също са виновни, че не ни разбират, наказват и ни завиждат.

,,...малко, крадливо и е*во ПЛЕМЕ, склонно към предателство"- откъде ли беше пък това?......

БГ пребори финансовата криза! Подкупите вече се приемат не само в евро и долари , а и в левове.

Отнемане на лиценза и 10 год.затвор!

Така подмениха и на д-р Пелев Управителят на МБАЛ Карлово. Хванаха го с 2.2,изкараха го с 0.2 . Докато не убие някого,все ще е невинен

Всичко е ужасно в бг, пада мъж.. Хемоглобин 60, прилива е на кръв, на 90 и след 7 дни 167 хемоглобин, Мая се доктор, чуди се, нрвъзможно е казва тя, едни казват зле е, други нищо му няма.... Оправете си скапан ата държава, човешки съдби, ама нали не е на вас, окрадохте и не ви дреме на

Нали сме най-корумпираната държава , защо се учудваме ?

В цялата ТЕРИТОРИЯ , наречена България , е така !

Какво още не се е случило /негативно/ , в България ?

Обвинение в убийство, нали?

Има ли нещо ЧИСТО в тая скапана държава???!!! За пари продават и майките си!

Сериозно?....Не може да бъде! Ха ха ха.... Държава в която е закон да не се спазва закон или ако не дадеш подкуп те наричат с насмешка ,глупак тази статия не би трябвало да е изненада и новина. Виж ако беше обратното то тогава щеше да е направо чудо. И сега за туристите които идват за първи път в България няколко бързи съвета за законите в тази прекрасна държава. Най-важната българска институция е "Бутни на когото трябва". В тази институция се решават всякакви проблеми от здравен проблем до пререждане на опашка в супермаркет. Това за българина е нормално както обратното клатене на главата за да и не. Това е най-спазваният закон в тази държава макар и да не е гласуван от някакви си политици. Това е най-работещия закон. Той датира още от преди 1878 година и е в основата на разпада на Османската империя. Подкупа в България днес се сочи с пръст в негативен смисъл само защото е модерно. Но като всяко модерно нещо и на това ще му мине модата. А да и още нещо....ако ви мине през главата да не дадете подкуп на който трябва можете да загубите бизнеса си, дома си, свободата си а и дори физически да изчезнеш. Да има и други закони които симулират право но те са само за декорация. С две думи трябва да имате "българска душевност и балканска култура на поведение ако искате престоя ви в тази държава да се окаже благоприятен.

Нямаш на представа, какви са били българите до Девети 1944г. Имам на файл "Селската конституция" на пиринско село от 90-те на 19 век останало "под турско робство" - никой няма право 1 клечка да вземе от общинската гора без разрешение. Селяните са отговорни наказателно за изтървани животни в общинска и частна земя. Кмета отговаря наказателно и финансово за прилагане на селския Закон. Описано е до крайна подробност, кой, как, кога и какви отговорности пред Закона има като жител а това село. До Девети 1944г, личните заявления на пълнолетен българин са имали тежестта на подписан документ. И съответните тежести и отговорности. Затова съществува: Казана дума, хвърлен камък! Ти и твоите съратници, с твоите лумпенпролетарски комплекси, сте продукт на разбиването на Българския народ, заложено на Девети 1944г. и умишлено продължено след Десети 1989г.

"....Ти и твоите съратници..." Първо, не отричам че ние българите сме страхотни...на хартия. Днешните закони също са много добри. Бих казъл че дори са много по-добри от остарелите такива в Западна Европа. Проблема е че закон който не се спазва спира да бъде закон колкото и хубав да е той. А ние българите имаме невероятната способност да не спазваме закон който сами сме си го измислили. Зао това казвам че такива закони са декорация. Истинските закони са тези които спазваме. Даването на подкуп е един от тях. И ако ти не виждаш това значи нарочно си извръщат главата на страни. И стига все сме се вкарвали в някакви заговори ....."ти и твоите съратници". Какво трябва да значи това? Порасни и свиквай с това че има хора които не мислят като теб. Различни сме.

Аве, спри да говориш за българите от 1 л. ед. ч. Ти не си представителна извадка.

Циганската престъпност или българската престъпност е по -вредна за България ?

Няма "по-" и "най-" вредба престъпност. Престъпност ли е - вредна е. Не може да се класифицира

На Корупцията!

Най-мразя чуждата корупция. Пък аз, ако мога нещо да щипна, не е корупция, а е принуда, защото държавата е скапана, а международното положение и Сорос са против България!

Arcadium

Обществена тайна е, че ако имаш познати лаборанти, можеш да се отървеш.

Да се "отървеш" и да продължиш да опитваш да убиеш някого на пътя. Все някога ще успееш, с помощта на лаборантите, които продължават да ти дват шансове да опитваш. Не само шевката, а всички замесени трябва да бъдат обвинени в съучастие в убийство, ако "спонсорите" им са успели най-накрая да убият я пешеходец, я друг колега шофьор.

Познавах такъв екземпляр. Кърканде от най-висока класа. Куките го сбараха да кара къркан, ама балдъзата му го отърва с менте протокол от лабораторията. След което нашият от радост пак се напил, качил се на бавареца - и уцелил циментов дирек така, че двигателя беше в багажника. За радост на попа и погребалния агент...

Да проверят бургаската лаборатория, че във и около Бургас има много алкаши, които са 24/7 пияни и така карат колите си !!!

Цигани, оппа не са цигани, а са българи. Българската престъпност.

А сега затвор за тези от лабораторията. Karma is d bitch

Аз не виждам никаква драма,просто пазарна икономика в действие.Закона на търсенето и предлагането.Единия търси,другия предлага.Всичко е стока и има своята цена.Патиотизъм-заплаща се,майчина любов-също,синовна обич-как иначе,любов между мъжа и жената -тай първо да се разберем за цената.Просто демократичен ,неолиберализъм в действие.Такива се повеете на новото време и на зад-океанските ни наставници

Ако наистина го казвате без доза сарказъм, то тогава имате проблем с ценностната система. Нито животът, нито любовта са стока за продан. Ако някой ви е продал някое от тях, измамил ви е със съдържанието на стоката.

Що да не си направи далаверка женаа бе.Какви пари поучава един доктор.Не, че оправдавам пияниците зад волана и тази докторка, но както казва един бивш рапър и настоящ тираджия в САЩ,"Но живота е такъв, ситуацията е такава, а аз израстнах такъв във тази държава".Това не значи, че оправдавам пияндетата, които утре може да ме убият със пияните си тикви.И аз полудявам като видя знак 60 км/ч на главния път София -Варна, с който уж се оправдава опасно кръстовище.И кое е опасното?Ами пияните селяндури от близкото село.Що?Щото си купуват книжки, карат пияни като кирки и не ебават знаци и предимства.Обаче това не дебелосерците да слагат камери капани на тези места и да дънят глоби.Ами за това ще даваме рушвети.Много станаха правила и правиленца с които трябва един водач да се бори на пътя.Измислят какви ли не причини да глобяват тормозят населението.Ами резултата е на лице-рушвети колко може и тва е.Ама 05 промила, ама о4 и незнам си колко още.А това, че по пътищата се движат хиляди цигани с купени книжки, кой да дере КАТ.Само така-рушвет и започвам да бегам бате.

А не може ли просто да се придържате към правилата? Те са измислени от по-умни от вас. Ама ние нали винаги всичко по-добре знаем от другите... Ами затова сме на това дередже, защото всеки оправдава нарушаването на правила и закони защото си има негови си причини. Вие разбирате ли, че току що ни беше съобщено за корупционна схема, в която има около 20-50 човека, може би и повече, които по закон са за затвор? Токи що разбрахме, че още 50 наши съграждани и съселяни са престъпници, нямащи нищо против да застрашават своя и чуждия живот! Кога държавата ще почне да проверява съществуващите СУМПС дали са законно издадени? Дори да не изловят всички ще изловят огромна част от тях! Това сме ние, нация от тарикати. А най-големите ни тарикати са на върха. А знаете ли, започва се от най-дребните нарушения. Колко от вас днес поне веднъж ще пресекат неправилно като пешеходци? Колко от вас днес ще си хвърлят фаса на улицата или през балкона? Колко от вас ще се изплюят на улицата? Колко от вас няма да дадат мигач? Колко учителя ще декларират доход от частните уроци, които дават? Колко търговеца днес няма да издадат касови бележки? Колко души ще бъдат излъгани да правят излишни „ремонти“ по колата си? Колко студенти ще си купят изпита? Колко ще гледат да минат тънко и да не си платят паркинга? И примерите са безброй. Съединението прави силата, а ние сме сигурно най-разединеният народ в Европа.

Теа правила са ги писали ниакакви глупаци дето не могът да напишът едно изречение бес правописна грешка. Карам барза и моштна кола. Спира и оскорява много барзо. Как да карам с 60 км?

Ти верно ли написа това ? "дето не могът да напишът едно изречение бес правописна грешка. " - Виж си правописните грешки ! Да не коментирам следващото ти изречение : "Карам барза и моштна кола." - Ужас ! Срам !

до "До Соломон.Не виждаш ли, че се бъзика с мен , грамотника, който сигурно всички съседи псуват за "принципноста" му.Перфекциониста катаджия.И оня другия умник"Законите са ги писали по-умни от вас".Е виждаме ги до къде ни докараха по-умните от нас, ама карай сега.Не си ли забелязъл, че най-тъпите в училище , бяха литераторите.За да имам време да се занимавам с тези глупости, представяш ли си колко такива като теб-умници-граматици, продават марули на пазара на моите сергии(това е до оня граматик "solomon"-ехидни). и тропат с премръзнали крачета, щото са много грамотни.

Законодателството очевидно не е строго и никой не се страхува да иска и да взема подкупи. Дори да хванат някой народа скача в негова защита (случаят Иванчева). С няколко думи никой не иска да се бори с явлението корупция. Всеки мечтае да заеме служба и той да топне пръст в кацата с мед. Манталитет.

ганьовски манталитет.

Народа скача, не в защита на корупцията. Народа скача защото имитирайки борба с корупцията, се репресира една (засега все още невинна жена) опитала да се бори точно с корупцията и кражбите. Поне от изнесените досега СРС-та няма нито едно, нито частица дори което да ме убеди, че Иванчева е корумпирана. Но въпреки това я държат в затвор вече 9 месеца. ЗАЩО? Ако имат годни доказателства, защо не я "заковат" както се казва? Отговора за мен е само един - ГАВРА. Виновния трябва да е в затвора. Но за невинния и един час там е мъчение. Аз самия бях набеден най-нагло точно от човека извършил простотията. Не беше престъпление и въпреки това се чувствах много зле. Човека минаваше за мой приятел. Точно крадеца вика "Дръжте крадеца"... А тази женица е вече 9 месеца НАКАЗАНА. Ако не е извършила нищо нередно!? Поставете се на нейно място за малко. Как ще се чувствате?

Явно нашата кръвна група е К. Корупция. На всички нива. На всяка цена. Докато не остане нищо за крадене и държавата колабира.

проби ще подменя я! нали това е лаборатория за изследване на проби! ако беше училище, щеше дипломи да издава - фалшиви естествено! ако беше кат - шофьорски книжки! ловнорибарското издават ловни и риболовни билети - фалшименто в психото - бележки че си нормален дори и да не си! други издават бележки че си много болен когато те окошарят за някое престъпление джипито дава бележка че си болен, когато трябва с мама и тате да идете на ски бележки да искаш , има за всеки вкус и мерак!

Чудесно се живее в Булгаристан.

Между другото познавам един шизофреник, на който накрая след 10 години се сетих да му вземат книжката. Разбрах, че сега са му я върнали. Да уточня, че той пие сериозни лекарства и преди 15на години напит му беше причерняло и се беше забил в оградата на полицията!

Хм, корупцията в държавата май е на всеки... сантиметър :)

Шефката в затвора и закриване на лабораторията!!!

Друг ще я смени и толкоз.

Какво тук значи някаква си личност...

Всички държавни служители в тази държава са корумпирани ! И може би заради това корумпираното правителство им вдигна заплатите !

Сега да и подменят оная работа в Сливенския....

А добро утро