Прокуратурата проверява подкупа за Плевнелиев

Прокуратурата е сезирана за това, че Росен Плевнелиев и Цветан Цветанов не са съобщили за престъпление. Повод за това стана изказването на вицепремиера, че през 2007 г. Плевнелиев е бил изнудван от общински съветници.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява подкупа за Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тяхната стана: хитрата сврака, с двата крака. Ха дано!

Значи нямал доверие на държавата Плевнелиев, ама иска да и стане президент, а? Що за наглост!!!!

Плевнялиев-Вземи си в куфарчето всичкия резил и обратно в германия...

каква Германия, той си е грък, направо в Гърция да ходи.

з пък се видях у зор! по ком.време ми беше лесно и евтино:вътре,у клозетната чиния си бях направил лика на др.Живков и с кеф винаги му се изкензвах в устата,в лицето! кеф,протест..пък и тоя лик ме караше да съм редовен..всеки ден тропах и бях здрав! благодаря ти,др.Живков!!ама сега от 20г.,егати чудото и скъпотията! скъсвам се да сменям ликовете на една сюрия тикви-Жаньо,Ваньо,Амедьо,Сергьо,Бокьо...ще фалирам!пък и трус и стрес,тропането ми се пообърка,няма система,разни мутри се изреждат,не можем да сколасаме..разстрои ми се системата и тропкането,а оттам и здравето!Молим ви,най-почтително,дайте 4-5 мандата на някой 1 изрод за да се нормализираме и да сме ок!Да стабилизирам един лик в дупката-неговия като на най-заслужил и велик,а и като Тошов ученик-и да си оправя ЗАДНОТО здраве!!

+!

ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ПРОСТОТИЯ ИЛИ ЗАВИСТ-ИЗБЕРЕТЕ САМИ!!!ПРИ ЦЕЦО-ПЪПЕША ГИ ИМА И ДВЕТЕ В ИЗОБИЛИЕ!!!!

Това е лицето на строителната мафия у нас, ухилено, ехидно, незаконно забогатяло и винаги "невинно".

Мръсен комунист тоя Велчев.Пак играй за бащицата си агент Гоце...докога ще ги търпим тия червени кхмери...бандити такива

ТОЯ СМЕШНИК,КУКЛА НА КОНЦИ Т.Е. ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗАЩО НЕ ПРОВЕРЯВА ЛУКООЙЛ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ, А СЕ ХВАЩА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ.

Змията хапе най-силно, когато е настъпена! От 2 години този форумите са пълни с писания на неуморимата червена гвардия. Както циганите не могад да променят нрава си така и тези не променят манталитета си и капаците си!

цеци надмина себе си!!! хахаха по-прозз "политик" в България до сега не съм виждал! наистина

Много ме разсмя! Така искрено се възмущаваш, че крайцерът ще вземе да изплава и да ти дръпне една реч!;)

Плевнелиев е най-мразения човек в страната, стана синоним и нарицателно за арогантност, непрофесионализъм, незаконност, далавера и измама.

Явно живееш в черна дупка и всичко, което не червено за теб е черно!

не ми е симпатичен, но ако това е най-мръсното, което имат за него... значи е или много плъзгав или много чист човек. колкото за червеното - античервенушките с пречупените кръстове са същите говна като ултра комунягите. и двете групи са склонни да изкарват всеки, който не е на тяхното мнение, лош.

Точен си, на тоя всяка дума му е лъжа.

Репортери от СКАТ (другите медии са явни лизачи) хванаха Плевнелиев натясно при последното му посещение в Бургас. На въпроса им относно вилата му на скалите край с.Черноморец ( абсолютно незаконна) тоя наглец буквално каза: "Какво сте се хванали за моята едноетажна вила, погледнете съседите ми отляво и отдясно, по три-четири етажни вили са дигнали, вие с мен сте се захванали ". Както се казва: без коментар.

БОЙКО РАЗБРА ЛИ ОТ КОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИШ - ОТ СВОИТЕ ЗАПОМНИ НО И ТИ СИ С МАНТАЛИТЕТА НА ЦЕЦО - КОИ ВИ ДАДЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ТАЗИ СТРАНА БОКЛУЦИ

КОЙ ИЗДЪНИ ГЕРБ И ПЛЕВНЕЛИЕВ-ЦЕЦО-ЗАЩО ОТМЪШАВА СИ НА БОКО-ЗАЩО НАЙ-ВЕРОЯТНО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКОТО КРЕСЛО-КАКЪВ Е ЦЕЦО ГЕЙ И ПРЕДАТЕЛ

ЦЕЦО ЗАЩО ПРЕДАВАШ БОЙКО И ГЕРБ-ЗАЩОТО СИ ИЗМЕКЯР НЯМАШ ЦЕННОСТИ ЗА ТЕБ ПАРТИЯТА Е СРЕДСТВО ЗА ЗАБОГАТВАНЕ БОКЛУК ПРОСТ

Тоя бизнес парк е най-незаконото нещо под слънцето, колко тайни крие още и защо като е толкова успешен го продадоха на две на три.

Ако Цветанов и Плевнелиев са за прокурор защото не са подали сигнал значи всите българи сме за прокурор, като не съобщаваме за КАТ-аджии за данъчни и тн. Помислете защо не сте подавали такива ? ЗАЩОТО ВИ Е СТРАХ !!!

Да ама не сме тръгнали да ставаме президенти и да се бием в гърдите публично каква "вода ненапита сме". Това ни е разликата с него и тези около него че не сме гьонсурати.

ЕДНИ ДОКТОРИ ДАВЯТ БЕБЕТА В КОФИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАКТИКУВАТ?! ТОВА НЕ Е ФИЛМ НА УЖАСИТЕ, А ТРАГЕДИЯ НА ЕДИН СКАПАН НАРОД УПРАВЛЯВАН ОТ ИЗРОДИ.

Толкова е тъп "елита " на ГЕРБ ,че за да ни покажат принципността на Плевнелиев го промушиха в гръб?! И то Цветанов шефа на Гестапо на Герб. Ако искате тези отрепки да ви управляват ,гласувайте за тях. Аз предпочитам Калфин-Данаилов или Кунева. Поне знаят какво правят.

Пълно разследване за този български Остап Бендер Плиениелиев и затвор. Как може тая мижитурка да разиграва цялата държава цели две години. Добре, че го усетиха на края.

За това му плащат и е на работно време. Ей сега след 17 ч. дим да го няма. След него застъпва дъртата палавница Аврора...абе цирк от палячовци.

"ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ ВЯРВАЛ В ДЪРЖАВАТА" МИ ЗА КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ГЛАСИ ТОГАВА???????

Какво политическо има в това да прикриеш някой, който ти е искал подкуп? Истината за това трябва да се разбере и изнесе възможно най-бързо, като се иска ЦВцв и хихикащия да кажат кои са тези корумпирани общинари. А не Велчев да дава обещание за мълчание до изборите, като с това помага на управляващите и на техния кандидат.

Дали е незаконно, ако по време на комунистическия режим не съм докладвал за нарушения на Закона, когато са извършени от партийния секретар? Тогава беше диктатура и беше безсмислено да го правиш. Дали е незаконно да откажеш подкуп и да не дойладваш на прокурор, след като съдът не е функционирал тогава, та и до сега (в това всчики сме уверени, защото е доказан факт). Т.е. днес в България има неработеща съдебна система и не ми е ясно защо някои искат да ни убедят, че трябва да се отнасяме с нея като с работеща?! Това е цинизъм от най-гадният (знам, че има човекоподобни, които се гордеят с това и именно животиското у тях ме отвращава).

дире,дире,дире...........гоуем си дире!

дире,дире, дире,........това че пускаш някои постове,при това светкавично,за да покажеш,че си защитник на "свободното слово" ,не те прави такъв,нали чаткаш! Май вече започваш да се ориентираш,че "сталинският" прийом нещо не "верке",иначе ще останеш само ти с послушковците си,ама така не се върви напред,щото нема "конкуренс"! Имаме си доста телевизии с този подход....... Сеееес!

Ами като си толкова остроумен,напиши нещо свое.Не се прави на умен с чужди стихове.Закона за плагиатство, случайно чел ли си,макар че не е стихотворение ???

вижте как хубаво го е казал комунистът велчев - "ще замажа всичко до изборите"

Поздравления за Цветанов-брилянтно провали Плевнелиев и Фандъкова.

Ако във футбола си вкараш автогол те потупват успокоително по рамото. В политиката отиваш на резервната скамейка. В България обаче те издигат за Президент!!!

Бойко , личи си ,че туризма в България се прави още от мутри по КОКОШКАРСКИ НАЧИН !!!!!!! Няма ред , няма правила ! Държавата не да се вайка , А ДА МАЧКА С ПРАВИЛА И ЗАКОНИ и уволнения !!!!!!!!!!!

Прекрасен номер му спретнаха на Росен и то неговите хора. Не знам тука каква е вината на комунистите или на сините. Вина има само Цветанов. То, с ум на физкултурник и със същото образование, лесно вицепремиер не се става, ама пък толко голяма каша да забъркаш и то на собствения си кандидат. БСП, могат само да ти стиснат ръката Цецко. Дано не си предал Плевнелиев за още един апартамент.

Цецко знаеш за софийски имоти,там е личната ти приятелка,знаеш за плевката и симълчиш.Укриваш престапления и си министър на МВР!Срам за народа.

Някой изобщо съмнява ли се какъв ще бъде изхода от "разследването" на прокуратурата- аз изобщо, просто човека е от управляващата партия и за тях няма съд, прокуратура и други органи!!! Те са невинни и са над всичко!!! Е ако беше някой обикновен служител или човечец майката му щяха да разплачат! Рибата се вмирисва от главата и за да с еоправи тази държава корупцията трябва да се пребори от върховете, а не да се тормозят всички за щяло и не щяло, а примера на управляващите ни мутри да е отвратителен!!!

Велчев, дали осъзнаваш , колко си жалък ??/ Би трябвало..Един палячо , които маркира дейност, консумира привилегии и блага, и ..си подстригва брадата всеки ден .. Затова му плащаме .. :)

Каквото и да правят кумунягите ,нищо няма да могат да постигнат,те самите са аут от играта.

Герб вече са в нокдаун. Сами се поставиха в това положение поради слаба подготовка и некомпетентност. А вие продължавате да ги ритате. Недейте така! Това не е спортсменско! П.П. Но има и друго. Бой до отказване! И после да не могат да станат. Толкоз!

Нокдаун, нокдаун, колко да е в нокдаун. После за да си в нокдаун някои трябва да те е ударил. А БСП-то ги е страх да се пиокажат на ринга, камо ли да посегнат. Да ударят ГЕРБ - забрави. Яне-то се опуитва да с еправи на мъж, и оня, доцента. Ама тяхната работа малко прилича на пинчер, който лае срещу 100-килограмов доберман. И оня расовия пес не му обръща внимание. А го е захапал - край. БСП-то така са го закършили че ББ и кака Мара- чистачката да беше предложил за президент пак щеше да ги навре на Мурджо в ауспуха. И след малко повече от месец и това ще се случи. Спокойно, другари, няма да ви с еразмине.

Отивате си! Не го ли разбра Овчарю?!

Бойко Борисов Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със труда си!!!

Междувременно Цветан Цветанов призова чрез медиите БСП и Георги Кадиев "да не се правят на разследващи органи". "Ако се върнем назад, след като БСП са такива радетели за права и свободи, нека да обяснят как се случваха нещата в "Софийски имоти", защото в борда имаше представител висш функционер на партията", заяви още той. още един сигнал за прокуратурата - защо цветанов го е крил фо сега. тези които крият престъпление са сйочастници ако не се лъза. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Помия и пяна от всякъде. Само факти няма. След като г-н Цветанов знае за подобно престъпление, защо нищо не е направил? Разполага с 60 000 плицаи, хачи стотици милиони за подслушване, а престъпниците си правят коквото си искат.

Съдът е 'независима' институция, назначена от БСП. Поради тази 'независимост' днес България е все още на това дередже. Именно срещу това се бори ГЕРБ, от което е пострадал Плевнелиев и поне милион българи пряко, а няколко милиона и косвено. Самоубийството не е най-добрият начин да се бориш със системата. За Плевнелиев е било самоубийство да докладва пред никаквата ни съдебна система за такава нередност. Точно за това винаги съм казвал: Борисов трябваше да им спретне на БСП един референдум, с който да оцени като пагубна комунистическата власт и комунистическата идея. И сега щяхме да сме по-наясно защо не е незаконно да не докладваш за престъпление пред престъпна съдебна власт. Защото е изродена и тогава Конституцията не изпълнява ролята си, за да я спази в тези иначе доста пожелателни членове.

Ох горката "жертва" Плевнелиев и тези около него. Колко ли народ иска да е такава "жертва" с натрупани милиони???Не ставайте смешен/а да тълкувате нелициприятните му действиа както "дявол чете евангелие"

Кико, Цветанов не е метача на площад Народно събрание,а е вътрешният министър на Република България и той не знае какво да говори! Срам за този народ който има министър, който не знае какво и как да говори!!

Срам е, но по времето на нимистър Миков, оня суек от БСП-то. Щото тези събития са оттогава. А при такъв нещастник катто Миков за министтър на МВР, в комплект с всички суеци от съдебната система, подчинена на БСП и доносник Гоце резултатът е ясен - нулев. Не случайно ни бяха спряли всики пари от ЕС по времето ан БСП-то.

По това време кой беше кмет на София? Защото поговорката гласи: "Рибата се вмирисва откъм главата!"

Днес май няма заработка, а? Всеки те навира в на Мурджо ауспуха.

а сега едни пари текат- като Дунава не се пени,че ще ти изпада боята - ще лъсне закваската ...

Откъде пари в ГЕРБ? Те са в чрвената буржоязия - в чревените милионери на БСП-то. Ония, дето с епишат за авангард на работничекста класа. И лъжат червените бабички и пенсионерите. Не мога да разбера злобата към пожарникарите. Към ББ злобата ви я разбирам - той навря БСП на мурджо в ауспуха, но към пожарникарите - не знам. По цял свят професията на пожарникаря е една от най-достойните и една от най-уважаваните. Е, в СССР или в НРБ може и да не е така, а екземплярите от БСП-то си живеят още в тези времена. Също така в цял свят професията специалист по съветски униформи не е особено позната. От една страна че от 20 години няма съветска армия, от друга - съветските униформи са доста скапани. Ако погледне човек една съветска униформа на генерал, тя е по-скапана от униформата на един германски опълченец от Фоксщурма (във Виена има един военен музей и случайно или не човек може да ги види една до друга). Но той Станишката е специалиста по съветските униформи. Не са търсен особено и специалисти по история на БКП, като Гоцката, пък и доценти със средно милиционерско. Ама вие в БСП-то си ги обичате.

Нещо по съществото на темата? И що си правиш "труда" да пишеш нещо, което само ти си четеш? Да не мислиш останалите за по-тъпи от тебе? Май да, чисто по комунистически. Затова всички ще те навират в на мурджо ауспуха. И никакви "дипломи" от аонсу и рабфак няма да ти помогнат, подобие на "журналист"! П.П. И да благодариш на дир, че моите нецензории, за разлика от твоите, не ги пускат - тогава щеше да разбереш какво е да те сърби отзад.

Е крайно време беше да изкажат позиция. Като е казал Цветанов А, да продължи наистина. Този колко е прост и злобен не е истина. Ей това са герберите ... самоизяждат се за власт!

И Главният прокурор се включи в компроматната битка срещу управляващите.А мен повече ме интересува примерно какво става с доказания сигнал срещу Яне Янев за фалшифициране на подписка за "нова конституция",нали и той вместо в затвора,участва в изборите,явно в случая със съдействието на прокуратурата.За този и много други случаи Б.Велчев услужливо мълчи,и то доста време вече.

Ако няма да има разлика с предишните времена,за какво са ни тези избори?Явно хората по различните постове са еднакви,тогава нека парите да отидат за пенсии,лечение и образование,а не за легитимиране на нови неморални управници.

Айде изгоря плевнята, а толкова пари набиха да му издуват рейтинга.

аре бе чакам да ми спреш ип адреса алоооо дето си ми писал по-долу

Аххх, нолко е приятно да се гледа как платения драскач KGB с неистови напъни се опитва да измие лайната покриващи неговия Тиквен идол. Дерзай товарищь!

Дир-а отново е развихрил цензурата. А аз си мислех че всеки има право на отговор. Така го изисква журналистическата етика. Но ако цензорите пот Дир-а желаят симпатизантите ан БСП-то да си говорят сами няма лошо. Аз си мислех че облъчаето от Чернобил докарва само рак. Но при БСП-то явно и идиотизмът е широко разпространен. И то цели 25 години след Чернобил. Не прощава ССВСР, даже и след като си отиде.

Май си много далеч от журналистиката, но след като държиш да има отговори, отговори на въпросите ноито съм ти задал по-надолу палячо!

Ха сега да видим има ли прокуратура или тя е бастун на тикветата. Досега по нищо не разбрах, че главен прокурор произлиза от опозиционна партия и че е незанисима власт. Ако така ще продължава да се прави на сляп, глух и ням за безобразията на управниците, по-добре да бъде сменен този мухльо с някой истински мъж, на който не му пука от тикви, пожарникари, физкултурници и "вся астальная сволач", както и от бивши, настоящи и бъдещи величия от всякакъв калибър. Да не търпи във ведомството си подлоги на МВР които получават за подарък пищови. Да захапе за врата и удуши всеки министър превишил правата си и всеки депутат нарушил закона.

Тесло тъпа и проста, не се пише "астальная", а "остальная", но ти руският език го учиш от Чук-чук! Иначе плюеш по Бойко! Но: Който Бойко плюе - да ми го надуе!