Полицаят с подкупа: Не си спомням случая

Полицаят, който беше заснет да взема подкуп, ще бъде разпитан в столичния КАТ. Той вече е дал писмени показания, че не си спомня конкретния случай.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят с подкупа: Не си спомням случая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разформироване на КАТ и основаване на ново- това е решението!!

Взел 20 лева, а другите дето са взели милиони да ги оставим да си крадат на воля. Я го оставете човечеца. Вие ако можехте така да си прибирате по 20 лв., сигурно щяхте да ги връщате. Да бе да.

Как ще си го спомня! Да не е един път!

Амнезия, АЛцхаймер....нормално. нито един полицай не си спомня за простотиите, които е направил. На пазар Красно село, полицаите си делят дневния оборот заедно с контрабандистите на цигари; катаджии денонощно рекетират водачите на МПС; извършват се нерегламентирани проверки, претърсвания, обиски, задържания и каквото се сетиш от кухнята на полицията и виновни все няма! Убеден съм, че Латинова е пребъркана по най-арогантния начин, но полицайката ще излезе чиста и неопетнена, а момичето ще отговаря за набедяване. те такива ми ти работи, в родната полиция, която ни пази. Дай Боже, всекиму!

За да не се получават такива недоразумения който дават поводи да се петни името на родната полиция трябва на реверите на полицаите да има монтирани IP камери! Има ги в гуглето натиснете ...mini IP police camera.Тогава вече ще е ясно кой бърка в чужди гащи,кой къса ръкави на униформи ...рушвети...

Имаше един виц: "Полицай започва работа. След година го викат и му казат: - А бе пич, ходи си земи заплата. От година не си си вземал заплата! - Ама то и заплата ли имало?!?!?!? Аз мислех - ей ти палката и пистолета, оправяй се!"

Моля - не мислете, че защитавам тзи полицай, но трябва да знаем, че той дава парите на началниците си - нагоре по веригата. Даже са ми казвали, че началниците им "спускат" дневен план на патрулките - ако не донесат толкова и толкова пари на ден - ЛОШО ИМ СЕ ПИШЕ. А сега по този конкретен случай - тези същите началници, на които той "Отчита парите" се правят на света вода ненапита и ущипани моми!!!

Забравил за конкретният случай защото "случаите" са твърде много и трудни за помнене. Винаги съм защитавал полицията но на това трябва да се пресече главата. Това е човек на закона , корумпиран и нагъл. Бил добър човек... НЕ МИ ПУКА. Да се уволни дисциплинарно, да се съди и да му се отнемат правата за пенсия. И да го сочат всички - "ей го оня, корумпирания". Нека да стане така 50-100 пъти пък да виним.....

da tvardo da mnogo pati ,mnogo rqdko se namira paten polizaj bez podkup

Че как ще си спомни този случай ? То да са два три случая да ги помни ,а то сигорна са безчет !!! Патрулка -ХРАНИЛКА !!!

Тъпков ? Това изчерпва всичко! А реакцията на буда е в унисон с името Тъпков.

да мине и този на детектора на лъжата - най-много да излезе чист като сълза

НЕ СЕ ШОКИРАЙТЕ А СЕ ОРГАНИЗИРАЙТЕ !!!

Пазарувате в супермаркет, сметката ви е 100 лв. Давате 20 лв на касиерката, тя си ги слага в джоба а вие излизате с покупките щастлив от измамата. Каква трябва да е присъдата на касиерката?

като за съучастие в кражба например

"Клипът шокира и мен, и колегите, които са му преки началници, коментира вчера началникът на КАТ-София Тенчо Тенев. И после защо излизат вицове за ченгетата....Шокират бил!

ами шокиран е... такава несръчност от кухата кука...бива бива ама и на кадрото да го хванат това е прекалена непохватност затова е изненадан началника

Ама той какво очаква от Тъпков,та бил шокиран?!

Как да си спомни ,като такива случай са му ежедневие ! Толкова са нагли ии подкупни ! Като повечето депутати в Парламента !

Добре де дайте сега на полицая да му е.ем ма.ата за 20 лева , а на ония където окардаха МИЛИАРДИТЕ от КТБ и прекараха стотици вложители да наградим! Е.А СИ И АБСУРДНАТА ДЪРЖАВА СМЕ! АБСУРДИСТАН!

да ти имам кокошката бе брато, 500кила.

...АМИ БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР НЕ Е ЛИ ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА !

ами пред тотото не те спират и питат какво правим сега ! нали ?

По темата колега! То и ние сме се родили в резултат на една голяма измама . само не е ясно кой кого е измамил :))

Трябва да му дадат и 18 заплати. Нали така постъпихме с "антимафиота" от В. Търново. Все пак хора сме.

Чакайте малко, бе! Медалът има две страни. Далият подкупа също е подсъден. Направил е нарушение, гледа да мине тънко. Аз пари не давам. Не се правя на тарикат, обикновено спазвам знаци и правила, но и не съм светец.Плащал съм си актовете (за 26 г. шофьорски стаж - 2 пъти за превишена скорост) без да се офлянквам.

На такива само фалшиви пари трябва да се дават!

Баси, колко хиляди пъти го е правил този тумбак, че да не си спомня преди няколко дни какво е станало!

ТОВА С ХРАНИЛКИТЕ НЯМА СПИРАНЕ ! ВИНАГИ КЪДЕТО Е ТЕКЛО, ПАК ЩЕ ТЕЧЕ ! МИТНИЦИ, ВУЗОВЕ, БОЛНИЦИ, ДАИ, ПОЛИЦИЯ, УЧИЛИЩА И Т.Н. ДОРИ И МИНИСТРИТЕ ДА СА ВСЕКИ ЕДИН ДО ТЯХ, ПАК ЩЕ НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СЕ КРАДЕ ! ЗА БЕДНИЯ И КРАДЕЦА СПИРКА НЯМА !

ИМА

След като е хващан и друг път, това вече е рецидив и си е за затвор.

ХУМОР: Успали се баща и син катаджии. Бащата : Сине, ставай 09:30 часа е. Онези вече час и половина карат безплатно !

сашо ТЪПКОВ ?! стига бе ! да си смени фамилията . не е тъп . тъпи сме ние , всички !

Изненадани министри и премиерът дори .Какво се правят на дръж ми шапката - тя цялата държава е мафия че един селяк взел едни 20лв дето друг /който е можел да убие човек /му ги е дал.Защо все сме изненадани - дъжд сняг катастрофи подкупи изсичане на гори застрояване на терени и т.н. и все сме ..........изненадани /по-скоро - тъпи /

Ами,да му бият един силен шут в задника и тогава,може и да си спомни,нещичко!

Полицаят с подкупа: Не си спомням случая-- е как да помни селчо-от един ли е вземал . Хората да не си пишат имената по банкнотите -"от Иван", " С любов от Петър " ......."Да ти приседнат дано- от Георги" ....баси психото.

Какво нещо се случи в любимата ни Бг. Полицяй взел подкуп. И обществото полудя. Да се беше явила на Дева Мария в НС нямаше да има такъв отзвук. Та обществото ,съставено предимно от мизерници и политически слепци няма как да си спомнят за Мистър 10 % , за фондацията на съпругата на Костов, за самия него, за Софиянски, за Царя , За Доган , З а сегашните , за първите милиони ....Важното е да унижиш себеподобния-от злоба. Защото си като него мизерник и те е страх да кажеш истината поне на себе си. Виновни са лекарите.С какво да те лекуват? Виновни са учителите.Виновни са полицаите,защото къркаш и млатиш жена си ,защото нямаш пари за още ракия. Виновне са полицаите ,че децата ти се друсат и се надяваш дъщеря ти да изкара някой лев с проституция вместо ти. Виновни са ти полицаите , а не банкерите защото живееш в тяхно вече жилище и не можеш да заспиш ,защото чакаш сутринта да те изхвърлят,виновни са ти съдиите ,адвокатите ,прокурорите,...и ходиш ,зомбиран или тъп, пак да ,гласуваш за тях.. Ама вече и псувните не ти правят никакво впечатление.Важното да избиваш комплексите си на този като теб. Помияри.

Какво хубаво полицейско име.

АКО ТОЗИ КАДЕТО МУ ГИ Е ДАЛ ТЕЗИ ПАРИ, НЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ В СЪДА ВСИЧКО ОТПАДА !

КОЙ Е ТОЗИ КАДЕТО МИ ГИ Е ДАЛ ТЕЗИ ПАРИ В МОЯ ДЖОБ ! ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ ВСИЧКО И АПАРТАМЕНТИТЕ, КОЛИТЕ, ВИЛИТЕ И ХОТЕЛИТЕ МИ !

За кокошка няма прошкла ! За МИЛИОНИ няма закони !!! Гоним полицаите за 20 лв. , а ограбилите милиарди от КТБ и подкупите по държавни поръчки и оскапяването им ? Никой не говори за това . Бойко не се ядосва ? Защо ??? Бойко , кога ще приемете закона за банковата тайна ??? Ако мълчите значи много и от вашите са вътре !!! Докажи ,че не е така !!!

тоя селяк бил "заплашен с дисциплинарно уволнение" а къде е военна прокуратура да го вкара в ареста преди това ?

ПОЛУЧИХ ТЕЖКА НЕВРАЛГИЯ И АМНЕЗИЯ И НЕ ПОМНЯ ВЕЧЕ НИЩО !

"Не си спомням случая..." ами как ще си го спомниш, като случаите са безброй..........

го запомни?! Някой от вас да си спомня кога е направил 2168-мото вдишване за деня?

- Той обаче подал искане за пенсиониране със задна дата. - Явно не е случаен човек, щом пуска със задна дата заявления, които незнайно как са били заведени в деловодството с днешна дата, а пък и друг път бил хващан с подкуп и още е служител на МВР ?! Макар и прост сержант с Тъпо име ще излезе ГОЛЯМА работа !

"служителя на столичната "Пътна полиция" Сашо Тъпков" Хахахахаааа :)))

Къде са ченгетата, дето оня ден тука се защитаваха колко били онеправдани и как заслужават ранно пенсиониране и още по-големи заплати? Защо мълчите като бити пдрасти?

ОТ СЛУЧАИТЕ ДАВАНЕТО И ВЗЕМАНЕТО НА ПОДКУП НА ПЪТЯ Е ПРЕДШЕСТВАНО ОТ НАРУШЕНИЕ НА ТАРИКАТИТЕ ЗАД ВОЛАНА СЛЕД КОЕТО С ПОДКУПЪТ СЕ "РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМЪТ"... ...ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО ПРАВИТЕ НАРУШЕНИЯ И ПОСЛЕ СТЕ ГОТОВИ ДА ДАДЕТЕ ПОДКУП ЗА ДА ОТТЪРВЕТЕ ПО- ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ СТЕ ЗА ЕБАНЕ! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ТУК НА МНОГО ДОБЛЕСТНИ И ЧЕСТНИ:)...ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТАРИКАТЪТ В ТОЗИ СЛУЧАЙ МИНАЛ НА ЧЕРВЕНО Е МОЖЕЛ ДА СГАЗИ ДЕТЕ НАПРИМЕР... ЛАЙНАР !

"Той обаче подал искане за пенсиониране със задна дата".

Как ще си спомняш? На ден имаш по 10 такива.

КАТ е измислена структура да пълни бюджета с глоби. Изземва една от функциите на общинска полиция и се разводнява отговорността. Никъде по света няма подобна репресивна организация, освен в Русия.

два ли, че да ги помниш...? ...вижте не съм полицай но в случая виновен е тарикатът зад волана. той е минал на червено на оживено кръстовище което си е за много по- голяма санкция от 20 лв. интересът от даването и вземането на подкупа е в пъти по- голям на тариката зад волана. той спокойно можеше да откаже подкупа ако е толкова доблестен и да си плати акта! ...запомнете, при даването на подкуп винаги по- виновният е който дава!

Какво пенсиониране бе ТЪПКОВ-уволнение и СЪД-каквото ти се полага за взимане на ПОДКУП.Още по-вече не можел да си спомни СЛУЧАЯ,а как ще си спомни,като вероятно взима ПОДКУПИ редовно!

но до него на скамейката в съда трябва да е и селянинът зад волана, минал на червено:)

Най-много се смях на това, че началниците му "били шокирани" от поведението на Тъпков!

Аха, пенсиониране ' със задна дата' ? Този Тъпков не случайно има тази фамилия :))). Ако той беше извършил същото в цивилизована страна, щеше да бъде уволнен дисциплинарно веднага, а и супервайзерите му щяха да получат наказания. Само така може да се унищожи корупцията

Ами как този толуп да си спомни случая като случаите са безброй?!Вземането на пари и рекетирането на шофьорите, му е начин на мислене и начин на живот на него и на 80 % от колегите му!!!И сега какво ще му направят?Ще го пенсионират този държавен хрантутник и паразит, вместо моментално да бъде осъден и пратен в затвора!!