Арестуваха кметицата на столичния кв. ”Младост” за подкуп

Кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева е задържана за получаване на подкуп, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха кметицата на столичния кв. ”Младост” за подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям цирк за чужда сметка. Две жени, оковани с белезници, в центъра на София, всички телевизии снимат ли снимат, някакви маскирани разследващи броят много пари пред камерите , и това часове наред - да не би някой да не чуе и види каква чутовна борба с корупцията пада! Смешна и бездарна постановка на властта. Все едно са заловили някакви серийни убийци. Хайде драги служители на Спецпрокуратурата, заловете някой от по-високите етажи на властта по същия начин за корупция - всички ги знаем кои са! АМА НЕ ВИ СТИСКА!

престараването не води до нищо добро

Голям цирк за чужда сметка. Две жени, оковани с белезници, в центъра на София, всички телевизии снимат ли снимат, някакви маскирани разследващи броят много пари пред камерите , и това часове наред - да не би някой да не чуе и види каква чутовна борба с корупцията пада! Смешна и бездарна постановка на властта. Все едно са заловили някакви серийни убийци. Хайде драги служители на Спецпрокуратурата, заловете някой от по-високите етажи на властта по същия начин за корупция - всички ги знаем кои са! АМА НЕ ВИ СТИСКА!

От всякъде мирише на провокация. Чие е делото- имали някой да се съмнява че комбинацията от заинтересовани бизнесмени и политици от ГЕРБ, партита на Кадиев и националистите са ИНИЦИАТОРИТЕ. А като един от изпълнителите ми изглежда един мръсник , общински съветник от ВМРО, който тази сутрин цъфна по БТв. Много тъпо момче, но кресливец..

Дали е виновна, не знам. Ако е - няма да е първият човек, който се е добрал до власт и е решил да я използва за лични цели. В нашата държава е пълно с такива. Но е много интересен фактът, че в момента, в който някой почне да се противопоставя на идиотизма на управляващите, веднага му намират някакво престъпление. А и такава акция с маскирани полицаи, насред центъра на София - все едно са задържали терорист, който е организирал поне 20 атентата по цял свят. Кому е нужна тази показност?

Целият цирк е да я сплашат и скоро ще я пуснат,но сигурно са я предупредили да внимава и ако не слуша ще я вкарат на топло,или нещо ще и се случи.Типично по герберски.

престараването е равно на безсилие и некомпетентност, остана да й изкомандорят "Легни на земята по очи, ти си престъпник и крадец, а вероятно и убиец", а след 1-2г. от Старсбург ще ни го начукат, че дължим обезщетение от 100-200хлв за уронване престижа на институцията и този на личността, а също така ще узнаем,че кметицата е невинна, що е този фарс, егати презастрояването и съсипнята на жената,просто не е истина случващото се

дали е постановка или истена със сигурност може да се открие .............но защо в центъра на софия и по работно време ??????много въпроси има

За да е показно. За да е за назидание на непокорните... За да демонстрират безкомпромисната борба на ГЕРБ срещу корупцията.... :)

Дали е виновна или не не коментирам. В чуденка съм дали КПКОНПИ ще плати обещетението като тя ни осъди в Страсбург? Или пак ние ще плащаме? По закон нямат право да уронват престижа и достойнството на задържан, следствен и дори осъден гражданин. Как ще тълкуват в Страсбург държането и на улицата окована с белезници над 4 часа? Само показни акции без резултати!

Абе, не, че не е възможно да е минала на другата страна жената, зер у нас такива случаи бол, ама много намирисва тая работа, бе! Намирисва, та чак не се трае на дърта ченгеджийска постановка! Как, пък, от толкоз районни кметове баш тя излезе единствено корумпираната!? Точно тя, която би гербаджийката на изборите, с което размъти водата на много хора. Че и я арестуват в центъра, на възлово кръстовище, да не би някой да пропусне гледката! Само дето нямаше издигната специална трибуна. Че и зрелището продължава с часове, пак да не би някой да пропусне гледката. Какво толкова се правеше през това време там!? Че и служителите с маски, гачи са разнищили всесилна престъпна организация и е супер важно да останат анонимни. Абе, въобще, виждате ли какви страшни апаши хванахме! Борим яко корупцията, ша знайш! Отвратителни са нашите управляващи бандити! Да не дава Господ да им застанеш на пътя!

Естествено, че Нова телевизия ще побърза да го съобщи: "Телевизията на властта" !

Бай Ганьо :"Келепир, м.ма му ст..а"

Мале мале това е много голяма сума, тя изобщо знае ли как се изкарват тези пари. Алчността на някои хора е безгранична.

Девствена е.пазете я

добре де, как решихте, че е невинна? и естествено, че няма да накажат които дал парите, тои е изнудвана жертва в случая, а не истински подкупващ, нали полицията му белязала парите след оплакване.

Мирише на активно мероприятие.

А на мен на корупция....

От администрацията на Район Младост да не пишат във форума.

Корупция и то голяма. Срам нямат. Едни градинки имаме и тях разграбват. Бйе сйе пйе= мародери

ХВАНЕТЕ ФАНДЪКОВА ЗА ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ, А НЕ ИЗМИСЛЕНИ ВИНОВНИ , С ПОДХВЪРЛЕНИ ПАРИ ! ПРАВИЛАТА НА МАФИЯТА - ПЪРВО ПАРИ , АКО НЕ "ВЪРВИ" - БОЙ , И АКО ОЩЕ СЕ РЕПЧИ - ЛИКВИДАЦИЯ ...

Два часа!!!!фиууу....значи толкова продължава един филм на ГЕРБ/ПИКЧЪРС....ГЕРБ ПИКЧЪРС представя екшънът,,А , КОРУПЦИЯ ДЕ,,....ЛЮбопитно е КОЙ е тоя толкова,,ЩЕДЪР,,,КОРУПЦИОНЕР....и ЗАЩО ОСТАВА В СЯНКА???Или той е,,честният,,частник с свободни и налични милиони........при условие, че СУМИ НАД 5000 МИНАВАТ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ....ПАК КАТО БОРБА С КОРУПЦИЯТА И СИВАТА ИКОНОМИКА.То Скрипал било и заразен случай.

Уважаеми колеги,форумяги. Няма смисъл да се дърляте помежду си по инерция на старата лайсна БСП срещу ГЕРБ...Тази кметица в момента всички партии я "отсвириха" и декларираха,че нямат нищо общо с нея. Определиха я като "неконтролируема" и "корумпирана"...Явно тя се е главозамаяла откакто е станала кметица. За такъв човек се казва,че навремето като ученик по математика е бил само в часовете по събиране и умножение, но не и в часовете по изваждане и делене. Неспасяем случай. Няма кой да помогне на "независимата"лакома фризьорка...сега ще я развяват показно!Според мен сама си е виновна. Наистина не се прави така,като нея...

Два часа!!!!фиууу....значи толкова продължава един филм на ГЕРБ/ПИКЧЪРС....

Потвърждават се моите думи. Току що и Кадиев се отказа публично от кметицата....Нито БСП,нито "Зелените",нито Кадиев, нито никой не застава зад нея. Кадиев я определи като "неконтролируема", която за негово съжаление била избрала "пътя на парите", а не да защитава "интересите на хората",както първоначално била заявила... Това означава,че тази ще я развяват като "лайнен вестник из драки"...Явно тя много си е повярвала, след като е станала кметица, "взела се е на сериозно" и е отказала да дели с другите...И ето го резултата....Сега ще я разкичат тотално. Ето даже и колата и дигнаха с паяк-като средство с което е извършено престъплението...сега ще изгние 5-6 години на някой паркинг пред някое районно...:)

Нека софиянци да кажат, вярно ли е, че я държат с белезници вече повече от два часа в центъра на София, обкръжена от цяло отделение полицаи, някои от които с маски? Заловена по време на получаване на подкуп с белязани банкноти. Добре! Да отговаря според закона. Това, което не разбирам е ЗАЩО СА НУЖНИ ЦИРКОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ? Кому е нужна тази показност, като в американски филм? Да видят хората как борим корупцията ли? Та това е капка в морето. За да извършваш корупционни действия, трябва да имаш властови ресурс. Трябва да си "НЯКОЙ"! Публична тайна е, че във всеки по-голям и по-малък град има местен велможа от ГЕРБ, който казва какво да става. Назначения, печелене на обществени поръчки,всичко е потънало в корупция. С едно показно изпълнение, никого няма да убедите. Добре е, че сте я заловили, но тя не е единствена.

Е, дедо, трябва време тия пари да се преброят и опишат.

не е вярно, държана е над 4 часа - просто толкова им трябва на свинете да си доядат кюфтетата от закуската и да намерят време за един СМС - 'е айде давайте де' - щото циркаджийте-акробати не правят нищо без да са получили филия свинска мас или суджук.

Това шоу беше нужно за обогатяване на развлекателната програма от европредседателството. Отделно има дълбок социален ефект-цяла седмица храна за медиите и тълпата.

Поредният кьор-фишек,защото мафиотите не са получили още разрешителни за строежи из междублоковите пространства в Младост. Това като постановката на кмета от Мездра. Да се готвят всички кметове дето не са от ГЕРБ за подобни случки.

цирково представление в центъра на града, приютил ласкаво и гостоприемно председателството на ЕС! Интересни индивиди с маски и елечета с надписи на някаква комисия, но без полицейски опознавателни знаци, се правят на антитерористи и блокират с часове трафика, като че ли са заловили лидерите на ИДИЛ! Петима тумбести полицаи се подпират по первазите на подлеза пред БСФС и заедно с борците срещу корупцията ненаситно лочат на аванта минерална вода от стек с бутилки, оставен от грижовната ръка на партията и правителството, а може би и лично от Негово име!

За 250 000 евро подкуп - тази риба е много дребна.... В Президенството само Чистачката би поискала два пъти повече !!!

Хапчетата.

За да вземе някой "отговорен фактор"рушвет БЕЗПРОБЛЕМНО се изискват няколко много важни неща : 1.- Неговите хора от неговата партия да са на власт.-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 2.- Първото условие както казах е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, но....НЕДОСТАТЪЧНО- освен това трябва да играеш "партия" с куките. Те да следят и да те предупредят ,ако има "контрафалц"...Това второто условие също е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, даже още по задължително от първото, защото може и твоите хора от твоята партия да са те наредили, да са решили примерно,че вече си натрупал достатъчно и ти е дошло времето за разкичване...А с куките да играеш"партия" е изключително трудно. Те наистина може да те предпазят, но...те си имат някакви си техни кукерджийски критерии. Те не помагат на всички, само на този, на когото те преценят,че е"свестен"...в смисъл"свестен" по някакви си техни критерии.Много особени хора са ченгетата.Те могат да помогнат на някого, ако те са преценили,че е свестен, ако ще и Президента и Премиера да са срещу него..както и обратното- да смачкат някой който се има за "голяма работа"... 3.- Не ходиш сам да взимаш кинтите, а оставяш на "твоите хора"да свършат работата...в крайна сметка,те за това са разведки и оперативни работници-това са учили...а и все пак"едно малко поточе ще напои и тяхната лехичка"(това е приетият начин за изразяване ).....:)

Кметица от БСП си е позволила да се облажи с почти половин милион! А представяте ли си колко вземат тези от ГЕРБ ??!!!!!!!!!!!!! и после Бойко твърди, че нямало осъдени, щото нямало корупция

Някой взел властта - аааа тоя ще краде та ще се скъса... Хванат го с подкуп - аааа направили са му постановка...

малоумника е уникален ... тази жена не е вземала нищо освен това не са я хванали с подкуп, а са намерили маркирани пари в багажника на колата й. Подкуп е със СРС или пред свидетели някой да даде пари. Това да идеш и да си видиш апартамента отарашен от чернилки се случва на всеки 3-ти българин; а от тях около 10% дори имат и СОТ и допълнителни заключвания. Една смешна кола ... И те така те.

Да наредиш някого с белязани кинти...-така се постъпва само срещу изключително нагъл човек. Явно тази кметица е от тоя тип-изключително наглите...Това означава, че тя непрекъснато е вдигала мизата, все още и още и още кинти...,а "обещаната работа" никаква... Пак е минала с "малкия дявол"-редене с белязани кинти...Други нейни "колежки" и "колеги"-"отговорни фактори"-да не споменавам имена...нямаха този късмет и изядоха куршумите...лека и пръст.

От както назначиха тази жена за кмет- тя търсеше справедливост за живеещите. Вижте старите публикации. Посред нощ отиде да потърси отговорност от турска строителна филма, в район Младост 1, която не зачиташе правата на живущите. Ето това е резултата на мафията,към която принадлежи турската фирма. Затова медиите свързани с тези предатели, сега са срещу тази кметица. За мен това е постановка, за да я очернят . Полицията в България е най- голямото мекере ,което изпълнява идиотски поръчки. Не остана нормален човек, който да не е сочен за някакви тъпотии, с цел очернене. Няма държава,няма институции Нова телевизия и другите журлайкучи са подлоги

А ходенето по нощите по строежи не е ли постановка пред медиите и живущите в квартала ? Какво ще прави през ноща на строежа ? Да се кара с пазача и да я снимат медиите.

Засегнала е някоя голяма риба. Не само ще я очернят, ще я върнат с 20 г назад. Може и затвора да лежи. Така е когато не се вслушваш в желанията на мафията!

Големи глупости и абсурдни неща чета в тази новина, но ако се окаже вярна, то тогава случката много намирисва на сценарий, скалъпен за освобождаването на поста за политическо-финансовата мафия "БСП/ГЕРБ"!!!) Защото: 1. Разрешение за строеж издава главният архитект, а не кметът. 2. 250 000 Евро = 500 000 лева!!!!! Тази сума за подкуп е достойна или за небостъргач, или за МОЛ! Районният главен архитект обаче има право да издава Разрешение за строеж само за строежи от пета категория - най-общо казано ниски и малки сгради!!!!!

А кой назначава Районния главен архитект ?

Дали тези пари са малко или много - виж надутите цени.

Всички политици са срещу презастрояването, а презастрояването си върви с пълна сила. Е така става тая работа.

Познавайки манталитета на тези съм абсолютно сигурен, че това е постановка от най-долна проба. 100 %! Дори и да се докаже, че се е облажила, тя далеч не е от най-големите бандити, не е и от първите 100 или 1000 най-корумпирани и бандити и крадци, както всички отлично знаем! Някой да пита например за сметки с огромни суми на българчета в Лихтенщайн, или за горди собственици на спа-хотели и сараи с барбекюта?

Лельо,лельооооо...да си беше стояла фризьорка....тази с кой акъл е тръгнала да "лапа"рушвет, след като знае, че "другите" са на власт в момента?...Ама другите и колеги кметове лапали...Ами лапат,да, ама те си имат "чадър"...А тя даже и "чадър" няма....никакъв. Нейният"гръб" Кадиев е скаран с всички...и с Корнелия, и с Боцко и с кой ли още не! Няма мозък тая...

НИКАКЪР РУШВЕТ НЯМА РАЗБИРАЧО! ТОВА Е СПЕКТАКЪЛ И ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!

От районната администрация в Младост да не пишат.

От всяка слива компот не става

в китаи за злоупотреба над 50000 $ се изпълнява смъртна присъда !!!

А сега мащабирай за площта и числеността на населението на България

А когато е измислица на политици, както в случая е измислица на гробарите за да им освободи мястото в Младост..... тогава така да си ги екзекутитаме невинни така ли?

Знаете ли, че поне половината от кметовете не само в София, а в цяла България действат по тези "проекти", имаше преди време разследвани такива, които се "отърваха" с плащане по-нагоре и това се знае, (вижте тези, които са несменяеми по 4-5 мандата и ще разберете кои са те и на кои градове са), но пешкира опират глупаците, кoито са набелязани за изкупителни жертви. Все паk трябва мафиозите дейност пред Европа да отчитат. Стрелбата в "тъмното" продължава...

Интересно ми е как в голяма част от коментарите едва ли не се поощрява взимането на подкуп от страна на кметицата, защото видиш ли някой друг вземал в пъти повече. Абе хора, вие малоумни ли сте? 250 хиляди евро са нищо за българските стандарти, така че да я пускат. Е затова сме в това състояние.

ако биха били вместо пачки биткойни , нямало да има въобще никакъв проблем .

Върви ли вече акция Аз съм Ванче ? Къде ? Пред съда ли ?

Орлин Данев

Няма батенце, нямама никаква акция. Всички я отсвириха..тази явно е отказвала да дели с другите и е лапала самичка...:)

Аз мернах един подобен коментар. Не одобряваме, а се възмущаваме от избирателността, евтината показност и висенето с часове пред Канал 3. И да, мислим, че е публичен линч и PR-акция.

"Пак ще се видим, след десет години "

Що бе певачко на кораП в скандинаФско ли ще бачкаш

ФСБ какво е: Формация студио Балкантон или Федерална служба за безопасност?

Не се случва нищо подобно.Вие имате усещане за корупция-отидете да ви прегледат и си вземайте редовно таблетките в тази връзка:-)

Георги Кадиев се отказа от нея скоро след изборите. Останалите организации, които я издигнаха, също се караха с нея и оттеглиха подкрепата си. Никой не знае къде е истината и кой от двете страни е корумпиран! Полицията може да спретне постановка на всеки. Ако няма видео запис от срещата с предаването на парите - аз не вярвам на никого.

щом тази взима половин милион лв.за подкуп.

колкото пъти и да питаш - все ще те изтриват. Важен е новия дизайн на Дира, не фактите и въпросите!

Намериха и цаката! Отстраниха я! В много гнусна държава живеем! Всичко това са постановки! И то от най-наглите.

Ами то на 200 метра е централното МВР на 6-ти септември. Що там не са си разменяли парите? Има и камери! Кви са тези постановки в центъра, че чак затворили булеварда и спрели движението.... хахахаха

Мангизите лежали на тротоара . А тя имала намерения да ги внесе в районото за издирване на собственика им !

Паисий

кво районно бе!?? Аз ти говоря за Министерството. Ти знаеш ли кое къде се намира в София!?

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло". "Преклонена главица, сабя не я сече". Който иска да работи за народа, а не за властимащите, му показват кои са власт имащите.