Коментари - Подкрепяте ли идеята на ГЕРБ за видеообръщение на Зеленски на първото заседание на 48-ото НС? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да изненадаме евро-смешниците изотзадзе - изпращаме оръжие на Русия и каним Путин да открие 48 - 599 народно събрание...

Зеленски да умре лапайки негърски хуйща

По-тъп въпрос от този не можахте ли да измислите? От кога чужди държавни глави и чужди посланици говорят пред Българското Народно Събрание? Ние колония на някой ли сме? Ехооооооооооо малко мозък трябва и познаване на вътрешната правна уредба. Това,че някаква партийка предлага нещо, не означава,че то е законно. По този начин ГЕРБ извършват пресъпление по чл. 103 от НК Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.

Подкрепям друга ифея: Зеленски да бъье извикан е парламента и да отговаря за изгорените живи Българи по времето на майдана, пред тяхните роднини... А не да даеаме трибуна на покровител на крупни нарко трафиканти....

Категорично НЕ! Няма логика,смисъл и полза от подобно предложение. Освен да се подмажат на работодателите си....друг смисъл не виждам.

Партия ГРОБ няма място във Външната политика на България и във вътрешната също.Те от тази партия да вземат да върнат откраднатите в чували пари от Българите, които методично присвояваха покрай магистралите договори. Борисов беше привикан вече веднъж във следственния арест. Но вместо пълно разследване и осъждане е получил кроасан и е пуснат да си ходи в къщи.

И още по големи боклуци са тия които гласуват за тях. Какво унижение докарахте. Наркоман да ви говори. Един път само трябва Путин да ви поздрави от въздуха.

Спомнете си как паднаха сертификатите на короната изведнъж, докато ни ги налагаха насила, щом не си инжектиран - нямаш право да работиш и учиш. И изведнъж ухраинци без сертификати в 4 и 5 звездни български хотели с хиляди. Кой ще отговаря за това?

И Бойко не може вече да го дига,изкукурига завалията.

Първо да видят резултатите от анкетата?

за недостойно на ГЕРБ да им викат ГРОБ - е вече съм съгласен с това и дано се стигне до следващи избори и да ги махнем от парламента, но не само като партия - запомнете и имената им, за да не ги пуснете в Парламента от името на някоя друга партия!

Разбрахте ли сега какви дупедавци сме избрали да ни представляват във парламента какво общо има българският парламент със зеленото човече тои ще каже че иска оръжие и пери а наште депутати ще се надупат

В ГЕРБ са събрани само Цървули и Духачи. Само като се сетя за Плевнята еБанов, Цачевица и оня с шестте апартамента и ми стига. Само не знам колко трябва да си Тъп за да си ги избереш пак.

Не подкрепям! Искам да говори Робинзон Крузо или Кучето от Четиримата танкисти.

Не е нужно да говори знае се какво ще каже

Цялата работа е краварите да ни прецакат да подаряваме оръжия на укронацисткия режим и после да си купуваме скъпи от тях! Като са толкова ербап, що не подарят те хаймърси и пейтриъти на укрите? Или да ни докарат на нас нови, да вземат старите и да ги доставят на укрите? Нас защо ни занимават с техните глупости и нацистки изстъпления?

Нито на първото, нито на второто, нито на никое! Боклуци!!!

Симпатизантите са им същите!

Елементарно е- ГЕРБ доказаха колко са ограничени и прости! Те нямат и идея как се прави външна политика- дай им само да целуват задници и да мислят далаверки, а с такива хора до никъде не се стига!

Всеки ден, в който не сте убили нито един рушняк, е пропилян. :)))))

А стига сте лизали дадника на този Зелински

КОГА Банкянския ЯСТРЕБ е НАЗНАЧИЛ Зеленски за ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ?!?

Президента Радев се оказа най-адекватно мислещия и държавнически с балансираната си политика !!! А сега ми кажете защо Зеленски ще открива Българското Народно Събрание, чак толкова ли ковида ни изпи мозъците !!!

БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ СЕ ОТКРИВА ОТ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ОКОЛИЯ НА ОКРАИНА

Предателите от ГЕРБ отново увиснаха - браво на ПП и ДБ, че не подкрепиха гнусните крадци и престъпници, които отново се опитаха да направят помен с чужда пита и да получат индулгенци за 12-годишното си престъпно управление, съсипало България.

Кое му е важното да слушаме словоблудствата на зеленият-наркоман? С какво това ще бъде от полза на българина? И без това по най-малко 5 пъти пускат статии за него. Какво по-различно ще каже, освен да иска пари и оръжие?За очи латата пепе лянка може би е важно, но тя едва ли има проблем с финансите, както и повечето герберасти.

Според анкетата 8% е подкрепата за предложението на ГЕРБ. Точно толкова ги подкрепиха и на последните избори. 25% при 32% избирателна активност, дори е и под 8%

В никакъв случай,какъв е тоя клоун да се изказва в Българския парламент?На какво основание ще се изказва?Унищожи собствения си народ,сега нас ще оправя

Според новините Илон Мъск вече отказва да обслужва украинските военни със сателитна връзка. Прехвърля сметката на американските военни. Войната почва да клони към логичния си завършек. Някой още ли си мисли, че украинския режим има някакви шансове? Запада го интересуват ПЕЧАЛБИТЕ. Но какви печалби за Европа ако цената на газа, нефта и електричеството са невероятно високи? Това повлича високи цени на изкуствените торове от които зависи производството на храна. Въпрос на месеци е народите в Европа да се разбунтуват срещу правителствата си и срещу управлението на ЕС. В Америка също се надигат гласове против милиардите помощи за Украйна. Украйна им струва мноооого повече разходи за една година, отколкото 4-5 години им струва Афганистана и се задават въпроси за възстановяване на щетите от урагана във Флорида, което струва много по-малко. Всичко това са пари на американските данъкоплатци. Арабите също се пре-ориентираха и решиха да намалят, макар и с малко производството на петрол. Най-висши представители на ОАЕ са били тези дни в Санкт-Петербург за среща с Путин. Защо ли медиите го премълчават това нещо? Както казва един наш анализатор - Украйна е на системи и те скоро ще бъдат изключени.

Май ще е малко по-добре да спечелят на следващите избори възраждне, защото поне не са американофили и не са за доставяне на оръжия на когото и да е, за да не продължава тази война в Европа, от която само американския долар се повишава, а еврото пада и икономиката се срива, а ние ще стоим на студено зимата!

Тия боклуци в парламента докато народа не влезне и да им натроши главите нещата няма да се оправят.

Боклук си борисов и искаш продажници,като украинеца да ми откриват НС.

Защо тиквата и ДеБъ не предложат изкукалия БайГън да ни приеме за 51 щат.Така или иначе те реално ни управляват , поне да опростим процедурата. Навремето имаше идея да станем съветска република , но тодгавашните слуги , станали сега управляващи , просто надминаха господарите си.

Така наречените "народни представители" да си извадят главите от .... и да видят резултатите от анкети , свързани със Зеленски. НЕ ГО ИСКАТ ХОРАТА !!! ТОВА РАЗБИРА ЛИ СЕ ИЛИ ДА ВИ ГО НАПИША НА УКРАИНСКИ !

Един продажен престъпник, унищожаващ държавата си за чужди интереси да изнася слово на откриване на ноеия парламент в България???? Явно предложилите това искат с България да се случи съдбата на Украйна и то пак за чужди итереси на върколаците от САЩ. Доста продажници има за премахване

Не, не подкрепям никакви форми на гъзолизане, включително видеообръщение на Зеленски! Усещам как Бойко сам ще си разцепи партията на русофили и русофоби, но пък може би това е за добро?

Излиза, че Боко и Герп са по-напушени от Зеления....ааааман от идиоти.

Портиерчето пак преигра с натягането, реши да прескочи и канадското фекалохарвардче.

Това преля чашата. Аман от украински знамена по Столична община и призиви да се помага с оръжие на Зеленски. Гласувах за последно за ГЕРБ. Пълно разочарование от тях, нито правителство, само слугинаж на чужди интереси, Край!

Аз предлагам депутатите от ДБ и ГЕРБ да целунат задника на Зеленски! Някъде там в Украйна ако може! На място!

Явно народът не е глупав , а политиците са яко платени. Сволач.

Абе тези съвсем истрвщяха. То бива навежда и лиза е на запада и САЩ ама чак толкова запрете се бееее само този измикяр ни липсваше

От къдя на къдя, бе ? какъв се явява тоя, че пред парламента ще говори? да не сме му длъжни с нещо? бойко. айде пенсия, баце. яко се изложи с тази простотия!

Ако искат да опитат вкуса на паветата....

Не само че трябва да даде реч ами и една хубава манифестация да му стегнем за добре дошъл на спасителя. Абе най-добре той да вземе да ни управлява. Да си преименуваме името на Бълкрайна, да забраним кирилицата както зеленият вожд иска. И като пее Богдана , дано, дано, дано. Всички певци да се строят пред Невски за нов плакат в чест на Зеленският вожд и да викат ЗДЗ.

Зеленият да се радва, че го смятат едва ли не за най-велик политик и всички му уйдисват на акъла, дават каквото нареди, но помощта пак му се вижда недостатъчна. Няма място негово изявление, нека се изявява в украйна. Какво ново може да каже освен нови искания.

Разбира се, че подкрепям, даже ако иска Зеленски може и да се облекчи от балкона на парламента върху депутатите и българското знаме, ние ще сме много щастливи и горди че сме солидарни с ЕС И НАТО I da mahnem shibanata kirilica kakto kaza Suleiman Pasi

Май пробват търпението ни, за да са сигурни , че могат да ни вкарат във войната, т.е. да ни жертват за чужди интереси, натам отиват нещата, търсят балами чрез подкупване, а българските политици са най продажните.

Ако обръщението е на българиски може и да си помисля !

Какъв е Зеленски, та да произнася реч на откриването на БЪЛГАРСКОТО Народно събрание!? И изобщо не ме интересува ни Путин, ни Митрофанова, ни Зеленски! Ако има закъсал човек - бягащ от война или болен, майки, деца - бих помогнал, независимо от коя държава са. Хайде стига вече дивотии!!!

"Какъв е Зеленски, та да произнася реч на откриването" Ами какъв е.. наркоман. Ама от нашите наркомани, подкрепяни от САЩ.