Патриотите склонни да подкрепят Конвенцията под условие

Обединените патриоти ще решат дали да подкрепят Истанбулската конвенция в пленарна зала след като видят новия превод.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите склонни да подкрепят Конвенцията под условие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко да са патриоти. Явно са долни измекяри. Драпат със зъби и нокти да са до кацата с меда - друго не ги интересува. И с дявола ще се съюзят за това, и майка си ще продадат!!!

Какво общо има борбата срещу домашното насилие с узаконяването на правата на хомосексуалистите като членове на семейството? Радетели за подобни неща са няколко НПО, които се финансират с грантове от САЩ. Целта им е да влязат в семейството, особено в бедни и уязвими семейства (конвенцията постановява НПО да участват в мерките срещу насилието и в съдилищата) и да получават пари и дивиденти от това. Фактически се отнемат правата на родителите да възпитават децата си "нормално" и се следват заветите на американската сенаторка от Джорджия Нанси Шейфер, която през 2009 г. открито заяви, че отнемането на деца заради "насилие" в семейството им е крупен бизнес. Натискът от деятели на Съвета на Европа е неимоверен.

сРАМ ЗА ПАТРИОТИТЕ!!!

Лъжа е, че можело да ратифицираме конвенцията с резерви към някои текстове. В конвенцията и в доклада към нея изрично пише, че не се допуска страните да изразяват резерви по текстовете. При това изразените резерви важат за 5 години и се подновяват, ако страните представят предварително подробни основания пред специално създадения мониторингов орган на Съвета на Европа - GREVIO, който контролира как се изпълнява конвенцията. Току-що въпросният орган отказа да признае резервите, изразени от Полша например. А ако не подадеш доклад с основанията, резервите ти престават да важат. Справка в сайта на Съвета на Европа установи, че в момента GREVIO се състои от 10 жени - представителки съответно на Турция, Сърбия, Франция, Испания, Италия, Португалия, Австрия, Албания, Малта и Черна гора. Тези жени имат огромни правомощия, привилегии и право на проверки по конвенцията "на място" по всяко време.

Ум умува Ум царува Ум патки пасе...

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ ТОВА Е МАНИПУЛАЦИЯ-ПАТРИОТИТЕ ЗАРАДИ ТОВА МОЖЕ ДА СКЪСАТ КОАЛИЦИЯТА И КРАЙ НА ТИКВА-3

"Патриотите склонни да подкрепят Конвенцията под условие" И на "националисти" не случихме! В тубата има едно клипче със субтитри - "Изказване на Щефен Кьонигер от фракция АзГ" Вижда се как немските националисти "подкрепят" Идиотската конвенция. Изгледайте до края, трае 2 - 3 минути.

Боже какви идиоти. Ясно става едно: тези фалшификати искат да са във кацата с меда по-дълго време. Тях вече не ги интересува интереса на българите. Пита се в задачата, що за ИДИОТ трябва да си, за да произнесеш такива слова. Та измамата е налице. Някой се объркал и ни осведомил как се готвят да ни изработят. Сега на този глупак, било му достатъчно, да не му казвали измамата с тези думи. А малко да ги изменят и все едно няма измама. Абе, идиот, нали последствията ще са същите брутални за нас, което е признаване на третополовите и узаконяване на психичните отклонения като стандарт!!! Идиот, какво значение има тогава с какви думи ще ти го кажат????? Абе, политически партии, като си избирате кандидат-депутатите, поне сложете някакъв минимален праг на коефициента за интелигентност.

За нашите "патриоти" важат безсмъртните думи: И ТИ ЛИ БРУТЕ...

след като толкова много четохме и слушахме от пропагандната машина на платените от "филантропите" за "фактите", че земята била плоска, а слънцето се върти около истанбулската конвенция, няма ли кой да се сети да каже: дайте да питаме мъжете и жените на това общество. или думата "референдум" е забранена и "демокрацията" изпитва панически ужас от нея.

Патриотите, ще се самоубият също като Джендък-ГЕРБерите, ако подкрепят един такъв идеологически по своята същност документ. Социоложката бивш МВР шеф, ще закопае Борисов, след като на практика провали МВР. ГЕРБ има около 1 мил. избиратели. След този гаф с "Истанбулската конвенция, ще се стопи с една трета. Това, ще е края. Да живее Президентската република. И новата партия на Професорите в своята деятелност. Стига аматьори в политиката.!

Това, което ще напиша по-долу веднаж вече беше прикрито от модератора с обяснението, че коментарът "не е във връзка с темата или съдържа спам". Правя уговорката, че не членувам в никоя партия или НПО и с действието си ще изразя единствено гражданската си позиция. На 20.01.2018 год. точно в 17.00 часа ще застана пред главния вход на Народното събрание. На лист с формат А4 ще напиша: "АЗ СЪМ ПРОТИВ РАТИФИЦИРАНЕТО НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ЗАЩОТО ТО СЕ ИЗВЪРШВА ПОД НАТИСК ОТВЪН И ПОНЕЖЕ ПОКРАЙ БЛАГОВИДНИТЕ КЛАУЗИ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ОТ ДОМАШНО И ВСЯКАКВО НАСИЛИЕ СЕ РЕГЛАМЕНТИРА ПОНЯТИЕТО "СОЦИАЛЕН ПОЛ", КОЕТО Е В РАЗРЕЗ С МОИТЕ РАЗБИРАНИЯ ЗА БИОЛОГИЧНА ИДЕНТИЧНОСТ, НРАВСТВЕНОСТ И МОРАЛ. Ако някой друг иска да направи същото или подобно нещо по същото време, апелирам да го направи цивилизовано и най-вече при абсолютно мълчание. Ако, дай боже, се съберат повече съмишленици и отправим мълчалив протест, вярвам че ще бъдем "чути" от тези които трябва. Точно в 17.30 ще смачкам листа и ще го хвърля пред главния вход за да може вътре стоящите да бъдат принудени да изчистят буклука т.е. Конвенцията.

Понеже не съм в София, ще ги накажа, като не гласувам, за всеки подкрепил Ист.К-я. България е в демографска катастрофа, в резултат на външен натиск и вътрешна глупост. Вместо да се решава този най-важен проблем, обществената енергия се прахосва с обсъждане и прокарване на деструктивната джендър идеология. Това, другари от БСП и джендъри от ГЕРБ и др. "десни" е по-лошо и от война.

Порeдната фейк новина на соросоидите от АББРО! Колкото и да им се иска на КУРвите, Обединени Патриоти НЯМА да подкрепят Истамбулската КУРвенция! Това бе потвърдено по ТВ Алфа и от главната редакторка на news(..)bg. От Борис Ячев също бе потвърдено, че няма да се подписва КУРвенцията. Соросоидите са извъртяли думите му.

"Викелът" потвърди чрез декларация на НФСБ в интернет, отказа от приемане на КУРвенцията в 43 НС. Посочи и защо ПО ТРИ ПУНКТА няма как да се съгласят "патриотите" с ГЛБТ. Уикипедия: ЛГБТ (или ГЛБТ) е акроним, от първите букви на думите и означаващ всички лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора. Този термин се счита за по-точен, приемлив и не толкова противоречив, колкото налаганият от джендър науката през 90-те термин куиър (от англ. 'queer').

цитат:"Ще положа всички усилия Истанбулската конвенция да мине в българския парламент,.." (б.борисов). може пък тези да спазарят изгодно гласуването си "за". и без това се видя, че не избраните, а нпо-та управляват в "демократична" европа, а не мнозинството, което и да гласува и да не гласува, най-накрая винаги плаща сметките на всички.

Не сте обединени патриоти, а обединени неграмотници - българският превод НЯМА никаква правна стойност. Референтните езици при спорове при тази конвенция са единствено английски и френски.

Напълно сте прав. Приказките за нов превод са усукване по килифарски и ясен знак, че тези които се наричат "патриоти" са нищо друго освен политически нагаждачи, готови на всичко за да си запазят местата в Парламента и осребрят властта си. Не беше много отдавна, когато един сегашен "патриот" позлати пръста си.

не става дума за грешка в превода! а за цитирам за кой ли път: "Член 3 Определения За целите на настоящата Конвенция: в) пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;"". защо биологичното определение за пол, заедно със своите хромозоми, детеродни органи, менструация, яйцеклетки, сперматозоиди, които са присъщи за висшите организми не е влязло, като определение за целта на тази конвеция. каква е целта? "обществото" на малцинството от най-кресливите платени протестъри, нпо, лгбт да определят по "социални "роли", какви трябва да са подходящите характеристики за мъж и жена. това определение е от полза само и единствено на "джендърите", които не се споменават в документа, но на много места понятията за мъж и жена са изпуснати, като това едва ли е поради невнимание. ако вие, защитниците на тази конвенция си мислите, че и ние, ще почнем да се размножаваме, като пресечени с лопата червеи, или като вас ще ходим след бащите си за да гледаме дали не са снесли някое дете след порения зор в тоалетната, то, жестоко се лъжете! чак такива идиоти не сме. а заблудата, че всички мъже са свине и насилват жените си е една брутална лъжа! лъжа, като онез, които са разпространявали гьобелските пропагандатори. ако това недоношче на "правото" на диктатурата на малцинството над мнозинството не може да бъде променено, то просто не трябва да бъде приемано! дори и "правилния" му превод.

Депутатът от руската Дума и телевизионен водещ Алексей Пушков, един от най-яростните критици на Запада и патриот на Русия, се оказа... поклонник на Запада. А съпругата му, която няма сериозни доходи, притежава недвижима собственост за около 70 милиона рубли. Семейството на патриота Пушков живее в елитен комплекс в Москва, апартаментът му е 200 м2 и струва приблизително 150 милиона рубли (2.2 млн. евро). В гаража му има няколко автомобила, разбира се, западни, като най-скъп е един "Ягуар" за 5 милиона рубли. Всичко това разказва в разследване в "Собеседник" руският журналист Сергей Ежов. Пушков е известен като яростен критик на САЩ и прогнилия Запад, но оказва се, предпочита именно тези страни за почивките си. В последните години патриотът е посетил Испания, Италия, Германия, Великобритания, Финландия.

И кво общо има Пушков с готовността на нашите национални предатли да приемат каквото им кажат от Брюксел?

джендър, сър.

Hоо моо гърч!, много сте прости и продажни и всичките сте палячовци!, ами нали ще подпишeте и оригинала THE ORIGINAL на енглиш, палячовци, след което ще изпълнявате прокажени директиви до спукване(и вие, и ние) по текста на оригинала THE ORIGINAL на енглиш, да приемаме и даваме резиденцки статут на нещастни и бити африканки, да приемаме "малтритирани" терористи, които ще са "осъзнали" в даден момент социалния си джендър "жена", на децата в училищатата онези откачалки(лесби, педи, транс и др. откачалки от нпо-тата, които се подвизават безпризорно по нашите земи и вербуват децата ни) ще им пропагандират, че е "супер" да си ненормален, ще ни съдят всеки път когато циганин си купи циганката и още милион и една мизерии, a "новият" превод на български ще ви служи само да си го заврете там дето слънце не огрява! Hали по същия начим изработиха на времето и тъпите социалисти с плана ран-ът! O, Господи слез и си събери версиите, ако не си ги събереш лично, ще сме задължени да ти ги върнем ние по спешност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Патриот ама купен. Пазарен за 30 сребърника от герб.

Шутовете на диктатора.

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

''Условието'' за парлама , сребърниците обърнаха каруцата. Патриотите са жрици на платените услуги. Марешки също . ДПС-то са замаскирания бардак.

В 17 страни от ЕС НЕ е приета конвенцията!!!И нищо!

Да, ама Бацето требе да е праведен и послушко.

Текстове за осъждане на насилие има много добри нашия закон. Подмолната идея на уж конвенцията е да бъдат тези същества с огромни привилегии и да малтретират всички

Нямат ли капка срам?! За тях са гласували много стойностни хора,обичащи страната си,очакващи борба за промяна и отстояване на българщината. Как може така да си плюят в лицето?

Тия "стойностни" хора не увряха ли 28 г. да разберат, че всичко е шменди капели?

А БЕ , СПРЕТЕ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ, ТОВА КАКВО Е КАЗАЛ ТОЗИ МИШОК НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.....ТОЙ Е НИКОЙ БЕ МИШКИ.....САМО, ЧЕ ОП , ОЩЕ НЯМАТ ОФИЦЯЛНО РЕШЕНИЕ...ЧАКАЙТЕ ДА ВИДИМ ПЪРВО ДАЛИ НЯМА ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ НЕ БЪРЗАЙТЕ.

То,всички ние най-искрено желаем новината да е фалшива!

фалшива е

Не знам дали да се смея или да плача- току що прочетох по норвежкият интернет, че в Америка имало 31 пола, та Норвегия ще решава дали да увеличава броя на половете- като имате предвид, че в Норвегия всичко е разрешено и точно тези са най- защитени. Ако не се излезе на масов, масив протест до пълното отхвърляне на тази и подобни конвенции значи не сте заслужавали да ставате родители.

Не е в превода проблемът, а в чукундрелите на едни 80% от населението.

Някой ги натиска отвън а те какво да правят като нямат топки

Само кокошката Кури не се е изказала. Сигурно тепърва я чете и се чуди за какво да се хване. То винаги е така, казва на черното - бяло и до там. После ще се проветрява пак и ще гледа като пребозало теле.

Изчаква в страни и ви наблюдава докато всичките си въртите палачинките. Забавлява се жената е аз също.Въртете , въртете , резилът ви да е пълен , да се не налага някой да го обяснява , вие си го покажете.

Патриотите или по-точно псевдопатриотите се готвят да си направят публично харакири. Много не ми се вярва, но ... властта има качеството да развращава слабите... Очакваме обясненията на Волен Сидеров, Джамбазки, Каракачанов, а електоратът им сигурно се вълнува още повече.

Успокойте се, Мери, вие няма защо да се страхувате от третополовото, те харесват главно момченца.

Тия колко пъти се резаха само и така ще е докато се крепят у властта , но дойдат ри избори ще им изтекат л---та.

Ами нещата се изясниха, с конвенцията не се налата да признаваме третия пол! Друга причина няма!

Конвенцията ще се ратифицира.:) И нищо лошо няма да се случи. Ще ти се отвори работата, защото ще трябва да съчиняваш нови опорни точки. Ама да хващат дикиш!

А ратифицира ли се , следва законодателство и хоп в торбата с двата крака.

Втръсна на целия форум с глупостите си. Оплюваш всяка разумна идея. Типично за комуноидните промити мозъци.

Целият форум не са трите единици в тика ти бе лизач.

Как бесувааат лудите пенсиии! Ей, тази вече ще пукне някой беее. Идват третополовите, идват да оножат децата вииии! Крийте ги под леглата.

Ха-ха, кажете го това на някой швейцарец. Когато в швейцарските детски градини учителите показаха т.нар. Секс-куфарчета - с играчки дървен пенис, плюшена вагина и модел на детско тяло, което може да бъде обличано и като момиче, и като момче; чак тогава швейцарските родители разбраха какво е замислено- да се индоктринират 2-3 годишните деца с вируса на джендър-идеологията, която те НЕ споделят! Според отвратителната трансджендър-идеология, за да се изкорени насилието над жените- трябва бъде унищожен патриархалният модел. Този патриархалени модел трябва да бъде унищожен от съзнанието на децата чрез агресивно сексуализирано обучение в детските градини и предучилищните занимални. Само че 2-3 годишните деца все още нямат формирано съзнание. Затова се бие върху сърцевината на човешката душа- върху психиката. Върху подсъзнанието. Защо мълчат детските психолози, реномираните психиатри, водещите изследователи и експерти върху пола и половото съзнаване при децата и подрастващите? Разяснете на българския народ как психиката на 2-3 годишно дете ще се справи с трансджендър-идеологията? Швейцарците осъзнаха, че пропагандата в детските градини е най-мощното оръжие на трансджендърната идеология! За да блокират това, швейцарците промениха Конституцията си и включиха следните нови членове: Т 3. Сексуализирането на детето е предмет само на РОДИТЕЛИТЕ. Т 4. Обучението за превенция на насилие отпада от детските градини. Т 5. На деца по-малки от 9 години не се допускат никакви сексуални уроци. Т 6. Учители по биология не могат да разясняват тези теми на учениците. Т 7. Децата и учениците не могат да бъдат принуждавани към сексуално обучение. Промяна в българската Конституция!

Стига с тия глупости бе, дебил, това е Конвенция засягаща жените и децата! Когато третополовите тръгнат да искат правата си ще ти го натикат в мутрата та свят ще ти се завие!

Та значи в превода било заровено кучето , а не в бюджетните излишъци. Айде не ни обиждайте с тъпотата си , напънете се малко , ама не можете , защото това при вас поражда не мисъл а л--о.Колко ви наброи Боце под каквато и да е там форма?

Какво значи " нов превод". Нима ще промени същността на написаното.Все едно вместо дъска да напиша талпа или вместо пирон гвоздей. Къде е разликата.Ако я дадете на 10 независими преводача ще получите 10 различни превода.

Нов превод значи написано на по- прост език за дебилите шизофреници, на които им се превиждат третополови.

Превод приемлив за обществото за да "мине без проблемно", нещо както пренаписването на историята, няма турско робство, а турско присъствие, няма негри, а има афро-американци.

Каква си умна, за професор ставаш.

Птевод до дупка!

Нинова не подава на преводи , нито на финансови мотивации.Държи си на позицията.

Партийното строителство какви ли не налудничави експерименти си прави със хората. В близка перспектива кой знае какъв друг откачен партиен проект са замислили?Имаме буквален анахронизъм на хора които са директно за психиатрията да управляват тази държава.

Трябва някой да прочете конвенцията в оригинал на английски и ако наистина не ни принуждава да признаем третия пол, да се приеме!

И сина ми и дъщеря ти ще си сменят ролите, а не както до сега само позите, така ли?

И пак ще си останат различни, само дето нямаш нито дъщеря, нито син. Нищо!

наричаш цивилизовани тези които имат гей бардаци ,които се снушават с животни ,човеке се превръща в скот ,а скота се принизява да съществува като животно заради липсата на морал

По призункция патриотите са трето полови, така че ще постъпят според очакванията на всички !!!

"Патриотиии",самоубихте сееее.Волен няма срам нито чест.Как нищожество лази за пари и власт.Три лифта срещу три пола...Буда и тях ги РАЗВРАТИ.

Боклука си е боклук па бил той и в патриотарски одежди. Дано поне този път техните избиратели разберат за какви долнопробни гъзолизци са гласували и никога да не повтарят тази грешка.

На есен на предизборните митинги Каракачанов ще се обръща към бъдещите си избиратели с "Ние трето половите обещаваме да продължим да лижем и там където до сега не сме лизали"

И какво се оказа сега, с конвенцията третия пол нямало да се узакони!

Тия се оказаха по-големи продажици и от политическата глутница РБ!

Няма нищо чудно. Нали трансджендърите патриоти са в съюз с хомосексуалистите от ГЕРБ. МОЛЯ модераторът на не ми трие мнението защото не съм използвал псувни, обидни думи и т.н. Използвал съм думи, кото имат широка популярност!

Конвенцията ще бъде ратифицирана и това е нормално. След време ще се узаконят и гей-браковете както е в цивилизования свят. Сетне ще се защитят правата на транссексуалните Те са само 0,5% от населението. От опростачените гани и ганьовци нищо не зависи. Те ни дърпат назад.

Нормално е да те дърпат назад, нали си Джендер

А може ли някой да каже КАКВО ще стане, ако не подкрепим прословутата Конвенция? Ще ни спрат еврофондовете ли, ще ни порицаят пред строя на ЕС, или какво?

Нищо няма да стане, конвенцията пак ще се приеме от ЕС! Освен БГ парламента най-много още два - три да не я ратифицират!