Коментари - Поддръжници на "Възраждане" нашариха с червена боя сградата на ЕК в София | Днес.dir.bg

Коментари - Поддръжници на "Възраждане" нашариха с червена боя сградата на ЕК в София | Днес.dir.bg

Коментари

Така се прави

Първо, напомням на Коста Копейкин, че такива крайни нацистки партии като неговата не получиха нито един процент на изборите в Украйна и такива партии на власт никога нямаше. Второ и още веднъж напомням, че точно България е тази, която дискриминира украинските българи с такова отношение, а не Украйна, която им е дом и убежище повече от 200 години. И те сега бягат от нея не заради дискриминация или бедност, а заради войната, донесена от Русия. Не ме питайте сетне на ефирите, защо наричам във филма “Д/Ф "Місце сили"/“Място на силата”” Украйна, а не България.

Възраждане другия път направете демонстрацията пред украинското посолство срещу агресията на Украйна към суверенна Русия.Изпратете съболезнователно писмо до руския посланник заради хилядите убити руски войници от украинската агресия.

Явно не ти улавят шегата ... Елементарно те мислят за фен на педерацията ....

Ментето на Сидеров е разпоредило това :)

Абе и Сайдера беше същата "величина " като Копейката. Ама сега е кротко ягне, няма го никакъв. И това ще свърши, ама що трябва да се излагаме ненужно...

вече , а и него слуша главата.

Всеки случай по-малък, отколкото Простоктокопейкин!

Е, какво можем да очакваме от простаци, каквито са всички поддръжници на "Възраждане", во главе с Копейкин руснака?

Простакът и глупакът са еднакво вредни, още по-лоши са тези които се имат за умни и възпитани, но само те и обкръжението им така си мислят.... :)

Вече е уговорено обществената поръчка за почистване на сградата на стойност 2.9 млн. лева да бъде възложена на "служебна фирма" под президентски патронаж.... Пък после се чудете и се вайкайте, ама как така "льотчика" е милиардер и му се услажда да си управлява територийката.

Ами хващат ги и бой до насиране, чистена на боята плюс уборка на района! И така две седмици след , което ще се замислят два пъти преди да направят подобно нещо. Няма друг начин с приматите.

С Възраждане напред!! Абе да питам: Какъв идиот трябва да си да гласуваш за ПростоКиро и ПростоБаце???

За другите не знам, ама тези дето са на хранилката и които искат да изместях ГЕРБ и турците та да има и за тях, ги разбирам.

от Европа идва папото....сградата е в АБСОЛЮТНИЯ ЦЕНТЪР. полицаите какво са правили, или пазят само Паметника на съветската армия

Против съм абсолютно всички вандалски прояви..., но нали други вандалски прояви бяха определени, като "израз на гражданска позиция", така че сами си го изпросиха... За съжаление покрай целия този вандализъм обществото ни още повече деградира...

Говорим за възраждане ! Цапаш институция за която си се молил да влезеш ! Другото е паметник заради които са избити десетки хиляди българи повечето от които с интелект много по стойнсотен от цялото Възраждане взети заедно !

Какво да коментираме, два аршина. Сигурно е имало и стойностни хора, но тези които са ни докарали до втора национална катастрофа, не ми се чини че са голяма загуба. Или предпочиташ да хапваш баницата, пък друг да праща сметката!?

Да спомена за тези които не помнят историята - преходът ни към "демокрация" беше асистиран едновременно и координирано от руснаците и американците. Разбиването на страната ни се дължи и на двата големи братя. Това, че ви взеха активите пак е на сметката на петолъчките - били те червени или жълти. По тази причина е абсурдно да се радвате както на наличието на проруски националисти, така и на соросоидната пета колона. Това са просто абсурди. Едно българско правителство щеше да изгони всеки посланик, които изрази отношение към вътрешнополитическа проява.

Същото нещо го правеха от някои модерни и либерални кръгове ( Хаджигенов и компания). Изводът е, че по- големи простаци от русофилите и либералите, няма.

Цвета на боята показва какво им има в главите.

ако беше кафява щях те да ги наречете че са фашисти, няма угодия!! А тия дето развяват знаменцето на украйна какво да кажем за тях че имат ЖЪЛТИ КНИЖКИ ЛИ??

Не трябва с кафява боя а с други кафяви неща.

Редно е който цапа да чисти.Смятам,че ако всеки си чисти екскрементите които е изходил България ще стане едно по добро място.Следващия проблем е защо след всяко оцапване на онзи паметник следват арести а тук никой не е арестуван за вандализъм?Какво като са депутати?Лична отговорност няма ли?

редно е прав си, ама редно ли е от евросъюза да ни нареждат в какво да вярваме и в какво да се кланяме!!

А кой ти нарежда в какво да вярваш?

От минусите заключвам,че тримата писали ги не си чистят лайната след като се издерат а един ги чисти.

От зомбирани хора какво друго да се очаква освен простотия.

На една боя разстояние сме от мирА. Време е всички "възрожденци" да се върнат по родни села и паланки.

боя е кафява ...

Доколкото си спомням от митингите на жълтопаветниците такива действия се окачествяваха като смела гражданска позиция. Някой умно-красиви партийни лидерни даже викаха камери да ги снимат докато хвърлят червената боя.

Действията са такива каквито се окачествят от т.нар. медии. Те за това са създадени за да изкривяват. Това е възможно при общества в които хората са престанали да мислят и чувстват а вместо тях го правят сайтове и телевизори.

На жълтите павета не бяха само умно- красиви, леви, интернационални розови либерали. Бяхте и вие, така наречените русофили. К. Костадинов беше рамо до рамо с умно- красивите, но тогава не говореше срещу тях. Посолствата на САЩ и Русия, също подкрепяха тези протести. Днес, русофили и либерали се правите, че това не е така.

Дремеджиев, стига си си чесал тлъстия гъз, бе. Вземи направи нещо, бе! То не бяха трафиканти на мигранти, то не беше наркотрафик, то не бяха авто-убийци из софийските улици, а сега и градски терористи. Може ли пък да си толкова смотан, бе?!

Значи да се чупят и боядисват паметници може, но тази сграда не ?

Други хора пък преди време заляха руското посолство с боя, строшиха плоча на паметник... Това са действия от един и същи порядък. Сега остава да се разберем дали са прояви на гражданска позиция или вандализъм. Или едното, или другото. Във всички изброени случаи.

Това си е вандализъм,трябваше да има демонстрация.Сега се излагаме пред македонците и света.

Товае цвета на КРЪВТА с който ЕС НАТО САЩ заляха земята на братоубисвената война!!! БОГ С ЧЕРВЕНО ОЦВЕТИ КРЪВТА И СЪТВОРИ СВЕТА!!!

сигурно Путлер от от ЕС и НАТО та запачна тази война Къде ви копа пАсолЯ таквиз олигофрени .

той Путлер е виновен за всичко !! И за короната и за липсата на дъжд във Франция и за какво ли не още че на западняците взеха да им затварят кранчетата!! Нали знаеш няма дим без огън!!

Няма ли полиция в София? Да ги опраска, както тяхната милиция ни биеше нас преди 1989 г. Мръсни червени предатели.

Най-смешното е че в момента демократите и евроатлантиците са били паритйни членове на БКП и секретари в ДКМС! Та ти умньо им целуваш ръцете в момента ! Нещо в главата ти се блъндичка, ама не е мозък!

БРАВО!

Поход за кир, само опикани пенсионери меришеше!

само НА опикани дори неможеш да пишеш, камо ли да мислиш

били са в мензис.

Досега безупречната репутация на учасниците похода за мир вече е "лееееко" компрометирана. Грантовите 'медии' вече могат да излеят дежурните клишета по отношение на това добре замислено и общобългарско начинание което търси много широка подкрепа сред гражданите. Сега е сложено първото петно и подкрепата вече няма да е каквато беше. Благодарим на тази набедена за патриотична партийка с големите приказки, големите тонколони с големите децибели дразнещи всички и точно обратните на патриотизма действия.

Нека си припомним кой първи откри сезона на цапане на сгради и паметници ,при това с благородна идея на протест. Спомняте си яйчаря и велик протестър ,адвокат Хаджигенов. Идваше с кори яйца ТПостара се и камерите да го хванат този момент, все пак който плащаше трябваше да е сигурен ,че парите му са отишли по предназначение. Този вандализъм не попречи един от отровните да стане културен министър даже., Закачливото боядисване на паметника на СА като супер герои определено нямаше политическа окраска. Причината, този вандализъм да продължава е ясна-никой вандалин не беше осъден, най-малко да заплати щетите. В нашия случай фактурата за почистване трябва да се изпрати на Рассийското посолство, защото те са поръчителите и подстрекателите на този вандализъм.. А органите на реда да си имат едно на ум, че в Република България спящите клетки на Рассия вече започнаха да вилнеят. Записвайте и картотекирайте, да не се чудите после от къде толкова предатели на националната ориентация на запад се пръкнаха в София.

Възраждане трябвя да се ЗАБРАНИ.ТЕ ВСЯВАТ ОМРАЗА И ОТ БЕЗСИЛИЕ ВЪРШАТ ЗЛОДЕЯНИЯ ТЕ НЕ РАЗГОВАРЯТ И СПОКОЙНО.КРАЙНО АГРЕСИВТИ И ОПАСНИ СА.ТЕ ИСКАТ ДА ВЛЕЗЕМ В КОНЦЕНТРАЦИОННИЯ ЛАГЕР НАРЕЧЕН СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.

И кой ще гласува за Истанбулската конвенция?! Не му завиждам!

Вече няма нужда да се гласува от националните парламенти. Европейския парламент я гласува и прие вместо тях. Нашите евродепутати депутати без двама гласуваха "ЗА" и "Въздържал се" което е също "ЗА". Приета е за целия ЕС. Честито!

Похвално. ЖАлко нямах инфо, да ходя да гледам сеир и злобно да хихикам

Добре са направили! Истанбулската конвенция е удар срещу устоите на българщината! Тя няма място в България! За решаването на проблемите с насилието над жените си има Наказателен кодекс. Чрез неговото допълване могат да се решат проблемите. Изненадах се, че в Европейския парламент за Истанбулската конвенция са гласували Сергей Станишев и Елена Йончева. БСП сериозно трябва да си помислят.

Браво!

Е най после медиите видяха този поход на мира.До сега се правеха ,че не виждат огромното количество хора , които манифестират по улиците.Трябваше да има боя,че да съзрат слона.Явно мирния начин няма ефект.

Браво за какво??? Европа е България и България е част от Европа. Това сме постигнали въпреки половин век съветски гнет. Няма да се върнем назад. Децата ни ще живеят свободни!!!

Всички цапащи без значение кои смятам ,че трябва да почистят това което са оплескали.Да ,имат право да протестират но без да трошат и да цапат.И така е най демократично.Всеки да си чисти екскрементите.

Но паметници и посолство могат да се цапат ,нали? Мирното митингуване никой не го забелязва.Браво!

По-просто същество от българския русофил.

И от българския ...тролллл

В НАТО ни набиха и кинтите гепиха, чертежи оставиха и ни оплодиха! От схосбирката - на Козяк с любов.

И тази партия ще е ден до пладне. Така действаше и Сидеров и се видя какво стана с партията му. Защо тези ОЛИГОФРЕНИ си мислят че са направили нещо хубаво.

Само гледай!

Дир, нова, бтв и кошлу ага с нетърпение чакали 3мата психо-десни фена на ДБ да се изсерат някъде, за да предават цял ден тази активна гражданка позиция?!

Верно ли е, че дира е кеширал поговоркста - Мълчанието е злато?!?

Е няма ли кой да арестува вандалите и да ги глоби за хулиганство. Аз ако бях щях да връча една кофичка с парцалче на ръководството на партията и да започват да търкат.

..ама тази позиция трябваше да я защитаваш освен сега и на 9-ти Май!Когато Вашите,със синята боя,цапотиха паметника на Съветската армия.(без да изцапат и паметника на Американските бомбардъри например).

Браво на протестиращите!!! Фашистите от ЕК, НАТО и САЩ трябва да знаят, че България не подкрепя любителите на масова смърт, насилствена ваксинация и джендър-педофилия!!!

Кажи го на фашистки путлер!

Той сега е зает да снабдява бягащи руснаци с лопатки срещу могъщите укро фашисти.

Когато тъмносините нацапат паметник с червена боя, те казват че това не е вандализъм, а "гражданска позиция". Когато Възраждане направят същото със сградата на ЕК, това вече не е "гражданска позиция", а вандализъм. Типични двойни евростандарти!

Браво за коментара, точно това мислех да напиша и аз !

Какво му е бравото? Заробиха комунистите трудолюбивите и свободни и българи. Превърнаха църквите в конюшни и хижи. Унищужиха духовността и традициите на българина. Въведоха репресии. облагодетелствуваха се от властта "другарите" - окрадоха, избиха интелигенцията в името на народа и другаря сталин. Подариха Македония на тито и югославия. Преследваха всички инакомислещи. Национални предатели.

памЕтника на червената армия трябва да бъде разрушен и изрит до основи, защото е построен с робска признателност към страна ОКУПАТОР. Този паметник не е гроб или костница на загинали воини. ЕС не е страна окупатор. Ние се присъединихме по собствена воля и след дълги преговори. Едва ли ще схванеш тънката разлика...

Така се принизяват до тези цапащи паметници. Същите като дзействия, само с различни вижданша. А защо ли нищо не съм чул иначе за протеста? Да няма медийно затъмнение?

На всички стана ясно и за "протеста" и къде всъщност ги сърби "протестиращите". Очевидно само те не са наясно или просто ги е срам да си кажат. И затова изглежда толкова жалко цялата работа. Почти като специално изобретения термин "СВО ".

Към всички платени роби и натурални дебили, подкрепящи фашистите от Европа и САЩ - какво ще кажете след 18г натовски членство?? Такова натовски въоръжение получихме, такива американски технологии, че ум да ти зайде. За чертежите на самолетите нямам да говорим. Абе страшен прогрес.

Друго си беше като бяхме руска колония. Нали?

Да, друго си беше - строяха се заводи и пътища, имаше работа за всички, престъпността беше на почти нулево ниво, живееше се спокойно, сигурно и безгрижно и децата растяха щастливи, без психични и сексуални отклонения ! Сега как е - смени ли си пола, нашмърка ли се детето ти, броиш ли си стотинките, плати ли си наема, обслужваш ли всички кредити, страх ли те е да се прибираш вечер, трепериш ли за децата си (ако имаш такива, джендърите сте бездетни) ? Но сега имаш стар айфон и банани - или само банани ?

Работа имаше за всички, но пари нямаше за никой. То пък и нямаше какво толкова да купиш с тях без да чакаш по някакви списъци, да се молиш на някакви партийци или да купиш долари или марки на черно за Кореком. И за другото просто не знаехме. За Чикатило разбрахме чак после, но се носеха от уста на уста легенди за Жоро павето например. Хората са си същите и на доста явно харесва да ги отглеждат, като овце. То с толкова акъл...

Тия червени боклуци, да вземат да намажат в червено руското посолство. Да не би НАТО нахлу в свободна и независима Украйна, погази международни договори и изцапа с кръв ръцете си? Да не би НАТО анексира чужди територии? Да не би НАТО нападна Русия?

Затова ли Блекуотъра бе там - преименуван няколко пъти. И американски войници се снимаха на летище, като нарушават минското споразумение за изтегляне на чужди войски. Иначе най-виновни са си бандеровците нацисти. Още 2010г. президент издига психопата Бандера за национален герой. А едно време като в Украйна са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. Иначе проблемите са и от преди повече от век. Как изобщо се появяват разни.

Да, бандеровците. Всяко стадо си има мърша. И тук си имаме луков марш. За едни герой, за други фашист. Не Украйна наруши международното право. Не Украйна анексира чуди, международно признати територии. Не Украйна нападна Русия.

Само абсолютен кретен, олигофрен и дебил може да призовава към мир жертвата, а не агресора, както и да развява знамето му!

Ами от написаното се вижда,че кретенът си ТИ!!!

Казваш руските войници не са нахлули в украйна- това са само долни империалистически лъжи? Ами тогава каква война искате да спирате? Казваш русия се страхува от нато, обаче нападна нечленуващата в нато държава, вместо да нахлуе в някоя от държавите от нато, имащи обща граница с русия. Нали се сещаш с такива малоумни приказки колко смешен изглеждаш?

Нормално! Всеки знае че: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU, Sm3hurk0 и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

Коментари - Поддръжници на "Възраждане" нашариха с червена боя сградата на ЕК в София | Днес.dir.bg

Коментари - Поддръжници на "Възраждане" нашариха с червена боя сградата на ЕК в София | Днес.dir.bg

Коментари

Така се прави

Първо, напомням на Коста Копейкин, че такива крайни нацистки партии като неговата не получиха нито един процент на изборите в Украйна и такива партии на власт никога нямаше. Второ и още веднъж напомням, че точно България е тази, която дискриминира украинските българи с такова отношение, а не Украйна, която им е дом и убежище повече от 200 години. И те сега бягат от нея не заради дискриминация или бедност, а заради войната, донесена от Русия. Не ме питайте сетне на ефирите, защо наричам във филма “Д/Ф "Місце сили"/“Място на силата”” Украйна, а не България.

Възраждане другия път направете демонстрацията пред украинското посолство срещу агресията на Украйна към суверенна Русия.Изпратете съболезнователно писмо до руския посланник заради хилядите убити руски войници от украинската агресия.

Явно не ти улавят шегата ... Елементарно те мислят за фен на педерацията ....

Ментето на Сидеров е разпоредило това :)

Абе и Сайдера беше същата "величина " като Копейката. Ама сега е кротко ягне, няма го никакъв. И това ще свърши, ама що трябва да се излагаме ненужно...

вече , а и него слуша главата.

Всеки случай по-малък, отколкото Простоктокопейкин!

Е, какво можем да очакваме от простаци, каквито са всички поддръжници на "Възраждане", во главе с Копейкин руснака?

Простакът и глупакът са еднакво вредни, още по-лоши са тези които се имат за умни и възпитани, но само те и обкръжението им така си мислят.... :)

Вече е уговорено обществената поръчка за почистване на сградата на стойност 2.9 млн. лева да бъде възложена на "служебна фирма" под президентски патронаж.... Пък после се чудете и се вайкайте, ама как така "льотчика" е милиардер и му се услажда да си управлява територийката.

Ами хващат ги и бой до насиране, чистена на боята плюс уборка на района! И така две седмици след , което ще се замислят два пъти преди да направят подобно нещо. Няма друг начин с приматите.

С Възраждане напред!! Абе да питам: Какъв идиот трябва да си да гласуваш за ПростоКиро и ПростоБаце???

За другите не знам, ама тези дето са на хранилката и които искат да изместях ГЕРБ и турците та да има и за тях, ги разбирам.

от Европа идва папото....сградата е в АБСОЛЮТНИЯ ЦЕНТЪР. полицаите какво са правили, или пазят само Паметника на съветската армия

Против съм абсолютно всички вандалски прояви..., но нали други вандалски прояви бяха определени, като "израз на гражданска позиция", така че сами си го изпросиха... За съжаление покрай целия този вандализъм обществото ни още повече деградира...

Говорим за възраждане ! Цапаш институция за която си се молил да влезеш ! Другото е паметник заради които са избити десетки хиляди българи повечето от които с интелект много по стойнсотен от цялото Възраждане взети заедно !

Какво да коментираме, два аршина. Сигурно е имало и стойностни хора, но тези които са ни докарали до втора национална катастрофа, не ми се чини че са голяма загуба. Или предпочиташ да хапваш баницата, пък друг да праща сметката!?

Да спомена за тези които не помнят историята - преходът ни към "демокрация" беше асистиран едновременно и координирано от руснаците и американците. Разбиването на страната ни се дължи и на двата големи братя. Това, че ви взеха активите пак е на сметката на петолъчките - били те червени или жълти. По тази причина е абсурдно да се радвате както на наличието на проруски националисти, така и на соросоидната пета колона. Това са просто абсурди. Едно българско правителство щеше да изгони всеки посланик, които изрази отношение към вътрешнополитическа проява.

Същото нещо го правеха от някои модерни и либерални кръгове ( Хаджигенов и компания). Изводът е, че по- големи простаци от русофилите и либералите, няма.

Цвета на боята показва какво им има в главите.

ако беше кафява щях те да ги наречете че са фашисти, няма угодия!! А тия дето развяват знаменцето на украйна какво да кажем за тях че имат ЖЪЛТИ КНИЖКИ ЛИ??

Не трябва с кафява боя а с други кафяви неща.

Редно е който цапа да чисти.Смятам,че ако всеки си чисти екскрементите които е изходил България ще стане едно по добро място.Следващия проблем е защо след всяко оцапване на онзи паметник следват арести а тук никой не е арестуван за вандализъм?Какво като са депутати?Лична отговорност няма ли?

редно е прав си, ама редно ли е от евросъюза да ни нареждат в какво да вярваме и в какво да се кланяме!!

А кой ти нарежда в какво да вярваш?

От минусите заключвам,че тримата писали ги не си чистят лайната след като се издерат а един ги чисти.

От зомбирани хора какво друго да се очаква освен простотия.

На една боя разстояние сме от мирА. Време е всички "възрожденци" да се върнат по родни села и паланки.

боя е кафява ...

Доколкото си спомням от митингите на жълтопаветниците такива действия се окачествяваха като смела гражданска позиция. Някой умно-красиви партийни лидерни даже викаха камери да ги снимат докато хвърлят червената боя.

Действията са такива каквито се окачествят от т.нар. медии. Те за това са създадени за да изкривяват. Това е възможно при общества в които хората са престанали да мислят и чувстват а вместо тях го правят сайтове и телевизори.

На жълтите павета не бяха само умно- красиви, леви, интернационални розови либерали. Бяхте и вие, така наречените русофили. К. Костадинов беше рамо до рамо с умно- красивите, но тогава не говореше срещу тях. Посолствата на САЩ и Русия, също подкрепяха тези протести. Днес, русофили и либерали се правите, че това не е така.

Дремеджиев, стига си си чесал тлъстия гъз, бе. Вземи направи нещо, бе! То не бяха трафиканти на мигранти, то не беше наркотрафик, то не бяха авто-убийци из софийските улици, а сега и градски терористи. Може ли пък да си толкова смотан, бе?!

Значи да се чупят и боядисват паметници може, но тази сграда не ?

Други хора пък преди време заляха руското посолство с боя, строшиха плоча на паметник... Това са действия от един и същи порядък. Сега остава да се разберем дали са прояви на гражданска позиция или вандализъм. Или едното, или другото. Във всички изброени случаи.

Това си е вандализъм,трябваше да има демонстрация.Сега се излагаме пред македонците и света.

Товае цвета на КРЪВТА с който ЕС НАТО САЩ заляха земята на братоубисвената война!!! БОГ С ЧЕРВЕНО ОЦВЕТИ КРЪВТА И СЪТВОРИ СВЕТА!!!

сигурно Путлер от от ЕС и НАТО та запачна тази война Къде ви копа пАсолЯ таквиз олигофрени .

той Путлер е виновен за всичко !! И за короната и за липсата на дъжд във Франция и за какво ли не още че на западняците взеха да им затварят кранчетата!! Нали знаеш няма дим без огън!!

Няма ли полиция в София? Да ги опраска, както тяхната милиция ни биеше нас преди 1989 г. Мръсни червени предатели.

Най-смешното е че в момента демократите и евроатлантиците са били паритйни членове на БКП и секретари в ДКМС! Та ти умньо им целуваш ръцете в момента ! Нещо в главата ти се блъндичка, ама не е мозък!

БРАВО!

Поход за кир, само опикани пенсионери меришеше!

само НА опикани дори неможеш да пишеш, камо ли да мислиш

били са в мензис.

Досега безупречната репутация на учасниците похода за мир вече е "лееееко" компрометирана. Грантовите 'медии' вече могат да излеят дежурните клишета по отношение на това добре замислено и общобългарско начинание което търси много широка подкрепа сред гражданите. Сега е сложено първото петно и подкрепата вече няма да е каквато беше. Благодарим на тази набедена за патриотична партийка с големите приказки, големите тонколони с големите децибели дразнещи всички и точно обратните на патриотизма действия.

Нека си припомним кой първи откри сезона на цапане на сгради и паметници ,при това с благородна идея на протест. Спомняте си яйчаря и велик протестър ,адвокат Хаджигенов. Идваше с кори яйца ТПостара се и камерите да го хванат този момент, все пак който плащаше трябваше да е сигурен ,че парите му са отишли по предназначение. Този вандализъм не попречи един от отровните да стане културен министър даже., Закачливото боядисване на паметника на СА като супер герои определено нямаше политическа окраска. Причината, този вандализъм да продължава е ясна-никой вандалин не беше осъден, най-малко да заплати щетите. В нашия случай фактурата за почистване трябва да се изпрати на Рассийското посолство, защото те са поръчителите и подстрекателите на този вандализъм.. А органите на реда да си имат едно на ум, че в Република България спящите клетки на Рассия вече започнаха да вилнеят. Записвайте и картотекирайте, да не се чудите после от къде толкова предатели на националната ориентация на запад се пръкнаха в София.

Възраждане трябвя да се ЗАБРАНИ.ТЕ ВСЯВАТ ОМРАЗА И ОТ БЕЗСИЛИЕ ВЪРШАТ ЗЛОДЕЯНИЯ ТЕ НЕ РАЗГОВАРЯТ И СПОКОЙНО.КРАЙНО АГРЕСИВТИ И ОПАСНИ СА.ТЕ ИСКАТ ДА ВЛЕЗЕМ В КОНЦЕНТРАЦИОННИЯ ЛАГЕР НАРЕЧЕН СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.

И кой ще гласува за Истанбулската конвенция?! Не му завиждам!

Вече няма нужда да се гласува от националните парламенти. Европейския парламент я гласува и прие вместо тях. Нашите евродепутати депутати без двама гласуваха "ЗА" и "Въздържал се" което е също "ЗА". Приета е за целия ЕС. Честито!

Похвално. ЖАлко нямах инфо, да ходя да гледам сеир и злобно да хихикам

Добре са направили! Истанбулската конвенция е удар срещу устоите на българщината! Тя няма място в България! За решаването на проблемите с насилието над жените си има Наказателен кодекс. Чрез неговото допълване могат да се решат проблемите. Изненадах се, че в Европейския парламент за Истанбулската конвенция са гласували Сергей Станишев и Елена Йончева. БСП сериозно трябва да си помислят.

Браво!

Е най после медиите видяха този поход на мира.До сега се правеха ,че не виждат огромното количество хора , които манифестират по улиците.Трябваше да има боя,че да съзрат слона.Явно мирния начин няма ефект.

Браво за какво??? Европа е България и България е част от Европа. Това сме постигнали въпреки половин век съветски гнет. Няма да се върнем назад. Децата ни ще живеят свободни!!!

Всички цапащи без значение кои смятам ,че трябва да почистят това което са оплескали.Да ,имат право да протестират но без да трошат и да цапат.И така е най демократично.Всеки да си чисти екскрементите.

Но паметници и посолство могат да се цапат ,нали? Мирното митингуване никой не го забелязва.Браво!

По-просто същество от българския русофил.

И от българския ...тролллл

В НАТО ни набиха и кинтите гепиха, чертежи оставиха и ни оплодиха! От схосбирката - на Козяк с любов.

И тази партия ще е ден до пладне. Така действаше и Сидеров и се видя какво стана с партията му. Защо тези ОЛИГОФРЕНИ си мислят че са направили нещо хубаво.

Само гледай!

Дир, нова, бтв и кошлу ага с нетърпение чакали 3мата психо-десни фена на ДБ да се изсерат някъде, за да предават цял ден тази активна гражданка позиция?!

Верно ли е, че дира е кеширал поговоркста - Мълчанието е злато?!?

Е няма ли кой да арестува вандалите и да ги глоби за хулиганство. Аз ако бях щях да връча една кофичка с парцалче на ръководството на партията и да започват да търкат.

..ама тази позиция трябваше да я защитаваш освен сега и на 9-ти Май!Когато Вашите,със синята боя,цапотиха паметника на Съветската армия.(без да изцапат и паметника на Американските бомбардъри например).

Браво на протестиращите!!! Фашистите от ЕК, НАТО и САЩ трябва да знаят, че България не подкрепя любителите на масова смърт, насилствена ваксинация и джендър-педофилия!!!

Кажи го на фашистки путлер!

Той сега е зает да снабдява бягащи руснаци с лопатки срещу могъщите укро фашисти.

Когато тъмносините нацапат паметник с червена боя, те казват че това не е вандализъм, а "гражданска позиция". Когато Възраждане направят същото със сградата на ЕК, това вече не е "гражданска позиция", а вандализъм. Типични двойни евростандарти!

Браво за коментара, точно това мислех да напиша и аз !

Какво му е бравото? Заробиха комунистите трудолюбивите и свободни и българи. Превърнаха църквите в конюшни и хижи. Унищужиха духовността и традициите на българина. Въведоха репресии. облагодетелствуваха се от властта "другарите" - окрадоха, избиха интелигенцията в името на народа и другаря сталин. Подариха Македония на тито и югославия. Преследваха всички инакомислещи. Национални предатели.

памЕтника на червената армия трябва да бъде разрушен и изрит до основи, защото е построен с робска признателност към страна ОКУПАТОР. Този паметник не е гроб или костница на загинали воини. ЕС не е страна окупатор. Ние се присъединихме по собствена воля и след дълги преговори. Едва ли ще схванеш тънката разлика...

Така се принизяват до тези цапащи паметници. Същите като дзействия, само с различни вижданша. А защо ли нищо не съм чул иначе за протеста? Да няма медийно затъмнение?

На всички стана ясно и за "протеста" и къде всъщност ги сърби "протестиращите". Очевидно само те не са наясно или просто ги е срам да си кажат. И затова изглежда толкова жалко цялата работа. Почти като специално изобретения термин "СВО ".

Към всички платени роби и натурални дебили, подкрепящи фашистите от Европа и САЩ - какво ще кажете след 18г натовски членство?? Такова натовски въоръжение получихме, такива американски технологии, че ум да ти зайде. За чертежите на самолетите нямам да говорим. Абе страшен прогрес.

Друго си беше като бяхме руска колония. Нали?

Да, друго си беше - строяха се заводи и пътища, имаше работа за всички, престъпността беше на почти нулево ниво, живееше се спокойно, сигурно и безгрижно и децата растяха щастливи, без психични и сексуални отклонения ! Сега как е - смени ли си пола, нашмърка ли се детето ти, броиш ли си стотинките, плати ли си наема, обслужваш ли всички кредити, страх ли те е да се прибираш вечер, трепериш ли за децата си (ако имаш такива, джендърите сте бездетни) ? Но сега имаш стар айфон и банани - или само банани ?

Работа имаше за всички, но пари нямаше за никой. То пък и нямаше какво толкова да купиш с тях без да чакаш по някакви списъци, да се молиш на някакви партийци или да купиш долари или марки на черно за Кореком. И за другото просто не знаехме. За Чикатило разбрахме чак после, но се носеха от уста на уста легенди за Жоро павето например. Хората са си същите и на доста явно харесва да ги отглеждат, като овце. То с толкова акъл...

Тия червени боклуци, да вземат да намажат в червено руското посолство. Да не би НАТО нахлу в свободна и независима Украйна, погази международни договори и изцапа с кръв ръцете си? Да не би НАТО анексира чужди територии? Да не би НАТО нападна Русия?

Затова ли Блекуотъра бе там - преименуван няколко пъти. И американски войници се снимаха на летище, като нарушават минското споразумение за изтегляне на чужди войски. Иначе най-виновни са си бандеровците нацисти. Още 2010г. президент издига психопата Бандера за национален герой. А едно време като в Украйна са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. Иначе проблемите са и от преди повече от век. Как изобщо се появяват разни.

Да, бандеровците. Всяко стадо си има мърша. И тук си имаме луков марш. За едни герой, за други фашист. Не Украйна наруши международното право. Не Украйна анексира чуди, международно признати територии. Не Украйна нападна Русия.

Само абсолютен кретен, олигофрен и дебил може да призовава към мир жертвата, а не агресора, както и да развява знамето му!

Ами от написаното се вижда,че кретенът си ТИ!!!

Казваш руските войници не са нахлули в украйна- това са само долни империалистически лъжи? Ами тогава каква война искате да спирате? Казваш русия се страхува от нато, обаче нападна нечленуващата в нато държава, вместо да нахлуе в някоя от държавите от нато, имащи обща граница с русия. Нали се сещаш с такива малоумни приказки колко смешен изглеждаш?

Нормално! Всеки знае че: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU, Sm3hurk0 и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!