Под 4% положителни проби за COVID-19 и 4-ма починали за последното денонощие

Към днешна дата в болница са 347 души, от тях 50 пациенти са в интензивно отделение

Обратно в новината

Коментари - Под 4% положителни проби за COVID-19 и 4-ма починали за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://t.me/s/otizvora От Извора Кауфман - Институт лекуващ последствията, причинени от чиста случайност. Защото случайностите непрестанно се случват. Почти по всяко време: https://sp.rmbl.ws/s8/2/k/B//X/kBXh.caa.mp4?u=3&b=0

ㅤ

Мек Ураб Оли.

Бостънският университет обяви, че неуморните изследователи от неговата Национална лаборатория по инфекциозни болести са успели да редактират коронавируса по такъв начин, че да получи безпрецедентна смъртност от 80 процента. Проучването е финансирано от правителството на САЩ. Е, кой би се съмнявал?

Ало, без изненади, троле наш, Би се съмнявал всеки, който не е трол. Отговорих ли на въпроса? Нали само до преди няколко месеца това беше леко грипче?

Ей,боклук гнусен,ще ти смачкам ребрата ако те хвана !!!

3евзек

Ало, 12, троле нагъл, Последният 12 тъкмо идваше да ме хване, обаче се е затрил някъде по пътя. Може би ти ще си следващият. Пак ли нямаш какво друго да кажеш и пак искаш да възползваш се от това, че троловете сте по-силни от хората ли? Ние пък сме по-умни от вас.

ㅤ

Ало Зевзьо, гном сплескан и ушат, Има нови вакси. Иди си ги набии вгаза, дока' са на прИмоция.

3евзек

Ало, троле руски нагъл, Вгаза на прИмоция се поставят ваксините против ненужни тролове. Човешките против ковид се поставят в рамото. Трол!

Това ли е единствената "болест" на света? Други няма ли? Та ни информирате толкова грижливо за нея? За съжаление има немалко хора убедени колко полезни са "ваксините"....

болните са ваксинирани? В болниците никой не пита.

Ало, Колко от, троле наш, Защо трябва някой да пита, след като всеки ден има готов отговор? https://coronavirus.bg/bg/statistika/hospitalized А защо никой от вас не пита какъв процент от починалите са ваксинирани?

Драги журналисти, намерете си нещо друго за което да пишете, ковид свърши официално! Сега има: война в Украйна, предстоящи избори, задаващ се сибирски студ... абе измислете нещо друго, на хората им писна с тоя ковид, не разбрахте ли?

Може да им е писнало, обаче виж как коментират.

Три години тормоз над хората. Три години фалшива статистика. Боклуци в бели престилки си продадоха скапаните си душици за пари. Боклуците , Доктор Смърт - Мазният , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Баба Радка , Гломб , Аргирова , Николова . Съд и затвор за тези боклуци където ни тормозеха. А един кретен Витанов да се извини публично на Мангъров.

Ало, Ицо, троле нагъл, Може би и ти трябва да се извиниш на доц. Мангъров, че си му пречил да накара хората да боледуват масово от 3-5 пъти по-смъртоносните щамове. Сега сигурно ще ми кажеш, че доцент по инфекциозни болести няма личен финансов интерес да има повече инфекциозни болести. Трол!

И ежеминутно да ни набивате числата на набодените - всичко СВЪРШИ. ХОРАТА СЕ СЪБУДИХА! Нямате шанс с пропагандата.

Ало ., троле наш, Всичко вече свърши и наближава време за равносметка. България е на второ място по официална ковид смъртност и то само защото в Перу ревизираха бройката и записаха почти цялата свръхсмъртност като ковид смъртност, а тук е само около половината, т.е. свръхсмъртността у нас е най-висока в целия сват. На това ли му викаш "ХОРАТА СЕ СЪБУДИХА"?

Ами погледни данните за свърсмъртността в западна Европа и България и Румъния например сега. Във високо ваксинираните държави свръхсмъртостта е между 20-30 %, а в България е отрицателна: https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?time=2022-09-18..latest&country=THA~TWN~DEU~AUT~IRL~NLD~PRT~CHL~DNK~ROU~BGR~ITA~GBR