Коментари - Под 2 на сто са положителните проби за коронавирус, само 60 - новите регистрирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

антиваксърите да ядат моркови!

Каквото и да ядат, ще са по-здрави от "ваксърите", които ще чакат появата на неизследвани странични ефекти, които могат, да се проявят и след години.

...години, векове, ери...

Ама някой изследваи се още за това?

Те и досега не умираха ОТ ковид. Трябва да плашите с грипа, там са парите вече.

от други заболявания не са интересни за медиите докато не получат нареждане.

Всичко минава заминава. Но ние трябва да помним и сочим Боклуците които тормозеха и се гавреха с хората. Боклуците които си продадоха скапаните си душици за пари. Боклуците от НОЩ ,които две години ни лъжеха заради чужди интереси. Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова . Трябва да има Съд и Затвор за тези боклуци. Хора ,всеки ден трябва да им се напомня и да знаят ,че няма да им се размине. А Боклука Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

Това половинминутно видео показва фасадата на ББС. Стикери на жертвите, убити от експерименталните иРНК ваксини, са налепени на витрините. Близките им настояват истината да се каже на глас. https://twitter.com/i/status/1615170024439685122 И ББС не закъсня, след като се превърна в първата мейнстрийм медия в света дала гласност на истината: https://youtube.com/watch?v=SrfEWsKMWfU

Приятелю, вторият линк в твоя пост е към експертно мнение за вземането на статини - лекарства за понижаване на холестерола и свързаните с това странични ефекти. Няма нищо общо с ваксините. Ако имаш нещо друго, поствай. Хайде, със здраве,

Радвам се, че имате критично мислене, не вярвате сляпо, а проверявате това, което ви се предоставя, като информация. Това е достойно за уважение. Добре ще е за да дадете категоричен коментар, да гледате видеото от около 3:20, където започват, да говорят за "ваксините" и ще видите, че има много общо с тези експериментални бъркочи, които лъжливо наричат ваксини. Рядко се допуска някой да говори за това по телевизията.

ㅤ

Коли ма бура.

Как бе? Обрало си е лайката.