17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратена съм от настоящите политици, които гледат само собствения си джоб и въртят лични интриги. Ще търся нова формация и конкретни идеи. Настоящите партии, ако нямат нов конкурент, ще продължат да се държат кокошкарски. Гледам, че има нова формация ВОЛТ - ще преценя дали заслужават доверие и може да ги подкрепя.

Килтурния Българин ще гласува анти ГЕРБ!

Ами те са от тия потенциалните негласуващи защото им писна ментърджии да ги унижават и по точно ще да е да се каже че са към ония дето въобще не мислят да легитимират някакви меркантили.. Колко % гласуват за евродебили в целия еврогейски????ама и това не ги стряска че и при тях я има я няма 15-20% доверие..

ми за иво христов, разбира се! всите 100 000 000 !!! те с трептящи сърца очакваха дали фатмака ще го освободи от наряд!

Изобщо няма да гласувам. Най-голямато наказание за политиците ще бъде - никой да не отиде да гласува. Ама като казвам никой - наистина никой. Това разбира се, няма как да стане - най-малкото защото служителите на всички държавни учреждения ще гласуват за партията на шефа си. Иначе..... остават без работа.

Аз лично съм решил как ще гласувам . Както всеки път с високо вдигнат среден пръст !!!! Изроди долни жендърски !!!!

масово ще се гласува със среден пръст, за "демократична" Европа.

Нищо не избират и никого! Единственото решение е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, иначе само безродни, тунеядни соросоиди се натъманяват по постовете и лапат с пълна гуша данъците на тъпите еврогейци, отделно са грантовете на байно им Шорош! Има и на български списък с еврогейски дупеклати, които са на хранилка при евреина, гробарската кандидатка, която предпочита да говори на френски, а не на български - Мария Габриел, е също сред тях!!! Е, нима очаквате защита на Европа и нещо положително за стария континент?!? Само мигранти, джендърмеризъм и инцест очакват европейците!

Европа е силно разделена на богати и налагащи своята воля и интереси страни и бедни страни, които имат само правото да изпълняват волята на богатите си "съюзници"!!!

Що не писахте още в началото че в тази глупост дейно е участвал иван кръстев...!!! Загубих си времето и изморих очи почти до средата на пасквила...!!! Ха, ха, ха... :::))) Смърт на ШороШ...!!! Дааа...!!!

Може и да не гласуват, нищо не променя тоя европарламент. Просто едни лапачи сменят други лапачи.