Почитаме Свети Николай с рибник, но внимавайте люспа да не падне на пода

Празникът се пада по време на Рождественския пост, но в чест на светеца Църквата разрешава на този ден да се яде риба

Обратно в новината

Коментари - Почитаме Свети Николай с рибник, но внимавайте люспа да не падне на пода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Притчата за запушването на лодката с шаран, няма нищо общо с канона. Шарана няма никаква работа в морето и не става за ядене, каквото и да го правиш получаваш нещо с вкус на топла тиня. Има една възможност да са си го носили, просто за да запушват дупки, защото за друго не става.

Истинските комунисти умират, но религиозни празници не празнуват.Само Девети септември и Октомврийската революция.

Ако е хванал шаран в морето, това наистина е чудо...

Какви са тия глупости - люспи, млюспи, па и църквата разрешила да се яде риба. Аз под постене разбирам да не се яде АБСОЛЮТНО нищо, само вода и от време на време малко сол в нея.

Има доста видове пост. Поста е да замениш нещо с цел приближаване към Бога. Другото е диета за отслабване. Да замениш общението с Отец за да може да се напющиш за някакъв човек, дори и да е вършил някакви добрини. Това не е разрешено от Словото или "църквата" , а от едно сборище от.облечени в черно човеци, което няма никаква библейска основа

За дебили е нормално да почитат светиите с шарани, люспи, нокти от сова, змийски опашки и т. н., все аксесоари от средновековен Наръчник на вещицата.

Седмина дебили се разпознаха.

Статия тюрлю гювеч. 200% журналистката не познава вярата с тия поверия. Катинка и заглавие- ужас

вимавайте люспа да не падне на пода .. кой го е измислил това ... Исус, баща му или някой който си е нямал работа и се е чудил с каква измислена догма да натовари наивните си и богобоязливи съседи. българските журналисти със своя принос разбира се в разпространението на апокрифни небивалици и плашене

Освен имениците, днес празнуват и БУРГАЗЛИИ И гражданите на южния от Бургас град Черноморец. Заливът Свети Никола е дал името си на селището, тъй като до 1951 г. то се е наричало Свети Никола! ГОСПОД ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ ДА ИМ ДАВА!

Честито на всички именници!