Чистят с месеци 9 места от веществото, отровило Скрипал

Нервнопаралитичното вещество, използвано за отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, е било доставено в течна форма.

Обратно в новината

Коментари - Чистят с месеци 9 места от веществото, отровило Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че веществото може да бъде произведено навсякъде по света, където има химици с нужните умения и лаборатории. но важното е какво твърдят британските власти, разбира се, които са най-добрите професори химици в света.

Бригада български роми ще я свършат за два дни.

супер смъртоносния новичок, според създателя му, се разлагал веднага с малко водичка. Ми да вземат един пулверизатор, пълнят го с вода от чешмата, и да пръснат навсякъде. Кви 9 месеца ??

някой няма ли да пусне парфюм Новичок сега ? Може би Мей ако я изгонят ще може да си направи парфюмерна фирма

в срок от една бременност ще чистят веществото, което никак не става за веществено доказателство, защото си сменя агрегатните състояния много по-често, отколкото се сменят памперите на пеленачетата..

Малко да се посмеем на английските "гении": " Руските социални медии избухнаха: Сагата със семейство Скрипал надмина Фауст!" На живо може да видим, какво е това Истина по английски: не е това, което е факт и което Е. Истината е това, което денонощно се излъчва по всички медии. Колеги овце, у нас се опитват а ни разиграват същия номер.

Скрипал умря. Скрипал возкресе. Котаракът му умря. И не возкресе. Но какво да се прави с горещия картоф Брекзит? Да го бъде или да не го бъде? Това е въпросът :)

Я да видим малко инфо, предоставено ни от създателят на Новичока в статията: "Създател на "Новичок": Ето защо Скрипал не са загинали!" Излиза, че тази отрова се хидролизира много бързо и престава да съществува във влага. Остава въпросът, какво точно ще чистят с месеци. Явно май друг вид отрова ще чистят. както казва Лавров, в друга статия: "Лавров каза какво е установила швейцарска експертиза за Скрипал" Швейцарците са предупредени и бързо изтеглят твърденията си. Но май е използвано съвсем друго вещество. Не случайно Великобритания не предоставя отровата и крие изследванията си. Така може да твърдят каквото си искат, без да предоставят доказателства, а само едни голи приказки за наивници. Изводът е: не е истина, каква е умствената деградация при англичаните! Дори една провокация не са в състояние да спретнат. Като добавим и издънката на МИ 5 в Сирия. Пак с химически оръжия. И химическите оръжия в Ирак пак са дело на МИ 5. Тези хора би трябвало да са умни, а всъщност са изключително глупави.

Интересно ми е какво ще е това вещество дето ще бъде почиствано с месеци? Пак журналистически измислици. Каквото и ще да е веществото, един ден ше е достатъчен.

Тази информация е за балъци които никога не са учили химия!! Само англичани могат да измислят тази глупост да ЧИСТЯТ нервно паралитично вещество!!!

Да вземат да направят един саркофаг на целия Солсбъри като в оная атомна централа дето гръмна как се казваше изхвърча ми от главата баш сега...

Аве фесАли чалгаджи обърни си гъзо към Кърджали и чакай. От там ше ти дойде освобождението от европлантатора и еврочираклъка!мбухахаха

Да не те е "обиждал" и Рамазан Кадир-Чечен? Бил много чепат, а? И камилите били доволни, казват.

Ти от опит знаеш че е чепат! Аве аз така си и знаех , че си с пробита алкЪ!мбухахаха Кат се гъзиш си дръж феса, че кат те клатат дан падне!мбууууухахахвх

То беше гел, то беше прах. Сега пък в течно състояние. А знаете ли защо? Защото BZ, за който има данни, че е използван, е неразтворим във вода, но добре се разтваря в хлороформ и може се използва само в аерозолно състояние. Тънко се опитват да ни убедят, че не е BZ. Само че клиничната картина, поне такава, каквато ни я представиха британските медии в началото на случая, говори друго. Латентният период за БОВ BZ е от половин до 10 часа след отравянето, време, достатъчно да се поразходиш, да хапнеш, преди да се проявят признаците на отравянето. Токсично действие - до 5-6 дни. Май горе-долу за толкова се оправиха сем. Скрипал. Поразява централната нервна система при попадане през дихателните органи. Клинична картина - отпуснатост, вялост, сънливост, тахикардия, виене на свят, халюцинации. Познатичко, а? BZ е добре известен и, макар че няма специфичен антидот, лекарите са наясно с етапите на детоксикация при отравяне с него. Друг е въпросът, че така и не показаха нито болните, нито оздравелите Скрипал. Даже болницата не видяхме в репортажите. И изявление на нито един лекар не чухме - поне бюлетин за моментното им състояние. През цялото време от името на Сергей и Юлия Скрипал говори Скотланд Ярд.

Что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной, когда друзья и НОВИЧОК со мной!

Утрепа те тоя самогон, ей! Мбуххахахахахахаа! Чирак путлеров, а?

Жалко е, че такава простотия цари в държавата на Шекспир!!

Беше газ , после прах , после гел , сега течно...Кое е вярното накрая ? Умираше се след минути , ако пък случайно оживееш беше с тежки увреждания , после беше че сместа не обичала влагата , кое е вярното????

Дорогая передача,...

Аве къде изчезна названието "НОВИЧОК" или май англовлечугите останаха с нахакан пръст средничок?

чакат Скрипал да умре и да го кремират, тогава ще могат да го "покажат" на хората ...

Къде е този Скрипал бе, покажете го да го видим? Повече от месец се говори за Скрипал и дъщеря му, но никой още не ги е виждат! Хората вече се съмняват, че има отровени баща и дъщеря! Те тайни агенти да бяха, нямаше толкова да ги крият! Според мен, това си е чисто английска конспирация!

След толкова напъни на лудата крава и рошавия ѝ пудел, от страховития "газ Новичок" остана един Старичок-Дурачок! Не било газ, не било БОВ, не било руско, не било и гел май, не било дори в пакет с елда (което така и не се разбра каква партенка беше - руснаците проявиха голям интерес, но никой не им каза нито марката, нито магазина, от който приятелката купила пакетчето - а искаха хората и те да намерят побратимите му и да изследват нещо, все пак!), не било ... изобщо нищо не е било такова, каквото го описваха и разкарваха толкова дипломати по летищата заради него ... а кво било, така и не се разбра официално, но от него щели да чистят девет места ... Ами веществото BZ, което беше доказано от швейцарски учени в тяхна лаборатория, и пораженията от което напълно съвпадат с болежките на Скрипалите, и което е било на въоръжение точно в армиите на наглосаксите и краварите, - за него що не говорят нищо?! Или те него си го знаят, употребяват си го, когато дотрябва, и не се притсняват изобщо къде се е разляло, размазало или размирисало из въздуха?! Какъв резил за добрата стара Англия! Не се учудвам, че премиерката не е поканена на кралската сватба на принц Хари - кралицата е жена с вкус и стил, няма да кани някаква махленска скандалджийка с налудности, дебело изписани на постния фейс - да разваля снимките на младите ... )))))))))

Това миризливото , дето го изтръшкаха нагличаните 90 години ще го чистят !

Колко малко трябва от това да си най-великата нация на света начело с Дарвин, Нютон, Ват, Фарадей.... до това да станеш за смях, това е достойно за Шекпирова трагедия.

Има две приказки, напълно съответстващи на ситуацията. "И най-умният си е малко прост" и "Никога не е късно да станеш за резил"...Хайде да видим следващото действие по тая хумористична сага с привкус на провокация....

Цирка си отиде, но клоуните останаха и ще ни веселят още дълго

"Според британското министерство на околната среда девет места се нуждаят от "почистване от специалисти", включително ресторант, посетен от Сергей и Юлия Скрипал на 4 март - деня, когато двамата били открити в безсъзнание на пейка в парк. " Интересно, дали някой още вярва на англичаните! Как никой друг не се отрови за този месец в ресторанта, парка и останалите седем места дето ще ги "чистят"!!!

Само един ли ( - ) още им вярва!

Да!

че той Скрипал нали възкръсна и се оказа, че 'руското БОВ' не е чак толкова отровно?

Поредната опашата. Ако се опрем на думите на създателя, че това БОВ на открито, в условия на голяма влажност си губило свойствата, поради което отровените не са умрели, би трябвало след толкова време то вече съвсем да БОВ. Защото, колко време мина от събитието?

Ще чистят 9 места. Ами да, знаят кои са те, нали сами са ги замърсили. Смях в залата.

Нали западняците си нямат и хабер от БОВ и защитата от тях и затова глупостите на тия минават ,щели къщи и ресторанти да горят тези малоумници за 20 грама отрова за мишки ,за един ден една рота дегазатори дегазира /почиства ,неутрализира /цял полк с техниката поразен от БОВ ,то бива малоумно поведение ,но това на англичаните минава всякакви граници.

Вие вярвате ли като пишете така ? Бов веществото е друго BZ -произведено в страна на НАТО , вече го определиха в Швейцария !

Ще се пръсна от смях! ;) Дотук ни обясняваха няколко десетки версии. Една от последните бе на създателя на Новичок, живеещ в САЩ. Та той твърдеше, че не са умрели, заради английската мъгла. Че в досег с вода се разпадал. Сега четем "е било доставено в течна форма"! Ами въобще тези британци, да кажат на създателя на Новичок, да не се обажда, че въобще не знае какво е Новичок. Този Новичок е друг. Ако се вярва на швейцарците приличал на НАТО-вски. ;) Интересно как са го разпространили из града? Сигурно това ще го кажат в сезон 13, епизод 66, от британският сериал Новичок. ;)

По на изток изказаха предположение, че става дума за БОВ "Дурачок".

Хора,откъде ги четете тези новини?! Доброто възпитание изисква да не се присмиваме на болни и луди, а вие непрекъснато ни карате да се смеем на английските приумици.

виж сега... Важно е дизайна на Дира да стане красив. Тъпите новини (съдържанието) не са важни. Важен е външния вид (формата)

щели да чистят с месеци 9 места... Те още не са установили КЪДЕ точно за заразени Скрипал - в къщата, колата или другаде... Не са установили КАК - с газ, с гел или кристали в храната... но знаят че ще чистят някъде и то с месеци. СМЕХ!

Мдааааа, аз установих, че веществото е било пренесено от Русия под формата на молекули!И после е сглобено в добрата стара Англия!Затова не е хванато на митницата!

Тия са учебников пример за ненормалници. Един от създателите каза, че от мъглата се разпадало това съединение, тия ще чистят с месеци...

Oстрова им, вече се вмерисва ! Kои им чисти, канализацията ?

Уби двете свинчета!Котката не се брои, нея я уби доктора!

Изобретателят на "Новичок" ясно го каза, че веществото става напълно безобидно , ако се смеси с вода! Измиват с маркучи ресторанта и другите осем места , и готово...какви са пак тези глупости..? Уж последно беше гел, сега пак ...течно било..? Тези сега ли учат химията и физиката?

Луд умора няма, само се поти;)

Нали беше в Каша за ядене. От Елда.

Нали създателя каза че от мъгла реагира и изчесзва. То там е мъгливо, да проветрят за 2-3 дена и готово. Кви са тия ташак новини.

Абе какво има да го чистят? Нали "автора" му каза че от мъглата се забавя, а във вода се разлага напълно. Ако не е лъгал да му хвърлят едно миене и готово. Някой здравата лъже...

Чистачката да мине с мокър парцал.За по-сигурно могат да добавят малко белина в кофата.

Това "Новичок" ли е? Едно време какъв "Новичок" имаше ехехей Нищо не знаят младите.

Да почистят и бъкингамският дворец и парламента.Както и канцеларията на Борката Джонсън, той е заразен.

тази "зараза" не се чисти. Ако си тъп - това е за цял живот!

Последно нами беше мазило? С него намазали дръжката на вратата, преди това беше газ, накрая може да стане на фотон или кварк

Джуди Халваджиян да награди Тереза Мей с 3 скункса за гафове по този случай. Направо първо място за цялата година в "Господари на ефира".

Сега разбрах че ингилизите още девет месеца ще пишат сценарии за сериала си:))))))))

Англичаните яко заприличаха на барон Мюнхаузен.

Англичаните с четка за зъби ли ще мият "замърсените обекти". За толкова време щяха да измрат всички хора , минали около дръжката на вратата.