Синдикатите: Служител в БДЖ почина от инфаркт

В Локомотивно депо Подуене – Колоосно редукторен цех, вследствие на инфаркт e починал служител, съобщиха от Обединения стачен комитет, цитирани от "Фокус" и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Синдикатите: Служител в БДЖ почина от инфаркт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стачка - стачка, но поне събота и неделя да има редовно движение на влакавете .

до ъхъ абе едно време се ходеше на обмяна на опит. днеска се обикаля света: форум ту-форум там... ами да се учат бе шефовете. човек се "учи" докато е жив! ако иска де!!! не е лесно, но н а л и затова има началници =умните глави!?ами като вземат големите заплати -нека повече да работят! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драйфа ми се от тези синдикати. Честно. Лека му пръст на човека.

Да би мирно седяло ,не би чудо видяло!

Бравос! Ха, така! Да се върне с пълна сила тоталитаризЪма! Никой да не гъква и не надига глава.

Даммм...на десетия ден вече и БДЖ ще може да се приватизира за 1 ДОЛАР ! То не остана вече друго за разграбване, само няколко ДКА земя

на вас все дянков ви е виновен. замислете се кой му е шеф, а !

Горкият човек1 Нека почива в мир! А на ГЕРБ не им прави чест да си мълчат до изборите и след ъова да колят и бесят. Комунистически маниер, личи си, че Бойко Борисов се е учил от най-добрите - Тодор Живков и сие. Жалко за хората, които гласуваха за тях и които сега ще оставят без работа. Поредното издевателство от страна на властимащите върху бедния отруден човек.

Синдикатите са червени дремещи клетки в обществото, които трябва да се активизират в даден момент, по даден знак. Само, че синдикатът на БДЖ дряма твърде много и безметежно и когато трябваше да сработи, нещо изскърца. Като спирачките на стар и амортизиран локомотив, който после тръгва много, много трудно. Даже Станишев не може да помогне с призивите си....

човека се е страхувал,че няма да получи заплата и нахрани семейството си заради стачкуващите и синдикатите. За това е починал от инфаркт. - да и така може да се такуват фактите. Аман от тези синдикати дето само ги хрантутим и не могат да си свършат работата. Само стачки им дай за да могат да оправдаят милярдите които се наливат при тях от месечните вноски. Мафиоти.

Синдикатите в БДЖ подрямваха сладко цели 20 години и загубиха всякаква практика в синдикалната дейност. Реорганизации, кражби, покупки, продажби - преминаха покрай тях или с тях. А теорията им е марксистко - ленинска. В кабинетите на синдикалните ръководители сигурно има още червени знамена, останали от тошово време. И негови портрети.

Синдикатите отдавна са доказали,че повече пречат отколкото да помагат!В цяла Европа се правят огромни съкращения,увеличава се пенсионната възраст и е нормално хората да стачкуват,недоволни от ситуацията.Коментара на К.Петрунов е много точен!!!

Синдикатитие трябва да са организация на работниците и да защитават техните интереси.Когато работниците на"Опел"искаха да стачкуват за увеличение на заплатите им, синдикатите ги спираха,защото бе самоубийство при убийствената ценова конкуренцията на източните производители.Когато Меркел отряза изнудването със затваряне на заводи от Дженерал мотърс, германския данъкоплатец да поеме задокеанските несполуки на фирмата,работниците от"Опел"не отидоха пред"Райхстага".Да припомня каква позиция заеха българските синдикати в случая на Кремиковци,Брикел и Лукойл!!!!А сега и с БДЖ.Да,ама става въпрос за Германия,а не за България!

баси лукавите и подли комуняги са се събрали в така наречените синдикати! ако беше умрял човека след 5 месеца? и то от така наречената белодробна емболия?

Как е възможно,от една човешка трагедия синдикатите да искат да спечелят дивиденти?Колегата не е участвал в стачката,че да му бъде оказван натиск!Но питам "синдикалистите":В Подуяне работят 200 души, предствяте ли си какво напрежение изпитват близките им след прочитане на тази статия или след съобщениятя по медиите? Телефоните ни загряха!!!Поклон пред паметта на Колегата и Бог да го прости.

Голямо спиране на влакове пада - от една страна стачниците, от друга - ръководството.

Масово мрат хората - я от здравеопазването, я от реформи. Трудно се живее в България, много трудно.

Еми кажи го това наАндрей- детето нафилмови оператори ... Само колко сте жалкиии,бойкови подръжницииии ...няма нормален бг . човек ,който да ви се върже ..... промити мозъци такива ....

Ми то от тъпанари само псувни, като нямат други аргументи

ПОРАДИ РЕФОРМАТА ХОРАТА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ С ЕДНА ГОДИНА ПО КЪСНО ПРЕДЛАГАМ; ЗА ВСЕКИ ПОЧИНАЛ ЧОВЕК ПРЕЗ ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА КОЙТО НЕ Е УСПЯЛ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА ДА СЕ НАЛАГА ЗАТВОР ПО ЕДИН МЕСЕЦ ЗА ДЯНКОВ И ПО ДВА МЕСЕЦА ЗАТВОР НА БОРИСОВ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ПРИТЕСНЕНИЯ ДОВЕЛИ ДО СМЪРТ НА ХОРАТА.

Синдикалисти, спрете да използвате бедните хора! Опитайте се да договорите най-добри условия при съкращенията! И господ да слезе от небето не може да запази БДЖ в този му вид. Бог да го прости човека! Съболезнования на семейството!

В този му вид не! Великите му Ръководствата не функционират вече над 20 години, само уволняват старите служители и назначават роднините от село за да крадат, разпродават, разграбват безпрепятствено!!! Къде са парите от разпродажбите? Кой ще понесе отговорност?! като ще уволнявате служителите, че няма пари БДЖ, кой ще влезе в панделата за кражби и безстопанственост?!

то преди не се крадеше разбираш ли :) хич, ама изобщо, нито от БДЖ, нито от ДАП-овете, бе никъде. те всички дето са били съкратени или уволнени са свети душици. ако пиаш дофтурите за ситуацията в БДЖ ше ти кажат - белодробна емболия, бас хващам:)

така е, стресират ли се хората -у м и р а т". правителството да направи реформи за да са доволни всички. а д а л и има такава "рецепта"??? едва ли! мир на праха му! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да направиш "реформи" трябва да имаш начално състояние и крайна цел, не да убиваш хора за да спестиш пари на приятелчетата си и да прилапаш последната хапка от баницата. Това е преразпределение на парсата, като след обикновен грабеж. Боже, помогни на невинните!

Ами сега съдете ги вие, за човешка жертва!!! И внимавайте как ще се"споразумявате", да не стане както обикновено...