Почина Соня Рув-Увалиева

Тя бе съпруга на дипломата и, писател и публицист Петър Увалиев

Обратно в новината

Коментари - Почина Соня Рув-Увалиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме ми на хоя,още един рептил по малко

Дреме ни за поредния тодОрчо.

...спрете коментарите. И под такива новини все ще се намерят умни, дето да серат.

Увалиев беше фашист

Добре ама говориме за жената ане за него

Rrr

Добре де, дипломатът поне сме го чували, макар, че дипломати обикновено се правят от отпадъците от политиците. А тази персона кого го интересува? Кой изобщо е чувал за нея? Ми давайте нататък, информирайте ни за братовчедите и племнниците на Увалиев, коя е била прабаба му, с какво се е занимавал деверът на зълвата на шурея му. Все интересни неща. Иначе, бог да я прости бабичката ама както сте тръгнали, ще трябва да отпечатвате всеки некролог, появил се в България. А може би и в света? А?

Тия които трябва знаем кой е Увалиев. Биографията му която публикувате обаче едва ли ще породи интерес от младото поколение, заменило мозъка с телефон. Така че напишете повече за УвалиевА, нали тя е водеща в публикацията лека и пръст.

Спомням си времето,когато слушахме ББС-и и свободна Европа...От там разбрахме за Чернобил и какво не трябва да ядем.Е,слава Богу вече не е така,има гласност.

Така е. Има гласност. Например беше огласено че ББ е чист като момина сълза. А ние си мислихме друго понеже сме прости и не разбираме.

Абсолютно - сега знаем , че Япония изхвърля отпадни води от Фукушима в океана ... но това ,, не е опасно " .

Тези хора са предатели на Рода си , и на Родината си .Те имат име - Дегенерати .ББС и Дойче Веле имаха такива българи на заплата , парите се плащаха от ЦРУ , МИ 6 и Мосад .Те нямаха собствен Анализ и Мнение , четяха само листове текстове пред микрофон . Заслужиха си съдбата - да умрат далече от България .

А ти си заслужаваш съдбата да умреш в България, нещастен, неразбран и непостигнал петилетката за три години

Тези хора напуснаха заради убийствата на бивши кметове, журналисти, дребни собственици които комунисти като теб искаха да ограбят, напуснаха заради лагерите и телените мрежи, заради кражбата на земята на селяните чрез "колективизация" по руски модел, заради руския диктат и произвол.

Тъпанар, не лъжи бе!

и жалейка да ви пуснат и нея ще я ...

Петър Увалиев - Пиер Рув... ... Не съм чувала ЧУЖДЕНЕЦ в България ДА ПОБЪЛГАРИ името си...

Мтко Удоджи.

Е сега като ревнаааааа, че крокодила дал фира, до 1000 ли да живеят?

Свинете само до коледа.