Почина самозапалилият се пред съдебната зала, в която се води процесът срещу Доналд Тръмп

37-годишният Максуел Азарело се заля с течност и хвърли брошури с теории на конспирацията

Обратно в новината

Коментари - Почина самозапалилият се пред съдебната зала, в която се води процесът срещу Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние си имахме един такъв Пламен ... от една страна безкрайно много уважавам готовността да си заминеш за една кауза, от друга - не намирам за нормално здрав, прав човек да си замине ей така, за нищо!

Става въпрос че криптовалутата е измама.Говори за Биткоин и финансовите елити.

А , те в Путкиния не се замозапалват и не се самоубиват. Смешник. Бил ли си в Русия да видиш , че и там животът на бедните руснаци не е розов ? Или само слушаш какво бълват Путкинистите и се носиш по течението ?

ти колко пъти си бил в Русия,или броиш Украйна за Русия?

Ами какво да кажем - див, варварски, жесток капитализъм по американски модел. Американски тип капитализъм обхванал като злокачествен тумор целия свят. Време е този тумор да се реже до здраво! Това е млад американец на 37 години, вероятно безработен и бездомен. Щото в прехвалената Америка животът на обикновените американски роби е истински ад - милиони работещи бедни американци, които не могат да си позволят нито собствен дом, нито да живеят под наем, щото наемите в САЩ са космически, нито да имат свое семейство. За милионите останали бездомници, несретници и безработни по улиците на САЩ въобще няма да коментираме. Същата капиталистическа свинщина е и в днешна колониална България. Преди 10 години при цар Боко Тиквата Бай Хуй българските роби основно се самозапалваха поради бедност, безпаричие и отчаяние. Беше станало нещо като епидемия от самозапалвания в България. Сега БГ-робите вече не се палят - просто скачат от високо, мятат си въжето или направо се мятат под някой влак и готово. И понеже такива случаи в робска България зачестиха и станаха ежедневие, колониалните БГ-медии спряха да пишат за тия неща. Зер да не се стресират и плашат излишно българските роби, които рано или късно и тях ги чака това!

Този ненормалник се е водил анархо-комунист, привърженик на Обама и Сандърс демократ, който е бил твърдо анти Тръмп.

Ако имаше свобода на словото, щяха да публикуват листа, а всеки сам да се прецени, кое е конспирация, кое - не.

Ами има го, преразказан в предната статия на дир. Ако желаете точно - има начин да го намерите.

Изгори,за да светиш...

С една дума - ФАЩ. Самозапалванията стават толкова чести, колкото и масовите стрелби по невъоръжени хора. Очевидно нормалните американци нямат никакъв друг начин да бъдат чути в "най-голямата демокрация" и "страната на свободните".

Човекът даде живота си, за да привлече внимание върху сериозен проблем. Само че нито една демократична медия не посмя да каже какво е пишело на брошурите. Човечността в обществото ужасно деградира.

не почина, а загина. рип за човека факла на олимпийдереските игри със собствения си третополов гъз! и нека онез, които одобриха мънгизите за холокостване на хора и обекти по чужди земи, които са на хиляди мили извън обсега на парламентите на юдео.масонските свинки - да ги постигне същата участ - да изгорят наживо в собственосъздадения си содом-и-гомора! и така ще стане! богоборни юдео-нацистки дебили с пумеритетски, психопатни мозъчета с размера на индийско орехче. ----- Бог с нас