Почина намушканият с щик в Бургас

Мъжът бе ранен и опериран през уикенда в морския град

Обратно в новината

Коментари - Почина намушканият с щик в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-хубаво за живеене е там ... някакъв "регистриран" го гонят 3ма, а нито МВР , нито милионното видеонаблюдение, нито прокламираните антитерористични мерки сработват. Няма и грам данни за извършителите за цели 10 дни, няма НАП да ги нищи и двете страни с какви имущества са и произхода, няма ... Най-добър град за живеене

едните разбиват главите с вария а теа техните поклоници ръгат с щикове! се цъфцки союс. сигурно са от бг клона на вагнерофеца педал, клатен 9 години по концлагерите на путя

Да кажа да вземат органите му за донорство, ама като гледам, то не са останали читави...

Горкото момче - чисто като детска сълза. Що ли па са го гонили онези тримата. Па може и да са се хванали на бас, ако го стигнат да го намушкат. Луди-млади. Кой не е лудувал на младини.

А ако криминално проявеният не си беше останал само с регистрациите, а беше осъден и затворен сега може би щеше да е жив.

Бааахти работата, лек. В Холивуд дават луди пари за декори и актьори, за да снимат подобна сцена, а просто е трябвало да имат под ръка мобилен телефон с добра камера и щяха да заснемат сцената без пари. Въобще животът в България се е превърнал в един безкраен екшън с елементи на комедия и често пъти трагичен край за участниците във филма. В Бургаско туй нещо МВР-то има ли го въобще? Мигранти се возят с рейсове, престъпници се колят и убиват човек насред центъра на областен град - абе идилия направо. И после пак ще има протести за по-високи заплати на куките нали?

Щик? Я да го видим!

едните разбиват главите с вария а теа техните поклоници ръгат с щикове! се цъфцки союс. сигурно са от бг клона на вагнерофеца педал, клатен 9 години по концлагерите на путя

Много хора станаха и отидоха на работа. Никой не ги е гонил да ги убива. Тоя сигурно си го е заслужил, а?

Не си прав. Добро и свястно си беше момчето, на мравката път правеше и винаги поздравяваше. Някой го бутнал по кривия път или го е натопил.

Доколкото се разбира от статията, този е гонил тримата с колата си. Що се отнася до хората... при Вас 'сичко е батка до шматка и 'секи носи ханджар, по-голям от демографията си.

Преместете го в раздел "добрата новина"

Криминално проявен - ебал съм го! Да мре!

Така е като гледат само картини с окъсани войници и "На нож!" Все едно да изтече новината, че Киев е бомбандиран от мужиците с.....мортири или римски онагри с каменни топки...Ташак, г-жа Тущева, ах, какъв само! Щикове, алебарди, боздугани, топузи.......Кво стаа, брато? Май предстои Голямото Завръщане по родните пещери, а? Пу, избирам си за мен една по Ивановските скали, с южно изложение, ха-ха-ха.

Публично убийство, което напомня на 90-те години, трима догонват и убиват един човек на улицата с нож, а полицията не знае нищо.

Той и другия, размазан от валяк, взе че не издържа и предаде богу дух. Да им се не надяваш, какви кекави са станали, човек вече един нож не може спокойно да забие бе.....

сам

има една поговорка : ' да бе мирно седяло, не би чудо видяло'.....

Ако беше осъден, щеше да е вероятно още жив.

те и в затвора се избиват, просто не се чува.

Е това е България.

Настигнала го е кармата.