Почина летецът от американските ВВС, запалил се пред израелското посолство във Вашингтон

Видеото от самозапалването бе свалено от Twich, но вече е споделено от стотици потребители в интернет

Обратно в новината

Коментари - Почина летецът от американските ВВС, запалил се пред израелското посолство във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон!!

Не беше ли по-добре да обърне самолета срещу израелците и да загине в битка?

Интересен коментар! Хамас УБИ 1250 израелци. А 30 000 палестинци ЗАГИНАЛИ! Как са загинали без да се бият, като половината са деца? Защо не се пише, че Израел е УБИЛ в отговор тези палестинци? Продажни журналисти, или интереса клати феса! Долни мисирки!

Жалко, запалил се бунтувайки се срещу Израел. Много глуповата постъпка. Трябва да е бил обладан ... Сега какви ще ги обяснява на Бога??

Не всички са идиоти както Байден.Срещал съм такива които знаят много от градовете в България и други подробности.Когато изразих учудване и казах че не всеки знае това, отговора беше…Жалко за тях.

Предлагам улицата пред Американското посолство да се кръсти на името на момчето! Терзиев като виден демократ веднага да го предложи на гласуване! Очкавам цялата група на ПП-ДБ да са твърдо ЗА!

някой рюшняк ще се самозапали пред кремъл или пред мавзолея с мумията на ленин в протест срещу вайната в Украйна? САмнявам се, това може да го направи свободен човек, като Ян Палах пр.

Американецът от много свобода ли се е самозапалил :))

Всеки ден руските пилоти рискуват живота си за Русия.

Това е една много тъжна новина :((( Мир на праха му.

Жалко, но за богопротивниците няма мир :(....

Бахти малоумния тип

Да почива в мир !

Много жалко само погуби живота си напразно, от седем хиляди години или повече от както има хора, брат убива брата си, Кайн е срещу Авел. Еврейте и палестинците също са братя и наследници на Аврам и като негови наследници имат право да живеят по завещаната от него земя. Още в Библията е казано "Да не притесняваш чужденеца". Много е жалко това което се случва.

Абе идиот, като нямаш какво да кажеш, поне си затвори лайняната уста, да ти епм!

коментарите към новните са пълни със словестната ти нечистота, точно твоята. Дай този съвет на себе си първо, иначе си лицемер, освен че си фашист.

От началото на СВО в Украйна в кочината САЩ са загинали: --> около 40.000 човека при убийства --> около 40.000 човека при самоубийства --> около 80.000 човека при пътно-транспортни произшевствия --> около 200.000 човека от свръхдоза наркотици Общо около 360.000 починали от неестествена смърт, преобладаващо млади хора...

Поредна жертва на либерастката политика на Марксистите на Клинтън-Обама-Байдън. Да беше отишъл на границата и да спира пълчищата нелегални мигранти а не да умира за земя окупирана от арабите преди 1300 г.

Това момче е герой! Поклон пред паметта му! Вечна му памет, да се помни! Ако имаше повече като него в американската армия, тя нямаше да тероризира гражданите на толкова много държави. А терорът на американските политици, или тези, които са зад тях е непоносим.

Всъщност Израел нямаше да правят това, което правят с арабите, ако САЩ не бяха на 100% зад тях. За парлама, уж не са съгласни, но в същото впеме Конгреса отпуска десетки милиари долари подкрепа за Израел. Такава е участта на завладените държави - да са безропотни донори.

Сигурно е чифут. В Америка е пълно с чифути.

В Украйна управляват :))

Този американски герой е поредната жертва на Байдън и американската агресия по света

Може би ако беше загубил близък при атаката на Хамас нямаше да мисли така, но вече за него нищо няма значение.

11000 деца АНТИТЕРОРИСТИЧНО УБИТИ,БЕБЕТАТА И НЕВРЪСТНИТЕ БЕЗЗАЩИТНИ ДЕЦА ЧЛЕНОВЕПНА ХАМАС ЛИ СА БЕ ЛУМПЕН

Ти колко болен мозък си!!! Къде ги видя 11000 избити деца бе, промитак.... Бахти малоумния народ, не народ, а мърша... Ще те питам, ако турците ни бяха нападнали и избили сума ти народ и отвлекли няколкостотин.... После щеше да викаш в екстаз за всеки убит турчоляк... Палячо малоумен

Явно има и свестни американци а не само зомбита, жертва на американската пропаганда.

Жалко за един изгубен човешки живот! . И все пак! Няма смисъл от този акт на саможертва. Медиите ще го покрият бързо. А платформите ще свалят видеото. Сигурно и профилът му е блокиран. Нали е бил военен. В САЩ. По-добрият вариант щеше да е да организира една масова стрелба в сградата, а не да се пали пред нея. За съжаление, животът му пак щеше да бъде изгубен. Но отзвукът и ефектът щеше да е далеч по-голям.

Жалко да.....а още по жалък си ти с психопатската и социопатска идея....анадолските дервиши масово да ти организират едно шиш парти,чеверме....

Идиот

Гледам ,блокирали са коментарите за смърта на червенотабелния рептил,та тук да кажа-едн добър ден за човечеството...

Този кучи син, Бай Дън го уби. Нека тази вечер всички умно-красиви педери да излязат на протест! НС, МС и т.н. да ги осветят в цветовете на палестинското знаме. Привикайте посланика на щатите и изгонете поне 40 краварски шпиони.

Най-вероятно е имал лични проблеми или психически отклонения. Иначе не виждам причина да се самоубива. Жалко, че не е потърсил навреме помощ. В САЩ и в другите евроатлантически страни човешкият живот е основна ценност (за разлика от Рашата) и определено биха му помогнали.

"В САЩ и в другите евроатлантически страни човешкият живот е основна ценност" Евала бе, дебил!

това момче по нашите нецензурирани телевизии дадохали го или поне съобщиха ли нещо?

Не виждам смисъла в подобни акции... Умираш за какво? По-добре живей и се бори с правителствените политики, бори се с несправедливостите, живей и се бори, ама да се самоубиеш... Просто няма смисъл... Независимо от каузата, така нищо не се променя...

От всяко нещо има смисъл , той е направил своят смел и достоен избор .....

Бог да го прости!!!

С тези химии които ги ядат в храните съвсем изтрещяха в щатите!!!

"Полицията и Сикрет сървис разследват инцидента." Това нещо като "Тайни служби" ли е :) Гледах видеото, трагедия.....човека гори и един клепар от тайни служби го обикаля нервно с насочен пистолет!!

какво се чудиш? Скоро и у нас...

са погнусени от безчинствата на ФАЩ, двойния аршин и лицемерията навсякъде по света!

Ама то двойният аршин е навсякъде и във всичко, то да бяха само САЩ и Израел с мед да ги намажеш, ама са абсолютно всички, без изключение, включително и тези от другия лагер - Русия и Китай... Общото е, че винаги и без изключение страдат обикновените хора, а властимащите се подиграват с тях с постоянните си претенции, че каквото правят го правят за народа, абослютни лицемери...