Коментари - Почина един от най-известните българи в Париж - Христо Куртев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз дядка не беше ли една от най-верните подлоги на мадридския крадец дедо Симо Саксофонски? Крадлив дедо Симо, дето дойде в България да ограби бедния, болен български народ. Гепа си дори връх Мусала. Нагло излъга народа, че щял да го оправи за 800 дни! Безсрамник!

Може би най псувания?

Щом е спомогнал неговото величество да се домъкна в България за да краде, не е българин.

Респект и Поклон Ице, почивай в мир! И ти помогна като Нас с каквото можеше на тая страна да се превърне в проспериращата и уредена държава в която всички плюещи те сега живеят и благоденстват. Завинаги Един от Нас!

Съвсем.

Ах ся и деду Мони Хасан Две при негу

Коментарите показват , че за съжаление, маовото ниво е страшно ниско и българина мрази всеки които е успял и не може да разбере, но за сметка на това всеки друг дето основната му мисъл е как да си напълни търбуха и си седи в същата посредственост му е герой.

Новите изрожденци са злобните и завистливи некадърници. Какво да очакваш. Те ако бяха кадърни нямаше да стоят в тая мизерия.

Христо Куртев беше истински българин!Познавах го от 1990г.Помагал е на много хора.Много интелигентен за разлика от всички управляващи в България след втората световна война.Имаше вкус към живота.Беше обиколил целия свят.Получи инфаркт след 1991г заради предателството на Симеон.Почивай в мир,Христо!

Господин Христо Куртев беше изключителна личност, истински Лидер и вършеше работа повече от външен министър за България! Поклон!

По-добре,да не беше се връщал.

Бог да го прости човекът. Не става ясно какъв е точно приноса му за България, но може да е бил "боец на тихия фронт" както се казва. Пък и е пътувал много между Париж и София, което си е също големи усилие, само по себе си.

А само да попитам със какво е известен във България Защото е живял цял живот във Франция и ние за него не знаем нищо но тои е наи известен на майната си монархист избягал от родината и сега да го жалиме

български боклук си ти! А този велик българин е представител в най- положителният смисъл на цяла България. За разлика от повечето български боклуци, които представят страната ни в най-позорния облик чрез измами, кражби и други балкански тарикатлъци!

Мнооу си тъп/гаден\ бе Саше

Гуем патриотин! Патриот е, душа дава за наука, за свобода, но не свойта душа, а душата на народа

Това е за Бат ви Бойко и Путлер..

Ей големи неграмотници сте Дир-а. Видяли ли сте какво сте написало Некадърници

Не само неграмотни, но и слепи, че и инати!!!

А, ти, нещастнико, имаш ли ред/дума без скандална грешка?!

тоя най накрая е прозрял, че България не е монархия и се е гътнал от ужас!

Бог да го прости! Отиде си още един велик българин. Определено, кадърен, с възможности, интелект и гениалност. Прогонен от посредствените и злонамерени комунисти-клоаката на обществото. Почивай в мир!

Не го бутай сред българите. Такива като тебе се сещат, че са българи чак на смъртния си одър. Някъв псевдоактьор отишъл и живял в Париж - браво. Навярно е бил вербуван от поне 2-3 служби и така е паразитирал до 1989та. А оттам вече знаем - паразитирането (между София и Париж) се превърна в еталон. Такива глуповати охранени буржоазни комсомолци като теб могат и да се превъзбуждат от такава съдба, но ти дори нямаш топките да отидеш навън да миеш на някоя германка оцапания задник.

На 24 г. напуска България.Как е успял и икономика, и театрознание да заеърши ъолкова бързо? Може да е учил,ама не е завършил.

Боли ме цура. Този е българин, колкото аз съм шейхът на Бахрейн.

но пък си завършен чукундур

Дядото

Нема как председателят на "Царство България" да не е завършен идиот или завършен мошеник. Впрочем удното не пречи на другото. Хубаво е направил, че е пукнал!

От дописката не става ясно какви са все-пак заслугите му пред България (не пред несъществуващата монархия)?

г-н Куртев, той беше радетел за възстановяване на конституционната монархия и Търновската конституция в България. Бог да го прости, какво друго да кажа, познавам го от телевизията, не знам някой осен имеон Сакскобургготски да е имал преки контакти с него!

Не беше ли радетел да дадем сите дворци и гори... барабар с Мусала на мадридския комарджия!? Щото точно това и стана...

радетел си беше самия Симеончо Сакскобургготски!

сам виждаш как съдебното ни система всичко върна на Симеончо, той пък за това беше и дошъл тук, за България и българите не му пукаше особено!

де да имахме цар а не комарджия !!!

държавата ще направи за теб, а какво ти можеш да направиш за нея.

Ми кат няма да направи за нищо за мен що ми взема данъците ммм!? Четвърт от заплатата още от работодателя...четвърт от мен....дотук половината... От всяко нещо което си купя...още 20% ДДС...дотук 2/3...и накрая аз да правя за нея...сиктир бе

Правилно те гръмнаха...то само с лозунги не става

Боклук и продажник!

Федерация - царство България. Бях в 11 клас, когато през 97 година царчето кацна на летище Горна Оряховица и оттам да замине за Велико Търново. Мои съседи, познати, съученици ходеха да махат с къпичките и да видят знеменитост. тия всичките до един после го псуваха

С извинение,но на мене това име не ми говори нищо.Нещо не пишете вече за цените и какво прави държавата за нас.

Пълен боклук и предател.Така е успял да препечели.

Българи, които са предпочели чужбина пред България! И на всичкото отгоре «служи» на един предател на българския народ! И какво значи « царство България? Айде джар!

Бог да го прости! Отиде си още един велик българин. Определено, кадърен, с възможности, интелект и гениалност. Прогонен от посредствените и злонамерени комунисти-клоаката на обществото. Почивай в мир!

Боклук със сбъркан ник...по ще ти ходи соросоид...ти кога ще си отидеш!?

На бас се хващам, че не знаеш какво означава думата соросоид, защото си изключително глупав и ниско интелигентен. Такива сте всички, комунисти путьовци-путинисти!

Соросоиди сте всички безродници майкопродавци... спонсорирани от сбръчканата еврейска мумия

Костя, ти ли си бе, джендър недоклатен!

А Копейкин се слага на азиатците Московити! За пари, разбира се!

Всички предатели от “Възраждане” на Народен съд и от там в затвора!