Нов побой на роми над 17-годишно момче

17-годишен ученик е бил нападнат в гръб от група ромски младежи и ударен с метален бокс в главата в Нова Загора. Извършителят, също на 17 г., е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Нов побой на роми над 17-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи опомнете се. С това бездействие сме за никъде.Ако беше обратно досега да са ни разказали играта

Значи да си носим цигари, когато се прибираме по тъмно в градовете с компактно ромско население!

На толкоз много Мангали им се пуши напоследък, дали не е време Старият Комин да влезе отново в употреба?! Де го чичи Гитлер доброта да ви покаже и чудна приказка за Новия Сапун да ви разкаже...

Аз мисля, че зачеститилите агресивни действия на циганите против бьлгари не са случайни. Може дори да са координирани. Не случайно водачьт на циганите в инцидента в Асеновград е от Пазарджик и е съден за ислямистка пропаганда. Какво прави в Асеновград, начело на група Цигани убийци? След това - поредица от идентични цигански престъпления, с убийства на български младежи, които не спират в цялата страна. .

Много интересно наистина. Аз мисля, обаче че е възможно и просто бездействието на полицията и на българския народ като цяло, което води до безнаказаност да е причина за зачестяването на циганската агресия. Полицайте са най - виновни, защото не успяват да реагират навременно и адекватно в случайте на насилие срещу българи (значително по - бавно реагират от самите цигани), докато при ответните реакции на българското общество полицайте правят всичко възможно и използват всички ресурси за да предпазят циганите. Това е защото са хора без чувство за дълг и не се интересуват реално от опазването на обществения интерес, а само как да си живуркат спокойно

Къде е сега оня тунеядец-полуидиот от т.нар. Хелзински комитет, който гръмко твърдеше, че ромите не биели деца! И защо никоя медия не го потърси този мазник за да му напомни това, но пък немедлено преекспонираха идиотското му твърдение!

Българина си е овца. Дори като го бият, той може само да се събере на стадо (протест) и да блее, все едно на някой му дреме. Докато не бъде изгорена някоя ромска махала до основи от гневна тълпа, и тъпите жандарми, които я пазят не бъдат вкарани в болница, нищо няма да се промени. П.П. Помнете, утре ще е вашето дете/сестра/брат/майка/баща.. нняма вечно да се случват на другите лошите неща.

Вчера ГЕРБ са опитали да внесат репресивни мерки в Наказателния Кодекс, дали това не е целта с тези побои, въпреки че извънредните мерки по-вероятно е да засегнат българите, а не циганите.

Според мен целиш в 10-ката направо. И така законите са достатъчни, ако има воля да се прилагат. Проблема е в негласната страна на управлението. Нея няма как да я регламентираш. Тя затова е и негласна.

Като няма държава, май е време за опълчение. А стигне ли се до опълчение, за какво ни е държава? О, майко моя, родино мила...

Ако събитията продължават в същия дух, много скоро - запомнете ще има ответен удар. Ще има бити цигани, бесени цигани, запалени цигани. Каквото повикало-това се обадило. Вече се стягат отряди и не ги интересува ни БХК, ни полиция. Повечето са бивши военни, спортисти и хора, които няма какво повече да губят. Не е хубаво, но циганите ако не се спрат ще има сеч-наистина!

Мисля че е време за български вариант на ку-клукс-клан. Разните там масони и други зидари не вършат нищо.Двама -трима на въжето и ще мирясат. Пък ако не мирясат въжета много. Няма друго решение. През последния месец са пострадали над 10 българи.

Не мисля, че страдам от мнителност и черногледство, но работата понамирисва, едно и също - цигара, после удар по главата, без типичния за подобни случаи скандал, само един побойник ,само един удар, предварително подготвен (метален бокс), въпреки че циганите са били група, дори в Бяла останалите са искали да помогнат на момчето, но убиецът ги спрял.

След като съдебната система не е способна да вкара нарушителите на законите в затвора, кога най-сетне ще излезе закон за извършване на обществено полезна дейност за по-малките престъпления.Ефектът ще бъде многозначен

Протести пред Народното събрание и министерски съвет!!!Докога ще търпим циганския произвол и безнаказаност?!? Да се търси сметка от тия, които ни управляват, благодарение на циганските гласове.

На там върви работата, след като няма държава по тези ширини. Очевидно всички сме беззащитни. И имаме право само да плащаме данъци, с които да се множат циганите, които мазно тук наричат роми.

България е учудващо стабилна на този етап, няма нищо, което да ни притеснява казва премиера. Ами така е като не стои в страната.

Управляващите, безполезни хрантутници такива, кога ще вземете адекватни мерки и ще спрете безчинстващите цигани? КО-ГА???

Ни-ко-га! Нали с помощта на циганските гласове са на власт защото интелигентните хора не гласуват за тях, трябват им неграмотни маси каквито са циганите.

Май ще трябва да си купувам АК-47, може и българско производство!

За предпочитане е.

Наречете ме фашист, но според мене това е организирана акция (спомнете си предишните изстъпления) срещу България, организирана я от Турция, я от Русия.....

Айде пак!Кой ми сра у гащите?Ту Турция виновна,ту Русия!Ние сме си виновни,батка,ние

Ало, полицията, съд и прокуратура............... Кой ви плаща ??? Някой цигански "цар" ? Ама ще ви се върне, нали знаете ?

Хайде да не пишем като мишоци по форумите, ами да ги бием и ние!!! То е ясно, че няма полиция, мин. председател и т.н.!

За нас има.

Стига сте писали и ревали. Мангалите не го правят. Те водят война с Българите. Ами водете и вие война, що чакате!? Тихо, леко и безшумно. ДЕЙСТВАЙТЕ!!!!

"Какво им правят мирните граждани, които си вървят и каква интеграция ще правим" - ето въпроса, ето дилемата. Затова има само едно решение. И то не е административно, а кардинално! Искате ли диващината на черните диваци да продължава в България? Техните командири и подкрепници са вън от България, тук само слугите им! Действате вие, за да не ви мачкат тия зверове!

Ало, БХК ще вземете ли отношение, или чакате на някой циганин да му пукнат пъпеша? Занаем, че не ви плащат да защитавате българите. Мисля, че за един месец станаха прекалено много циганите , дето им се пуши. До кога?

Докато в България не падне мораториума на смъртното наказание все ще четем такива новини. За каква хуманност към убиеца иде реч, че нещо не се сещам. Щом умишлено си умъртвил някого...да си платиш по същият начин - и въжето и куршума, или инжекцията...без значение... Стига вече! Ама, и тия дето седят на меките кресла в парламента са за такава тояга...Това не е държава, а разграден двор, няма демокрация ..има анархия...Цигани, българи който отнема живот умишлено, да заплаща със своя...

Ромите си намерих добри доходи на запад, и вече не сме им нужни. И се отървават от нас.

Западът не е с безкрайно търпение................

Циганите си намериха големи доходи от западните държави и сега вече не сме им нужни да ги храним. И започват да ни избиват.

Ама той западът не е с безкрайно търпение.....................

в същия стил, а само мирни демонстрации - така ще е! Побоищата от цигани над българчета мирни ли са? Който сее вятър трябва да пожъне бури - народът го е казал. Време е да се осъществи.

Добре ДИР-чета,ще питам по друг начин,за който няма да можете да пишете ,че е ИЗВЪН ТЕМАТА ИЛИ СЪДЪРЖА СПАМ. ПИТАМ:Къде е министър-председателя за да покаже заинтересованост по ЦИГАНСКИЯ проблем в ПОВЕРЕНАТА му за управление държава?????? Не ВИЖДА ЛИ,че чергата гори под краката и задника му,та е тръгнал да оправя отношенията на арабските страни с Катар???? Не ЧУВА ли недоволството на ХОРАТА от самодейността на Винкел Симеонов във връзка с класовете за прослужено време???? Не ЗНАЕ ли,че полицаи си купуват платове и си шият униформи за своя сметка????? Или както ВИНАГИ зададе ли се демонстрация,някакво негодувание на народа се покрива докато поутихне всичко. Не УСЕЩА ЛИ, ЧЕ НАБЛИЖАВА КРАЯ НА РАХАТА МУ???????

Ааа, не мой така! Той, Министър-председателят, иженарицавшей ся Бай Таковата, е твърде зает с международното положение, което е на път да се смацафраца и ако ТОЙ не се намеси...ойде коня у ряката. Ами хъбове, кой, ако не ТОЙ, ще чертае на салфетка хъбове, тръби, потоци? Кой, ако не ТОЙ, ще оправя "кохезията", каквото и да значи това? Кой, ако не ТОЙ, ще е вестоносец на своя "брат и приятел" от югоизток? А вие сте седнали да го занимавате с дреболии, махленски свади, спорове за паркоместа! Я се стегнете малко! Човекът е зает да оправя международното положение, вие искате да се оправя с некакви дребни домашни проблеми...Пък и няма скоро да има некоя лентичка за рязане...Хайде холан, ще го занимавате вие с цигани и търкали в задния му двор!!

Прав си друже. Идва есен и зима... с новите сметки за парно и ток. Сигурно пак ще има протести.... и съответно, отново Бат Бойко няма да нито ял, нито мирисал лук. И отново ще си го изберат циганите. И така....

По-смотан от българския народ няма! /включително "представителната" извадка/ Не е случаен факта, щото от 1300 години история над 750 години сме били под нечие робство, владичество и пр. И после пак....

Това не е хулиганство, макар че в НК може да се определя така! Това е престъпна циганска наглост предизвикана от чувството за безнаказаност!!! И всичко това е причинено от яловата съдебна власт, също такава прокуратура, да не говорим за полицията! В крайна сметка резултатът от това може да е катастрофален за държавата, тъй като ако държавата не вземе мерки да потуши етническото напрежение, което расте с всеки изминат ден и с всеки такъв случай. Тогаз единственият изход е хората да вземат правосъдието в свои ръце и ще стане страшно. И никакви НПО-шки организации и БХК комитети няма да спасят положението. Така че управляващите да се замислят сериозно на къде вървят нещата и какво може да се направи, щото народният гняв е твъде възможно да прекипи!

Не е по хулигански подбуди, а расистко изстъпление. Къде са педалите от БХК да вземат отношение, къде са еврогейските ценители. Бой по всички.

Педали, какво да ги правиш................

по бързата процедура да пълните затворите, защото цялата безнаказаност към мързеливото племе ще изтряска държавата.НА ХОРАТА ИМ ПИСНА И ЩЕ ГРАБНАТ НОЖОВЕТЕ.

И какво сега? Полицаите ще стачкуват за по-високи заплати и ще пазят циганите? Успех!

Вервайте ми.Тия никога няма да се оправят ако ние не вземем нещата в ръце.Къде са Българите?Те ако са 100 ние винаги можем да се съберем 500 и да ги смажем. Питам кога това може да се случи примерно в Турция или Русия?Никога там народа е единен

Трябва да се върнат трудово-възпитателните лагери! Глад, бой и бачкане. И пак бой.

С безхаберието и нежеланието на управляващи и полиция да се спрат циганските набези като, че ли се търси начин на всички ни най-накрая да ни писне и да вземем нещата в сво ръце. А нали знаем какво означава това?

Прави впечатление ''заинтересоваността" и ''решителността" на Премиер, Президент, МВР, Прокуратура, НАП. ПР експертите на властта си смучат от пръстите, как хем да ги представят като свръхзаети, хем дума да не обелят по ескалиращото циганско насилие. А всичко е от години - когато Сидеров беше ''луд фашист", а сега и за него проблемите ги няма.

Може ли да има митинги в цялата страна против произвола на тези примати и никоя държавна институция да не се активира?Та те си вдигат самочувствието и стават все повече самонадеяни след тази безнаказаност.

ГЕРБ, вземете се в ръце, укротете си електората!