Кандидат-президент пребит от радикали в Киев

Кандидат-президентът на Украйна Олег Царьов е в тежко състояние след побой от радикали в Киев. Руски политик нарече това "танкова демокрация по майдански".

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-президент пребит от радикали в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...проследявайки действията на ЕК преценявам,че тя е съучастник с действията на фашистката хунта на Украйна и ако продължава да я финансира ,да се разпуска ...

Още едно путинче,което иска да разцепи Украйна и да присвои ресурсите.

Началник на Финско разузнаване Георги Алафузофф опровергава твърдения на украински и западни политици, че на юго-изток на Украина има руски военни.Така че как-то казва народа: на лъжата карата са къси.Сега Запад усилено омаскарява Русия от безсилие. Тя е суверенна и силна държава и няма намерение да влиза в клуба на васали,които управлявани от САЩ.

Избори в Украина на 25 май няма да са честни и справедливи и на края няма да са легитимни, щом ще се провеждат от нелегитимно правителство и в обстановка, когато пребиват кандидат-президенти, пращат войска срещу недоволно мирно население, по улиците се разхождат хора с бухалки, депутатите се бият в парламента и не дават дума на другояче мислещи, цялата обстановка в страната се натрапва от ултранационалистите и бендеровци. Целият този абсурд не се забелязва от, уж, демократична ЕС.Тя не само че недемократична, а неведнъж тя е съучастник на престъпления както е сега в отношението си към Украина. Тя е създала този бардак, поддържайки бандеровските банди. И сега мълчи като света вода ненапита двулична и подла.

Недоволното мирно население са маскирани руски агенти /зелени човечета/, въоръжени с руско оръжие, каквото не е внасяно в Украйна и които окупират сградите на държ. институции. Това е опит да се повтори сталинистката тактика от Крим. За всеки е ясно, освен за дебилизиран руски идиот.

Всеки комунистически боклук трябва да понесе последствията от своята наглост. На украинците им е дошло до гуша. Отдавна това трябваше да се случи и в България.

По-късно обаче украинският политик - "със следи от побой по лицето", "без особено удоволствие", благодарил на хора от същата тази групировка, че го спасили.

Maй трябва да се казват комунистически сектор,защото използват чисто фашистко-комунистически похвати...

сепаратизъм в сепаратизъм в крим и чечняи чечня кой където иска да се отделя и присъединява крим към русия чечня към саудитска арабия или иран ??? окръзите в бг: добрич , толбухин , разград , варна , бургас , кърджали , смолян - към турция благоевград - гърция софия враца видин михайловхрад - сърбия и квото остана - към северна корея и виетнам

какво виси от ревера на тоя "кандидат-президент" (агент на императора вовка) ?!?! на коя империя интересите ще защитава тоя "кандидат-президент" ?!?!?

Където е имало комунизъм, освен простотия друго не вирее. Тук вече 25г не може да се изкорени този плевел. Имахме си 20г комунистически правителсва, които се постараха доста за да оставаме и сега в това блато, не много по - различно от Украйна. Дано там "десен сектор" свършат по - добре работата си от нашите уж демократи след 89г.

То голям комунизъм ще да е имало в САЩ щом през ден се стреля я в училище, я в казарма, я в някой супермаркет.

Да знаеш, и на мен не ми харесва Ферари.:)))) Не измрехте ли вече партийните секретари? Дъража в която 99% гласуват за комунисти директно я отпиши.

в киев май ми намирисва на национал диктатура 30-те години на миналия век германия ---------------------------------------- източните части не искат това ---------------------------------------- за нормални избори не може и да става въпрос ----------------------------------------- липсва популярно лице обединител на нацията ------------------------------------------ федерация - може би -- но на какви принципи ------------------------------------------ имаме поляризация присъща за югославия , която продължава изкуствено да се нагнетява --------------------------------------------- народа почти не е представен начело са излезнали - революционни клики ---------------------------------------------- проблемите можеха да се решат в зародиш - с времето стават почти нерешаеми --------------------------------------------- логичния завършек на процеса е разпад на украйна не че някой го иска , но се пропусна прекалено много време

Ами ще бият и не само това ! Ще видите до изборите какво значи "демокрация" ! ЕС и САЩ им дадоха рамо и сега са "силни" в коварството си !

Защо не дават рамо и на наще, а само на майдановци:(

защото са източноправославни, хетеросексуални, бели.

Нобеловият лауреат Обама прави избори в Украйна.

Иначе много словоохотливият президент Росен Плевнелиев май си е глътнал езика. Лощото е, че открай време се смята, че мълчанието е знак на съгласие.

ад настава се казва статия от 15 декември 2029 в която се обяснява на англиичаните че от 1 януари 20з0 украинците ще могат да живеят и работят свободно в англия.

Виждаме истинското положение в по голямата част на Украйна - насилие , незачитане на друго мнение , омраза към съседа , пълзяща диктатура - истински фашиъзм в Европа в 2014г !!! Да помним кой ни го натресе - САЩ враг и на Европа и на света. Сега те ще подклаждат конфликта отстрани и ще потриват доволно ръце. Европейци , докога ще ги търпим.

Не е правилно да се бие кандидат за президент, не е правилно да се малтретира човек заради политически възгледи, по принцип не е правилно изобщо да се удря човек. Десен сектор са идиоти. Въпросът ми е откъде следва, че трябва да подкрепям руската политика? Защо ако не одобрявам действията на временното правителство трябва да искам да се върне Янукович? Няма никаква логика в руската позиция и не знам как нормален човек може да им се връзва. Освен това единственият действащ механизъм, който превръща индианска държава в що годе нормална е механизмът за присъединяване към ЕС. Няма друг изпитан и работещ модел. Никой не е казал, че Украйна е нормална държава, даже не е необходимо да се присъединяват към ЕС. Ако изпълнят критериите на Европа ще станат проспериращо общество. Европейските ценности нямат алтернатива, просто защото няма друг разработен в детайли план.

Българският пример , показа на света как, благодарение на "механизма на присъединяване към ЕС", една нормална държава може да се превърне в бедстваща колония от третия свят!

Ти 90-те години, когато мутрите крадях автомобли посред бял ден като те свалят от автомобила НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЛИ НАРИЧАШ? Много си беше добре - дружба с Русия и рекет на всеки, който успее да изкара някой лев. Светлинни години сме по-напред от това, което бяхме, когато умувахме дали да сме с Европа или не. Бербатов го бяха отвлекли мутрите за да подписва договор с Левски Кюстендил - това ли ти е нормалната държава?

не е нужно да подкрепяш руската. пък и руснаците вече 2-3 пъти се опитват да преговарят - е, не в 'поза Г' да правят дудуци, а именно да преговарят. като отговор, 10 'терористи' са избити.

Руснаците и рускоезичните са коренно население на Украйна - след такива думи, е логично да ти хвърлят един бой. Все едно някой кандидат тук да обясни, че турците и турскозичните са коренното население. Представете си как биха реагирали хората тук, а дори не сме и на прага на гражданска война.

Има турци, които са коренно население на България. И няма защо да биеш когото и да било за това. Имат си къщи, имоти, плащали са данъци на България от поколения насам. Колко поколения трябва да живеят в една страна за да се броят за коренно население? Да не би да поддържаш македонската версия, че българите не са коренното население на България щото са дошли от някъде си през 7-ми век, пък македонците са от по-рано тук?

Обичам да чета интелигентни мнения, които, за съжаление, във форумите не са често явление.

Много българи и славяни са приели исляма доброзорно,за да се спасят.Това го знаят и турските историци и за тях местното население тук,което се самоопределя като турско ,не е чисто етнически.Има много руси мюсюлмани,и това не е презумция за турчин.В Турция има много скрити християни,приели исляма фиктивно,за да не ги преследват и да имат работа.Но тук османците идват за да завладеят и покорят ,а не за равноправие.

Хайде да си поговорим малко за Киевска Рус и тогава да обсъдим кой е местен и кой не - руснаците или полските роби от 15-17 век?

Май не можеш да асимилираш това, което четеш. Нали виждаш - КИЕВСКА рус.. Алексей Толстой: "Есть две Руси. Первая - Киевская имеет свои корни в мировой, а минимум в европейской культуре. Идеи добра, чести, свободы, справедливости понимала эта Русь так, как понимал их весь западный мир. А есть вторая Русь - Московская. Это Русь тайги, монгольская, дикая, звериная. Эта Русь сделала своим национальным идеалом кровавую деспотию и дикую ярость. Эта Московская Русь издавна была, есть и будет полным отрицанием всего европейского и заклятым врагом Европы."

Това са "демоНкратите"- марионетки на САЩ - на тях диалог и дипломация не им трябва. Всичко решава насилието.

А кога референдум за Чечня? Кога референдум за Чукотка? Кога референдум за Дагестан? Кога?

След референдума за Аляска :)

След като минат тези в Испания, Италия и Шотландия. Бая време ще му трябва на човечеството да разбере, че разделението и държавите нямат бъдеще, защото човечеството е едно и Земята е една. И всичко на този свят не е безкрайно, освен човешката алчност, която явно ще ни затрие. Еволюцията си знае работата

така е,но в изброените държави искат равноправие,а не подчиненост един етнос над друг,затова искат да се отделят,зашото ги обезличават.ти като кажеш италия разбираш само италuaнци,а не венецuanци.

В ГУГЛЕТО "ДОБРИТЕ, ЛОШИТЕ И КРИМ. Антируската мания" или НЕ ВСЕКИ БУНТ Е РЕВОЛЮЦИЯ Украйна от една олигархия към друга" и ще прочетете нещо по-обективно от изнасяното в "обективните" ни уж медии... Може и да ви просветне защо Франция не подкрепя АНТИРУСКИТЕ МЕРКИ НА ЕС!!! А един друг материал - "Опасност! Трансатлантическо споразумение!" ще ви даде много добра представа за какво става въпрос в уж "битката" за Украйна.. Може и да ви помогне да помислите за какво ще гласувате на 25 май...

На 25 май всички сме за ГЕРБ! Да изметем предателите от БСПДПС, Юруш и сателитите им!

Сега ще ти обясня следното - не е достатъчно да си против някой или нещо за да ме кефиш. Не може идеологията на една партия да е свързана предимно с това да се смени властта. Хората искат да гласуват "за" , а не против. В това отношения няма разлика между ГЕРБ, АТАКА и БСП.

На 25 май 2014 - ако И този път Не изберем Воистине-Българ(к)и ---> ставащото в Украйна - Ще Ни се види детска заигравка.

Ако искаме да сме живи на тази земя, ще гласуваме за нормални, адекватни хора. А не за тези, които подкрепят един откачен фашизоиден маниак, на който му остана много малко. Путлерчо ще остане в история като онзи, който довърши страната си. Русия умира, това е. В момента е в агония. И най-доброто, което можем да направим, да ускорим този процес. Повярвайте, най-добре ще е за всички, и за самата нея.

бе тука много специалисти един каза че киев е български, друг каза че русия е българска, трети каза че турците край волга са българи, земете първо да се разберете и тогава кажете, не мога да сфана

на шефа на ЦРУ в КИЕВ почнаха да стават интересни неща... В самия КИЕВ! Частните военни компании на САЩ блакватер (академи) и греъстоне МАЙ СА СЕ МАСКИРАЛИ СЕГА НА ДЕСЕН СЕКТОР... Щото почна МНОГО ДА ИМ ПРЕЧИ и ИЗЛАГА "БОРБАТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ" НА САЩ!!! Щом и "обективните" ни медии дори и не ни съобщиха за снощната обсада на РАДАТА...

Тази случка ще помогне на малкото останали честни хора, заблудени от масивната прозападна пропаганда, да осъзнаят какво се случва в Украйна.

Кво се случва... Руски активни мероприятия и диверсии.

Като един цялото население на Русия се сплоти около В.В.Путин и го закри с телата си срещу опитите за покушение. - Той трябва да доживее до съдебния процес, обясниха руснаците.

Да си върнем Волжска България! Вън руските окупатори! Нека има референдум в Русия и етническите Българи да се самоопределят!

Шило

Недей, че ако гърците поискат, и те могат да си проведат референдум за връщане на изконните им византийски земи. Че и ние тук сме дошли с меч в ръка, а не с букет цветя.

Шило

Забравих на "изконните" да сложа кавички.

Май хвърлихте Бомбата !

Шило

А бе кой е този фен на "Десен сектор"? Че ми стана интересно това, че СС има поддръжници тук.

русия е люлката на българската цивилизация!!! това е изконна българска територия!!! върнете ни българските територии в русия за които българските войни са проливали кръвта си!!!!

ти май си русофил ))

ТЕзи от десен сектор ги ще ги държат само докато свършат мръсната работа и се разправят с демократично настроената опозиция. След това ще ги сменят с по-лачени марионетки с европейски качества, за да лъснат имиджа на новата бандитска власт.

Гледам новините по държавните телевизионни канали и разбирам, че колкото наближават изборите, толкова по-коварни стават враговете на Русия.

Шило

Управата на Украйна първо трябва да си реши проблемите с "Десен сектор" и другите националистически тъпаци. Едновременно с това трябва да седне на масата на преговорите. Изтокът и Юга трябва да станат по- диалогични, да приберат оръжието. Тогава нещата могат да тръгнат в добра насока за тази страна.

Ами да ги реши, ама на, Русия праща маскирани банди и това само нажежава обстановката. И следват действия на десен сектор.

какъв лош късмет за добрите руснаци с широките души :)))) само те добри а цял свят фашисти

Стандартен русофоб : цял свят = САЩ, Великобритания и Германия. Колкото в Афганистан бяха терористи, толкова и тука са фашисти.

3 часа през нощта. Путин звъни по телефона на Орешарски. - Другарю Орешарски, до мен достигнаха сведения, че вие сте предател и враг на народа. - Ама, как?! ужасен отвърнал Орешарски. Това не е вярно. Сигурно е станала някаква грешка. - Възможно е, възможно е казал Путин. Възможно е, да е станала някаква грешка. Утре ще разгледаме поподробно случая и ще разберем, каква е истината. Вие сега си легнете да спите. Лека нощ, другарю Орешарски. Путин оставил слушалката на телефона. Започнал да се разхожда из кабинета си. Почесъл се по главата и помислил: - Така-а-а... на кого още да пожелая Лека нощ?

Шило

Хахахахахаххаха! Свежо!

свежо - има няма 60 годишен виц за Сталин.

Вица е хубав, но е за грузинеца Джугашвили.

нали знаете че Киев е старата столица на Русия

нали знаете че русия е старата земя на българите :))))

аз не знам, я кажи да чуем

Имам Добри Приятели от там. Редовно ми пращат снимки/видео. .... Допреди ужасията - Киев звучи Великолепно ! (Бих казал - Париж, Виена..) ---- Нали знаете Изписването на 'Киев' ? (Извинете !)

откъде да знам, аз го пиша както се пише

Набор 1970. На 22г - завършил Московски Технически Университет. Шеф на Най-Важната компания в Днепропетровск... и на Най-Голямата застрахователна (Доверие) ...и на Най-Голямата в ИТ (кръстена на Silicon ...) ... Често в Москва .... Въпрос към Колегите Експерти по Видео/Аудио материали : - Как оценявате автентичността на материалите ?

ДиРника, мАй ме ...изтри тъ повтарям ВиЕ дъРРРвосекачо искате да кажете нещо, ама сте вързззан в устата или в пръстите ? /Изминете!/

Зададох Въпрос към Колегите Експери в Дадената област, Колега. Позволих си да нахвърлям профила (и анфаса) на г-н Царьов. ТА ! - това Направих аз-сиромахът. ...а Вие ? ---- Какво/колко/как да измина за Единица-Време, Колега ?

Ей, ДИР-овския "модератор". Нещо много си се развихрил днес в триенето на коментари и налагането на цензура! ВНИМАВАЙ - не се изживявай, като съдия, защото вредиш единствено и само на сайта си...

разпищяха се русофилчета а когато в русия бият световни шампиони по шах с КИ 190 и певици на 20г. що не ривете бе :)))))

И що не пищите РУСОФОБЧЕТА за обсадата на РАДАТА от ДЕСЕН СЕКТОР от снощи!!! И ЗА ИСКАНЕТО НА ОСТАВКАТА НА ВРИДА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ!!! От "ПРАВИЛНОТО" и УЖ ДЕМОКРАТИЧНО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО? Ами то си е за ВОЙ, щото издава много ясно - ЗАЩО НЕ БЯХА РАЗРУШЕНИ БАРИКАДИТЕ НА МАЙДАНА... И ЗАЩО ПАК СЕ ПАЛЕХА ГУМИ... И ЗАЩО ДЕСЕН СЕКТОР ИСКА ПАК ДА ЗАВЗЕМЕ РАДАТА...

Ами нали са същите "фашисти" в управлението. Ти кажи тогава защо? Или просто както винаги вие боклуците елементаризирате нещата и праскате тъпи квалификации.

Защото за финансирани от НПО - та, също като теб.

Фашисто-комуниста Пу-т-ин,окупатора на Украйна,и неговата Партия на регионите,с представител другаря ял бой,носещ автомат Калашников в автомобила си подобно на нашата абв-бсп-атака събират много ,,любов'' сред народа.Много.

Шило

Ако народът е "Десен сектор", аз не искам този народ в ЕС!

Бандит и крадец като тоя е нормално да бъде бит от който и да е народ.

Шило

Ето го отговора на въпроса: Защо става това в Източна и Южна Украйна! За хората без въображение: защото не искат тъпаци- националисти да ги управляват. Защото искат демокрация, а не управление с тоягата и погазване на права и свободи заради етнос, език, религия.

На 9-ти Май в Киев ще има парад. Парад на руската армия!

Къде сте Обама , Камерън , Оланд , Меркел , къде сте бре "стожери" на демокрацията , по-скоро на неонацистите в Украйна !Я им наложете строги санкции !Двулични западни маймуняци!!!

Градски, защо обиждаш маймуните? Досега нито една война не е разпалена от маймуни!?

Шило

По-скоро вярвам, че и те не го искат това, защото им подлива вода. Много трудно ще защитаваш този, който се ползва от подкрепата на тези примати от "Десен сектор"

Ох, таварисчи, скоро и мене че ме бият. Я - Путя. Будете меня спасява, болгарские таварисчи?

По сбъркания ти руски те познах - Слави Трифонов , даже имаш подобрение ....малко!

С риск да бъде изтрито писъчцето ми, ще кажа: - ти си пълен ИДИОТ - радетел на т.нар европейски ценности ....

Тъпо.

На въпроса как ЕС и САЩ ще реагират отговора е лесен - няма. Ако не се появи по медиите им, не съществува, следователно не ги интересува. Няма да е за първи път, да си затворят очите за неприятните за тях работи. А колкото до атентатите на КГБ - приемам ги при едно условие: ако ние признаем че това е дирижирано от Кремъл, вие признавате че Майдана е дирижиран от Запада.

Тия диваци са направо неспасяеми!

"Междувременно пълномощникът за правата на човека, демокрацията и върховенството на правото в руското външно министерство Константин Долгов постави под съмнение възможността Украйна да произведе свободни и демократични избори, съобщи ИТАР-ТАСС." Баси смешката, значи в Русия има пълномощник по "правата на човека" а къде са правата на хората там...питаме ние :))))

Ами че то и Европата си има съд по "правата на човека". Където обаче в болшинството случаи се защитават правата на мутри, престъпници и цигани. А "човека", ще попитате? Ами него - кучета го яли...

т.н. "радикали" чии активисти са? Не са ли умните, красивите про-европейските човечета от мегдана? Е, да им сера на демокрацията - бандита си е нбандит, даже, когато е на власт!

Още повече тогава!

Това са подставени лица на Путин. Колкото в Крим бяха доброволци:))))

А какво прави в Киев началник от ЦРУ? Това е резултат от неговите "ценни" съвети, може би. Говорител на Обама току що даде изявление, че няма практика да се коментира ведомството, но притиснат от журналистите призна за присъствието в Украйна.

Идва "да бие негрите", естествено !

Всъщност, ако се замисли сериозно човек, то май Путин е виновен, че един Боинг 777 изчезна яко дим.И мога да кажа защо-защото московците мълчат гузно и се скатават, вместо да се присъединят към САЩ, Австралия,Китай и всички цивилизовани държави да го търсят.А руснаците, мръсниците-нищо не свършиха.

Глупости. Сигурно Путин ти е виновен и когато настинеш...

"Според агенция УНИАН активисти открили в колата му, паркирана пред телевизията, четири заредени пълнителя за автомат "Калашников", хладно и огнестрелно оръжие, военна униформа и нашивки." Мирен граждански кандидат-президент, няма що ! На хохолите им писна от такива шпиони, имплантирани от предишното марионетно про-путинско управление !

И кои ще ти повярва наивни хора