Ученици пребиха шофьор на автобус след забележка

Четирима ученици са пребили шофьор на автобус в Сливен, след като той им направил забележка.

Обратно в новината

Коментари - Ученици пребиха шофьор на автобус след забележка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би случайно да са ц...ни!?

Случайно са пуерториканци, прилката с джипситата е случайна!

Ич не е случайно. За Сливен даже си е в реда на нещата да са цигани. Там други не останаха.

Нито са ученици, нито младежи, а боклуци - рожба на българската демокрация. Много жалко за България.

Понеже съм служил в Сливен и зная кое племе има там солиден процент в народонаселението, съм сигурен, че нападателите са били също толкова белоснежни, колкото и топките, с които са обстреляли автобуса...

Кажи си го направо ''Цигани'' бе. Какво увърташ толкова, та топките, та белите...... време е да зпочнем да използваме истинските думи и имена. Стига с ефинизми....

Евфемизми се пише.Иначе да, с всичко друго съм съгласен.

Иначе слушат Шушана.Онзи ден и аз слушах тази песничка !

Не пишат, пълно затъмнение, за циганския произход на тези българчета!

Трябва да бъдат наказани!!! ЛИПСВАТ ТВУ-ТАТА!!!

Как ша липсват бе? Е даже днес или вчера четох, че трябвало да се преразгледат наказанията за малолетни и непълнолетни щото били много тежки.

Еми съберете се шофьорите и механиците и им направете мечка. Да видим дали ще хвърлят повече.

Те са още деца, никакво наказание, за да не се увреди крехката им психика. Консултации с родителите и да им се обяснява, че така не трябва. Те ще кажат, че повече няма да правят така. Може да направят и групова терапия с децата, които взривиха банкомата в София. Без наказания обаче!

Абе не ни занимавайте с ученици, пенсионери и болни. Най-важно е да оправим Инстанбулската Конвенция. Другото не е важно.

ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ НЕ ЗАЩИТАВА ШОФЬОРИТЕ-МЪЖЕ ОТ МИЛИТЕ НЕВИННИ ДЕЧИЦА?!ТРЯБВА НОВА КОНВЕНЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА МЪЖЕТЕ!!!

бах я в изрудията другарко.... смятай какво ще е населението на БГ след по малко от 10 години....

Населението ще е точно каквото ние сами сме си го направили.

ами не точно така понеже аз тепърва ще възпитавам дете, а никой не съм учил да мята каманаци и да рита възрастни хора...

демокрация в действие

Шукария! Сливин е най-бързо интегриращият се град в България ;-)

За това какво се даваше на времето...Бойчиновци, принудителен труд, интернат, изключване без право да продължи, присъда с изчакване на възрастова граница...Не е демокрация , а беззаконие. Промени в наказателната система , не е угодно някому..защо ли. Агресия, дрога, вулгарност и жестокост са присъщи на подрастващите, това е истината.

Какво поколение расте?! трябва да получат такова наказание, че повече да не си помислят да бият и пребиват човек. РОДИТЕЛИТЕ им задължително да понесат наказание парично, административно или затвор.

А дано, ама надали... Родителите им са самотна безработна майка на мижави 1 000 лева помощи и махалата няма да допусне да я наказват.

СМЪРТ чрез замеряне с камъни на площада в Сливен доста ще дисциплинира останалите милениуми с помисли за агресия към други хора.

До стената и после по един контролен в главата.

Съгласен , само това е спасението.

На този ужасяващ фон, вижте една от първите новини за деня тук, в този сайт: "Стартира кампания за по-справедливо детско правосъдие". Демек, такива "дребни" провинения ще бъдат оневинявани с "тежкото детство" на чаа.ве.тата. Горките 14-15 годишни дечица, те са отреагирали на психическата травма от окаяното си детство и правосъдието трябва да им влезе в положението. Шофьорът - също. И да внимава, щото ако не иска, може да бъде съден за етническа нетолерантност...

Щука

Как не ми бяха налетели на мен бе, деба мамата ви и сган мръсна! Щях да ги лежа, ама такъв бой щях да ги одера, че легенди да се носят. Паплач! Ще се извинят и те пред съда, ще им изкарат досие на "примерни ДЕЦА" и край. Аман. ТВУ за тая пасмина!

mnogo veroiatno e da sa cigani,shtom e sliven. ako imahme grajdansko obshtestvo I solidarnost,tozi etnos ot podchoveci shteshe da e po-nisuk ot trevata, v momenta celia narod stradame ot tehnoto povedenie I prestupnost,no nishto ne pravim. to se vijda ot godini,che integriraneto im bez boi I strah niama da stane

ги няма ТВУ-тата да видиш кон боб яде литя , вместо демоПрация и евроатлантически педалски ценности и третополи лозунги

Като чупят автобуси и бият българи-шофьори, да се връщат обратно в каруците тези циганета

Те отдавна имат мерцедеси и къщи на три ката...и парите са от работещите българи...забравете за ЦИРКА ...точната дума е цигания !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Възмутително и отчайващо, че агресията на невръстни става системна.Пак повтарям,че това идва от семейството и не възниква случайно, ако децата не живеят в агресивно семейство и не получават там навици на асоциално поведение. Задължително е трябва да наказват родители и те да носят отговорност.Те да плащат материални щети и загуба на здравето на пострадалите. Иначе няма да има отговорни, тъй като само водят безполезни възпитателни беседи с децата.

ами ако шоферът имаше пищов и да го извади и използвува по предназначение- щеше да има доста лайна наоколо хах...

..да се публикува инфо за родителите им,с какво се занимават ,доходи и имат ли противообществени прояви. Това за децата е възпитание от семейството и обществото,което не прилага строги мерки за такива потенционални убийци.ТВУ е най малкото ,да лежат след като навършат пълнолетие,защото на тази възраст те разбират много добре какво са направили.

Спрямо въпросните унтерменши трябва да се приложат същите методи, каквито те са ползвали...

Да коментираш едно етнически нетолерантно действие, било етнически нетолерантно.

после не било хуманно да има Бойчиновци а ??? духайте тогаз супата

В ТВУ-то да им дадат хляб замесен с камъни.

- Пускаме ви, но да знаете че не сте герои! - Дооообре.

Това е положението-то не бе безплатни закуски, плодове, мляко, обяд и безплатен превоз, то не бе чудо. Имат само права и никакви задължения. Който не се е сблъсквал с тази сган, той не знае за какво иде реч. А ДЪРЖАВАТА НЕКА ПРОДЪЛЖАВА ДА НАЛИВА ПАРИ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО.

Новите варвари, които дундуркаме като особена ценна популация, учейки ги, че тези които ги обслужват от бебета та до преклонно възраст, могат да си позволяват всичко към "осиновителите" си, т-е простите българи, които работят, за да са добре те, за да не плащат нищо, за да им плащаме всичко, а за тях да оставим само нождането, нали тази хубава земя трябва окончателно да се превърне в пустиня. Къде са патриотите, дето виеха патриотично преди изборите, че ще спрат ранната бременност, че ще спрат фалшивите Телкове? и пр.Тях ги разбирам, те са политически тарикати, ама електоратът, дето ходи като облъчен, вече изобщо не го разбирам...Ако изобщо подлежи на разбиране мрънкането и сумтенето на 80 процента дебили.

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд, не прощават на никого ...

В Бойчиновци

А! Точно по темата. Преосмисляне на наказателната отговорност за малките боклучета, а?! Навършат ли 14 НИКАКВА МИЛОСТ!

ЧЕТИРИМА ЦИГАНИ, ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ , ЗА ДА ВЗИМАТ ПОМОЩИ, ПРЕБИЛИ ЧОВЕК !!!! СОЦИАЛИЗАЦИЯ , А !!! МАМИЧКАТА ВИ ДИВА !!!!

Така ше е докато си плащате данъците - вие ги спонсорирате.

Мангали мръсни, затвор до живот за тази измет или нови лагери.

Мангали + Евролиберастия е равно на шок и ужас

Такива юнаци разбиха банкомат. И какво? Нищо. Ти за обир на банка няма наказание, а за някакъв си побой искате. На всичко отгоре обирджиите са пълнолетни. Сакън, бъдещето на кенефа не пипайте.

В Сливен има само един българин - бай Васко Циганина...

Убийте ги заедно с родителите им. Пълна конфискация на имуществото.

Ако имаше Белене!

Трябва да свикваме. Хлапетиите усвояват евроценности

Кое му е евроценността тук - това си е руско-балканско безхаберие към подрастващите! Аз в Европа не съм чул за такъв случай. Но виж от Русия и Турция идват къде по-ужасни случки..

Много деца правят това - слагат камъни в снежните топки, за да летят по-бързо и по-остро. Преди време една групичка деца започна да цели моите деца с такива топки. Не бяха цигани. Опитах се да разговарям с тях - нямаше никаква полза. Затова родители, отделяйте време, за да научите децата си да си знаят границите на играта и на правилното поведение. Снежните топки са едно нещо, камъните - съвсем друго. Удар от камък може да ослепи човек и да го убие. Научете ги също, че когато непознат възрастен човек им прави забележка, по-добре е да се вслушат и да се извинят, вместо да отговарят арогантно и да посягат.

Дядо ми винаги е казвал- " Да е човек да се разбереш с думи, ама говедото си иска тоягата!"

Едно задължение има държавата - да осигурява обществения мир, и тя не може да се справи. Защото законите не защитават порядъчните хора и са написани така, че да се прилагат избирателно. Хулигани винаги ще има, защото това е част от човешката ни природа. Но броят им и проявленията им ще бъдат други, ако санкциите за престъпленията им са справедливи. Хайде сега да си представим, че семействата на хулиганите бъдат осъдени да заплатят петорен размер на медицинските разходи, болничните, и компенсация на пострадалия човек заради това, че непълнолетните им синове са го пребили и осакатили, че хулиганите бъдат осъдени на една година принудителен труд и дисциплина, за да се научат да не повдигат ръка срещу човек, който служи на обществото.

де тоз съд в България?

Ние също сме преследвани и тормозени от банда ученици на същата възраст също в квартал Кольо фичето и вероятно учат в СОУ "Емилиян Станев" и се подвизават в района до МОЛА където се присмиват на хора, преследват ги до входовете, викат и крещят за забавление и никой нищо не им казва от известен страх да не бъдат подложени на същия тормоз.

Животните разбират само от сила. Съберете се няколко човека и им отвъртете по два шамара, да си знаят за друг път.

после те ще се оплачат и познай кой ще е виновен