Младежи пребиха жестоко 16-годишен ученик

Ученик на 16 години е бил пребит вчера около 19 часа до 35-то СОУ "Добри Войников" в столичния кв. "Лозенец", има опасност за живота му. Междувременно в Пирдоп е нанесън тежкък побой на още едно момче на същата възраст.

Обратно в новината

Коментари - Младежи пребиха жестоко 16-годишен ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на теб ти прави ч е с т че мислиш с главата си! знаеш ли колко невъзпитани и нахални родители има -които казват на черното бяло и обратно? на повечето "света им е крив" а децата - н и к о г а!!! там е проблема- "слепия не може да води слепци- и двамата падат в я м а т а"... а "днеска" тя е много дълбока... ами всеки сам си я "копае"... има добри деца но повечето са боклук- е откъде идва това??? поредната п р о с т а гатанка! "каквото и з в и к а л о" това се и обадило... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това за гена е вярно.5 века под турско робство е достатъчно време, за да се унищожат хората с ценности и борбен дух млади, за да не дадат поколение.останало е общество от предатели и скоти-хора без воля и характер

В подобна ситуация преди години бях извикан в РПУ с предупреждение за саморазправа. Казах - ако ВИЕ не можете да озаптите хулиганите до два дена, ще го направя аз както са ме учили в Трета Бойна Армия. След дена дена всичко си беше мирно и тихо.

причини има много....пияни, дрогирани, изневяра, зависти, зли...хилиганите са били "чудесно" възпитани. точно сега мястото им е в затвора в божчиновци. там ще се научат на много неща! а родителите им нека се "пукнат от гордост" а к о вйобще не са се гордеели досега с тях! успехи на правосъдието в борбата с всички хулигани и стига л и г о т и и! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наистина чалга поколение...сега децата станаха изроди,,,по улиците само идиотчета...компютърните игри са чзст от проблема

чалга генерацията дава своите плодове

Побоят над случайни момчета от любимците на нашето правосъдие - садисти и психопати, бъдещи лидери ан крайната десница - е класически пример на възраждането на фашизма в България. Започват с побои, минават през стачкоизменничество, горене на книги и накрая - концлагери за несъгласните с настоящите изроди отгоре ни. Затова - борба , прротести и ако трябва - цепеници и павета. Лекетата около Боко и Цоко трябва да бъдат узаптени и накарани да се осъзнаят, че са обикновенни граждани като всички ни.

Тоз и то влязъл в някакъв негов си филм. Повтарям - информацията е почти нулева! От къде си вадите изводите дали побойниците са наркомани, плачещи за казарма момчета, крайно-десни, цигани или каквото и там да си фантазирате ? Искайте информация бе шматки. Иначе никой няма да ви я даде. Щом сте навити да ви пикажат пръст и да започнете да точите сополи по форумите ще получавате такива материали. Я ако някой намери сайт с по-пълна информация да ни светне тука молим

двама от задържаните са регистрирани за кражби ,а това означава ,че са или цигани,или наркомани ..Повечето роми -над 70-90% имат по няколко доказани престъпления -кражби,побоища и убийства...

Дали са случайни жертвите или имаме продължителен конфликт или друга краткотрайна конфликтна ситуация не е ясно. И това май си го изфантазирал. Ако имаш по-пълна информация ок, но на базата само на тази статийка да спекулираш не върви ич

Жертвите на тези престъпни и гнусни психарчета са случайни! Единственото им провинение е че са ученици на 35СОУ. Синът ми, който учи в 9-ти кл. в същото у-ще беше бит предишната вечер от същите тези рецидивистчета. Още 5 или 6 деца от класа му бяха бити в рамките на няколко седмици. И въпреки, че сме подавали жалби нищо не се правеше по въпроса докато не се стигна почти до убийство. Това изродче за втори път го хваща полицията и днес казаха, че ще го пуснат след 72 часа.

Най-голяма роля трябва да имат родителите,разбира се. Учителите сами не могат нищо да направят,а политициите още поо-малко,не ставайте смешни. За всичко това е виновно главно семейството,всеки трябва да възпита своето си дете преди всичко!

такива случки са изгодни за полицията - повече работа има!

липсва казармата , сегашните младежи са лигльовци, мамини дечица , които не могат да се превърнат в мъже поемащи отговорност, така е по-лесно , няма мъжки отговорности , мама и и татко носят а бъдещата жена слугува

Да липсва им казармата, точно заради това са проблемите с 15-16 годишни хлапета, щото преди като не им лиспваше ги пращахме да набиват крак на 10. Или направо на 9 и хоп калашников.... Разбирам че информацията в материала клони към нула, но и вие недейте така брутално да си удурдисвате!!!! Пускат ви 1 изречение - тежко пострадали деца след посегателство. И никаква друга инфо - ама защо, ама как, ама има ли етно конфликт, няма ли, има ли непредизвикана жестокост.... нито намек по тези иоще 101 въпроса, а вие си пишете и фантазирате.

Няма ни едно говедо, което казармата да е превърнала в човек. Поне не и от 60те насам. Причината - липса на офицери. Ако мама и тати не са те подкарали още от зачеването, ще има да чакаш на училище и казарма да те направят човек...

Причина за АГРЕСИЯ са и някои наркотици,като има епидемия от наркомании -хероин, КОКАИН,АМФЕТАМИНИ И ДР,КОИТО ПРАВЯТ АГРЕСИВНИ И СКЛОННИ КЪМ САМОУБИЙСТВА ...Казармата не може да превъзпитава достатъчно И АКО СИ СПОМНЯТЕ В КАЗАРМАТА ПОСТЪПВАХА И МНОГО НЕГРАМОТНИ ЦИГАНИ ПРЕДИ,КОИТО НЕ СА СЕ СПРАВЯЛИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ЗАДОВОЛИТЕЛНО ....И почти всички РОМИ СА КАТО МАМИНИ ДЕЦА НА ДЪРЖАВАТА И ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ -ИСКАТ ПОМОЩИ,ИСКАТ ДА НЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ СИ ЗА ТОК ,ВОДА И ДР,ИСКАТ НАГОТОВО ВСИЧКО ,и с това обременяват останалите и се получава обща изостаналост.Има и много организирана престъпност и ромски банди ,които не само нападат и ограбват,пласират дрога и проституция,оръжия,но и ще се нападат едни други -много са,ниско грамотни са,агресивни са

Има една поговорка"крушата не пада по далече от дървото" така че каквито родителите такива и децата. Общо взето има и добри хора,но повечето са лоши.Под лоши разбирам завистливи,злобни,подли хора. Те в душата са си мръсници. Такива са им и децата,гена,генчето играе голяма роля. Разбира се и всеки добър човек може в даден момент да стане лош ако му се направи гаден номер и за това пак са виновни лошите,мошенници,измамници,предатели и .т.н.Огледайте се наоколо,съседи,колеги в службата и ще се сетите за какво Ви говори един мъж преминал 60-те и с много наблюдения в живота.

Гарантирано от Герб!

Извинете ! (, така се задълбочих от сутринта по "стачката" и подготовката на Платформа за Разговора/Дискусията, та ... Извинете закъснението-ми ! ) А може би точно-Тази Тематика (и свързаните с нея ) е де-факто Основната за Разговора/Дискусията-ни ?!

Лош материал - колко доказателства още искате, за да си извадите главата от тъмното място отзад и да промените нещо в живота си?! Да не би Борисов или Станишев да са ги възпитавали тези изродчета?

Всичко е до семейното възпитание и нищо друго!

Напълно съм съгласна с вас, нагли, прости и агресивни родители "възпитават" децата си в същите "добродетели". Не мисля, че те са преобладаващата част от обществото ни, но понеже всички институции си затварят очите за тяхните ежедневни "геройства" се създава усещането, че по-голямата част от младежите са лумпени. Крайно време е държавата и компетентните органи да вземат мерки срещу тези бабаити и да осигурят спокойствие на останалите млади хора, които искат да живеят като евпопейци и не се изявяват като мутри.

Нормално отражение на всичко в страната.Това е началото.Бог да пази България.Проамериканската политика е по-силна и от Бог!Бог да прости България!

такива ла*нарчета дет се бият бих ги изнасилвал ако съм затворник и попаднат на мене

кво да ти пожелая повече, освен да станеш (затворник) и те да ти паднат да ги "превъзпиташ". При такъв коментар какво се чудим защо диващината се шири по нашите земи...

само да не изпуснеш сапуна че ще стане обратното

Като по цял ден стоят пред компютрите и играят разни игри, в които героите имат по 10 живота- така ще е . Мислят си, че и в реалния живот е така- пребиваш го, осакатяваш го и после той започва да живее следващия си живот. Никакво разбиране за цеността на живота.

що не вземат да фръчат?!?

А като че ли не фърча едно осемгодишно наскоро.

Училищните ръководства нехаят.ПРевърнали сасе в чиновници.Изоставили са педагогическите си функции.Във 2-ро ОУ"П.Р.Славейков",Стара Загора едно цигане на име Петър тероризира всички деца от начална степен - бие,гаси лампите в тоалетните,псува,а учителите бездействат.Какво трябва да стане - да убие ученик ли, за да излязат от кабинетите си директорката и помощник-директорите,които никой родител нито познава нито е виждал.Какви педагози са!Има ли Регионален инспекторат в града да ги постави на мястото им!?

Докато четях написаното от Вас ми просветна... да, така стана! "Властта произтича от народа" се е превърнало в кух лозунг, който се размята насам и натам, докато чакаме някой "отгоре" да оправи нещата! Каквото и да значи "отгоре" -директори на училища, кметове, областни управители, правителсто и парламент! Там знаем кои са - затова няма що да чакаме повече! Ако Петърчо се е превърнал в терорист, няма лошо татковците на по-яките момчета да им обяснат, че Петърчо е един, а те са много и не искат да се гасят лампите в тоалетната! Дори и некое нагло носле да прокърви - това е по-бързия и па-ефективен начин! Останалото е хленчене и оплакване! "Ако на улицата ти се е заселило зло куче - отсечи си голям прът!" Не зная има ли го това в Библията, но аз вярвам в него!

ДЕЦА, момчета мили какво става с вас???Защо не си изживеете младоста приятно? Защо,деца...защо агресирате така, животът е толкова кратък.Живейте го като добри и сърдечни хора.

Мамче, сълзливите,сантиментални и кухи лозунги не помагат. Деца не се възпитават с евтина демагогия.

''На двамата непълнолетни били съставени протоколи за предупреждение, последвали уведомления на родителите и на ръководството на учебното заведение.'' РАВНО ЛИ Е НА ''След претърпяна операция е изваден единият му бъбрек, съобщи за БТА доц. Огнян Бранков - завеждащ детското отделение в болницата. От побоя е травмиран и далакът на момчето. '' БЕЗУМИЕ!

четох в скайпа диалог на сина ми с негова съученичка-отличничка.Това умно момиче използваше такъв език, че и възрастен би се засрамил.Съмнявам се, че родителите й са наясно с това, както и че момичето чати до 3-4 часа сутринта, вместо да спи.Всичко зависи само от нас-родителите

позволено ли е? Да четеш скайпа на сина си? Ти ще кажеш - да, щото съм мама и съм загрижена! Като си загрижена, що не си дадеш сметка, че аз, ако не ми се слушат вулгарности, си тръгвам, а синът Ви е останал да чати! И защо си мислиште, че той не се чувства гадно от това, че някой наднича в неговия чат! Опитайте с добро и с разбиране и най-вече с УВАЖЕНИЕ към детето - така направих и съм горд баща на 15г отличник, в нациталния отбор (e..да не се хваля, но не е по футбол или тенис дори) Но...винаги има едно - бай бабо на не стане нещо, никой не е застрахован, но не обвинявай чуждите деца моля! :-)

нациталния ????

ще послушам съвета Ви.не съм се карала на сина си за това, че е чатил, а поговорих с него.разбрах, че е харесвал момичето, но "грозната й уста" го е отблъснала.опитвам се да разговарям детето си.той също се учи добре, но му липсват приятели.смятам, че най-лесно може да открие такива, занимавайки се с колективен спорт.и аз го насочих към спорта.и ще продължавам да държа под око интернет посещенията на сина си, докато ми позволява.жал ми е, че му липсват добри приятели, от които наистина има нужда

да мислите веднага,че именно отличничката/по-вероятно не го е писала тя/ е писала това,защото отдавна се знае,че се създават и фалшиви профили и други влизат в чужди,за да вредят ,и то със садистична жестокост -това са го откривали в Англия вече....Научете психо-профилите , и кои са проблемни ,научете за бандите ...в Англия банди от чернокожи и азиатци вземат по една смъртна жертва почти всеки месец понякога ,и тероризират по всички начини ..Дори съпругата на принца е била жертва на психо-терор...

преди седмица заплашиха детето ми, което е на 13 години със същото-да го пребият след училище по-големи от него ученици.макар че говорих с педагогическия съветник на училището на побойника, ужасно се страхувам и не знам дали ще осъществи заплахата.когато се опитам да говоря с родителите, получавам само присмех за страховете си.господ да ни пази

не виждаш ли какво става, например вчера във Варна. "Хиперактивно" детенце тероризира целия клас, преви ректални тушета по списък на съучениците си - и няма начин да бъде отстранено. Родители и деца реват на умряло - директорката щяла персонален асистент да вкара в час, та да ошашави всимките останали 30 деца! Да- в нашата България е удобно за прсихопати, идиоти, цигани, гейове и прачее странности - но за т.нар "нармален човек" си е жив ад! Изводът си се натрапва сам - тежкому, който не се изнесе овреме! Щото не виждам как ще стане да протестираме - за справка текущата стачка на железниците ... ти го колиш, то ти пее.. Ама как да е!

В правилника на всяко едно училище е записано,че ученикът няма право да унижава личното достойнство на съучениците си, да прилага психическо и физическо насилие върху тях. Какви мерки трябва да се приложат, ако го прави - не знам, но училищните власти би трябвало да знаят. Защо не са взели мерки е друг въпрос ??? Браво на родителите, че са потърсили правата на децата си, само така ще накараме "заспалите писарушки" да си гледат работата както трябва.

По времето на комунизма моето СПТУ се казваше "ЧИКАГО". Намира се накръста,срещу японския хотел-София.Казваше се така защото побоищата и претрепванията бяха всекидневие.Всеки ден можеше да се види кръв по умивалниците коридорите или двора... истинско чикаго!Бандитизъм истински.Тогава нямаше дрога,не обвинявайте сега дрогата,тя няма участие.Нещата са ми познати,така е било и ще бъде така докато не се уволнят съответните съдии полицаи и прокурори отговарящи за тази част на града.Нещата се оправят лесно и бързо по този единствен начин! Та както виждам има прогрес,побоищата и пребиванията са намаляли,не са всекидневие както през комунизма.

Напълно подкрепям! Аз живеех до Чикаго-то и знам какво беше. Истината е, че този дивашки, но иначе страхлив народ, винаги е обичал побоищата и насилието. Естествено, при положение че няколко бият един... Боклуци...

Абсолютно верно! побоищата в сравнение с 90-те години са смешно малко. Само че разликата, че сега има интернет и мобилни телефони с камери та д асе снимат и информацията се разпорстранява мнго по-бързо. но и тогава и яво и сега никои нищо не прави нито от училище, нито от полиция. Защото всички участници в побоя е траябвало да полагат обществено полезен труд вмест ода се причакват едни други през ден.....

Ника ти е много точен! Вината не е в обикновените хора, вината е в мениджмънта на държавата и не излизай с изтърканата реплика, че ние си ги избираме. Ако има проблеми с новия модел на Епъл, никой няма да почне да обвинява китайците, които го сглобяват, ще обвинят ръководството, че не е взело мерки.

А тези, които ръководят не са ли от този същия народ, бе смешник.Данеби да се излюпват отнякъде.

Не, не са от народа. Една малка клика от приближени до бившия комунистически режим, не са Народът!

ха-ха - идея си нямаш колко грешиш. Не че Простия Човек е прав, но ти със сигурност не си.

Абсолютно прав си е човекът. Естествено, че политиците са виновни, ама те са просто прекия виновник и да обвиняваме само тях е тъпо. Ние не просто избираме политиците. Ние ги избираме измежду нас. Политиците са извадка от Обществото. Няма как от свинарник пълен със свине, да извадиш нещо друго, а не свиня. Е... в Обществото тук-таме се срещат и хора, ама свинете предпочитат свине. Най-виновни са родителите. След това Обществото, с което родителите трябва да се борят. Демек - всеки от нас. Чак след това даскали, ченгета и политици.

Каквото обществото - такива и децата: (п)объркани, страхливи..но защо ПО ДЯВОЛИТЕ превръщаме случая в политически?? Нима НЯКОЙ ни е виновен на нас - РОДИТЕЛИТЕ, че не знаем какъв звяр си имаме в къщата?? Може би не ги виждаме често??.. или не знаем с кого общуват??.. дали взимат наркотици и алкохол??..Моля ви, родители - бъдете честни в отговорите на въпросите и после съдете..

В случая въпреки че пострадолото момче е от 35-то, по принцип в тая гимназия само бандюги учат и само простотии са им в главата, от край време е така. А иначе и на мене ми е чудно как двама 15 годишни пребиват 4-ма 11-сето клаасници?!?!?! Анаболи,фитнес плюс карате?

Виновни са кръчмите, алкохола, липсата на осветеление, осоновата дупка и магистралата за Перник. А иначе не се и съмнявам, че децата са добре възпитани и досега не са имали такива прояви!

С две думи - виновен е всеки друг, но не и ние!

направо ми е жал за този Валентин. първо е бил пребит от пострадалия и приятелите му, после си отмъстил, но с много лоши последици и за него и за билия го. Сега той и приятелите му ще отнесат всичко.

Истината е ,, че на 7 ми 9 15 годишни келешчета пребиха 3 ма от 11 клас знам защото бях там и съм един от потърпевшите и те просто си търсеха с кого да се сбият. Премълчава се факта , че на 7 ми пребиха още едно момче от нашето училище сигурно и той ги е нападнал.

за келешчето, ми отговори на въпроса, какво прави той на територията на чуждо училище?!

Вчера минах покрай едно училище и от прозореца се чуваха нечленоразделени крясъци и то от големи ученици. Никога не съм бил от най-примерните ученици, но сега нещата са много западнали. Не знам ако си учител как може да издържиш там! Като добавим и умишленото чалгизиране и обедняването, не ми се мисли какво предстои за напред!

Прав си! Не е лесно да си учител и ако не съумееш да наложиш респект и авторитет, то е тежко и нездравословно да си в тази професия. Но нали всички считат труда на учителите за лесен и елементарен? Защо тогава родителите на тези деца не са открили начин да променят хода на събитията и да попречат на агресията им, а учителите трябва да умеят да се справят с всяка ситуация?! Липсата на подкрепа от родителите към учителите и на контрол спрямо собствените деца, води до подобни деяния, за съжаление струващи здравето, и понякога живота на най-свидните ни същества: децата.

Като майка на 16-годишен син, се моля това момче да оживее и да се оправи... Да даде Господ да има още дни!

"...четири дни по-рано, когато в центъра на столицата четирима единайсетокласници от 35-то СОУ се спречкали с двама 15-годишни, които учат в професионалната строителна гимназия. По-малките обаче били физически по-силни и нанесли побой на по-големите" wtf... как точно 2-ма от 8-ми клас нанасят побой на 4-ма от 11 клас!?

Тези от 11 клас са родени преждевременно и са недохранени... тези от 8 са кърмени 2 години и са тренирали самбо...

ахаххаха 5 пъти са минали покрай самбото ;ддд 4 мишки срещу 2-ма плъха ! ;)

Коментара е излишен, имаше го това и преди много години - различни квартали се срещаха да се млатят. Аз се изказвам по отношение грамотността на пишещите коментарите. Та за тях ми е коментара - пълна скръб!! Дори ми е беден речника, неграмотни е меко казано, какви искате да са ни децата, цари разлагане на нацията, бе хора!

Да, ама не се пребиваха, обикновено нищо сериозно не се случваше

и ние от нашата улица в Лозенец бяхме враждебни с тези от една улица над нас. момчеттата се биеха, ама като малки. после всеки си тръгна по пътя. Сега агресивността сред пуберитетите, наричани мило днес тинейджъри е силно изразена.

престъпност няма! Това са комунистически измислици на комунизите:))))

Кой (етнос) основно държи/еше медиите и определя/ше стила на 'развлекателните' програми по света?Чии деца и внуци ( по партиен) произход налагат поведението на хората в България? Какво прави масата?

Доколкото разбирам става въпрос за 5-тима бъдещи престъпника(включително потърпевшият), които трябва да бъдат вкарани на топло за много време ! А техните родители да платят сериозна глоба за това, че са отгледали новата помия на България!

Така се почва, а резултата след това са уличните банди.

Най-отвратителната характеристика на нашите посерковци е, че не излизат един срещу друг като мъже, а на глутници.Но основно се правят бабаити пред жени и деца.Това също е част от манталитета, -страхливи като мишки, пълзейки робски пред по-силния, но анонимно, о тогава нашите лъвове нямат равни на себе си.Досещате се, че синовете нямат доблестния пример на бащата, а жените стават агресивни, поради подсъзнателното усещане за беззащност и липса на мъжка сила.Нямам предвид мутантите с къси вратове.

Наистина, да излизат на групички, защото сами не им стиска е позорно. Но я си спомни за двамата малоумници, които се скарали заради жена и единият гръмна другия на кръстовището на бул. Гоце Делчев и бул. България. Излиза, и че самостоятелно да се разправяш пак не е много умно, ако си решил да лишиш някого от живота му. Тези младежи няма ли как да си канализират агресията? Споровете могат да се решават и по дипломатичен начин, но явно подрастващите са по-големи дебили и от нас едно време.

Само хора, които по цял ден висят зад монитора могат да направят изказване от сорта "да се бият един с един"! Много ясно, че по-слабия ще надвие само ако има подкрепление :-) а има и една поговорка: Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

Те колективно и изнасилват.И там ли трябва да имат подкрепление?Впрочем, никът ти подсказва, че мечтаеш за мозък, затова няма нужда да ти се обяснява.

В училищата да се въведе изучаване на Словото Божие!

И Библията и Корана и Кама Сутра да се въведе, все тая. Нещата вече са извън контрол.

как може някой, за който не е доказано, че съществува да има слово?

бой с тояги на голо и стоене на колене върху бобени зърна! Късно е за "кандърдисване" и превъзпитание с добро!

За съжаление това е реалността в българските училища. такива случаи ще станат масова практика, ако с епродължава още с рушенето на обазователната/ възпитателна/ система. Някой ходил ли е в училищата, за да види, за какъв упадък става въпрос? Май почти никой, защото освен да ги лигавят с нови и нови права, учениците в българското училище нямат никакви дори елентарни задължения- няма никава дисциплина, няма наказания за прочинения, няма грам уважение към преподавателя/ независимо добър или лош/, много от родителите с даването на няколко лева сутрин и си изчерпват задълженията към възпитанието на децата си, а на родителски срещи скачат срещу учителите, като се правят на "добри родители" пред децата си.....Е как искаме да израстнат възпитани и умни деца, знаещи и уверени без комплекси и притеснения- няма как да стане! От всички реформи в образованието/ не съм учител/ последните десет години само мислят какво да провалят в наследената от социализма образователна система и "успешно" разрушиха всичко хубаво и полезно. Ето затова сега има такива случаи на какво ли не сред учениците, но не зная дали на някой управляващ изобщо му пука за нашите деца- нали техните учат зад граница!!!!

Така е и по- лошо ще става.Защо-всички пищят за пари.Без пари не може ,но проблема не е само или по-точна основно в тях.Децата вече нямат семейства,няма любов и грижа,няма топлина.Детски ,ясли,детски градини,училища.Майки,които бързат сутрин и са изморени вечер.Нервни и много често въобще липсващи бащи.Баби и дядовци далече-много са в чужбина,други млади по-градовете.Телевизия и интернет-насилие,секс ,вампиризъм,чалга българска и световна/каква е Риана ,като Гергана/,Лейди Гага смахнат извратен травестит облечен в сурово месо ,новия идол на Англия.Какво очаквате,ангели с крила.Родени след много прелюбодеяния от страна на майка и баща,често незаконни.Ние сме свършени.На нас война не ни трябва.

ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ. ТОВА Е ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО КАКТО НА РОДИТЕЛИТЕ ,ТАКА И ОТ УЧИЛИЩЕТО. ВСИЧКИ УЧИЛИЩАТА СА В ЯМАТА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ УЧИЛИЩЕТО ВЕЧЕ НЕ ВЪЗПИТАВА.

Да прав си, училищата са в ямата. Но обясни ако обичаш, какво може да направи шестдесет годишен учител по математика например, за да вкара малко ъкъл в нечия куха стероидна тинейджърска глава. Най - добре да се затворят училищата, блниците, БДЖ, цялата държава и нека най - силните да оцелеят.

ще се изтрепете бре софиянците велики опушени !!!!

Не позна -столичани .Софиянци почти не останаха.

1878г София е имала 6 000 жители за сведение Русе 26 000. Въпросът ми е да не би баба ти или дядо ти и тогава да са били столичани ? :) :) :) На това му се вика посмали манго.

Какво се пенявите сега тук - нали всички вие имате същата агресия и плюете под всяка тема безумни коментари - децата ви от кого да се научат на нещо различно като манталитет и поведение - от чалгата или от премира ни?

обикновени неща от българската улица, едно време на тези неща пресата не обръщаше внимание. Във всеки екстремен спорт си има риск, така е и в боя на улицата. А и живеем в България, не сте ли свикнали още, че май има възмутени?

Само за информация, и двете училища се намират в старата част на Лозенец, в ценъра на София, а 35-то е на 300 метра от 4-то РПУ, така нареченият "Развигор" !

А, това какво отношение има към случилото се? Ако беше в Люлин дали момчето щеше да е по- добре!