Ученички бият и събличат момиче пред камера

Родителите на бито и унижено от свои връстнички момиче в столицата казаха, че тя започва училище разстроена, но са убедени, че ще се оправи.

Обратно в новината

Коментари - Ученички бият и събличат момиче пред камера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възпитавайте си децата.Иначе ще ги възпитаваме ние.

Много кифли се навъдиха у нас! Вместо да работят върху личните си възможности и качества, с които да запазят момчето за себе си, тръгнали да се бият. Утре тая пача ще порастне и нещо като не и изнася може да реши, че ще убие някого за да си реши проблема. Затова наказанията трябва да са своевременни, силно поучителни и безпощадни! Безнаказаните злодеяния деформират човека.

дайте имената на насилничките. дайте имената на родителите на насилничките. за атлантическия ценител Сър, от другата ви страна на атлантика насилничките, след излъчване и популяризиране на клипа няма да могат да учат в нормално училище. ще им бъде отказано от съображения за сигурност и заради рисковото им поведение достъп няма да им бъде разрешен. ще им се наложи да учат с черняци, където поведението им ще се приеме ОК. няма образование, кофти работа, ниски доходи, кофти живот=справедливост. АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ , ама истинските.

симо

Това /боят,гаврата/също са атлантически ценности.....От какво бягат няколко милиона?????Не търсете вината в ограничен кръг.

бъркаш. не са атлантически ценности. на източния бряг на атлантика има закон срещу verbal abuse и само за това деяние извършителите ще си изпатят много. без значение лице в лице или по интернет е verbal abuse. без да съм юрист, адвокат, полицай или правозащитник виждам няколко престъпления- verbal abuse-беше обиждана, physical abuse- от записа се вижда, че беше блъскана, дърпана за косата и съборена на земята, и най-тежкото престъпление/да престъпление е/ EXTORTION- насилствено изтръгване, от записа се вижда как и дърпат дрехата и сутиена. за това не ми се мисли колко години щяха да влязат в детски затвор за над 16 годишни. не манипулирай с атлантически ценности, ами прочети колко сериозни са наказанията за прстъпления срещу личността.

пак същия. колегата ми в събота вечерта има спречкване с жена си. ожениха се преди година и 4 месеца, имат дъщеричка на 10 месеца. жена му го удря, дере и стиска за гушата. след 5 минутки всичко утихва. съвсем спокойно колегата звъни на 911. идват полицаи. правят снимки на него и жена му. виждат, че е одран и червеникави следи по гушата му. арестуват жена му. днес е петък и жена му още не е освободена. ще има още едно дело и изслушване пред съдия преди да се произнесе присъда. очакват я поне 6 месеца затвор. има интернет 4 часа на ден, има плейстейшъни, книги, ама апк си е затвор и остава в досието и. при кандидатсване за работа виждат, че си бил съден и бил в затвор. налага се да обяснява и вероятно добре платена и отговорна работа не би получила. престъпленията срещу личността са ужасни и се наказват строго.

Това е точно така на източния бряг на Атлантика, но това което налага Биг Брадър на България не е същото което те си имат при тях. Имат си закони американците - спазват си ги. Е-е малко попрекаляват като отстрелват черните като за закуска, ама нали си нямат клетите американци тамошно БХК та няма кой да ги защити черните. Да си видял осъден полицай в щатите ? Идеята е, че това което американците налагат на света не е това което е в тяхната страна. Още един example, американците забраниха да има смъртно наказание в България, но в същото време си го запазват при тях. Списъка е дълъг. Американците действат на принципа " не ме гледай какво правя, а какво приказвам". Good night.

Тъй като трудът не е наказание и не носи вреда за изпълнителите (както вярвам и пулитиците ще се съгласят поне веднъж и съ мене, че за тях трудът е песен :-), няма да е лошо девойките, които са се проявили като ревниви улични перачки на средна възраст - да упражнят малко обществено-полезен труд в полза на училището в което се "учат". Все трябва да има някакви градинки и саксии с цветя за поливане, боклуци за обиране, метене на коридори и раздаване на лично изработени и лично нарисувани листовки против насилието и унижението над такива, които не могат да се отбранят, защото са по-слаби.

'Ми тя много еблива, бе! Що им е чукала гаджетата? Ако беше някой друг ,можеше и да умирише някоя трънка...

Да не дава господ!!!!!тез двете пикли биячките!ще ги направя на пастърма!и бащите им също!!!!!!!!!!!!!!!!

По случая работи детска педагогическа стая, защото участничките в клипа са малолетни. Родителите са подали жалба. Образувано е досъдебно производство. Не са малолетни /т.е. наказателно неотговорни/, а непълнолетни - могат да бъдат наказани по НК при определени обстоятелства. Доказателство за това е образуваното досъдебно производство. Би следвало да е за принуда по чл. 143, ал. 1 от НК, защото лицата се познават и не е обосновано да се води за хулиганство по чл. 325 от НК. Евентуално по частен ред може да се заведе и дело за обида по чл. 146 от НК, обаче наказанието ще е единствено обществено порицание, защото на напълнолетни наказание "глоба" не се налага. Според мен, една пробация ще им налее малко ум в тиквите на тия девойки.

Едно време на тая възраст се караха за кукли, а сега коя с кой се е*ала

Лоши, ей! Лоши комунисти! Да са биАт по улиците. Туй Комунистите и Путин голяма им е винЪта!

Вярно е, працакаха соца и сега хурка!

червените направиха преврата, червените направиха демокрацията, червените направиха приватизацията, червени са хотелите по черноморието, червени са олигарсите, червен живот ни оставят, червен живот ще живеем, само червен избор имаме в БГ

Основните причини да стигнем до тук са два: разпада на семейството и безхаберието на медиите, пропагандиращи свободно насилие и секс. Какво, като в най-гледаното време сложат числото 12, 14 или 16, което може да привлече вниманието на децата? Обърнете внимание как реагират родителите. Може ли една майка да приема за нормално 13-годишната и дъщеря да прави секс? На кого би се сърдила, ако "пипне" нещо, което може да има последствия в бъдещето? Обществото ли ще е виновно? Училището? Кой?

Боже, та те и майките им са се разпрали от секс на по 10-12 години и са се чудили на коя мутра или наркодилър да пристанат. Какво се чудите тогава?!

Във всяко училище трябва да назначат бивши военни с допълнителна педагогическа квалификация и да има постоянен контрол, ред и дисциплина- ефективни наказания и полагане на обществен труд за провинилите се.

Това се е случило извън училищния двор. Децата са огледало на своите родители. Родителите носят отговорност за възпитанието на своите деца- не е достатъчно само да ги създадат , нахранят и облекат.Има жилища и обитатели- няма домове и семейства. Няма връзка между родители и деца.Родителите са създали деца без да са прочели нито един ред за създаването, отглеждането и възпитанието на децата.Тези деца растат осакатени и също не четат по тези въпроси. Хормоните им бушуват , имат здраве и енергия, а не знаят как да ги използват и да се предпазват. Пропиляват живота си.

Много точно ПРОПИЛЯВАТ ЖИВОТА СИ на тия години възможности и мечти хиляди, а те по кой път са избрали да вървят. тъжно животът наистина може да бъде красив.

ДО 10 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ПО-ПРЕСТЪПНО ОТКОЛКОТО В АМЕРИКА ... ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ВЪВ ВСИЧКИ БАНАНОВИ РЕПУБЛИКИ .. ЩЕ СЕ СЛУЧИ И У ВАС .... НАРОЧНО СЕ ИЗПРОСТЯВА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ - ЗА ДА ЗАБРАВИ ЗА СВОБОДАТА И СОЦИАЛНИТЕ ИДЕИ:))

А, бе що не си гледаш скапаната Америка, а и скапаната и алкохолизираще се Русия?

алкохолизирана България, съвсем скоро вместо българи ще останат само цигани, хлебарки и плъхове.

Най-краткият коментар по темата и случая е крилатата фраза на юнкер: "не е морално, но е законно". Аз също не бих посмял да обвинявам жертвите в т.ч. и връстничките на детето, което е било така долнопробно унижено при това твърде публично. Днес, скалата на ценностите е превъртяна до такава степен, че тя не става за никакъв ориентир. А да се скита из дебрите на живота без компас е твърде опасно за младите, които са податливи на всякакви влияния и са пластелин в ръцете на всеки властелин и отразяват като огледало обществото от "а"-то до "я"-то.

Не са виновни децата, виновни са децата във възрастните. Те на практика нямат зрелостта да показват модели, които са модели на поведение и утвърждаване. Агресията е свързана с утвърждаването най-вече." В десятката.

има нормални възрастни, има дебили възрастни, а втози случай и трите девойки са израснали в семействата на дебили

Като началото на учебната година не е зле!Защо не попитаха червената кукувица на какво се дължат тези изродени прояви и кога ще имат респект в училище тези ученички?!?

той много й съчувствал и затова вместо да й помогне, заснел гаврата и я качил във Фейсбук, просто така, от човещина

Отвратително ! За всичко това има един куп виновни ,като на първо място са родителите ! Опростачването тече с пълна сила - родители ,позволете на учителите в училище да възпитават децата ви ,ако вие не можете ...позволете на бабите и дядовците да се грижат за тях ,позволете на съседа да му тресне един шамар ,ако види ,че детето ви прави нещо нередно, позволете на психолозите да говорят с децата ви -учили са го ,практикува се в цял свят . Очевидно е ,че обществото ни има спешна нужда от помощ ! ...и не на последно място - учете децата си ,че не е нормално някой друг да им плаща сметките ,ако те..направят еди си какво ,обяснете им че не е нормално да ходят облечени и гримирани като проститутки или да зобят хапчета ,за да трупат мускули ..понеже вечерта в дискотеката трябва да се направят на мъже ,пребивайки някого ! Жалко за наколко поколения изтървани деца ...много жалко !

обществото вече над 20 години има нужда от спешна помощ. Благодарете на Слави Трифонов за чалгализацията на България, благодарете за най-тъпата телевизия в Европа, за това, че никой не знае и не спазва закони, за това, че престъпниците остават ненаказани. В БГ болшинството си живее по план - кинти, салатка, ракийка, скара, фукня, разголени девойки, груби мъже и децата, които растат като трева - няма кой да им дава любов, нежност, мъдрост, внимание.

много си елементарен. Ако мислиш, че ти четат предългите писания. Ти май се мислиш за Паисии бе. Кога слезнахте от селата, кога почнахте да носите бельо. По ваше време когато слизахте на 9 септември смели партизани жените не са носили гащи а само фусти. Чух гласа на една от насилничките - едно към едно с този наКорнелия пред народното събрание.

Да ви пикая на евро-атлантическите ценности. Едно време това беше недопустимо да си го помислиш, камо ли да се случи.

То вий Дочо Булгуровците ви е вменено да пикаете на нещо...Едно време на санкциите и глобите сега на по модерни неща...

Кой са модерните неща?

В следващата серия може да започнат да я разчленяват.. Прави ли се проверка, създадена ли е комисия,.. ..

Това ще ви го постна пак с леко продълженийце по долу... "За всичко е виновно международното положени... А иначе клипа е много поучителен, ако успеете да го схванете извън рамката в която го представят... Софийски квартал, както изглежда не лош... Нови блокчета с хубава градинка отпред, озеленена прилично... Може би има и магазинчета и офисчета на първото нивце... Налягали кученца от порода коферман, вероятно хранени от будни граждани и родители, "евентуално"...Две крещящи пръдли бият трета, която е без гащи, предполагам щот е топло времето... И ниго един буден гражданин наоколо, всички са на семинар по придобиване на "еврогейски" ценности, дори ги нема възпитаните през онова убаво бай Тошово време... Те явно четат тезиси на внучетата си зад 5-7 камерната си дограма и са със слаб слух... Такивамити работи господа и дами, другари и другарки, фили и фоби, мъжкари и гейове и прочие граждане...Мила родна посторална битност, но ние не живеем н нея, тея деца не са наще, ръйш ли...Тях ги е възпитала Европийската комисия и прочие гадове...Ний сме чисти пред себе си като утринна роса, а от днес освен ЕК за тях ще се грижи и "училището"...Съвсем ще сме освободени от тегобата да възпитаваш деца, при това в евроге.ска система..." А сега продълженийцето... Напишете в чичко Гугъл - "Убити и ранени за периода 1951 - 2015 г." ... Изтеглете табличката, обърнете внимание например на годините от 1968 до 1990 и после от 2010 до 2015 и може би тогава ще разберете какво е било преди със инфо. затъмнение и сега с преекспониране на информацията... А после който разбрал разбрал... Желая ви приятна вечер...

Незнам дали някой друг е полюбопиствтвал, ама чичко ти Гугъл отваря единствено статистика на ПТП за периода 1951-2015 г., което няма нищо общо със случая! Незнам кой разбрал, кой не разбрал, ама си вадите изводи, както дявола чете евангелието ... тоест както ви изнася!

Konstantin

Има душко, като видиш колко хора са умрели при ПТП през 1970 и установиш че са доста повече от 2015 то тогава може би ще разбереш какво ти думам... А по точно че колкото и да се пънете и да обяснявата че неща като това не са се случвали навремето е като да ми думате че сега мрем яко по пътищата, а то не е така... Нищо ново под слънцето и в тоя случай... Колкото и да ви е неприятно...

Покажете им лицата на СМРЪДЛИТЕ , не само на битото момиче . А момчето е истински женчо . Покажете за да не се опитат да бият никога повече ... Покажате лицата на СМРЪДЛИТЕ и ние може да се нервим момичета а може и още по-гадни работи да ви направим ...

Аз съм виновен !!! От момента в който скочих в басейна оплисках всички извън него с вода и като излязох викнах с все сила в общата баня Булгар тупайки се в гърдите.

върнете боя като възпитателно средство и всичко ще си дойде на мястото... толкова е ПРОСТО! аз моите ги млатя кога има защо и те си знаят, по-добре да не ядат бой и МИСЛЯТ и ВНИМАВАТ какво правят, щото язе не съм като Господ! Язе нито прощавам, а още по-малко забавям! За забравяне и дума не може да става...

Случаят добре отразява циганизацията и опростачването в обществото ни. Дори деца от прилични семейства слушат циганска музика, пеят на цигански в чалготеките. Водят активен полов живот на 14, като циганите. Не учат или учат проформа и нямат респект от никого, защото нямат авторитети- нито родители, нито учители. Вероятно побойничките са наследили този модел на решаване на проблема от семейството си. Вероятно и там се бият и събличат голи, когато някой нещо е сгрешил. Унижението е било прилагано и върху тях. А жертвата безспорно е имало за какво да бъде наказвана, но това че въпроса има и интелигентно решение, очевидно е нямало от къде да бъде научено. Каквито родителите, такива и децата. Нека директорите на училищата на замесените в боя ученички да се замислят дали им трябват такива питомци и какъв пример са за останалите. Най- добре е да им предложат доброволно да се самоизключат. Изключително тъпа ми се видя и реакцията на родителите на битото момиче. Не искам даже да си помислям какво бих аз предприела, ако това се случи на дъщеря ми.

Родителите , журналистите и правосъдната система са виновни за възпитанието на децата. Трябва да има училища само за добрите деца...лошите в ТВУ.

Аз бих ги запитал тези двете и да ги поставя на мястото на това момиче и да ми отговорят дали ще им бъде приятно те са да нейно място.Живота рано или късно ще го направи.Не прави това на хората това което не искаш да правят със теб.

тези мъже , едни казват мълдай, длуги казват не мълдай !

Журналист в територията = подлога на подлогите !!Доказахте го отново , помияри!

те си се събличат и без бой ! Събличането не е унижение, значи има друго !

На този светъл ден, журналистите отново доказаха какви са Боклуци!

Като ги гледам тези момиченца си представям какви пачаври са майките им.

Децата били чисти създания и най-близко до Бог..., дрън дрън, няма как да са чисти, ако родителите им са мръсници и керепендета.

Хайде стига с тия боища на кифли! Пуснете за хубавите учителки в 119-то СОУ: Прочулата се като най-сексапилна начална учителка Силвия Зубева има сериозна конкурентка в лицето на своя колежка от 119-о СОУ в София. Това е 31-годишната Станислава Величкова, която тази година за първи път е класна на първолаци, съобщава Блиц.

Вече и мис "Учителка" ли има? Стереотипното мислене навежда на алюзия за мис "Медицинска сестра", но мис "Учителка" ... И учителките ли вече започнаха да се продават на търг? Нищо чудно, че има новини като тази.

Вместо да се хвалим в интернет с постиженията си.Ние се хвалим с простотията си.Кога хора ще осъзнаят , че не трябва всичко да се публикува в интернет ?!

Бъркали сме били някъде, ти да видиш! Къде ли? Това са деца, за тях законите не се отнасят. А казусът е повече от тривиален, 14-годишната "жена" е отмъкнала "мъжът" на 15-годишната "жена". Понеже няма съд, пред който "съпрузите" да разтрогнат връзката си, 15-годишната жена е прибегнала до саморазправа и публично изобличаване на "мръсницата", която й е отмъканала мъжа. Когато хората се правят на "дръж ми шапката", а помеждудругото и си играят на родители, децата решават да си играят на големи по примера на медиите и да си бъркат по дупките. Какво по-естествено от това?! Ами нищо - вижте заглавията в тийнеджърските сайтове, най-добра поза за това, най-добра за онова, как се прави такъв секс, онакъв секс, как да свалим този, как да свалим онзи? И някакси случайно всички са много изненадани!

- Тя е толкова нежна и мила. Къде я намери? - На гарата. Биеше се с ченгетата.

Едно време се сбихме с едно съседско момче бяхме към 15 годишни.Мен така ме драха вечерта на голо с колан че една седмица не можех да си седна на газо.И станах човек а не магаре.БОЙ БОЙ И ПАК БОЙ докато пиклите са напикат

Малки разпоретини. В сравнение с тях Николета Лозанова си е направо непорочна девица.

Навремето за такива случаи имаше Детска педагогическа стя и ТВУ! Минеш ли оттам, регистрират ли те като проблемна, то бъдещето ти е провалено-бачкаш цял живот като кранистка в Кремиковци! И нямаше чак такива издевателства, не че не се биехме, ама чак издевателства нямаше!

Двете момичета са не само прекалено агресивни, ами и недопустимо глупави.

прекалено глупави и на тази база-недопустимо агресивни ! уловката е ,че значи има допустимо агресивни, които са леко глупави !

Нали вие дето пишете тука се биете по светофарите. На това учите децата. Комунизмът е виновен.

"На крива ръкета, космоса и пречи" на такива като теб все друг им е виновен. Вината тук е на калпавите родители, липсата на елементарно възпитание в първие 7 години. По време на комунизма, такива сценки не се случваха, за тази цел имаше детска педагогическа стая. Вината е на тези които превърнаха свободата в свободия.

Не се случвали?Случваха се,ама се криеха!...

Поредното завоевание на привнесената отвъд океана "демокрация". След казиното и наркотиците. Нали по Босфор ТеВе и другите соросоидни телевизии от 20 г. показват само такъв "стил" на живот и фъфлят нечленоразделно "...такъв (бил) живота ...". Да такъв е в негърските гета отвъд океана !

В момента в Русия цари най-голям разврат и престъпност (не колкото в Хондурас и Венецуела все пак), по-скоро следваме нея.

Ако някой направи същото с моето дете, ще хвана другото дете ще го спукам от бой и ще го съблека по същия начин.

А аз бих го направил заради кое да е дете, не само моето. Както и бих спукал от наказания и бой моето сете, ако беше една от биячките.

Вярно, много грозна постъпка е побоят над детето, и е наказуема. Но ако наистина е тръгнала по кривия път, и ако беше моя дъщеря - щях да й кажа: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" Защото това момиче сега по чудо не е бременно или заразено със срамни болести. И дори да не беше "опозорена официално във фейсбук" всички и без това щяха "да я знаят".

Биячката засужава 50 дрянови тоеги на голо! Боят не е средство но много помага.А пропо. И по един час 10 дни на колене върху черупки от орехи! Не започнели подобна терапия случаите като този лавинообразно ще нараснат.

Но пък и след това видео, може лавинообразно да нараснат момичетата, които НЕ желаят и НЕ смеят на 14 г да стават ку-ви. Всяко зло за добро.

Настрана от купищата банални постове от вида "днешните нищо не са видели" (кое поколение не го е казвало), няма ли Макаренко за такива изцепки? Закрили ли са ги или само са ги преименували? За такова нещо трябва да се ходи в Макаренко училище, не е толкова сложно решението.

Родителите на битото момиче трябва да могат да осъдят родителите на двете разбойнички - само кажете ми, моля, под каква буква на закона? Ако успеят и ги осъдят ефективно - но не само да заплатят една добра сума, но и да положат принудителен труд (защото ако са новомилионери, няма да им дреме за парите), тогава родителските тела на малките дамски побойнички и издевателки ще се замислят вече и ще се досетят, че трябва да си възпитават и контролират чадата.