Биха с метална тръба шефа на Съюза на зърнопроизводителите

Непознат мъж е нападнал и бил с метална тръба председателя на Съюза на зърнопроизводителите Николай Киров. Инцидентът е станал тази сутрин в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Биха с метална тръба шефа на Съюза на зърнопроизводителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesh0

Щом е в центъра на Бургас , всичко е ясно. Спрял е да сменя гума на джипа си , на мястото за паркиране на някой местен БАТКА.

Добре дошли в мутренските времена!!!

НЕ БЪРКАЙТЕ БОЯ НАД КЛОШАР ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ........ С БОЯ НАД ........ОЧЕВИДНО ИМАЩО ЗАЩО ХОРА КАТО ХАРИЗАНОВ НАПРИМЕР.......

...не с метални тръби ,а с метални цеви и куршуми в тях срещу тези ..."ЗЪРНО ПРОИЗВОДИТЕЛИ" Бандити долни ...големи "производители"...заграбиха земята на хората ,като най-напред разбиха ефективното селско стопанство на България ...разрушиха всичко ...сега само сеят прибират и ...изнасят и прибират субсидии ...изнасят суровина ,с която може да се гледат животни ,от там хранително -вкусова промишленост...работни места ...и защо само зърно ...защото перат с големите трактори и комбайни и на пристанищата А българската земя може да ражда много други култури ,от там и да развива хранително вкусова промишленост...но така им е най -на далавера ...Бандити ...ДА ги трепиме ...Имам земя под аренда ...когато имат урожай ...реват ...големи доходи ...цените ниски ...рентата ..малка ...когато годината е ялова ..реват ...ниски доходи ...рентата ...нищожна ...а аз си карам 25 -годишната лада и не мога да отида по далеч от окръжния град ,а те ...арендаторите ...големите "ПРОИЗВОДИТЕЛИ" ...бръмчат с джипове и "S"-класи ...по света и унас .... БОЙ и ТРЕПАНЕ.... НЕ я искам дядовата си земя ...нека всичката да стане пак държавна ,но да има истинско БЪЛГАРСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО !!!

абе да не са от на Никито хората?

Същински червен болярин.

Хич не е е червен, беше кадидат за депутат от БСП, ДПС и... ГЕРБ.. този си е цяла дъга :)

Това се нарича западна демокрация в 21 век. Да ни е честита . Продължавайте да спите и да гледате с 1 око.

Вече си мисля, че за българските "бизнесмени" бой с желязна тръба е еквивалент на "строго мъмрене" а разстерл на улицата е равносилно на "уволнение без предизвестие".

КАТО НЯМА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА,хората я поемат в собствените си ръце.Това не е добре за ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.По скоро е явление в държава В РАЗПАД.Натоя БАКО ,ДАЖЕ МУ Е МАЛКО,но да биеш полицаи,ката седмица доктори,ТОВА ВЕЧЕ Е МНОЖКО.ИДВА РЕД НА ПОЛИТИЦИТЕ и ще стане,да знаете!

Ако тях бяхме набили още отдавна ....... и другите побои нямаше да има......както са казали АКО НЕ БИЕШ ДУПЕ ЩЕ БИЕШ ДУПИЩЕ АМА НИЕ В БГ.........ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ ИМАМЕ СМЕЛОСТТА ДА БИЕМ ....... СЪМНЯВАМ СЕ

Полските земеделци не карат луксозни джипове и хранят половин Европа. Нашите земеделци без лукс не могат и ядеме полски домати, ябълки, картофи, яйца, масло, мляко и т.н.

ти отворко от къде си запознат с бита на полските земеделци?

Теб нали уж те биха, какво правиш тук?

От поляци.

Като не плащат на работниците или жена е намесена

Кога ще дойде ред на шефа на дърварите, колбасарите, млекарите и тям подобни? Ако някой ни информира своевременно, зрителите ще бият по посещаемост цялото ни футболно първенство

" Со кротце, со благо и со малко кютек."

Първобитно-общинска Държава,ако изобщо я има. Поголовен бой-универсалното решение на проблемите. Иначе в Парламента....днес най-сакралният проблем бяха великите избори в Сърница,дето ни надуха главите с тях от 10 дни.

Според двете новини, които са поместени в статията : "Някои хора с ръце използват дълги твърди предмети, с които удрят невинни граждани." Докато в България има хора,които брутално навлизат с комбайните си в съседните блокове,взимат евросредства за сметка на други,които тънат в мизерия, все ще се намират хора, които ще изразяват недоволството си чрез нечленоразделна реч и ръчни умения.

Какъв фермер бе да няма случаино ранчо в дивия запад , да ви ...и у животновъдите прости...тояги само тояги ще ви вкарат в правия път

Следващият път с по-голям цолаж и удри, удри и пак удри през прълицата!

Да, какъв словесен боклук следва от средата на статията надолу. Без никаква връзка и безсмислено са изброени престъпления, като че ли става дума за кокошки.

Този явно е решил,че може да краде самосиндикално,неможе баце ГЕРБ са на власт-90%от откраднатото е за тях,иначе "непослушна главица с метална тръбица"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

малко е ретроспекцията, дир.бг! дайте случаи отпреди 150г. на пребит хора с метална тръба. с егн-та и три имена на всички!

Новият вътрешен министър ще оправи нещата-ХА ХА ХА

Абе, Киров, що си не караше тракторо, ами си се възгечнал на луксозния джип - ако беше у тракторо, нямаше да сменяш гума и нямаше да ядеш винкело...

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ

И Костов, и Костов ...

Тоя що майки е разплакал и що земя е изкрал. Колко фалшиви документи за аренди е правил. набили го ,що не са го убили ,неговата крадлива ...а

Те такива си знаят , че когато и да ги набият има за какво и обикновено е късно...

тия с субсидиите си накупиха поръчкови джипове имаше някой от тях даже хиликоптер и яхта си бяха купили от субсидиите

Лошо няма когато ти отпускат пари за това. И в момента се отпускат пари за високо проходими автомобили, но ограничиха сумата до 40 000 лв.

кои са тия дето отпускат пари и откъде ги имат тия пари, фабрики за пари ли имат или ги взимат от някого

Абе я кажете ама честно... Вие тоя преставяте ли си го като земеделец дето зял ден превива гърбина на полето и е бил пребит от хулиган да му вземе последните пари от продадената продукция на пазара ?

Тоя "потен вода не е пил" - гаранция ;о)

TИPAMИCУ

Ама изпотени чаши надига.

Абе тоя не беше ли шеф на съюза на бентли-притежателите !?

След "бързите" и най-вече "успешни" действия на МВР Бургас за залавяне на извършителите на побоя в Слънчев бряг, този побой не е новина. Страхът да се свидетелства е нещо съвсем разбираемо, след оповестените действия на полицията при предишни побои на охраната на мола във Варна. МВР е тотално сраснало с престъпността, бездейства, обслужва я и никой там не носи грам отговорност. Скандално е поведението на служителите на тази "държавна" структура. Какъв Шенген, какъв бизнес, какви инвестиции чакат в България

АбсЮлютно точно,баце!

Кво стана със Петното,още ли е във Затвора,за заговора който му направи Фирмата???

Един "колега" по надолу е написал:.."мутрите се завръщат.." Аз ще опонирам и ще кажа: Те никога не са си тръгвали или изчезвали. И в този ред на мисли, ще дам пример,а именно в сферата на зърнопроизводството,арендоването на земи,изкупуването на земи,субсидиите за селско стопансво(кой ги получава,как ги получава,как пък все едни и същи и други не се допускат..)...99% от фирмите занимаващи се с изкупуването на земи...са нередовни отвсякъде...от къде са тези капитали,кой стои зад тези фирми....ПЪЛНА МЪГЛА. КАКВИ РЕНТИ СЕ ИЗПЛАЩАТ,КАКВИ ДОГОВОРИ СЕ СКЛЮЧВАТ...ЗА КОЛКО ГОДИНИ(масово лъжат хората по селата)....И какво ще ми каже някой...че всичко това се случва без знанието на властимащите и политиците....ХАЙДЕ НЕ МИ ПРОБУТВАЙТЕ ТЕЗИ.Хората са казали една много хубава приказка:Рибата, се вмирисва от към главата!

За да има мутри,организирана престъпност,мафия...ЗА ДА ГО ИМА ВСИЧКО ТОВА И ТО ДА СЪЩЕСТВУВА О Ч Е В А Д Н О толкова години...това е възможно единствено с протекция. Кой може да я предостави тази протекция? И не се залъгвайте че това се случва само при определена партия....ПРИ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ДО СЕГА ГО Е ИМАЛО...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВЛАСТ. "Филма и сценария е един и същ,само актьорите са различни" Бог да пази България!!!

пристанище, скрап, горива, зърно все рискови бизнеси

то у нас проозводители няма, искат да кажат че са набили шефа на зърнената мафия?

ДО 681-РАЗРОВИШ ЛИ Я ЩЕ МИРИШЕ!!

Държава ли е да я опишеш.

Зърнопроизводството е бранш, изцяло доминиран от Фирмата. Само европейските субсидии, които се разпределят в него надхвърлят 1 милиард годишно. Всъщност това е и единственият български бранш на световно ниво - нови и хубави машини, бази, технологии, обучени хора, оборудване и т.н Помните ли онези протести на зърнопроиводители, когато шефовете им се бяха прецакали да дойдат с бентлита на сборния пункт?

Не,кога???

Е, ма си късопаметен;о) Бяха "онези" времена по времето на Бойко 1-вий, когато Ники още не се казваше дудука и когато още му пееше дитирамби и му носеше китки;о)

По пътеката много лапат. Износа е най-голямата далавера. Като се започне корупцията още от спедиторските фирми, мине се през митничарите, та се стига до претоварване на стоката в международни води и куп други далавери. Има хора който с два парахода само от навлото по транспорт си живеят царски.

Пак ни пробутват версии, вместо МВР да каже КОЙ и ЗАЩО е пребил потърпевшия. Аман от иматация на работа в МВР! Бъчварова, ОСТАВКА!

докато са го били, бияча викал: "Дай бентлито, че те пребием" (с банкянски акцент)

Да бе, да. Един човек ще ходи да го сплашва, или да го респектира както вика бившия силов министър Цветанов. След като само един го е бил по-скоро става дума за лично отмъщение.

Този защо не е бил пазен от НСО???

Оууу като знам каква мафия е там, то не случайно има пребит.

Айде пак некой селянин с анцуз...

само така бой по дебелата кратуна

още е трябволо

На такъв г.з такъв ..й му требе.

Всяка власт у нас първо ликвидира интелигенцията - с мутрите и с неграмотните е лесно ..... / нооо.... докато не се радикализират / Освен Диктатура за такива като нас - друго няма - дали диктаторите ще се казват комунисти ; капиталисти; демократи - няма разлика... Хайде говорете и си пишете на воля - разрешено е от демократите....хахаха

заради диктатурата на пролетариата. Кое е пролетариат, не знам, ама имаше белене, скравена и бойчиновци. И сливен беше прочут. А каквото се създаде, още го трошат, ама яко като мавзолея - не се троши.

А на дърводобива ,кога?

А на млекопроизводителите кога? Де да бяха само тези двата.

Млад собственик на луксозен джип поискал в КАТ да му сложат рег табела с 4 еднакви цифри. Отказали му защото всички такива номера били свършили. "Тогава , сложете ми четири десетки".

Не го мислете много. Той си е измамник изначало . Никога не е бил от честните бизнесмени,живее от субсидии и измами.