Акушерката била бебето Никол, защото плачело и я изнервяло

Акушерката от "Софиямед" е била и душила 4-дневното момиченце Никол, защото плачело повече от другите бебета в отделението и я изнервяло.

Обратно в новината

Коментари - Акушерката била бебето Никол, защото плачело и я изнервяло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Емилия Ковачева преби с юмруци и шише, както и души 4-дневната Никол.пребитото от акушерката бебе Никол бе изписано от болница "Токуда"родителите прибраха детето, но не пожелаха да бъдат снимани.в продължение на 25 дни момиченцето беше под интензивно лечение и наблюдение в лечебното заведение, като през това време е наддало над 750 грамаакушерката бе обвинена в опит за умишлено убийство, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен начин.близки до разследването обясниха, че акушерката е удряла Никол с юмрук и със стъклено шише " Ето това дете ще победи Кличко! Дано до тогава двете болници се разберат за трансферната сума, медиите да осребрят рекламите, които се излъчваха един месец на фона на новината.

Тази жена не заслужава да живее!След като гледах клипа, исках да мога да съм там миг преди да го удари.Нека съдиите, които вземат решение за присъдата имат предвит, че ще стават баби и дядовци и този ЗВЯР може да се грижи за тях.

link

Не давай линкове, генерале, теа пеераси ги трият / дай какво да търсим и къде - в тубата ли или някъде другаде????!?!?!?!?!?!?!?!

Председателят на асоциацията Милка Василева каза, че имат правомощия да наложат най-тежкото наказание на Емилия Ковачева - отнемане на правото за упражняване на професията за срок от 3 години...! ЗА ТОЗИ ИЗРОД.! ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР..!!!

Случилото се поставя въпроса, защо медиците работят по на няколко места и какво е качеството на работата им вследствие на това?! Ясно е ,защо го правят! Отнася се и за всички останали професии, впрочем.

Да ви кажа тази изродка направи и нещо добро. Накара ме да си гушна бебето, да му кажа колко го обичам и да не спирам да му го повтарям. И не че преди не го гушкаш, но май го правех като майчин инстинкт, сега го правя целенасочено. Може да му е досадно непрекъснато да му казвам колко го обичам, но докато порасне дъщеря ми все ще го правя! Казвайте на децата си колко ги обичате, то показването е ясно, но и го казвайте!

Гушкайте го, но от сърце ви желая нещата да останат при вас така идеални, че да е всичко леко и безгрижно. Не мисля, че на тази акушерка животът е бил по мед и масло и не мисля, че агресията се е отключила случайно и без повод.

...,защо темата вече е скрита от първа страница на дир...?!

За съжаление това е само началото.И вината не е в акушерката - тя просто е "изтрещяла".А причините за това се крият в "щастливият живот" който живеем през последните двадесет и пет - шест години на тази територия.

Това, което е сторила, е наистина ужасно... Но дали е психопат и садист? .. Който е слушал 1-2 часа да плаче бебе - знае как се чувства човек, подложен на такова изпитание - ИЗНЕРВЯ СЕ и накрая излиза от кожата си. А тази жена е слушала/гледала 10-15 бебета, които реват на смени цели 24 часа. Това се вижда от видеото - има доста бебета и тя им дава да сучат, за да не реват. Но те си реват явно. Жалко че видеото не е със звук. Така че нейната реакция според мен е резултат на този психо-тормоз. Кой измисли тези дежурства по 24 часа? Човек даже да будува 24 часа редовно не е чак толкова лесно за възрастен, камо ли да се грижи за бебета. В америк.затвори така изтезават пленниците, като им пускат детски плач. Това са ги изобретили нацистите още през ВСВ.

има доста хора за наказване по случая, и то с по-големи заплати от акушерските и с три три по-кратко работно време. За тях ще има ли съд и новини тук? Или само робите са на мушката?

Алоооо, и аз съм гледала дете, и то ми е плакало, но и през ум не ми е идвало да го задуша за да млъкне. Гушках си я, носех я, беше много ревлива! Стига с това, че работата и била много и бебетата били ревливи. Вижте видеото, тя не е уморена, тя се нахъсва към това бебе. То е като - дразниш ме, и върви и пак - дразниш ме. Тази да я убият, но няма кой. Дано сама се убие, че като се замисля такова няма защо да живее.

Ами ако случи на твоето дете така ли ще разсъждаваш бе УМНИК?Тя е за разстрел!!!Нямаш деца или имаш и ти психоза!

По никакъв начин не мога да оправдая стореното от тази жена. Дали, обаче, следва да интерпретираме поведението с удобната формулировка, че е безжалостен психопат-садист? Някой от хората около нея- работодатели, колеги, приятели, личен лекар, отчел ли е изобщо, че тя вероятно има сериозни проблеми, които правят поведението й на една толкова отговорна и изискваща работа високорисково? И изобщо - как хората в тази иначе прехвалена "модерна" болница се грижат за физическото и психично благополучие на служителите си? Пращат ли ги на регулярни медицински прегледи и психологични изследвания? Прави ли се изобщо някаква профилактика на професионалния стрес, или ги цедят като лимони, докато не изтрещят по един или друг начин (в случая - почти фатален), след което си измиват ръцете и ги захвърлят като употребен презерватив? Нещата в този инцидент са доста по-сложни, отколкото ни се иска да бъдат. Поставят за пореден път много, много болни въпроси за организазцията и функционирането ни като общество и хора.

Ако е вярно, че е работила 24 ч без прекъсване, трябва да се накажат сериозно ръководителите на това лечебно заведение, които са създали условия за такъв нещастен случай.

Нека да съберем пари за еднопосочен билет за Аушвиц на жената.

писах и на друго място - надявам се бащата лично да я реже парче по парче, защото ако чака съда, може да се окаже, че бебчето я е нападнало!

Господине(жо), имате заложен точно такъв модел на поведение, като на акушерката. Само трябва да попаднете във съотвената ситуация, която да отключи невероятната агресия скрита във вас. Как си представяте да режете човек на парчета, независимо от постъпката му. Или пишете само така, за спорта. Амо ако някой ви послуша и тръгне да си решава проблемите по този начин, Всъщност с акушерката се е получило точно това - събрала е злоба и ярост към живота и агресията се е отключила.

е как не се умори два часа да бие бебето, като е била толкова изтощена от дежурството. Като някакъв див звяр обикаля наоколо му и постоянно го удря. Преуморен човек просто сяда или ляга където и да е, и заспива. Не е за вярване, толкова мила женица изглежда на снимката.

Добре дошли родилки в АГ отделението на Софиямед. Има ли останали родилки още там?

И после да обясняват, че смъртното наказание не е хуманно. И да пуснат пак този изверг сред хора. И ние да живеем щастливо и спокойно. Накъде върви този свят?!

Тази я искам само за 5 минути насаме !

Клипа в VBoX 7 e потресаващ !!!

Паисий

така е, но гледаш само 3 минути. А ако си там 24 часа и ти реват 10 бебета - дали ще реагираш по друг начин? ЧОВЕК ТРЯБВА И ДА МИСЛИ, не само да гледа!

"*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Кое му е извън темата или е спам на автентичния видеозапис от камерите в отделението? Има го навсякъде Vbox7, youtube,... В Google се открива елементатно "акушерка видео".

Те и чуждите войници бият деца ама родителите са доволни. Чужсденците няма да ги обвинят когато налагат ред.

Оправдание за деянието няма, но има причини. Никой обаче не иска да се занимава с осмисляне и отстраняване на причините, които водят до все по-често срещаното подобно отношение. Ще си почешем езиците тук, и ще игнорираме проблема, до следващия случай. Е, когато агресията се окаже срещу нас самите, ще ни боли много и ще се чудим , защо на нас...

Понеже България е просташка страна, и ще става още по малоумна и просташка,това е ясно за всеки, необходимо е за да не се превърне територията хептен в зверилник, по изключение да се въведе смъртно наказание. Примата ,изрод, а такива вече се срещат по всички нива без изключение, даже някои творят и закони единственото от което се респектира е смъртното наказание. Иначе , атаката срещу българите ,няма да се издържи и психопатите ще наказват гражданите със несанкционирано от закона смъртно наказание , а трябва да е обратното ,гражданите по закон да наказват психопатите от различни видове . Няма как. Решава се въпроса Кой , кого ?

Извинявай, но в Америка има много повече насилие отколкото в малоумната България. Там се трепят през ден, и то деца деца убиват. Та, не е въпрос на държава, тази е изрод и според мен тя си е изливала агресията и преди върху бебета, но не е било толкова агресивно и не е имало последствия като тези. Добре, че присъствах на раждането на внучката ми и веднага я дадоха на дъщеря ми. А когато аз раждах в МА, преди 25 години акушерките бяха също така навъсени, бебето беше при мен и като идваха да го преповиват го миеха на чешмата със студена вода. Та ако не ти идва отвътре да си акушерка, лекар или учител, ми не се захващай.

Лошо ми е впечатлението за тази болница. Прилича на скотобойна. И ето тази си е за съд. Нека съда определи мярката за наказание с цел превъзпитание,възпиране и предупреждение за останалите животни ,да не правят така. Там не трябва да се ходи. Добре,че някое младо момиче - казват лекар, още с чиста съвест, та е взела спешни мреки. Но кой знае, какви ще са уврежданията за детенцето като порасне. От видеото се виждат страховити удари по главата , шамар, пак удари,размахване на детето като кукла, пак удари, душене , удари по тялото ,пак удари по главата страшно е. Тази си е нормална , но е и....д ,който освен това се е и размножил и си е нужна изолация. Има много подобни женища , из страната и чужбина. Любимото занимание на сатаната е да се преструва на ангел небесен. За това и името му е Легион !

Голяма част от вината е и на алчното управление на болницата, което е допуснало толкова отговорна работа да се извършва само от един и то преуморен служител. Москов потърси им отговорност. Къде са близките на това детенце? Къде са родителите на останалите деца в отделението? Всички май се свиват и си траят?

Болниците са търговски дружества. Върхушката лапа големите заплати, а за работещите като тая жена, без да я оправдавам, разбира се за стореното, опъва тежкото бреме. Ако нещо стане - също точно тези хора гърмят като бушони. Това е един много удобен модел за търтейска прослойка от една страна и смачкани от работа хора.

Всеки 2 българин е със психични отклонения, никой не е застрахован,в един момент се отключва и си вече у психото, затова я караите по кротко. Човешкия мозък е най сложния механизъм

смарт за такива,и затвор за тия дето я подкрепят

Бисер,дори името си не можеш да напишеш,а се седнал да ум да даваш "смарт",луд за връзвани си ти.

Незабавно да се възстанови смъртното наказание в санкционната система на НК!!!!

Няма оправдание за такова деяние. В затвора доживот, за да не види дете до края на дните си, това заслужава. Те в затвора ще я оправят, там най-много мразят насилниците на деца. И за каква толкова преумора става дума, да не мислите, че през нощта не си поспиват докато бебета спят. А като я гледах колко беше спокойна с другите деца, просто към това мъниче явно изпитваше някаква злоба и се нахъсваше да го удря. Изрод нечовешки. Вместо да го гушне и приласкае щом плаче толкова, да го полюлее, защото е най-беззащитното същество на света, тя.................. Пфууу, защо ми трябваше да гледам видеото.

Хм,като се има в предвид продажните журналя съмнявам се,дали е истина не,не как така един човек който дава живот ще иска да го отнеме та това бебе е можело с един удар да го убие какво означава опитвала се е,но не е успяла бебето победило смъртта.Толкова лъжа на едно място,не вярвам.

Круме , виж ка при демокрацията сичко се вижда, нема лабаво а ?

Е разбира се,че е могла да го убие,но не това е целяла,тя просто се е забавлявала....не е искала да го убие,какъв е този глупав коментар от ваша страна? "бебето победило смъртта" глупости!!!!

Е разбира се,че е могла да го убие,но не това е целяла,тя просто се е забавлявала....не е искала да го убие,какъв е този глупав коментар от ваша страна? "бебето победило смъртта" глупости!!!!

Ако това беше ваше бебе така ли щяхте да мислите - едва ли? Тази акушерка до края на живота си не трябва да работи в здравни заведения и детски ясли и градини, защото е опасна за здравето на децата ни!

Неутралната е явно роднина на психопатката,коментара с хвърлянето на камъка го има и някъде другаде...а колкото до "образцовата" акушерка-садистка,след като без проблем пребива чуждо дете,не ми се мисли какво е причинявала на собствените си...

Да, тя не е стабилна за да издържи на такова натоварване и да се грижи за деца и според мен не бива да практикува повече тази професия, и да и моето бебе щяха да го уморят, не акушерки, а доктори и не с бой, а с бездействие и незаинтересованост и не съм единствена аз с такава съдба.... Проблема не е само в конкретната акушерка и конкретния случай, а във всеобщото мислене и нагласи на хората, и като се нахвърлите срещу мен няма да промените тези фактори.....

Школата на Макаренко има своите верни последователи по нашите земи ....

Не знам дали си чувал за Макаренко, освен името му, ама той не се е занимавал с пеленачета, а с престъпници. С една дума, с такива като акушерката. Колко много души тук проявиха желание да приложат макаренковите методи спрямо нея, и със основание.

всички тея случаи се дължат на пълната деградация на хората в БГ, вече на никой не му пука за нищо, всеки се мисли за безнаказан, всеки гледа да излъже или открадне нещо, а неща като морал и ценности вече са забравени отдавна в миналото ...

Изключителна омраза лъха от повечето коментари...както се казва "ако си безгрешен първи хвърли камък". Не оправдавам в никой случай деянието на акушерката, това поведение е признак на безсилие и голяма психическа умора, все пак който има малко бебе знае как няма сън, няма денем няма нощем, няма почивка, а камо ли да караш 24 часови смени сама с няколко бебета, за които е отговорна само тя. За мен нейното поведение е следствие от нечовешкото отношение на работодателите й. Единствено не мога да приема, че това бебе, което както се казва още не е човек, трябва да "опере пешкира", то е една малка шушка, и човек колкото и да е изтощен и натоварен психиччески и физически никога не бива да му минава през ума да причини подобно нещо. Забравихме къде се простират границите на допустимото и позволихме, агресията и гнева да ни контролира, това виждам и с част от коментиращите.....

Опитайте се да изгледате няколко минути от видеото...няма умора,безсилие и каквото да е на света,което може да предизвика такъв садизъм!!!Тя е абсолютно спокойна и млати малкото човече за удоволствие,в същото време отива И обгрижва останалите бебета....Колкото и да се опитвате да обясните причините-не можете.Садизмът не се получава от преумора.Престанете да пишете глупости.

"Единствено не мога да приема, че това бебе, което както се казва още не е човек, трябва да "опере пешкира", Честно не сте добре,не сте и неутрална,вие се опитвате да оправдаете една психопатка!!!!

На въпросната бивша акушерка не знам дали и е ясно колко бой и предстои да изяде! Ако по една случайност я изкарат луда и не влезе в панделата, по-добре да не излиза от къщи повече.

Това е изрод, не човек! Само като й гледам снимката, поглед на умопомрачение... Дано нищо му няма на детето... Възпитателка... Какво разбира новородено бебе?!?

информацията за случая била изпратена до полицията едва два дни по кусно! нещо което трябва да се разследва на момента!!! потрес! акушерката била работела 2ч смяна - е тя сама ли е там - в частна клиника в столицата - пълна пародия!!! значи ако това стане тук в лондон полицията ще знае веднага - а в този 2дневен период може и вече да е осъдена по бързата процедура. хора като нея могат само да се надяват господ да им прости един ден! дано няма сериозни последствия за детенцето! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано всичко е наред с детенцето. Не оправдавам в никакъв случай това поведение на акушерката, но 24 часови смени?!? Тия от болницата са изперкали! Забравих да уточня, че тези 11 жалби са само официалните, и мога да ви кажа че неофициалните са доста повече....... Правете си сметка на какво са подложени част от персонала на болницата! Администрацията и началниците трябва да бъдат разследвани за условията на работното място!

И аз мисля, че трябва да се повдигнат обвинения и на управата на болницата. Оперирахаме в същото отделение преди два месеца и освен, че съм с лекарска грешка съм пряк свидетел на 24 смени които дава персонала. Ще цитирал служител от болницата: "Тук се мисли само за пари!"

Хем на трудов договор хем и на граждански!? Ей тия ненаситни хора на какво ли не са готови само и само за пари! Е сега хубаво се е наредила тая психарка!

Не я оправдавам, напротив, но за какво да мислят хората, ако не за пари. Днес друго не се цени, никой не се интересува от морални ценности. Пари, убийства, власт, надмощие. Всеки тъпче по-беззащитния от него. На никой това положение в обществото не му прави впечатление. Само като се появи подобна новина и почваме да плюем.Това е светът днес - пари и власт. Тази жена е олицетворение на днешния човек- бездуховен. И по-зле ще става. Оскотяването не е привилегия на един етнос. Появява се, когато има почва.

имате плюс от мене.

Нaй вaжното е след кaто този изрод си получи зaслуженото дa се вземaт мерки товa дa не се повтaря!!!зaфължително кaмери и охрaнa и никогa сaм човрк при бебетaтa ... кaто си помисля колко ли други имa тaкивa нaпрaво ме побивaт тръпки...

действията на акушерката не могат да бъдат оправдани. още повече, че жертвата не може да се отбранява, да се оплаче или да обясни защо е плакала "повече". може би пък за тази жена това да е един "възпитателен" метод, който е твърде разпространен и днес, срещу децата. "след като не разбираш от дума - на ти да видиш ти!". необясним за сега остава въпросът как така една работна смяна в една така отговорна и изискваща добро психическо здраве продължава 24ч. и защо акушерката не е потърсила помощ, ако се е почувствала претоварена, или и тук има страх от загуба на работното место, както на много други работни места - "мълчи, или си губиш работата". до там я докарахте, другарки и другари - новобогаташовни. и другата седмица да не забравите да направите манифестация на празника на труда, че вие сте по манифестациите, а труда го обичате като серж, който взе, че обърка брюксел с бузлуджа.

какво дрънкаш бе pastoral, какъв труд, каква работна смяна бе, как да е потърсила помощ бе, ти писател ли си , политик ли си...тука си имаме работа с нещо което не можем да го проумеем...какви новобогаташи бе...недей да пишеш повече, моля те

защо да не пиша бе дрогарю? тебе какво точно ти пречи в изказаните истини, че и ти като ер-доганландия осъждаш изказването ми? пише ли, че е била на смяна 24 ч? пише. има ли обичаи да се пребиват деца за това, че реват? има. кои са шефове на болницата, другари? не знаете ли за заплахата "трай си, че ще видиш ти? ето и ти я прилагаш в момента. избяга ли неработилия и един ден серж в брюксел, като каза, че няма? осра бълхарията му, която дори не му е родина и избяга. айде джа. ще пиша колкото, когато и каквото си искам и ще ви късам ушенцата! да е ясно! молюси с молюсите...

а да.. и като не можете да го проумеете, четете само и не ми давайте напътствия какво, кога и как да пиша. ясен ли съм? хем не проумяват, хем акъл дават.

Аз понеже не съм много доверчив човек, още повече напоследък в тая държава, все си мислех, че тоя инцидент е нещо повече от споменатото по медиите, НО за съжаление намерих видеото!!! Е... му м.....!!! Те това не ми е минавало през ума, че ИЗОБЩО може да се случи, освен в някой долен филм на ужасите! Какви са тия удари, какво е това нещо!!! Скромното ми мнение е, че тая, ако не свърши в уранова мина, поне трябва да я набият до живот с инжекции в една тапицирана стая, където да точи лиги и да крещи, че я разкъсват чудовища, плод на разбитото й въображение! А скапаната "болница" - поредния паразит върху Здравната каса, създала условия да се случи това - без надзор, без втори човек от персонала и гарантирано 1 млн. други нарушения, следва да се затвори - най-късно до края на месеца и собствениците и управата й да правят компания на тая гад на посочени по-горе места! Е затова сме стигнали дотук - ако имаше нация, а не едно стадо наречено "народ", щеше да има поне 50-60К души пред парламента, щото да има жестоки наказания по тоя случай - хората по света за 1 цент увеличение на гориво или един загубен мач, правят по-големи демонстрации!

Къде?

Тази жена е един извратен психопат-садист.Никакви преумори ,двойни смени не могат дабъдат причина изключителната жестокост и садизъм към едно 4 дневно пеленаче!!!

Отиди ти да работиш 24 часа до пенсия, да те видим, кога ще се появиш в новините...

Тая в ред ли е бе хора.И само 3 години.Тя не трябва повече да работи като акушерка.Какви са тия закони в тая държава.Жива ще я одера ако го направи на моето дете.Грозотия мръсна...