Коментари - Динко Вълев: Като ме крадат, ще бия! | Днес.dir.bg

Динко Вълев: Като ме крадат, ще бия!

Ако някой влезе у вас и ти вземе телевизора и излезе с него, ти какво ще направиш? Аз няма да чета вестник, то е ясно.

Обратно в новината

Коментари - Динко Вълев: Като ме крадат, ще бия! | Днес.dir.bg

Коментари

Когато няма държава, идва саморазправата, такава е логиката на живота! Понеже съм "цивилизован", независимо, че съм прав така ме намачкаха -хора с позиции на високо ниво но без покритие - да, искам да ги убия, ама като няма държава тези гадове си живеят и намират начин да се измъкват, а аз се разболях, та питам, къде е държавата, справедливост няма. Не одобрявам Динко, но поведението му е логично, за съжаление в държавата в която живеем следващата стъпка е тази- саморазправата, иначе справедливост няма, убедих се в това от първо лице!

Динко Динко, ако знаеш колко курци си целувал покрай устата на твойта приятелка... лошо че ти стане ...

Динко е готов да се хване до събратята си на леденото калоферско хоро - от тия анаболи няма да усети нищо под водата...

Тоя ми прилича на един друг от Банкя. Абе Динко що не си регистрираш партия?

динко-български президент!

Откъде има пари да завърти такъв бизнес това простовато наборче?

Гледам го този Динко, гледам и премиер-министъра ни, слушам ги какво говорят ... и не мога да повярвам, че единият е доктор на науките и генерал! Ами те са един акъл, бе!

кой ще кръсти детето си Бригадир, примерно

Да, ама премиерът три папи са го галИли по главата. А Динко го е "галила" само гьостерицата на баща му, затова не е премиер.

Тоя Динко е едно просто момче и нищо повече!

Като теб

Простолюдие...

Този каун Динко ако имаше малко повече акъл , можеше вече да е в Парламента като дупетат !Покрай подвизите с мигрантите беше понатрупал рейтинг по едно време ! Но явно съчетанието голями мускули и интелект взаимно се изключват !

ДИНКО С АТИВЕТУ :-)

пореден парцал на мензис. не струваш коментара ми. или уважаваш държава и закони - или не. .... хубави цицки на фотото. за естети .

....на този ако му слоjaт един генералски мундир и сащински министар председател .....този не знам какви колани има...ама го докарва на интелект !...а дарjaвата я няма отдавна !!!

Абсолютен кретен !

За тоя калъф половината град знае, че има проблеми да го вдига. От анаболите ли, де да го знам. Много ясно, че мацката е стигнала до там да се сваля с 56 годишен.

жените избират мъжа. дори да са на 56. след 56..повече жени. ощи 15 години.. калъф си ти.. обаче имате красиви жени и страстни . признавам.

Ми явно е клецал половината град пича :))

аиде не се прави на добричък и справедлив бе простак,сега сигурно трябва и да те съжелимл

Въпросният господин си е втълпил, че жените са собственост на мъжа и най-много мрази точно тези хора, които идват от места, където това е така. В Европа не бием жените - развеждаме се с тях ако ни кръшкат. То това е и една от основните разлики с тези хора от които иска господинът да ни спасява. Мисля, че въпросният господин най-добре би се чувствал в Близкия Изток - такъв му е манталитета. Само не знам защо се притеснява от нахлуването на себеподобни и ходи та и тях бие.

Развеждаш се и оставаш гол като пушка докато си жив...в Европата, а напоследък и у нас, ако са ти на светло доходите

жината идва със зестра и си оди с нея. мъжа три пати кажи не е ми жена..на сякой е. ............... ний тук не сме така. секи ден се борим да ни обича една жена. една майка на децата ни. нейната зестра. щото сме смели и верваме. че знаем коя обичаме. тъпото е че и пиш.... знае. се гледам да съм гол като пушка пред жината..не се плаша.

Този гамен явно само от юмручно право разбира. От такива по-надалеч.

Дир, вчера някои медии пуснаха новина за семейство, което е заедно от 50 и кусур години и тези дни изкачили Вихрен ръка за ръка. Тук я няма. Журналисти, техните ценности по маловажни ли са от тези на ДинкУ дето цял ден ни занимавате какво направил и казал? Или ще кажете, не са толкова интересни. Ма вие нямате ли за цел и да подпомагате човещината и доброто в обществото? А това какво казал ДинкУ, нито е толкова забавно, нито носи някакъв смисъл. Ама де акъл, да го разберете...

Динко,твойто място е в НС! там има много крадци за биене и много ку..и.

Постоянното пробутване на такава селения като тоя по медиите просто е част от чалга стратегията за агитация, която съветската агентура поде след като през 89-а и се наложи да контролира страната от нелегалност.

Да бе да, те сигурно и руснаците са ни виновни за това, че мат'риалаът избра Тиквата за 3-ти път. Напъни си двете клетки в мозъка и не пиши глупости.

За руснаците като цяло не знам, но за съветската агентура и слугите и в БГ го отричате само руските слуги.

ИстЕнски патриот...хахаха. От тия новоизлюпените, дето не могат да пишат правилно, слушат чалга, бият се. Иначе са големи родолюбци, но на приказки

Гнус ме е от такива селяни, които се тиражират навсякъде, смята се за безнаказани и винаги прави!!! Малко му е! Да го вкарат в затвора, пък да видим кой е женчо да звъни на 112. Пък и жена си бил! Нещастник!

Браво, Динко ! Аз съм с теб !

И ти ли пребиваш жена си?

Прав е динко

Абе, Динко, преди да налетиш на бой, опитай да проведеш някакъв диалог с тези хора. Питай, какво правят и защо, разбери мотивите им за действие. За тях важи същото. Хубаво прелива гориво от едно в друго МПС, могъл е да те информира - в съобщение или обаждане. А, за жени във връзка, дето си пращат голите снимки на този и онзи си има много точна дефиниция. Жените със сериозно отношение към един мъж, не постъпват така! Затова не ги бий, ами се замисли, каква жена искаш да стои до теб! Боят следва, само ако си 100 % сигурен. Първо, разбери какви са им подбудите : )

Тоя Динко да не е проф. Фройд! Да мисли, да анализира... да разпитва да травми в детството... ;-)

Динко е пример за българския маж. Канара. Бизнесмен. Патреот!

А този гей всячески се опитва да се прави на "мъж" и ще направи беля! И пак ще има проверки, комисии, Цацаров ще се вайка, че в БГ няма превенция и законност. А медиите като лешояди ще се тъпчат от нещастието и мизерията, която сами подпомагат и рекламират...

Гей ли? Май си по приказката ' крадецът вика дръжте крадеца!

Иска ти се такъв гей, нали. Много

Аз съм психолог и всички симптоми са на лице. Просто е като извадено от учебник. Съжалявам, че ви разочаровам, но пациентът опитва да компенсира/прикрие хомосексуалността си чрез агресия към собствения си пол, опитвайки се да се "наложи". Много често такива пациенти посягат и на лица от срещуположния пол, защото го обвинява подсъзнателно за това, че не го привличат. Можете да си говорите каквото искате, това е моята диагноза.

Ами, като той е по-прост, тя какво прави с него?! Като жена се ужасявам от всякакъв вид тормоз от страна на мъжа, но както има мъже-боклуци, така има и жени-боклуци!

В Холивуд са имали идея да снимат Рамбо V, но сега го отменят и ще започнат с Динко I.

Този Динко е типичния булгаристански шебек. Тотална щета.

Точно това искат от дойчевеле да повярвате. Затова Динко с дни е на първа страница. Опорната точка - "който милее за страната си е побойник, мутра, простак престъпник". А който работи против страната си - той е "умен и красив". Дойчевелщини, сър !

на чий медии?

Какво Дойче Веле те гони бе, станкоу! Не те знам ти какво Дойче Веле слушаш специално за да не му вярваш, ама аз си имам очи сам да го видя тоя примат що за стока е.

Възмутително е,че се позволява на този психически болен човек с изразен агресионен потенциал,въпреки многократни психопатологични прояви под формата на нападение и тежки телесни повреди да се движи свободно сред обществото. За такива личности агресивните действия са необходимост и особенно публичното хвалене и внимание,потвърждение на тежко комплексирана мъжественост в лоша бедна социална среда.Той живее от такива действия,чувствува се герой и тъпата преса му доставя това патологично удоволствие. Този човек подлежи на психиатрично лечение и наблюдение. Да се оставя на свобода е безотговорно.Нека да не се чака да убие някой човек и тогава да се разбере диагнозата.

Танкова, Танкова , той поне нещо прави и работи, а ти какво свърши и направи за България или някой българин? Или с това се изхранваш - да драскаш глупости.

Винаги има хора, на които простотията много им липсва. А има и други, които се гордеят с нея! Това не са моите идеали! Проблемът си е ваш, включително и ако намирате това нещо за нормално...

Мразя надутите чистофайници и белоручковци - не правят нищо , не се цапат с нищо , само ссс .

Стига сте занимавали хората с този цървул.

Физическото равенството, между мъжът и жената, еманципацията ги измислиха, НЕО- комунистите с цел РАЗБИВАНЕ на семейството и ВЪЗХОД на глобалния комунизъм?

Прав или крив е Динко- 1-Динко се обажда в полицията. Идват и вземат петте туби нафна за вещественно доказателство. Те са род МРЗ и само ще го запишат при предишните 20-30 кражби.Ще спечели адвоката, а Динко няма да си види нафтата. 2- Два шамара, циганинът реално е наказан, и нафтата е при Динко. 3- Съдебната система нищо не взема и е недоволна. За това Динко в ареста за урок -не бъркайте в чинията на системата.

100++++

работникът на динко слагал нафта във фадромата на динко,с която работи за динко. Не е било никаква кражба, така и пише, динко само си помислил че е кражба. Самия работник не пуска жалба защото е зависим роб, няма къде другаде да работи. А динко педераста е зависим кадър на фашистката мафия, назначен за бизнесмен. Сега мафиотските меди го представят за супергерой, както правят с подобни педерасти ,например бойко борисов .

Евалата, Динко! Аман от п..ки с мъжки гениталии и разни педалковци (включително и политици!) в тая държава!

Пълен Булгаристан! Само в тази идиотска държа могат да се случат такива идиотски неща. А бе вие още живеете в каменната ера!

еж тоя динко бе голем ербат бие гени бреж много мъгко направо си за златен медал ц ц ц. но н арода е кзал всеки рано или къснео си намира маистора ше бие ше бие и накрая него ще набият. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джинку е тъп, но пак е по-умен от целия ПатрЕотичен съюз...

Браво, подкрепям Динко. Бой по мършите! ДИНКО ПРЕЗИДЕНТ!

Щом народа си пада по Славиту, защо да не харесва и маже като тоз?

Динко, чуек, ти си нечуек, ти си машина!

Бие мЪ, значи мЪ обича....

Аз пък се кефя на Динко. Той се адаптира спрямо средата вместо да си губи времето да подобри средата. Общо взето действа, не си седи на стола и не пише по форумите като нас. Държавата продължава нищо да не прави относно нелегалния трафик, Динко ги лови. Държавата не наказва престъпници, Динко, да! Жените много се надуха и сега никой не смее да ги постави на мястото защото не е джентълменско, но Динко не му пука! Бам два шамара и да си знаИ

Как да те слуша жената, ако ти си по-простия от двама ви.

ТАКА СЕ ПРАВИ, ЕВАЛА! "жената трябва да слуша"

Двете телевизии се надпреварват да показват ту Перата ,ту този неграмотник.Направиха ги национални герои.И после се чудим защо децата още в училище се отъждествяват на тези двама биячи.

Комунистите навират в очите ни какво е да те командват "мутри". Няма значение, че тези и двамата им дърпат конците от Позитано. Станишев избега, ама похватите са същите.

Да си трол е падение. Да си тъп трол е двойно падение. Какви комунисти, какъв Станишев, бе смешник? Ще се обадя да ти намалят хонорара, или смени дилъра.

Диньо,как приятелката ти да не прати гола снимка на 56-годишен,когато такива като теб, заради анаболите,не вдигат самолета?!Виж, ние 56-годишните си бяхме и си останахме ебачи.Златно правило, Диньо:Путки при е*бач-карти при играч!

хахахаха хареса ми гледната ти точка, не се бях замислял , че може д ане вдига самолета и затова да го играе коврата :D

евала наборе, взе ми думите от устата...

Май само устата ти е останала да свършиш нещо

Ми,прати жена ти или щерка ти да ме пробва....Те ще ти кажат после.

Динко е просто много ревнив. Съмнително много ревнив... Интересно къде крие приятелката си.

Коментари - Динко Вълев: Като ме крадат, ще бия! | Днес.dir.bg

Динко Вълев: Като ме крадат, ще бия!

Ако някой влезе у вас и ти вземе телевизора и излезе с него, ти какво ще направиш? Аз няма да чета вестник, то е ясно.

Обратно в новината

Коментари - Динко Вълев: Като ме крадат, ще бия! | Днес.dir.bg

Коментари

Когато няма държава, идва саморазправата, такава е логиката на живота! Понеже съм "цивилизован", независимо, че съм прав така ме намачкаха -хора с позиции на високо ниво но без покритие - да, искам да ги убия, ама като няма държава тези гадове си живеят и намират начин да се измъкват, а аз се разболях, та питам, къде е държавата, справедливост няма. Не одобрявам Динко, но поведението му е логично, за съжаление в държавата в която живеем следващата стъпка е тази- саморазправата, иначе справедливост няма, убедих се в това от първо лице!

Динко Динко, ако знаеш колко курци си целувал покрай устата на твойта приятелка... лошо че ти стане ...

Динко е готов да се хване до събратята си на леденото калоферско хоро - от тия анаболи няма да усети нищо под водата...

Тоя ми прилича на един друг от Банкя. Абе Динко що не си регистрираш партия?

динко-български президент!

Откъде има пари да завърти такъв бизнес това простовато наборче?

Гледам го този Динко, гледам и премиер-министъра ни, слушам ги какво говорят ... и не мога да повярвам, че единият е доктор на науките и генерал! Ами те са един акъл, бе!

кой ще кръсти детето си Бригадир, примерно

Да, ама премиерът три папи са го галИли по главата. А Динко го е "галила" само гьостерицата на баща му, затова не е премиер.

Тоя Динко е едно просто момче и нищо повече!

Като теб

Простолюдие...

Този каун Динко ако имаше малко повече акъл , можеше вече да е в Парламента като дупетат !Покрай подвизите с мигрантите беше понатрупал рейтинг по едно време ! Но явно съчетанието голями мускули и интелект взаимно се изключват !

ДИНКО С АТИВЕТУ :-)

пореден парцал на мензис. не струваш коментара ми. или уважаваш държава и закони - или не. .... хубави цицки на фотото. за естети .

....на този ако му слоjaт един генералски мундир и сащински министар председател .....този не знам какви колани има...ама го докарва на интелект !...а дарjaвата я няма отдавна !!!

Абсолютен кретен !

За тоя калъф половината град знае, че има проблеми да го вдига. От анаболите ли, де да го знам. Много ясно, че мацката е стигнала до там да се сваля с 56 годишен.

жените избират мъжа. дори да са на 56. след 56..повече жени. ощи 15 години.. калъф си ти.. обаче имате красиви жени и страстни . признавам.

Ми явно е клецал половината град пича :))

аиде не се прави на добричък и справедлив бе простак,сега сигурно трябва и да те съжелимл

Въпросният господин си е втълпил, че жените са собственост на мъжа и най-много мрази точно тези хора, които идват от места, където това е така. В Европа не бием жените - развеждаме се с тях ако ни кръшкат. То това е и една от основните разлики с тези хора от които иска господинът да ни спасява. Мисля, че въпросният господин най-добре би се чувствал в Близкия Изток - такъв му е манталитета. Само не знам защо се притеснява от нахлуването на себеподобни и ходи та и тях бие.

Развеждаш се и оставаш гол като пушка докато си жив...в Европата, а напоследък и у нас, ако са ти на светло доходите

жината идва със зестра и си оди с нея. мъжа три пати кажи не е ми жена..на сякой е. ............... ний тук не сме така. секи ден се борим да ни обича една жена. една майка на децата ни. нейната зестра. щото сме смели и верваме. че знаем коя обичаме. тъпото е че и пиш.... знае. се гледам да съм гол като пушка пред жината..не се плаша.

Този гамен явно само от юмручно право разбира. От такива по-надалеч.

Дир, вчера някои медии пуснаха новина за семейство, което е заедно от 50 и кусур години и тези дни изкачили Вихрен ръка за ръка. Тук я няма. Журналисти, техните ценности по маловажни ли са от тези на ДинкУ дето цял ден ни занимавате какво направил и казал? Или ще кажете, не са толкова интересни. Ма вие нямате ли за цел и да подпомагате човещината и доброто в обществото? А това какво казал ДинкУ, нито е толкова забавно, нито носи някакъв смисъл. Ама де акъл, да го разберете...

Динко,твойто място е в НС! там има много крадци за биене и много ку..и.

Постоянното пробутване на такава селения като тоя по медиите просто е част от чалга стратегията за агитация, която съветската агентура поде след като през 89-а и се наложи да контролира страната от нелегалност.

Да бе да, те сигурно и руснаците са ни виновни за това, че мат'риалаът избра Тиквата за 3-ти път. Напъни си двете клетки в мозъка и не пиши глупости.

За руснаците като цяло не знам, но за съветската агентура и слугите и в БГ го отричате само руските слуги.

ИстЕнски патриот...хахаха. От тия новоизлюпените, дето не могат да пишат правилно, слушат чалга, бият се. Иначе са големи родолюбци, но на приказки

Гнус ме е от такива селяни, които се тиражират навсякъде, смята се за безнаказани и винаги прави!!! Малко му е! Да го вкарат в затвора, пък да видим кой е женчо да звъни на 112. Пък и жена си бил! Нещастник!

Браво, Динко ! Аз съм с теб !

И ти ли пребиваш жена си?

Прав е динко

Абе, Динко, преди да налетиш на бой, опитай да проведеш някакъв диалог с тези хора. Питай, какво правят и защо, разбери мотивите им за действие. За тях важи същото. Хубаво прелива гориво от едно в друго МПС, могъл е да те информира - в съобщение или обаждане. А, за жени във връзка, дето си пращат голите снимки на този и онзи си има много точна дефиниция. Жените със сериозно отношение към един мъж, не постъпват така! Затова не ги бий, ами се замисли, каква жена искаш да стои до теб! Боят следва, само ако си 100 % сигурен. Първо, разбери какви са им подбудите : )

Тоя Динко да не е проф. Фройд! Да мисли, да анализира... да разпитва да травми в детството... ;-)

Динко е пример за българския маж. Канара. Бизнесмен. Патреот!

А този гей всячески се опитва да се прави на "мъж" и ще направи беля! И пак ще има проверки, комисии, Цацаров ще се вайка, че в БГ няма превенция и законност. А медиите като лешояди ще се тъпчат от нещастието и мизерията, която сами подпомагат и рекламират...

Гей ли? Май си по приказката ' крадецът вика дръжте крадеца!

Иска ти се такъв гей, нали. Много

Аз съм психолог и всички симптоми са на лице. Просто е като извадено от учебник. Съжалявам, че ви разочаровам, но пациентът опитва да компенсира/прикрие хомосексуалността си чрез агресия към собствения си пол, опитвайки се да се "наложи". Много често такива пациенти посягат и на лица от срещуположния пол, защото го обвинява подсъзнателно за това, че не го привличат. Можете да си говорите каквото искате, това е моята диагноза.

Ами, като той е по-прост, тя какво прави с него?! Като жена се ужасявам от всякакъв вид тормоз от страна на мъжа, но както има мъже-боклуци, така има и жени-боклуци!

В Холивуд са имали идея да снимат Рамбо V, но сега го отменят и ще започнат с Динко I.

Този Динко е типичния булгаристански шебек. Тотална щета.

Точно това искат от дойчевеле да повярвате. Затова Динко с дни е на първа страница. Опорната точка - "който милее за страната си е побойник, мутра, простак престъпник". А който работи против страната си - той е "умен и красив". Дойчевелщини, сър !

на чий медии?

Какво Дойче Веле те гони бе, станкоу! Не те знам ти какво Дойче Веле слушаш специално за да не му вярваш, ама аз си имам очи сам да го видя тоя примат що за стока е.

Възмутително е,че се позволява на този психически болен човек с изразен агресионен потенциал,въпреки многократни психопатологични прояви под формата на нападение и тежки телесни повреди да се движи свободно сред обществото. За такива личности агресивните действия са необходимост и особенно публичното хвалене и внимание,потвърждение на тежко комплексирана мъжественост в лоша бедна социална среда.Той живее от такива действия,чувствува се герой и тъпата преса му доставя това патологично удоволствие. Този човек подлежи на психиатрично лечение и наблюдение. Да се оставя на свобода е безотговорно.Нека да не се чака да убие някой човек и тогава да се разбере диагнозата.

Танкова, Танкова , той поне нещо прави и работи, а ти какво свърши и направи за България или някой българин? Или с това се изхранваш - да драскаш глупости.

Винаги има хора, на които простотията много им липсва. А има и други, които се гордеят с нея! Това не са моите идеали! Проблемът си е ваш, включително и ако намирате това нещо за нормално...

Мразя надутите чистофайници и белоручковци - не правят нищо , не се цапат с нищо , само ссс .

Стига сте занимавали хората с този цървул.

Физическото равенството, между мъжът и жената, еманципацията ги измислиха, НЕО- комунистите с цел РАЗБИВАНЕ на семейството и ВЪЗХОД на глобалния комунизъм?

Прав или крив е Динко- 1-Динко се обажда в полицията. Идват и вземат петте туби нафна за вещественно доказателство. Те са род МРЗ и само ще го запишат при предишните 20-30 кражби.Ще спечели адвоката, а Динко няма да си види нафтата. 2- Два шамара, циганинът реално е наказан, и нафтата е при Динко. 3- Съдебната система нищо не взема и е недоволна. За това Динко в ареста за урок -не бъркайте в чинията на системата.

100++++

работникът на динко слагал нафта във фадромата на динко,с която работи за динко. Не е било никаква кражба, така и пише, динко само си помислил че е кражба. Самия работник не пуска жалба защото е зависим роб, няма къде другаде да работи. А динко педераста е зависим кадър на фашистката мафия, назначен за бизнесмен. Сега мафиотските меди го представят за супергерой, както правят с подобни педерасти ,например бойко борисов .

Евалата, Динко! Аман от п..ки с мъжки гениталии и разни педалковци (включително и политици!) в тая държава!

Пълен Булгаристан! Само в тази идиотска държа могат да се случат такива идиотски неща. А бе вие още живеете в каменната ера!

еж тоя динко бе голем ербат бие гени бреж много мъгко направо си за златен медал ц ц ц. но н арода е кзал всеки рано или къснео си намира маистора ше бие ше бие и накрая него ще набият. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джинку е тъп, но пак е по-умен от целия ПатрЕотичен съюз...

Браво, подкрепям Динко. Бой по мършите! ДИНКО ПРЕЗИДЕНТ!

Щом народа си пада по Славиту, защо да не харесва и маже като тоз?

Динко, чуек, ти си нечуек, ти си машина!

Бие мЪ, значи мЪ обича....

Аз пък се кефя на Динко. Той се адаптира спрямо средата вместо да си губи времето да подобри средата. Общо взето действа, не си седи на стола и не пише по форумите като нас. Държавата продължава нищо да не прави относно нелегалния трафик, Динко ги лови. Държавата не наказва престъпници, Динко, да! Жените много се надуха и сега никой не смее да ги постави на мястото защото не е джентълменско, но Динко не му пука! Бам два шамара и да си знаИ

Как да те слуша жената, ако ти си по-простия от двама ви.

ТАКА СЕ ПРАВИ, ЕВАЛА! "жената трябва да слуша"

Двете телевизии се надпреварват да показват ту Перата ,ту този неграмотник.Направиха ги национални герои.И после се чудим защо децата още в училище се отъждествяват на тези двама биячи.

Комунистите навират в очите ни какво е да те командват "мутри". Няма значение, че тези и двамата им дърпат конците от Позитано. Станишев избега, ама похватите са същите.

Да си трол е падение. Да си тъп трол е двойно падение. Какви комунисти, какъв Станишев, бе смешник? Ще се обадя да ти намалят хонорара, или смени дилъра.

Диньо,как приятелката ти да не прати гола снимка на 56-годишен,когато такива като теб, заради анаболите,не вдигат самолета?!Виж, ние 56-годишните си бяхме и си останахме ебачи.Златно правило, Диньо:Путки при е*бач-карти при играч!

хахахаха хареса ми гледната ти точка, не се бях замислял , че може д ане вдига самолета и затова да го играе коврата :D

евала наборе, взе ми думите от устата...

Май само устата ти е останала да свършиш нещо

Ми,прати жена ти или щерка ти да ме пробва....Те ще ти кажат после.

Динко е просто много ревнив. Съмнително много ревнив... Интересно къде крие приятелката си.