Втори съд потвърди присъдите на биячите на малкия Христо

Тричленен състав на Софийския апелативен съд потвърди присъдите на Патрик Първев и Александър Донов, нанасяли системен побой на 3-годишния Христо Велински.

Обратно в новината

Коментари - Втори съд потвърди присъдите на биячите на малкия Христо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за тия уроди. Да пребиват беззащитно дете, това какво е? Като шведския изрод. К,ви мъже са тия да нападат по-слаби и беззащитни същества....

Достатъчно им е това на което са ги осъдили.Лошото е че като излезнат ще увеличат една прослойка, която и без това много се разрастна и с нейните прайдове изнервя обществото.

tovasa yunatsite na karakacanov i siderov.

само истински изрод може да пребива беззащитни деца ...срещу заплащане . голяма е вината на родителите ,че са ги направили гадняри и убийци на деца !те трябва да понесат обществен съд по местоживеене !

А майката? Нима родителите не носят отговорност за това къде оставят, на кого зарязват грижата за децата си? А после другите и виновни за детето.

бих наритал малко и техните родители ,за изродското им възпитание ! линчът на тая територия трябва да започва веднага ,без него България угасва завинаги .

За тия двамата ясно. Виновни са за издевателствата над детето и трябва да си получат наказанието, което дори е малко. НО къде е наказанието за безотговорната майка? Трябвало да ходи да свири по корабите. Ами добре ама защо си зарязваш 3 годишното дете на някакви почти непознати. Защото много го обичаш, защото искаш да се грижиш за него? Или защото не ти пука и отиваш да се вееш по света. Оправданието , че трябва да работи за да издържа детето не се връзва. И другите работят и си гледат децата. КЪДЕ са социалните служби в случая след тази издънка да отнемат детето?

Как ви се струва следната версия. Майката гледа детето си сама. Няма близки роднини, на които да остави детето. Професията й предполага ангажименти, когато трябва да замине бързо, няма много време за подготовка. За да свикне детето с непознат човек (професионална гледачка), трябва време. Затова майката се обръща към свои приятели (смятала ги е за такива явно), които детето познава. Единственото, в което мога да я упрекна, е лоша преценка за хората. Доверила се е на хора, които никак не го заслужават.

НЕ се занимавай с тоя нещастен трол, той е същия като тия добичета!!

Да си " представи", но нещата не са така, като ти ги представяш. Не и е било нито първо, нито внезапно заминаване. Така че не филисофствай или по-точно - не лъжи, за да оправдаеш една безотговорна жена.

А на Вас как ви се струва следния вариант: Майката си остава в БГ-то, започва да работи като чистачка, продавачка, взима надомна работа и т.н. и сама си гледа детето? Можела е да потърси детегледачка сред самотните баби от блока или квартала, които са достатъчно много. И сега не мога да проумея как ще оставиш малко дете да го гледа разведен мъж? Ако се окаже педофил или алкохолик?