Мъж беше пребит с метални тръби в София

Мъж беше пребит вчера вечерта с метални тръби в София на входа на бензиностанция в столичния квартал "Люлин", 10-ти район.

Обратно в новината

Коментари - Мъж беше пребит с метални тръби в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

непросветени, кой освен наркозависим ще го турят на метадонова програма? Кой ви пише материалите, четете ли какво сте публикували? Не ви ли е срам от написаното? Назначете някой, който освен да пише може поне мъничко и да мисли.

Рибата се вмирисва от главата, а главата в случая е тиква.

Няма как държавата 25г да работи срещу МВР и полицията и да искате те да си вършат качествено работата.

Умилявам се от разкриването на този чудовищен екстрасенски потенциал,върлуващ по нашите земи.Как болшинството от пишещите тук успяха от една суха полицейска сводка да изградят достойни за треторазряден филм сценарии.Т.е. наистина е абсолютно невъзможно нашето народонаселение да бъде определено просто като "материал".Та това е супер ценен материал.т.е. съкровище. Ако обаче по някаква причина тези свръхестествени качества бъдат подложени на съмнение... материала си става откровено калпав - т.е. пълен боклук!

от софя запад са момчетата с трабите нарко история

Кореняк софиянец, нападнат от провинциалисти. Ако бяха и те кореняк софианци, щяха да го бият с жълти павета. Ама нали са си селяни...

Не си прав.Не са селяни.Те бият с прътове.Тези са от Перник , те бият с метални тръби :)

Ееех, тия селски комплекси и в новина за новородено пиле на луната сигурно ще намесите София - провинция и тъпата си омраза.

Перничани се оплакват на Кметицата ни Фъндъкова,да вземела мерки,че във Перник имало страшно много кучета които хи хапели,и във отговор Кметицата Фъндъкова им казала,че ще прати един камион да ги натоварят всичките да ги кастрират,и върнат обратно,но Перничани недеволно и отвръщат,госпожо Кмет,Они не ни ебат,Они ни хапат:)

Много смешно, няма що, да не говорим, че няма нищо общо със статията.

Е за това аз определено ще си набавя огнестрелно оръжие - законно или не! Ясно е , че в територията на Боко Мутрата , това е начинът за оцеляване....

Преди години Качаклиев беше публикувал статия на 2 страници за разпространението на наркотици в Люлин. Не знам дали фактите вътре са верни, но така както изглеждаше отстрни така изглежда и сега. Не мисля, че пазарът на наркотици се влияе от управляващите. Вероятно е по-скоро обратното.

ДЪРЖАВАТА НА БОКО МУТРАТА!

Кажи кой ти плаща да пишеш малоумни коментари? Червената лелка или резаната скумрия?

А на теб цецо ушите или филията с мас?

Тръбье и винкело, арно ми е така. Трерирайте в Ипоня, матряли!

Наркоман пребит посреднощ. Без да си експерт е ясно, че наркомана е крал, я от коли я от мазета но някой го е видял и са го изпратили по живо, по здраво. Това е редовна практика за решаване на подобни проблеми. Така тоя наркоман ще заобикаля блоковете където са го барнали от доста далеч.

Аз ако видя, че някой наркоман ми бара по колата през нощта няма да си слагам маска и да викам още 4 човека с тръби. По-скоро щом е бил зависим, нищо чудно да са го ползвали и като дилърче. Пипнал е от стоката и си е отнесъл наказанието. Такива неща се случват в София от поне 15 години. Сега изведнъж стана сензация.

Аами, от 15 години. Много по-отдавна нещата са си такива.

у нас нямала за задача да опазва живота и собствеността на българските граждани, а само "Обществения ред" каквото и да означава това ... май означава че задачата й е само да взима заплати и да се пенсионира с двайсет от последните ... Биещите се и крадящи се граждани да си се бият и крадат спокойно, щото никой няма да им попречи да са изпоизбият всичките демек .... ! Да живей!!!

Така е било от векове. Стражите се грижат за живота на феодалите, а не за този на крепостните селяни.

Полюцията пази крепосните селяни да не надигат вой докато феодалите им , слуги на ФАЩ ги унищожават като народ и държава!

Всичко беше така, докато не намесихте "ФАЩ", а Фусия къде я забравихте, тя не пада по-долу.

Тия боклуци са силни и смели само като бият един човек, а те са 4-5. Що па не ми са паднат на мен бе, да им навра железата в гъза!!!!!

Такива като теб най-ги обичам

Ей отворко, не знаеш кой е отсреща и внимавай какво си пожелаш!!

Щом се е захванало 9-то РПУ аз съм спокоен.

Току- така не бият с метални пръти който и да е. И то 5 човека...

"Мъж беше пребит с метални тръби в София.." Не се учудвам на това в бойколандия! И все пак "ГЛАВНИЯ" секретар ще има ли ВОЛЯТА да разкрие и този случай! Не ме разбирайте не правилно, ако има воля и желание човека всчико може. Да не мислите, че това му е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!!!

Сурвакане по пернишки...

Мутроландия

посегателство с метална тръба да се отсъжда като опит за убийство и директно - пандела! Но нашите 240 умника по скоро ще забранят всяка дейност, която има нещо общо с тръби, ако въобще решат да измислят нещо

отпаркинг до оградата на денонощна бензиностанция в софия ми откраднаха лизингова кола (баничарка). Видях че я няма в 6:15. Влезнах в бензиностанцията и питам бензинджийте: " момчета, вие ли бяхте на смяна през нощта?" "-Ааа, нищо не знаем за открадната кола!!!" - викаха в един глас те :)) таедни камери ли няма да ослепеят!?

Поредният обичаен ден в Люлин..

Все повече Диръ става като Блиц, новината е от .......вчера, а ние да очакваме подробносто - т.е. да чакама админа от Дира да я натамани......, и / или ИЗМИСЛИ.....

Ляо лин баце.

Нали на всички бензиностанции има камери, какво толкова не им е известно?!!! Или точно в момента на инцидента камерите удобно са гледали в друга посока!

Четох същата статия и в 24 часа. Та там пише следното: "Очевидци разказаха, че нападнатият е притичал до бензиностанцията от съседен блок, но вече е бил окървавен."

Всичко е ясно. "Неизвестен извършител" е водил спор с жертвата за парко място. Битов скандал.

Е чак пък скандал-свада е по-точно.

Казва се 10-ти микрорайон, а не район. Това е бензиностанцията на Шел най - вероятно, макар, че има една и на ОМВ, точно до Лабиринта.

Има и Лукойл, точно на един от входовете за метрото.

Така е. Ама тя по - скоро се води в 7-ми микрорайон, а не в 10-ти.

била издирвала... Не знаят кого и не знаят за какво. Ще ми намерят "долуподписания".