Коментари - Пребиха кандидат за кмет от ГЕРБ в Ихтиман | dnes.dir.bg
назад

Пребиха кандидат за кмет от ГЕРБ в Ихтиман

Четирима криминално проявени лица пребиха кандидата за кмет от ГЕРБ в Ихтиман Калоян Илиев.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха кандидат за кмет от ГЕРБ в Ихтиман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз това се чудя...

За цигани ли става дума?

Добре , че е бил як кандидат а не кандидатка. Че каквито хубавелки подбират и с тези досиета анонимни и почерпени голяма беля е можело да стане. Представям си заглавията по медиите. Трябва да има охрана не само за избраните а и за кандидатите.

Не видях никъде в новината да пише, че кандидаткметът е лепил плакати, както го пишат някъде в коментарите си по-долу разни комуняги-писачи !!! Интересно какъв вой щяха да вдигнат всичките ако не беше човека от ГЕРБ. Сигурно вече щеше да има към 2-3 хиляди коментара :) А сега се чудят какви глупости да сътворят само и само да си вземат стинките за коментар които си заработват,

Не бе, те плакатите са ги налепили предишната нощ, а на следващата отишли да полеят работата. Ама са натъкнали на едни други поляти от същото, та е станала патакламата. Добре, че момчето от герб е било по-ячко, та се е отървало по-леко.

Защо въобще се намесват партии в едно сбиване на пийнали???Ще ви кажа защото е от ГЕРБ а медиите са с наколенки пред тях..

Пияните биячи били застъпници на БСП. Сега застъпват в ареста.

пиендета се бият, това е заглавието.

да иде бенатова да обясни на място

Тия с инициалите са цигани, ама журналята нарочно си траят.

Какво стана с Г.З. Ами с Е.Б. а с У.Я. Последния хванат ли е?

Ц.Ц. ги е прибрал в задния двор на къщата в село Шума.

"Българските медии са силно манипулирани и все повече и повече концентрирани в ръцете на няколко души. Репортери и издатели приемат подкупи за да пишат различни материали, да печатат пропаганда под формата на новини и съответно да не печатат информация, която спонсорите им не одобряват." - Посланик Макълдауни (САЩ), 2009 г

Пиянска история-защо ни занимавате?

Що дири кандидат на уважавана партия по късна доба с пияни типове? В 01 часа вече е настъпил денят за размисъл. Размисляли са на по чашка, що ли? Или всичко е нагласено, за да има днес новина - помощ, бият ни. Тук няма смисъл да разсъждавате кой от коя партия е, а по-скоро що за материал се явява на избори като кандидат-кмет.

абсолютно си прав. да не говорим, че тази новина днес си е точно като предизборна агитация.. виждате ли бият ги! жалки опити

Защо кандидат за кмет лепи предизборни плакати в час, когато това вече е забранено? Ние може да сме от село, ама не ядем доматите с колците. Тоя кандидат за кмет си го знаем всички ... дай Боже да не спечели, че тежко ни тогава ...

почнаа ги отрано...))))

РОДИТЕЛИТЕ на всички депутати от парламента да бъдат лишени от пенсия,а работещите им родители да бъдат съкратени през времето,в което децата им са депутати !!! Тъй като ситият депутат не вярва на гладният българин !

ДЕПУТАТЪТ-независимо от коя партия е трябва да яде бой по три пъти на ден !!! ... но не само преди изборите !!!?????

Малко е садистично сутрин, обед ,вечер ..два пати стига.

ковачница на кадри. хахаха. и аз бих му зашил 2 шамара на този "специaлист"

Днеска не бяха ли забранени такива агитации???Това чв са се сбили за минали нерабории няма никаква връзка кой какъв е...То бива гъзолизане ама наистина се прекалява...Сега остава да кажете че и Кадафи /лека му пръст/ е бил от ГЕРБ..

Неприятна история за бесепарските форумни кречетала. Четирима криминално проявени поддръжници на БСП се напили и решили да бият кандидата за кмет на друга партия. Както от времето на Ст.Л. Костов. Естествено, за сега са в кауша, тия подкрепящи БСП -то. Където е мястото и на много други техни другар/к/и...

Не, тия са били царкирови цигани. А те са от ГЕРБ. Не може да лишаваш нашата партия от еректророт!

Ах ! Де да го имаше Чудомир ...

За тъпите българи -само БСП - да ги краде , да ги лъже, да ги мачка и те да се хилят като напукани тикви. Ей...няма такъв народ никъде по света. Толкова години да го крадат пред очите му, да ходят без зъби,да бъркат по кошовете и да се държат за комунягите като удавници за сламка. Как няма да плюете ГЕРБ- отрязаха ви цицането, авантичката и келепиреца. Пяна имате по устите от плюене като бесни кучета- обаче утре ще видите кон боб яде ли..:)))))))))))))

Браво баце,каза ли им го на на мазните комуняги..Право куме та в очи >

Кефете се, ама не забравяйте кои са няй0големите комуняги сега. Те просто ви водят за носа, а вие въобще не се усещате. Малки баламурници!

Като не съм комуняга, да се радвам ли, че последните две години положението се влоши / цените и данъците (такси сега е думата) нараснаха бекрайно, заплати и пенсии не са мръднали.

Браво! Страхотно изказване! Прост народ - слаба държава!

Oй на баба героите!

Е нема такава държава

ПИТАМ СЕ КВО ПРАВИ ТОЯ КАНДИДАТ КМЕТ С РЕГИСТРИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ЧУДА СЕ И ТОЙ НЕ Е ЛИ ИМ ШЕФА А,ТАКИВА ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ БЕ БЪЛГАРИ

Един човек да си зададе правилен въпрос :) Сигурно са си колеги по минало и познанство с милицията

Пак са пълни форумите с комунистически отрепки. Е, ще ги изтраем до утре, а после ще им понамалим популацията.

МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!

Абе те са на всеки километър :)))

БСП започнаха да губят присъствие на духа и контрол точно преди съкрушителната им загуба. Започват със старите им и добре изпитани партизански тактики на терор и всяване на страх, използвайки верния си цигански електорат

Де дазнаеш ? Може да са и седераси ? Може и гербераси - не получили парите си за гласуване .

Четирима криминално проявени лица;))

Заглавието трябваше да бъде: Кандидат кмет на ГЕРБ участва в пиянски бой ! Сегашното заглавие е неточно и объркващо.

голям специалист, завършил Бургаски свободен университет! Какво търси след полунощ този кандидат-кмет при такава компания - все от криминално проявени? Имали стара вражда - сега се възобновила.....

Веске не намесвай БСУ, защотото там предподават едни от най стойностните хора в България !

И вие им вервате ! На "стойностните хора" имам предвид! :-) Шегаджии...

днес е поредния ден за размисъл преди поредните безмислени избори. от години ходя да гласувам и след всеки избор се чувствам все по-зле. разбирам че българинът обича да бъде мачкан, да бъде управляван, да бъде унижаван, но не подозирах че това е по силно от желанието да живеем в една по-добра среда. където децата ни играят в нормални паркове, не псуват и гледат чалга, не се опитват да летят като батмани и не си харесват мутри. утре ще гласувам пак. защото днес повече от всичко България има нужда от промяна. да си върнем надеждата

За червените кхмери ли плачиш...за триглавата ламя,а...я по-добре не гласувай като не си размислил добре

ти за мен не се притеснявай. не плача за червените. стига сте натяквали на хората, че нямат избор и че това е най-доброто. защото очевидно НЕ Е и няма как да бъде. само че затова човек трябва да има широк поглед и да бъде интелигентен, т.е да има по-високи изисквания от това "и предишните не стават".. така че успех!

не ти помага - ами спри го! И да гласуваш, и да не гласуваш - все тая гадня средя, коята описваш! За да стане готина - трябва много мисъл и малко кютек ( то кютека е по-важен, ама все го пропускаме)

само еин точен коментар защо тези хора са на свобода след като имат толкова преступленя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

идват он Варненския и Бургаския свободен - за това! И ги назначават на принципа на Калинка Илиева!! А ти що се правиш че не знаеш?!

тази новина може да я пишем като предизборна агитация... не мислите ли?

Определено!

В България, като наближат избори и се почват едни лихвари, кебапчета, побоища... :-)

Като гледам, кандидат-кметът добре се е справил :-)) В болница е останал един от биячите, а не той.

Уникална информация срещаща се само в Дир.БГ. Погледнете Турция как съобщава за произшествия, с трите пълни имена на участващи и засегнати. Тук само се четат Х.П. Х.У. К.И. Ф.Р. и върви разбери за кой и за какво става въпрос. Страшно законспириране, останало скрито и за самите автори.

Че те тези да не би да са доктори, че да им пишат имената и къде работят.

не е реднода се съобщават имена публично. Нито знаете кой е виновен, нито кой жертва. А кандидат кмета защо е бил там сред циганте късно вечерта. Дали нещо не са се разбрали за парите за купувне на гласове.

един кандидат кмет на ГЕРБ може да завърши най- много Бургаския свободен университет. Той е след последната дупка на кавала.

Шестима на двама е доста справедливо по ихтиманските разбирания ....

В тоя Ихтиман си е бало дроба както винаги. Там мангалите станаха повече от българите ....

По-интересното е защо въпросните криминално проявени са на свобода след 100 криминални прояви. За да извършат още толкова безнаказано, предполагам...

Нервите на крими контингента започват да не издържат, но това е пътя - кранчетата ще се затварят и до последния червен град

Че и крими контингента ли е бил на кранчетата бе? Не, наистина въображението ти е богато, но то е и извратено. Наясно сме за какво намекваш, обаче забравяш крими миналото на твоя вожд.

надяваме се да ни припомниш, но с конкретни обвнинения и присъди срещу него, защото всичко друго е типични за селска клюкарка твърдения...

Лумпените са навсякъде...

В колко часа е станала свадата? В 01:00 след полунощ? И какво е правил кандидатът за кмет по това време в кръчмата? Или е черпил да гласуват за него, или вече е черпил за "изборната си победа".

Предполагам,че знаеш,че вчерашният ден беше последен на кампанията,а днес се подготвят изборните помещения.Всяка партия си прави среща със сътрудниците по избора,инструктажи и запознаване с технологията.няма нищо по-естествено ангажираните в изборите да са заети до късно през нощта.Кандидатите за кметове в моя роден град са мои познати и колеги и съм свидетел до колко часа търчат като финикийци.

Ама в кръчмата ли си правят подготовката? Нямат ли си помещения тия партии?

Ето защо кандидат - кметовете е хубаво да си стоят дома и да не ходят по кръчми последните дни преди избора ...