Д-р Гагова: Искам да си върна живота

Надявам се да преодолея психическата травма, искам да си върна живота.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Гагова: Искам да си върна живота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до маняка с плацентата - влез във фризера и живей вечно!

НО СЪС СИГУРНОСТ ДУШИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА БОГОВЕ ЩЕ ГОРЯТ В АДА! РАНО ИЛИ КЪСНО АНУБИС ЩЕ ГИ ОТВЕДЕ ДО СТРАШНИЯ СЪД КЪДЕТО С ПЕРОТО НА МААТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕТЕГЛЕНИ ГРЕШНИТЕ ИМ СЪРЦА.

Плода се изхранва от майката през плацентата ПО ВРЕМЕ на бременността - кислород, хранителни вещества. В момента на отделянето от матката и поемането на първия въздух тази линия отпада. Плацентата започва разлагане след отделянето и пъпната връв се прерязва. Не учете медицина от интернет. Ставате смешни.

ТИ ПРЕДЛАГАМ ДА ВЛЕЗЕШ В САЙТА НА Future Health - ТЕЗИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ освен със създаване на банка със стволови клетки извлечени от кръвта на пъпната връв и плацентата , но и с ЕСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ С МАТЕРИАЛ доставен от наши болнични заведения. Никой в тези заведения не е питал родителите съгласни ли са със ЗАПАЗЕНИЯТ И ЗАМРАЗЕН ОРГАН на тяхното бебе да бъдат извършвани генетични експерименти!! В БУЛГАРИСТАН ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ , НЯКАКВИ СИ РОДИТЕЛИ?!

До троловете, които се образоват от Гугъл. Смешни сте. Прочели сте една простотия, представена от "професор" по същия начин, както Трифонов цитира "научни" факти от "Магаданските учени". Всъщност "професора" лекува всичко с чесън, живовляк и люти чушки /включително и в очите/. Не ходете на лекар. Вече имате професорска панацея. Аман от кретени.

НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЛИЦЕНЗ И ПРАВО ДА ИЗВЪРШВАТ ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ И ОПИТИ С ПЛАЦЕНТИ И ПЪПНА ВРЪВ ИМАТ САМО - Future Health В СТРАНИЦАТА НА ТАЗИ БАНКА ЗА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТКРИВАМЕ СЛЕДНОТО: Медицинския Директор на Future Health проф. Сър Роджър Дейнти бе удостоен с титла MBE / Член на Британската Империя / за заслуги в НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ и обучение. Това е признание за живот, посветен на науката; С КАКВО ПРАВЯТ ИСЛЕДВАНИЯТА СИ ОТ Future Health Е ВЪПРОС КОЙТО НЕСЕ НУЖДАЕ ОТ ОТГОВОР. Естествено от предоставените им от търговско дружество Шейново ЗАМРАЗЕНИ ОРГАНИ ОТ ПЪПНА ВРЪВ И ПЛАЦЕНТИ! Някой в Шейново пита ли родителите дали са съгласни с ЖИВИЯ ДЕТЕРОДЕН ОРГАН да се извършват генетични експерименти от ОБУЧЕНИТЕ екипите на Сър Роджър Дейнти ?? КОЙ ДА ГИ ПИТА И ЗАЩО ЛИ?!

Че оцеля и е по-добре! Но искам да я попитам, има ли сестра, която преподава в СУ и се казва Любина? Предварително благодаря.

ТОВА НЕ Е ФОРУМ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА.

ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО В ОБЩЕСТВОТО НИ. ПОМИСЛЕТ СИ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ВИЕ АКО СТЕ В ПРАВОТО СИ И СПРМО ВАС Е УПОТРБЕНО НАСИЛИЕ? ЕСТЕСТВЕНОТО Е ДА ЗАВЕДЕТЕ ДЕЛО СРЕЩУ ТОЗИ КОЙТО Е ИЗВЪРШИЛ ТОВА. В СЛУЧАЯ НИЩО ПОДОБНО НЕ СЕ СЛУЧВА. ЛЕКАРИТЕ ПРОТЕСТИРАТ? Срещу кого ПРОТЕСТИРАТЕ бе господа?? Срещу мен или срещу насилника? С протести ли смятате да решите проблема който както се вижда НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТ И КАСАЕ ВАШАТА ЧЕСТ И МОРАЛ АМИ ХАЙДЕ В СЪДА И ДА ВИДИМ ТАМ КАКВО ПРАВЯТ ВАШИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА С ПЛАЦЕНТИ С КРАЙНИЦИ , С ОЧИ С ОРГАНИ НА ПОЧИНАЛИ ХОРА?! НЕЩО НЕ ВИ УРЕЖДА ТОЗИ НАЧИН НА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА. Да ама той е единственния законен. Може би е по добре да ЗАМЪЛЧИТЕ, защото край вашата трудова дейност НЕ МИРИШЕ , А НАПРАВО ВОНИ!! ВОНИ ГОСПОДА ТЪРГОВЦИ НА ОРГАНИ!!

никога не си спомняйте нахалника, а само десетките животи, които сте дали на хората, радостите, които са осмислили дните им. Вие сте дарени от Бога с неговата сила и никой не може да промени това.

Няма как да не напиша и аз едно мнение при толкова много откачени коментари тук!!! Интересно дали според възмутените по- долу е редно татковците да си тръгват от болницата с бебе в едната ръка, а в другата найлонова торбичка с плацента??? Какво е това извращение ??? Аз платих при раждането за съхраняване на стволови клетки, но и през ум не ми е минало да си търся този така "важен орган" според Вас,за да си го сложа за спомен в буркан в мазето... То като става въпрос за клетки, като подстригвам детето освен да събирам падналата коса и да си я изгарям аз, че и тя е носител на генеричен материал, специфични клетки и т.н. Аман от луди хора!!!

Тази стига се е правила на ощипана. Всеки ден в България убиват и пребиват хора. Как се справят пребитите и роднините на убитите. Защо само за тези лекари се говори. Пребиха деца в Асеновград. Днес младеж в Смолян. Държавата не реагира, а за тази лекарка голяма аларма.

"Психиката на този човек е много далеч от моята, не мога да си обясня какво е в главата му, за какво му е трябвала тази плацента, вероятно за научните му опити, нямам представа" А НА ВАС ЗА КАКВО ВИ Е ТРЯБВАЛА ДОКТОРЕ? КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ С ПЛАЦЕНТИТЕ? ТЪРГУВАТЕ ЛИ ГИ?!

Има Специализирана банка за стволови клетки която получава този генетичен материал от КРЪВТА НА ПЛАЦЕНТАТА. ИДВА РЕЧ ЗА СЕРИОЗЕН БИЗНЕС С КОЙТО ДОКТОРКАТА И ПОБОЙНИКА КОЙТО Е НАУЧЕН РАБОТНИК ЗАНИМАВАЩ СЕ С ТАЗИ МАТЕРИЯ СА НАПЪЛНО НАЯСНО. ЗАТОВА ДОКТОРКАТА МЪЛЧИ КАТО БИТО МАГАРЕ И НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ГО СЪДИ НАЛИ СЕ СЕЩАШКАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО ПОБОЙНИКА ЗАПОЧНЕ ДА ПЕЕ ЗА МРЪСНИЯ БИЗНЕС СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ И ЗА ТАЗИ БАНКА ОТ АЛЕКСАНДРОВСКАТА !! Не е ли време докторите от ШЕЙНОВО да не се правят на ущипани госпожици, а да обяснят какво правят с плацентите и стволовит клетки които извличат от тях СПЕЦИАЛЛИСТИ колеги на побойника!!! ХАЙДЕ РАЗЦЪКАЙТЕ ЗАЩОТО МАНЖАТА ПРЕГОРЯ ОТ ПИСАНЕ НА ГЛУПОСТИ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ЗА БАНКАТА ОТ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ! КАЖЕТЕ СИ И ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ!

Наистина има специализирана банка за стволови клетки, само дето трябва да си платиш за да ги съхраняват. Вземането на материал и не от плацента, а от кръвта от пъпната връв и се взема, транспортира и съхранява по определени правила и след предварителна заявка преди раждането. Освен да пишеш, трябва и нещо да прочетеш, кретен.

"Въздухът е прекрасен, върнах си НОРМАЛНИТЕ човешки способности"!! Кога за пръв път загуби НОРМАЛНИТЕ СИ ЧОВЕШКИ СПОСОБНОСТИ докторе? КОГА РАЗБРА , ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ НЕ Е ЧОВЕШКО? Убедена ли си ,це вече си човек , а не част от ОПГ занимаваща се с търговия на човешки органи!

Вземате стволови клетки от органа и правите генетични експерименти с него. Ужас! Вие хора ли сте или вещици?!

за една плацента? Какво правят с нея тези които я купуват? Лекарства? Генетични експерименти? Ще ни кажат ли от Шеаново? Или не смеят защото нямат разрешително за търговия с човешки органи? Кой стои зад гърба на тази мафия с бели престилки?

А за извънземните какво ще кажеш. Аман от идиоти.

АНУНАКИТЕ , ЕНКИ И ЕНЛИЛ може би? Създали са ни по свой образ и подобие с много любов и не с омраза. Повярвай ми, че ние не сме като тях. ТОТАЛНО ДЕГРАДИРАХМЕ. ПРОДАВАМЕ ВСИЧКО ЗА КОЕТО НИ ПЛАЩАТ! ПРОДАДОХМЕ ДУШИТЕ СИ НА ДЯВОЛА! Не ни чака нищо добро.

да вярваш все едно да вярваш на пиян гробар

То има и ветеринари...

Видя дебелият и сега иска да си върне живота, а като се гаврите с родилките, търгувате с органи, на всичкото от горе ги карате да ви плащат за това, че раждат българчета, този живот ли искаш да си върнеш а?? Търговци изроди сте вие а не доктори!

Ти в чии ръце си се родил бе, кретен.

Кретен!

Д-р Гагова: Искам да си върна живота. РАЗБИРАМ ТЕ, НО ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА. Влезнала веднъж в организираната престъпна група търгуваща с човешки органи не можеш да излезеш така просто. Плащала са ти. Ходила са по СИМПОЗИУМИ, усъвършенствали са те да крадеш ЧОВЕШКИ ОРГАНИ , и сега НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ. НЕМА НЕИСКАМ , НЕМА НЕДЕЙ! ПРОДАЛА СИ СИ ДУШАТА Връщане назад няма!

Психолог- да се чете психопат.

Ти поне познаваш ли тази жена, че си седнал тука да пишеш глупости по нейн адрес. Даже и да си е продала душата ти не си никой че да я съдиш. Докторката е зарадвала много родители с дарбата си да изражда дечица. Спасила е и се е грижела за много родилки в критично здравословно състояние. Кой си ти че си седнал тук да пишеш и плюеш по нейн адрес. Психопат си ти, не психиатър...психопат.

4eti,4eti balgarino - navsqkade dori v dokumentit na med kompleksi pi6e ne pacienti a KLIENTI - nqma zdravno obslujvane - ima targovsko obslujvane , kadeto e normalno da ima i boi

да го затворят и един месец да го хранят само с плацента, кравешка, овча, свинска, каквато намерят, но задължително сурова, това да му е наказанието

ЗАЩО ОТКАЗВАТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ МНЕНИЯ РАЗЛИЧАВАЩИ СЕ ОТ ВАШАТА ПОДВЕЖДАЩА СТАТИЯ , ПРИКРИВАЩА ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗАНИМАВАЩА СЕС ТЪРГУВИЯ НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ?!

КРЕТЕН!

Всеки чул недочул,а за разбиране да не говорим и пише тук глупости !Ти какво ще направиш с една плацента ,умник такъв !!!

Задавате ми въпроси на коитотрябва да отговарям не аз, а УПРАВИТЕЛЯ на това ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО наречено Шейново. КАКВО ПРАВЯТ С ПЛАЦЕНТИТЕ? На кого продават тези ОРГАНИ чиито уникални качества ги правят особенно интересни като материал във фармацията и генетиката? НА КОГО ГОСПОЖО МИНЕВА И ЗА КОЛКО ГИ ПРОДАВАТ ЗАД ГЪРБА НА НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ РОДИТЕЛИ?! ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ САМО ДА НЕ МИ ПРОЖЕКТИРАШ ФИЛМА ЗА ИЗГАРЯНЕТО НА "биологичния продукт" КАКЪВТО НЕ Е ТОЗИ ОРГАН. АЗ НЕ ЯМ ДОМАТЕТО С КОРЕНИТЕ И НЕ СЪМ ДИВАК ЗА КАКЪВТО МЕ ВЗЕМАТЕ! А ВИЕ СЪВСЕМ НЕ СТЕ БЕЗОБИДНИ И С ВЪПРОСА СИ ПОКАЗВАТЕ СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА С БЕЛИ ЯКИЧКИ - търговци на човешки органи. НЯМА КАК ТОЗИ ВЪПРОС ДА БЪДЕ ПОДМИНАТ ГОСПОЖО! УМИРАНЕ ИМА - оттърване няма!

на подсъдимата която извършва НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ? ИМА ЛИ БОЛНИЦА ШЕЙНОВО ИЗДАДЕНО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ТЪРГОВИЯ С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ?? Или може би за тях ПЛАЦЕНТАТА НЕ Е ЧОВЕШКИ ОРГАН , а ОТПАДЪЧЕН ПРОДУКТ КАТО ФИКАЛИИТЕ?? Тези изроди по морала надминаха колегата си д-р Менгеле! Време е да им бъде потърсена сметка!! ИМАТЕ ЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ТЪРГОВИЯ С ПЛАЦЕНТИ ИЛИ ГО ПРАВИТЕ НЕЛЕГАЛНО ЗА МОЖЕ ВАШЕТО ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО НАРЕЧЕНО "БОЛНИЦА ШЕЙНОВО" ДА РАБОТИ НЕЛЕГАЛНО В СИВАТА ИКОНОМИКА! КОЛКО ДРУГИ ПОДОБНИ НА ВАС ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА - БОЛНИЦИ СА В СИВИЯ СЕКТОР???

Много странна история... И аз мислех, че е изпаднал психопат, докато не изгледах негова лекция в ютюб. Извън перфектният му английски, идеите му за стареенето са доста интригуващи https://link

И кво е заглавието на лекцията и дата ако може

Аз

"Въведение в пентрофукцията и пентерохакцията на бирени капачки." 35.18.2016 НБУ

Oligos Treating Telomeres - 2011 SENS5 Will Stoyanov (дано не изтрият и това)

Аз

Побоят и причината за него са доказателство, че е изпаднал нелечим психопат, независимо от всичко друго. Борбата срещу подобна сган трябва да се води така, както се води борбата срещу туберкулозата или шарката - с безпогледно физическо унищожение.

ТВЪРДЕНИЕТО , ЧЕ ПЛАЦЕНТАТ Е "биологичния продукт" НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ДАДЕНО ЗА ТОЗИ уникален орган на човешкото тяло!! В нея едновременно циркулират майчина и фетална кръв, но те никога не се смесват !! Чрез нея става предаване на кислород и хранителни вещества от кръвта на майката към тази на плода чрез пъпната връв. КАКВА Е СЪДБАТА НА ТОЗИ САМООТСТРАНЯВАЩ СЕ ОТ ОРГАНИЗМА НА МАЙКАТА УНИКАЛЕН ОРГАН е въпрос на който трябва да отговорят не само ГАРГАТА от Шейново, но и министерството на здравеопазването!! Какво се случва с този ЧОВЕШКИ ОРГАН след раждането му!! Предполагам, че няма да се стигне до изпростачването и се твърди, че СЪЩИЯТ СЕ ИЗГАРЯ, защото това още повече ще засили съмненията за ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ осъществено при НЕЗАКОННА ПРОДАЖБА НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ като отпаден продукт!! НА ГАРГОВА И ПРЕДСТОЯТ И НА ТЕЗИ ОТ ШЕЙНОВО ИМ ПРЕДСТОЯТ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С НЕЗАКОННА ТЪРГОВИЯ С ОРГАНИ!! МОГАТ ДА БЪДАТ СИГУРНИ, ЧЕ ИМ ПРЕДСТОЯТ ДЕЛА ПО ДОКАЗВАНЕ НА ТОВА КАКВО ПРАВЯТ ЛЕКАРИТЕ - ТЪРГОВЦИ С ТЕЗИ ЧОВЕШКИ ОРГАНИ , на кого и на какава цена ги продават , за какво се употребяват те и защо един БАЩА НЯМА ПРАВОТО НАД ТАЗИ ЧАСТ ОТ ПЛОДА КОЯТО ОРГАНИЗМА НА МАЙКАТА ОТДЕЛЯ?! да видим докъде е стигнала в наглостта си ЛЕКАРСКАТА МАФИЯ търгуваща с органи не само на новородени , но и на починали лица на труповете на които е направена ИНТЕРВЕНИЦИЯ ПО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ОРГАНИ без за това да се иска съгласието на БЛИЗКИТЕ ИМ!!!

Още един ненормалник. Ви сте като хлебарките бе.

ИМЕТО НА БОГА !!! ЩОМ И НЕГО НАМЕСИХМЕ В ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ И МЕРЗКИ НЕЩА СВЪРЗАНИ С ТЪРГОВИЯТА НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ, НЕ ЧАКА НИЩО ДОБРО НЕ САМО ЛЕКАРКАТА , НО И ВАС. Какво правите с плацентите на БЕБЧЕТАТА бе? КАЖЕТЕ ИСТИНАТА ЩЕ ОЛЕКНЕ НЕ САМО НА ВАС НО И НА ОБЩЕСТВОТО!! ИЛИ СТЕ РЕШИЛИ ДА НАДХИТРИТЕ СЪЗДАТЕЛЯ МАНИПУЛИРАЙКИ ЕДНО ОТ НЕГОВИТЕ НАЙ УНИКАЛНИ ТВОРЕНИЯ - органа свързващ МАЙКАТА с РОЖБАТА УНИКАЛЕН е защото плацентата работи с два вида кръв - на МАЙКАТА и на ПЛОДА!! КЛЕТКИТЕ НА ТОЗИ ОРГАН СА УНИКАЛНИ! КОЙ И ЗА КАКВО ГИ ПОЛЗВА ?? ЗАЩО ПО ТОЗИ БРУТАЛЕН И НАГЪЛ НАЧИН КАТО В МАФИОТСКИРОМАН КРИЯТ ИСТИНАТА?!

За съжаление е прав. Фирми изнасят от България органи,сухожилиея,кости,жлези,очни роговици и др. на стойност няколко милиарда лв. годишно. По българската телевизия през миналите години бяха показани репортажи по въпроса. Естествено нямаше взети мерки. Официално можете да вземетв документ от службите на МНЗ ( за София -Службата е в градинката при банята в кв.Подуене ) Документът е официален,доста Ви разиграват. Считам че не е абсолютна защита срещу неправомерно взимане на органи

Става въпрос за т.н. " Отказ от донорство" - иначе официално по закон от Вас могат да взимат всичко без разрешение

абе изрод ,в 17.30 вече си натаралянкан, какъв хан си и на какви българи бе, карлуковски манекен

След публикацията на доктор Столешников за плацентната кръв, реших да присъствам при раждането на жена ми и лично да контролирам целия процес. Сменихме три родилни дома, и накрая раждане, стоим ние четирима (лекар, акушерка, педиатър всичките иверки (еврейки), предупредих всички без мен да не пипат пъпната връв а те хитричко се подсмихват Въобще, баламосаха ме като новобранец; бебето току що излезе, аз ВИКАМ, да не прищипват пъпната връв аз сам ще го направя! А те: иди бързо си измий ръцете, отделих се само за секунда, а те веднага прещипали пъпната връв: Какво правите, отпуснете бързо!, а те: вече не можем, тук ключалката е специална и вече не може да се отвори! Прерязвай бързо и не успях да се огледам, докато те измъкнаха плацентата, претеглиха я, само успях да си отворя устата, и следите и се изгубиха Бъдете на щрек! (извадка от писмо до проф. Столешников)

Е, разбрахте ли, Уотсън, че иверите баламосват гоите с плацентната кръв, напълно хладнокръвно и съзнателно. Лъжат хуцпарно* и въобще не се изчервяват! Своите баламосват, и не според обстоятелствата. Столешников 2 години работеше в еврейски родилен дом и видя, че ражданията на своите те провеждат другояче и оставят плацентата да ѝ се източи кръвта (през пъпната връв, към бебето). Тук същността е в това: Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот! Каква е тя и колко е, такова ще е здравето му през целия живот! Това е кръвта, която циркулира между плацентата (майката) и детенцето. Тя е наситена с имуноглобулини и в нея е най-силният имунитет за целия бъдещ живот на това детенце.

Природата нарочно прави така, че детето да се появи на този свят, въоръжено с най-силен имунитет! Затова тази кръв между ценителите се цени повече от платина и брилянти! Наравно с въздуха. Затова, разбира се, ценителите на кръвта, са заинтересовани да я придобиват безплатно! За да се погуби наполовина здравето на бебето (!) се прави именно така, както те го правят, по всичките правила на акушерството: веднага след появата на новороденото веднага защипват пъпната връв! И понеже кръвта е разпределена между майката и детето примерно по равно, то по-ранното защипване на пъпната връв довежда до това: половината от обема на циркулиращата кръв на детенцето, попада в капан, и остава в отрязаната плацента, а плацентите от всички родилни домове, по света, независимо от социалния строй на страната, се

Питам се - защо не бият адвокати, съдии, икономисти, инженери, счетоводители? Явно правосъдието е по-малко корумпирана от лекарското съсловие и с нещо си заслужават боя. Не ми е крива за поредният побой над бяла престилка! Може точно тази жена да не заслужава бой, но след като свестните не изринат боклука от съсловието си ще страдат и те!

не се питай не е за твоя болен мозък.

Както се видя шефа на докторката си е чист търговец на плаценти. И тази докторка е изпълнявала наражданията му. Ами да си смени началника.

трабва да се ........... и да се .............. и непременно да се ............ но нищо няма да се ......... без костов, когото вие низвергнахте и повярвахте на измамници като симеон и боико борисови.

Медицинският персонал си е за яко навиване на гайките. Покрай един не много близък роднина ми стана ясно защо ядат бой. Първо санитарката откровено си направи устата да и върша работата, второ лекарите откровено си ме взеха за част от персонала и дори и не благоволяваха да си обърнат главите когато нещо искаш да ги запиташ, трето сестрите се занимаваха с всичко друго освен с пациентите най-накрая един лекар, когото трябваше да чакаме около час за да благоволи да излезе от стаята на сестрите и взе да раздава заповеди. Ами за бой са си защото отдавна са си зарязали пациентите и те за тях отдавна са се превърнали в бреме. Необходимо бреме за да вършат иначе основната си работа каквато и да е тя

да ти имам широтата на наблюденията.

A ti koi si che da kritikuvash medicite ,kratunko da ti ponaviat gaikite na teb che neshto ti e kuha glavata!

Ей такива се раждат вече бебетата в европистан. С бърка по рождение.

бурка пардон

А ктига вече плакахте за тая, писна ми 3 дни от тъпите ви новини, чудо велико станало, що не плачете така за възрастните хора, които ги пребиват много по-жестоко и безнаказано в дворовете и къщите им развилнелите се цигански орди!?

Д-Р ГАГОВА МИ Е ИЗРОДИЛА 3 ВНУЧЕТА! БОГ ДА Й ПОМАГА ЗА ПО-БЪРЗОТО Й ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Дано се оправи скоро! Тъпо е, че нормалните хора живеят в страх, заради идиоти, които не спират да се размножават. Не знам каква ще е тая жена да роди дете от такъв малоумник- социопат...

Това ако се случи в нормална Държава сега тази тема тук няма да съществува а изгода да е зад решетките и то дълго за назидание

Да му лепнат 30години на тоя и никой няма да си помисли да напсува лекар !!!

Защо? Ако е редови гражданин - може да бъде бит ли? Наказанието трябва да е сурово, но не трябва да зависи от професията на пострадалия. То от привилегии стигнахме до тоя хал.

същото става и в няколко университета. вече са образувани досъдебни производства. още малко остава да чуете същото е тогава обществото съвсем ще отемее. Бързо възстановяване на д-р Гигова! Силна е прокуратурата и вярваме в нея!

Да ама, Владо Стоянов казва, че не я бил! Какво правим сега? Няма свидетели, няма камери. Тя не си спомня за удари. Да не би да е паднала, защото е уморена след тежка операция?

Вие олигофрените се поддържате и размножавате като хлебарки.

Поне не сме от стадото! Каквото им смелят по телевизията, преживят без да мислят!

Сигурно е искал да я яде...плацентата..канибали има не само по филмите...друго обяснение няма...такъв върл психо трябва да бъде отстранен

този българин е интегриран от ромите ,"браво"!

за "бялата мафия" бой,но за техните началници дърво и яко въже !

извинявайте ,вие от еврейски произход ли сте ??

Мангал е, от гнусните.

Поредният недоклатен боклук се изказа! Браво!

Luna0102

Хубава жена с благородна професия пребита от психически и физически урод.

Хане,хане,да те хебе кой та фане!

Я, поименно, поименно...

...бити Лекари - Бол ! ...деца, Хора в Златна възраст - Тоже ! ...биха И БайРадой И Доньо... И БатеНиколай... ...бият по пазара...по пътищата...по 'курортите' ... НО ! - бит 'наш' ('управляващ' и/или от 'елита' ) - Нямаааа... - а ся Де ! ;-)))))))

Ами щом Държите, Домакини/Дир.бг (съобразно Моменталното изсивяване на Факта който Изказах тук по-преди) - да Изкажем че И-вие Дир.бг -- Допуснахте преди време Тук (във Форума-Ни ) да Се тиражира ТочноТази Инсинуация.