Починал е 2-годишният Йордан, пребит от мащехата си

2-годишният Йордан от айтоското село Дрянковец, който на 9 декември бе жестоко пребит от мащехата си, е починал в УМБАЛ "Света Марина" във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Починал е 2-годишният Йордан, пребит от мащехата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-ужасното е, че дори да я осъдят, ще увисне на издръжка на държавата и пак ще е добре тъпият примат. Тази тъпота е несъвместима с живота, ако ме размирате какво искам да кажа.

Срамувам се, колко двулично общество сме ... имаме закон за нехуманно отношение към животни, изисквания за щастливо отглеждане на прасета и кокошки и безболезнено клане на животни. А в същото време позволяваме на несоциални същества да се плодят с цел социални помощи, без значение, че се отнасят по-жестоко и нехуманно към беззащитни бебета и деца отколкото ние сме принудени да се отнасяме към животни за храна. Аз не мога да разбера тези свободи ... децата родени с цел пари - нямат ли права, те по-долу ли стоят от кучета, котки и животните за храна???

По принцип си прав, но тук едва ли става въпрос за пари или социални помощи. Елементарни примати, водени от инстинкти. Или както казваме в подобни случаи - "циганска работа". Тази вече има две деца от друг, прави трето за да бъде с новия си мъж, а четвъртото, неговото е напълно излишно за нея. Виж поста ми по надолу.

Това е типично животинско поведение. Чуждото поколение се избива, за да има достатъчно ресурси за отглеждането на собственото. Това обяснява нещата, без да я оправдава. Поредното елементарно животно сред нас. Даже да я осъдят, едва ли ще осъзнае защо точно я наказват. Щом инстиктът я е водел...

В зависимост от събраните доказателства, ще се прецени какво да е обвинението - за убийство или не, каза още прокурор Кателиева...........

Затвор. Доживот!

Няма по-голямо престъпление от убийството на дете!

Пребила детето и е пусната, а и няма обвинение. Какво се прави с другите й деца. Прокуратурата само политически поръчки ли ще работи.

При нормално законодателство този изрод нямаше да излезе от затвора ! Животните са по- толерантни към децата !Обзалагам се ,че ще бъде оправдана от българския съд и ще мине с някаква смешна условна присъда !

Дайте я на мен-ще мечтае да умре, но това ще бъде много дълга и много мъчителна-кървава смърт!!!!

А теб на кого да дадем?

Бог да прости, невръстната душица....тъкмо е почвало да става на човече, да разбира околния свят и ...

абе едва ли и от него щеше да излезе нобелов лауреат за мир,вероятно невръстен крадец и убиец,от каквито пропищяха самотните старци по селата,ама хайде, наистина бог да го прости-никой не заслужава такава смърт.

добре де тази е ненормална,а бащата къде е бил на това детенце.не е ли виждал отношението на тая ненормалница към детето му....що за родители са тези хора...не е точната дума,но животно не мога да напиша.тази и мъжа и са нещо отвратително.а пък взели и я пуснали.тоя изрод не трябва да ражда,нека виси в затвора.по добре там отколкото да бие така децата.те не са и виновни милите.

какво се чудиш толкова-това са цигани-живеят само за плюскане и размножение..

те и децата на тая какви да станат-ами същите като нея , тя едва ли има акъл да възпитава деца.

Asia Ilieva

като един орган в българия не работи така ще е.няма социални,полиция...,съдилища...абе....нямам думи. спасило се милото детенце.дано е на по добро място.поне няма да е тормозено милото.

Е, пичове, "оплюхте" ме, не ви се сърдя, но това не променя убеждението ми , че по-голяма е вината на системата - обществото, от тази на отделния елемент- индивида, не само поради факта, че обществото има и е длъжно да използва целия инструментариум от политически, икономически, правни, социални и морални средства, а това , че отделния индивид част от обществото трябва да бъде принуден да спазва морала и законите му, макар и това да ограничава неговата свобода понякога.

Напълно съм съгласна с теб. Това е едно напълно компетентно изказване.

Странно, че са я пуснали и ще се решава дали е виновна. Ако е така наистина, то е страшно и ужасно да се живее в България, която се очертава като най-опасна в целия свят. Да убиеш един човек и да не ти е предявено обвинение и да не си затворен, то това показва нещо особено за управлението и законите в тази държава.

Социалното министерство, което тази година имало много пари за подпомагане на бедните, да помисли сериозно какво прави и на кого за какво помага. Да раждат непрекъснато деца, за които не се грижат, вече се превърна в професия за някои хора. За такива са нужни не помощи, а ограничения, дори наказания, както е в Китай. Детски надбавки само за образовани, работещи майки, иначе...в какво се превръщаме? Нещастно детенце, на какво чудовище е попаднало, да се "грижи" за него.

ОСВОБОДЕНА??????????? Сигурно защото е бремена...ама в много болници има пригодени стаи за задържани!!! Да лежи там,и като роди да получи заслуженото!! Да убиеш двегодишно бебе!!!!!!!! После да не се сърдят някои от форумците като говоря за каторги до пълно изтощаване..... НИКАКВА МИЛОСТ-животните нямат място в обществото!!!!

Тя е животно, а ти какъв си информаторе ? Да не би да си нещо по-качествено ? Да не си убил , както се изразяваш, а кога и как си въстанал срещу несправедливостите у нас и в света изобщо, дали няма достатъчно пари за тези бедни деца, дали няма достатъчно хаберност за контрол на социалните служби, дали ние като общество сме в състояние да бъдем хуманни, добосърдечни и толерантни към чуждото нещастие. Майката може да е виновна, но голямата вина е на обществото, управляващите и тези които ги избираме ! Наскоро лицемерните политици намалиха субсидиите си от 12 на 11 лева, а защо изобщо имат субсидии, защо тези пари не отидат към бедните и мизерните деца и възрастни хора ? Никой тук във форума не го коментира ! И това дали е достойно общество, заслужаващо по-добра съдба, съмнявам се.

TИPAMИCУ

Не търси извинение за тази убийца като насочваш причините в правителството. Не защитавам тези в скъпи костюми от по няколко годишни заплати за доста от Българите но ценностната система си е такава , каквато си получил от семейно възпитание или влияние от околна среда.

dionisiosd@yahoo.com

За много неща си прав!Не отричам! Но,това че някои неща не са както трябва,не означава че обществото трябва да свали гарда и да приема безропотно каквото и да било...и при такива ситуации има граници!! Освен това,управляващата върхушка не"прецаква"хората само в България.Почти навсякъде е така,и е време хората да кажат-СТИГА!!!!!! Относно това как ме окачествяваш като личност,с удоволствие ако искаш,ще се срещнем и ще те запозная с някои от моите деиствия-имащи връзка с обществото,и помоща на нуждаещи се!! Останалото е теория......

НЕ СИ РАБОТИЛ С ТАЗИ ПАПЛАЧ, НЯМАШ ГРАМ ПОНЯТИЕ....ТЕ НЕ САМО, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАТ АМИ И СА СИГУРНИ, ЧЕ ТАКА Е РЕДНО....АЙДЕ СИ ЗАМЪЛЧИ, ЩОТО ТОВА Е САМО ВРЪХ НА АЙСБЕРГА....ПОНЯТИЕ СИ НЯМАШ....ПРИ ТОВА 6ТИ ГОВОРИ ЕДИН МНОГО, ПРЕКАЛЕНО ТЪРПЕЛИВ ЧОВЕК....ама нр гарантирам докока ще ми изтрае търпението....

Ох, дано се оправи по-бързо детето.

Да се оправи ли?? Ама вие не разбрахте ли че почина?

Може би е имала впредвид , да е отишло на по-добро място, Господ да го е прибрал при себе си, възмутен от бездушното общество, позволило , макар и косвено смъртта му.

Ти да не си оная, известната Златка? Как да се оправи, като е починало?

Ти коя от двете Златки си ?

Мръсен долен измет. Че и пак дете носи. То и животните са по милозливи. Да пребиеш до смърт 2 годишно дете. Как се превърнаха в такиви изроди това племе. Ужасно. В затвора и да и вземат другите деца и никога да не и дадат права върху дете. И да лежи дълго в затвора за убийство по особенно жесток начин.

Не мисля, че ще го пиша, но го правя с голямо негодуване- дано следващия път, когато ражда тая, да се намери лекар и да и върже тръбите- такива не трябва да се плодят- такива не трябва да живеят!

Ти пък, да й вържели тръбите. Още по-лесно за нея да се почесва без да се налага да носи живод под сърцето си. Каторга за такава псевдо майка трябва. Две нейни и трето на път, вероятно от бащата и какво по-лесно да отърве бъдещия и евентуално настоящите наследници от един конкурент. Борджиите са правили същото. Бог да го прости мъничето, пък ако ще и да е етнос някакъв.

и кво стаа сга сега ще трябва да глобят "горката маика" бонуси;бонуси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази не трябва да ражда и да гледа деца - това не е жена, а чудовище! Бедното момченце, дано се е пренесло в един по-хубав свят....

Ако детето беше постъпило в друга болница, а не в Св. Марина, шансовете му да оживее бяха по-големи. Направете справка и ще се убедите!!!

ФРАКТУРАТА НА ОСНОВАТА НА ЧЕРЕПА Е ТРУДНО ДОСТЪПНА ДО НЕДОСТЪПНА ЗА ОПРАЦИЯ И КОРЕКЦИЯ ,А ВЪЗМОЖНИТЕ УСЛОЖНЕНИЯ КАТО ИЗТИЧАНЕ НА ЛИКВОР,И ОТВОРЕН ДОСТЪП ЗА ИНФЕКЦИЯ НА ЦНС -ТЕЖКИ ДО ФАТАЛНИ .Може и да протекат леко някои фрактури .ВИНОВНА Е ПОБОЙНИЧКАТА ВСЕ ПАК. АКО НЕ БЕ НАНЕСЛА ИНВАЛИДИЗИРАЩИТЕ И ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ НАРАНЯВАНИЯ ,ДЕТЕТО ЩЕШЕ ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО . ТЯ ЕДВА ЛИ ИМА ДОСТАТЪЧНО РАЗУМ И ЗАДРЪЖКИ ЗА ДА Е НА СВОБОДА СРЕД НЕВИННИ ! НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ Е ПОПРАВИМА ИЛИ НЕПОПРАВИМА !

ако детето не беше родено в циганско семейство, наистина щеше да има шансове !

Luna0102

23 годишна с 2 свои деца и напреднала бременност, грижела се уж и за чуждо дете от бебешка възраст. Трябва ли да гадаем защо или вече на всички е ясно че е заради детските?! С жени като тази няма демографски срив, а както знаем такива са около 50% от населението на България, та тя докато стане на 30 ще е вече баба на много внуци, което обаче, няма да е пречка да продължи да ражда тъмно зелени.

В новия наказателен кодекс трябва да залегне и изселване от страната като наказание. Така ще спестим много пари за издръжка на затворници рецидивисти и ще се отръвем от циганите. Само, че БСП/ДПС нямат интерес, щото това са техните избиратели. Оставка!

И кои идиоти ще прибират циганите убийци, бе смешник. Или на страхливите безмозъчници винаги трябва някой друг да им бере гайлето. Пфу, с какви нещастници е пълна тази страна, не е за вярване просто.

който трябва да бъде изселен, ако има такава възможност.

"Първоначално Ганка бе задържана за 24 часа, но по-късно бе освободена.............."

Какво ги пишете само по вестниците. трябват ефективни присъди. Във всяка циилизована държава тази ще и вземат децата и ще я пратят за 10 години в пандиза.

Да и вземат децата и до живот в затвора.Децата и, нямат нужда от майка-убийца.

Да изчакат убийцата да роди детето и да я осъдят доживот без право на помилване! А в затвора затворничките сами ще я линчувчт! Такива изверги като нея не заслужават да живеят!!!