Възрастен мъж е пребит пред внуците му в Борисовата градина

Възрастен мъж е бил нападнат посред бял ден в петък в Борисовата градина в София. Мъжът е бил бит пред очите на двамата си внуци - на 7 и на 11 години.

Обратно в новината

Коментари - Възрастен мъж е пребит пред внуците му в Борисовата градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма власт,голям ред,голям респект,голяма грижа за българския гражданин!Щом група дрисльовци,остават необезпокоявани в диващината си,за какво става дума тогава!?Може би да не се минава през такива места?

За съжаление от 25години нито държава, нито власт, нито полиция. Стана нормално да се мери правотата по силата на мускулите. Стана нормално хората да отстъпват, а биячите да стават по-арогантни.

Ами,така,ще е -докато някои стачкуват, подстрекавани от милиционери-късогащници!...

Какво те интересува стачкуващите. В демократична държава живеем. Отделно че само 5-10% от стачкуващите не взимат пари за протеста, какъвто и да е. Проблема е че станахме РОБИ на СИСТЕМАТА и си траем и ни бият(в преносен и буквален смисъл).

Не я обичам вече Борисовата градина,нищо хубаво до сега не са съобщили да се е случило в нея,само убийства и побои.Предпочитам за сега Южния парк,но до кога ли...

ОБЕЩАВА ЛИ ОБЕЩАВА! ....Е И ЛЕНТИЧКИ РЕЖЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОЩЕ ОБЕЩАНИЯ!!!

като се замисли човек и Б.Боросов ше излезе прав! Лош материал! Дали става дума за озверели престъпници или за бездушни малоумници, които ги бият, крадат и накрая убиват, няма значение! Все е ненормално!

Скинари, фенове, пънкари, биромани, цигани, еднополови.... Това са все Западен продукт, все Продукт на Демокрацията! Затова Западът да плати обезщетения на всички участвали в този и други инциденти!!! А не да да осъдят част от постадалите и да настройват една част от населението срещу друга, а Западът да потрива доволно ръце, а журналисти, полица, адвокати, съдии, прокурори, спортисти, производители на спиртни напитки и прочие уродщини да правят пари!!!!

Самия пребит човек каза,че са фенове на цска.Сега се превърнаха в скинари?!Нещо неудобно ли ви е?

и за това напискам скапаната ни държава, заради скапаното правосъдие скапаната полиция която не иска да си мръдне пръста, преди години на нападнаха по подобен начин и полицая ми каза Еееее няма смисъл няма да ги намерим само работа ни отваряте моля ви се не подавайте жалба ??

Предлагам на входа на борисова градина да се раздават каски и бронежилетки.

Защо само там? Трябва от дома така да си излизаме.

сигурен съм ,че Мвр знае имената на всичките скинари.сигурен съм, че по"незнайно" какви вулгарни причини, МВР не иска да ги разтури-не се знае ,на кой и за какво може да потрябват,също като футболните ултраси.сигурен съм,че ако МВР пожелае,за ден може да ги разтури.но още по- сигуерен съм, че МВР ще продължи да ги закриля и толерира и закриля,както прави това с мутри и наркодилъри

М-да-а, няма как да се противоречи на подобни аргументи. Така е! Така е и в политическия, социален, културен и икономически аспект. И какво правим? Предложения? Или само си пишем... Нещо, като душевна тъпанарка /че.кия/.

Крайно време е да има полицейски патрули, въоръжени поне с палки и да обикалят "невралгичните" места в София. Лощото е, че май вече цяла София е такова място.

"сакън! никаква полиция!" я си спомнете сдс призивите, тръшкането по паважа, "градовете на истината" и т.н. ....ее докарахме полицията до състояние да не се намесва, да не е ефективна, да не патрулира. какво искаме сега? или забравихме че сами си го направихме!

ужас, плаче ми се вече, НАПРАВЕТЕ нещо, та Борисовата градина да отговаря на името си, а не само народ да бият и трепят там!!!

колбаси с антракс ядем пук защо да не изядем и по един тупаник в парка?

обиколили парка, но никои нищо не е видял и разбрал?!

Отвратителна проява на псевдонационалисти. Но друго ми прави впечатление - по медиите се скъсаха да дават пространни репортажи по случая, а за издевателствата на мангустите евентуално споменават с половин уста...

Уроди, нека получат справедливо възмездие - разбирай поне 15 години в затвора!

да ги скъсат от бачкане, на хляб и вода..... обути с налъми - не им трябва скъпа издръжка

Адвокат на семейството е бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов. Надявам се да наистина разследването да има резулатат и нападателите да бъдат наказани справедливо.

Намерете ги веднага,господа полицаи,намерете ги за да оправдаете заплатите си.В противен случаи само искате без да си вършите задълженията.Това е свинщина,да не можеш да изведеш внуците си на разходка.До къде я докарахме тази държава бе хора?

Някой май е платил едни парички, за да нагнетява общественото напрежение. Кой ли има сметка от една мъъъничка войничка в Родината?

.....Адвокат на семейството е бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов. ...

Пак на същото място, пак пред "камерите", пак никой нищо не видял, пак на "камерите" се виждали някакви ама мъже ли били жени ли, дървета ли, двама ли осем ли- трудно е да се каже, ако някой има информация за трите имена ЕГН и точен адрес на извършителите моля да дойде на крака с личната си карта в най-близкото МВР, пак същата снимка на същия тулуп който си чеше..., пак "разследващите работят с пълна пара", и другия път- пак ще е така, остана само да се молим Богу да не сме ние пострадалите или някой наш близък.

Коментара ти е 1 !!!

Нищо не пречи да се закрие Борисовата градина и няма да има пребити! Да построи там нов квартал "Либърти"!

На фона на тая новина и последните подобни, свързани с пряко или непряко участие или неучастие на родната полиция, почвам да се чудя, дали не е добра идея един контрапротест срещу синьогащниците на жълтите павета.

"Въпросната група е направила един тур из парка и е притеснила много хора". Ако хората наистина са били притеснени, то биха позвънили в полицията, както това се случва в белите държави. Но след като не са позвънили, значи не са били достатъчно "притеснени". А това, че не са позвънили в полицията, след началото на побоя, си е просто свинщина. На никого не му пука какво става около него, защото най-ценното нещо при "демокрацията" са парите, а не човешките отношения.

"Въпросната група е направила един тур из парка и е притеснила много хора." Е как пък един не е звъннал на 112? Хора, излезте от миналото, не е срамно и лошо да сигнализирате при проблем. Ясно е, че едно време се гледаше с лошо око и трябваше да мълчим като ни бият и да казвам, че сме се ударили, но можете да предотвратите много нещастия.

До такова положение сме стигнали вече в София, че един нормален човек трябва да ходи въоръжен по улиците и парковете, за да се пази от откачалки, футболни и други фанати, скинари и всякаква агресивна паплач! Такова падение! Имат ли някакви родители тия скинари, как може нормален човек да гледа детето си с бръсната глава, окичено с метални дрънкулки навсякъде, агресивно, напомпано с анаболи и оцапано с татуировки, и да си трае?! И пребиват хора ... Ако ги хванат, да ги накажат по най-сериозните членове от закона - как така ще пребиват дядо и ще стресират две малки дечица посред бял ден в парка?! Изроди долни! боклуци! (((((((

Борисовата Градина да се изсече нацяло и по средата да се построи един голям Мол, най-големия на Балканите:)

Тая Борисова почва да прилича на задния двор на Джак Изкормвача. Центъра на София, братко. То не бяха убийства на момичета, убийства на момчета, убийства с изнасилване, сега и побоища над старци и малки дечица. Уж сложиха лампи и камери, ама явно само да следят двойките, дето се целуват. Хем не съм видял никакви коне сред гащниците, дето протестират пред НС - значи конните патрули функционират, какви са тогава тия убийства и побоища посред бял ден в парка!

Когато баш мутрата управлява държавата, отрепките се правят на мутри.

Ченгетата си барат ташунките у жегата, та и преди нея. А бе видиш ли повече от 2 пишлягяра на едно място - иди ги провери ! К"во ше ви стане да има и 2х2 -4 бр. ченгета на велосипеди в парка ? Да ама не... дъбави комунистически тикви ...

Аз съм го казал отдавна. Рязането на ръцете за престъпления - като се почне от политиците, през банкери, скинари без изключения. Клъц, клъц и на никого няма да му стиска дори да си помисли за кражба, побой или каквото и да е. С човешката паплач се действа твърдо. С тоя ваш неогеолебирализъм, еврогейщина и подобни трудно ще намерите спокойствие.

абе ееей боклучета!!! жена, дете и старец се не барат, бе!!! у моловете, у трамваите пълно с джебчийки, по махалите пълно с пласьори, сутеньори и секва циг..ска паплач за трепанье, а вие детето и дедо му!!! боклуци ньедни!!!

Лесно е да се правиш на скинар в центъра на София, ма що не ходят у Факултета, Татарли, Ботев ... щото страх мале страх.

Не ходят,щото бай Манго ще ги люби,не бие.

че за такива неща падат глави на министри, полицейски началници и полицаи, а бандитите за много дълго влизат в затвора!

Защо конната полиция я няма? Къде е?

А уличните лампи защо ги няма, къде са?

На конете им е топло, на полицаите не им се язди в жегата! А и защо да охраняват хората в този парк, като това е неблагодарна работа която ще ти донесе неприятности със закона ако решиш да спреш нечии безчинства и вандалщини?! Пък и отгоре на всичко няма телевизионни камери за да покажат как гордо се язди кон, също като на парад, а да ловиш бандюги значи да тормозиш и себе си и коня!

Мечтая си за КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ, но явно някой нависоко няма сметка да има справедливост... За кражба - ръката За побой като този - и двете ръце Изнасилване - кастрация и затвор при манафи Убийство - затвор при горните и след година публично линчуване И т.н. Гарантирам само след година 95% спад на всяка престъпност!

За 1000 лв. мильовците ще ги поднесат на тепсия сетне въпрос на избор и още 2000-3000лв.и скинарчетата в разход!!!!!!!!!!!!!!!!!

тия скинари-лайнари само еди път с нож ще ги ударя и са мъртви!!!

Важното е,че от милиционерския синдикат-продължават,да протестират,нали другарю късогащест Началник?!

Да не дава Господ, но при подобна ситуация с мои близки/приятели, бич ги издирил всички и тогава...!

Това са брутални изверги, които трябва да лежат поне 15 години затова! Да не говорим, че е опит за убийсво!

Тук стана по-опасно да се живее отколкото в Ирак и Сирия. Като брой жертви ги бием по всички параграфи!

сееш, това ще жънеш.

повикало, такова се обадило...

ветрове, жънеш бури.

са посяли нещо негативно та така се отнасят към тях разни вдъхновяващи се от нацистките хитлерюгенда идиоти?!

Абе имаше ли скинари през комунизма? Имаше ли през 2 дни подобни случки? Ама тогава имаше и конна милиция по всички паркове, осветление. А ако някой направеше нещо подобно, направо отиваше на бесилото.

хулигани и всякаква престъпна измет, но милицията набързо ги прибираше, а в съда много, много не се церемоняха с тях и ги пращаха или на принудителна работа или в затвора. Единствените "богопомазани" тогава бяха синовете и дъщерите на тези от върховете на партийното и държавното ръководство, но и те си получаваха наказанието, макар и не с тази тежест като останалите от "простолюдието". А това че и по времето на соца имаше насилие и в училищата и извън тях, по улиците, на стадионите и на други с особено голяма публичност обществени места си е живата истина и може да я отрече само този, който не иска да вижда истината.

ами как няма да се объркат като през последните години българите станаха по черни и от циганите. спомням си през соца в училище 2/3 от класа бяхме руси със светли очи а сега всички като цигани като започнеш от министър председателя.

Не са цигани нашите управници. За друг етнос е резервирано - външен министър, министър на финансите, военен министър, всеки 2-ри президент и 100% от заместник-министрите. Не са роми.

Ако бях там и това се случи пред мен щях да гръмна поне двама, а пък мен да ме нападнат с внуците.... Леле, не ми се мисли, жална им майчица щом такива скотове са отгледали...затова си ходя въоръжен един пълнител и един резервен към 40 патрона. Пък полицаите, те нека си правят палатки и да си протестират, живи и здрави...

Дали ако дядото имаше ЗАКОНЕН пистолет келешите въобще щяха да си помислят да се репчат? едва ли най-много да имаше 2-3 наркомана по малко!!!!!!!!!!!!!!

И ДА Е ЗАКОНЕН, НЯМА ПРАВО ДА ГО ИЗПОЛЗВА! ПРОВЕРЕНО Е. Ако се беше защитил с пистолет /законен!/, после него щяха да осъдят да гние в затвора. Тъпа държава на абсурда... Взехме само гнустта от запада, а добрите закони не! Защо???

От затвор се излиза от гроб НЕ,трепя ги пък сетне ще мисля!!!!!!!!!!!!!

Ще повярвам,че има справедливост за престъпниците когато адвокат Марковси отслабне!

Най-големите страхливци и боклуци са това - нападат само когато са много и само беззащитни жертви.........нещастници неграмотни