Победителката от Евровизия 2018 - на гей парада в София

Нета отказва награда на Русия заради марша в Тел Авив миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе колко плащате, че с жената да се маскираме за гей парада като обратни, че нещо закъсахме с парите

ХИТЛЕР добре ги лекуваше чифутите!

ДА АПНЕМЕ ДЬОНЕРЧИ?

Тръгвай за ада ,изрод недоклатен

ВИЖТЕ КАКЪВ ИЗРОД Е,ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО АКО НЕ СИ ПЕДЕРАС ИЛИ ЛЕЗБИЙКА ,СПУКАНАА ТИ Е РАБОТАТА

Палестинците ще ви оправят резбата. Кой пуска в земята на Св. Филотея Търновска, Св. Злата Мъгленска, Баба Тонка Обретенова....тези приматоподобни? Да бъдеш жена е Божие призвание а не дупка за чукане. "Две хубави очи" не са написани за педали.

Кво е забила това подобие на човек.... Можела да направи семейство... Ама няма ской че такава свиня и за родопа не става... Хайл

Българи сме,не булгаристанци бе мама ти уродска скрита зад телефон... Що не се появиш да видиш къде ще ти иде мръсната еврейска, педалска кратуна... Ще охка и пъшка майка ти и няма да доживее и 65 като я пратя да я минат циганите... Покажи се помия такава... Ни мъж ни жена да еба и кучето ти умряло

Абе Евровизията не е ли за европейски държави? От континента Европа. Какво търсят в това мероприятие евреите, които дори не са от Европа? Да си направят една африковизия. Много лошо става там, където евреи започнат да се навират.

Ами квото търсят и на европейското по футбол

Евровизията се е превърнала в парад на извратеняци и реклама на душевно болни хора. Още преди години започна тая тенденция и въобще не се интересувам от това събитие. Как извратиха една добра идея.

тоя урод е точно за гей парадите

А бе я у лево!

музикален бойлер

Ехаааа, това ли е победителката е юдо визията ???? И ще дойде при нас , най-древната Държава в европа ..... Нещо не ми се връзва ... богоотритнатите сатанисти са в някаква пустиня в Мала Азия ... Иначе нямам забележки ... Тлъсто , грозно туловище . не може да мучи , за пеене и дума не може да става , пък и не е в европа .. Гей ли е , не е ли гей , не е ясно , ама си е изрод отвсякъде . Българите сме сме състрадателни , да си вее телесата в факултета , столипипиново .. от една кръв са си ...... Повдига ми се ...

Педал - това звучи гордо.

Демокрацията днес - диктатура на отделни малцинства над мнозинството.

Това са болни и осакатени хора. Това не значи че са по-неспособни в нещо от другите. И никой не ги закачаше. Но те, решиха, че не само трябва да са равни, но и да са повече и по-привилегировани от всички останали. Че трябва да парадират с болестното си състояние и да опитват да заразят всички останали! Това вече е престъпно и опасно и трябва да бъдат озаптени! Зад тях седят сатанински организации и сили, чиято цел е геноцид и драстично намаляване на човешката популация. За това и тези болни хора се изтикват и са във възход. Те са инструмент и един от методите на кукловодите!

Очаквано за европейска България. Европарламентът използва Кончита Вурст в кампанията си "Отиди да гласуваш".... ГНУС!

Дали са подсилили сцената за тази свинкя

Явно съм много старомоден...пак ли обратни ще дефилират? Нищо против, ама някъде по витоша...не. Булеварда, а планината толкова ли се свършиха алеите? Няма ли кой да им обясни на тези симпатяги...нищо против тяхната секс ориентация, но какво ме интересува с кого си лягат всъшност щом е по взаимно съгласие?

Не съм против различните. Против съм на това,че искат да го демонстрират,да го налагат! Всеки да е какъвто иска ,но да не пречи на другите,да не се натрапва! А да искаш един гей парад да стане национален празник - си е чиста проба нарушаване на правата на тези които не са гейове, това е насилие над тях. Не може да ги караш да празнуват това ,което не харесват. Тази дама толкова се вживява,че не вижда границата между демокрация и диктат.

Много политкоректно ми прозвуча! Защо трябва да се обясняваш и извиняваш,че мислиш така?!

Бой трябва, бой. След като им е обяснено човешки и не разбират, боят е единственото средство. Не става малка група извратеняци да тероризират мнозинството хора. Нали сме демокрация. Тогава да си се боцкат по домовете, където никой няма да им пречи. А не нагло да ни навират в очите извратенността. Тези са на заплащане и поддръжа от американското посолство.

джрендъри!

Колкото и чевръсто да триете , дирници , това е поредният казус , по който Българите сме единидушни на 99% .:))) Лоясалата джидия може да занули либидото на всичките пандизчии от ЦЗ за поне година . И понеже търсят медийна изява и я получават от антиБългарските хлебарки , да ги отсвирим с пълен игнор . П.С. Всички знаем , по чия покана са тук и коя амбасада е организаторът , въпросът е що ние трябва да им плащаме сметката ...

Датата е много близо до 9- ти юни, Опасно е, имаме доста опит!

Когато стане въпрос правата на хомосексуалистите популярната реакция в България е винаги изключителна примитивна и пълна със злоба, а актовете на насилие и тормоз не са никаква рядкост. Отдавам го на азиатско влияние и на масовия интелектуален и духовен упадък в последните десетилетия. В мизерия, човечността първа се губи. За да се променят нещата в по-хуманистична посока такива паради трябва да се организират по-често, а гей-общностите трябва да са по-активни в отстояване на правата си. От мен винаги са имали пълна подкрепа въпреки че не съм гей. Сигурен съм че има много други като мен. Надявам се това да даде макар и малко кураж на тези смели хора които участват в парада. Не сте сами.

Нееее, не, не....Отдавай го на здравия разум на българина ! Тук е така. Кой те спира да избягаш при истинските еврогейски джендъри и откаченяци ? Какъв го дириш на Балканите ? Или тука ти плащат да ни обиждаш и промиваш мозъците, от поредното сороско НПО ?

Ох средния дирен форумец така и не разбра че "джендър" е социална а не "сексуална" роля. Явно е твърде сложно... Социалните (джендър) роли на болшинството хомосексуалисти не са по-различни от тези на хетеросексуалните. Анти-джендър е човек който гледа на патриархалните социални роли като на отживелица която няма смисъл в едно съвременно общество където мъжете и жените трябва да имат еднакви права и задължения. В тази връзка вие сте типичен "джендър". Не го казвам за да ви обидя. По-скоро с нотка съчувствие.

е човек С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ...Действително отначало терминът се е отнасял до социалните роли на двата пола...но впоследствие добива гражданственост именно "ЛИЦЕ С НЕУСТАНОВЕН ПОЛ"- /справка-в немската редакция на Истанбулската конвенция/

Че какво се показва на тези прайдове? Че ти да не знаеш защо са излезли, ще ти изглеждат ненормални! Някаква шарения и извращения. Защо няма цензура за пропагандиране на сексуализъм? Все пак не се пуска порно, за "Лека нощ деца". Дори само зариди това могат да бъдат забранени. Какво положително следва от това? За отрицателно мога да ти кажа: СПИН (сигурно над 1000 пъти по-вероятен сред гейове "мъже" - тук преди 42% от регистрираните със СПИН), педофили (уж само 13 пъти повече сред тях май в САЩ), от предното включително убийства на деца. Как така ще се оприличават да други от физическите белези? Хемафродити били 1 на милион или някъде 7 човека за България, ако е вярно. Но за другите, как ако казваш, че си Наполион, кон или други, те считат за психично болен, а ако казваш, че си жена (с физически белези на мъж), не действат по същият начин? Защо могат да си сменят удостоверението за раждане? Ами ако искат да бъдат записани като жираф? ;) Да не говорим, че е документ с невярно съдържание. Отчитат се физически белези, като за паспорт - колко висок и така нататък. Трябва ли да правят тоалетни за трети пол? Това само математичски ще излезне някой милиард лева като цена. Това примерно за 7 човека.

Що врагове имат само: Педерастите Лесбийките Мюсюлманите Католиците Будистите Европейците Американците Евреите Демократите Капиталистите Либерастите Джендърите Соросоидите Русофобите Световния империализъм ЦРУ МОСАД Дойче Веле Кишата, сушата и четирите годишни сезона. Сигурно стават въртоглави, докато се ослушват и оглеждат за противниците си и кой от тях ще ги изненада от засада.

всички тия изброени, особено идеите за джендъри и мюсюлмани нали идват от празните чутури на левите ултраси ?

Добре е, дедовото. От толкова много в списъка ,,за оправяне,, , пак ще си остана на чекия. Не са ич сеферни.

Трябва да правим все по-големи прайдове. Прайд трябва да стане национален празник, а не просто купон за една общност", категорична е победителката. Без коментар. Ето какви избират на Евровизията, това евро-травестит шоу, само уроди и откачалки.

ПОРЕДНАТА ОТКАЧАЛКА! ОТКАЧАЛКИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ,СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! ЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА,ПРИЗРАКЪТ НА ЛИБЕРАСТИЯТА!!!

Верка Сердючка ще донесе петолъчката!?

Тънете си в злоба, нещастни хомофоби! Гейовете са ви виновни за мизерията, а не простотията ви. Мястото ви е в Саудитска Арабия. Хайде, цъкайте минусите! :-) :-)

А ние пък с какво сме им виновни на гейовете, че ни занимават с аналните си проблеми ?! Тръгнали по улиците, разгологъзени откалки да ни рекламират перверзиите и извращенията си, да ни карат и ние да ставаме като тях, както и децата ни. И що да сме хомофоби, либерастки комсомолски секретар ? Ти пък си хетероФоб !

С гордост ще ти цъкна минус. А Саудитска Арабия е съюзник на САЩ, нищо че присъдите са отрязване на глави, примерно за пропагандиране на христрянство и че мнозинството участвали в свалянето на кулите близнаци бяха от там. А НПО-тата тук ги защитават за "провото" да носят бурки. Въпреки че са като хомоти и израз на подчинение.

Ами цъкни ми минус, батка. Аз пък ще ти сложа плюс, за да си доволен. :-) И пак ще си по-нещастен от мен. Защото си пълен с омраза. :-)

Това даже не е изненада.

Вече дават награди само на джендъри и хомосексуалисти. Явно края на света е близо.

Гей прайд? Как някой и баща му може да се гордее с подобно нещо?

Нямам търпение просто. Толкова е секси и не си личи дали е мъж или жена. Точно по сегашните стандарти.

абе тази що не отиде в САудитска Арабия да пее, там имат нужда от проглеждане за правата на ЛГБТИ? Тука чукат на отворена врата, на никой не му пука как се праскат, стига да не досаждат и да не промиват мозъка на децата....

юни е месец на прайдовете, та затова изпълзяват....дира ще ни побърка с политкоректни статии, за да си увеличат трафика...обзалагам се, че утре ще има още 2

педросите налазват бълхария

И юдеите!

ислямски виц....обява: годишната среща на ЛГБТИ ще се проведе на покрива

ще ги видим на парада колко са "нормални"....

Аз съм за. Това е най-доброто което заслужават извратеняците.

Понеже вече съм на години и ходя само по ресторанти и кръчми - не съм ги видял? Може би са по клубовете - не знам. Не смеят да си покажат носа освен веднъж в годината на някакъв парад. Игнорирайте ги и ще изчезнат. Колко от Вас познават хомосексуалисти и лезбийки. Аз не познавам открити такива. Каквото и да си говорим тук сме Балканите, не сме ЕВропа. Сигурно познавам, но никога мъж не ме е свалял и никой от хората, които познавам не ми е признавал, че е такъв. Въпреки че, ако просто си правят каквото си правят в спалнята - тяхна работа. Но ако искат да променят културата и начина на живот на цял народ - НЕ!

Чак да Ви свалят? Не се тревожете, пенделите не им се яде бой. В Америка ги има много, всякакви извратеняци- гейове, лезбийки, травестити, обикновени педали. Нагли са. Леко се закачат и задават пиперливи въпроси. Отговарям повечето пъти ‘А не, аз съм гей и баща ми се гордее колко го мога.’ Много тъпо им става. Досега никой не е отдумал. Спират се веднага. Много гадно им става, все едно си им бръкнал в гъза.

Хаха, тъпия балкански Ганьо отишъл в Америка да се прави на нещо. Където и да отидеш, ще си останеш ограничен балканец. Простотията си я носиш в себе си, както и комплексите. Гадно им ставало. Явно не от това, което си им казал, а от факта, че са общували с глист като теб.

Тая да не я допускат в БГ!!!

Ти си дебела. Иначе умреш за здрав, прав и висок мъж. Ама никой не те иска. Всички, на които не ви връзва със собствения пол се правите на хомосексуални, за да не си признаете, че просто никой не ви ще, защото сте дебели, слаби, грозни, злобни, измамници и т.н. От десет заявени хомосексуалисти истински е само един. ПП: Казвам го като човек изучавал психопатология, психоанализа, психотерапия, сексуална патология. Девет от десет са привлечени от срещуположния пол, но са стигнали до еднополова любов от комплекс за малоценност, свръхзадоволеност или сексуално малтретиране в ранна детска възраст от лице от същия пол. Едино от десет е истински хомосексуалист или лезбийка. И на тях им личи още в началното училище.

именно затова трябва да пазим децата си...Защото гей се става точно по изброените от теб причини....не е изключително по рождение...

дирника, уточнете се той ли е или тя; в началото пишете той, а в края - тя; то че е педал си е ясно а все пак...

150 коментара за един гей и един прайд?! Накъде отива България?!

Като го разрешават от гейпарад що за въпрос задавате на къде вървим:(((((((

И ти си в кюпа. Те това искат - внимание.

Това е външна намеса в България. Трябва да се забрани външното финансиране на НПО-та, както е включително в Израел и се счита за външна агентура. Така че в собствената и държава, това е забранено! Идеите трябва да произлизат от народа, а не да му се налагат отвън - антидемокрация. Дали нещо е нормално, се определя от природата, а не от лобита, политици, и подкупени доктори. За природата това е неполезна мутация. Те нямат деца и не предват гени и изчезват за поколенията. Затова им трябва постоянна пропаганда. И страшно много лъжат. В същото време се оплакват от истината, като СПИН, пъти повече педофили сред тях (твърдят 13 пъти повече, но ми изглежда малко), причини за появата и така нататък. Аз ако бях кмет и не можеше юридически да го забраня прайда, щях да се възползвам от възможността да променям мястото и часа на събитието. Първо става дума за секс, от където трябва да има възрастово и часово ограничение. Да не се допускат лица под 18 години. Принципно не може да има такова събитие след 22 часа, но компромисно да е след 20 часа поне. Трето бих го преместил в някоя циганска махала. Ако се оплачат, после ще ге обвиня, че са расисти и в омраза към циганите! ;) После Сорос ще им спре парите. Всеки посланик или друг от посолства, който участва, бих го определил за персона-нон-грата. Да си събира багажа и да си ходи. Като ги предупредя. Нямат право да се намесват в България. Те се оплакват за права, но пропускат няколко факта: 1. Отнето им е правото да се лекуват; 2. Отнето е на доктори правото да лекуват и са обявени за шарлатани; 3. Отнемат правото на деца да живеят в нормална среда, искайки осиновяване. Много по-голям от осиновени от такива са обратни, което е показателно, че не живеят в нормална среда. Както им пада лъжата за процентите сред обществото и че не е плод на пропаганда. Това с 10% процента първоначално го взели от изследване някъде 1940г в английски затвор сред мъжки проститутки! И това го представят за обществено достоверно. Както казах, много лъжат! 4. Според разглеждано защо се появяват са: 4.1. От сбъркани семейства, примерно без баща; 4.2. Били са жертва на педофили; 4.3. Инфекция при раждане; 4.4. Сбъркани жлези. В единият случай се оправя с операция с частично изрязване. В крайна сметка тази пропаганда не носи нищо добро! Но влече със себе си и други сексуални изкривявания като педофилия. Част от децата и накрая убити. Така че тази политика, включително убива деца! В ООН е ползвал за съветник такова сдружение на обратни, но е изхвърлено, заради оплаквания, че включва сдружение на педофили.

Та на тези сбирщини и паради на пошлостта, най-много разчитат на децата. В ютуб е пълно с клипове от гей паради в Европа. Пълно е с невръстни дечица, докарани на гей парада от широко скроените си откачени родители. Вижте например гей парада в Шведистан през миналата година, пълно е с малолетни деца. Кой ще им защити правата на тях ? Докарани насила от родители и училища, на мощния, пищен гей парад, където по улиците шестват разни уроди по прашки и цици, кълчат се и се целуват пред погледите им...и това им се представя за нормално. Относно ООН-то, оказа се, че един от шефовете на УНИЦЕФ е перверзен педофил... Ето, кой и как се грижи за децата...Отвратителна, либерастка, гнусна мафия !

На Триъгълника има една мацка досущ същата като на снимката.

Малейй, да не помириша жена цял живот , ... по-добре ,отколкото това ,,образувание,,!

хич да не ти пука

А Бацето де е. ?В кой кучи гъз ша съ навре? Или ще направи откриването заедно с ..Юнкерката?

Не ни пука де е. Свалат го екран ...история!

ИнЯн

Браво на организаторите!

Готов ли си за гей парада, че не остана време...8 юни ? Лилавата перука, късата, шарена поличка, изрязаното бюстие, високите токчета и си готов за парада !

Защо това същество идва точно в София? Не мисля, че е случайно. Има толкова много паради в наши дни, а видяното и демоничното създание избират София? Предстои нещо голямо! Бъдете готови деца на революцията

Още от есента е обявено и кой знае какво замислят.Предполагам че го отложиха заради изборите да не плашат хората допълнително.

И аз бех педерас , ама никой не знайше. И не бех дискриминиран ! А тва сега кво е? ,,Педерасkи работи ,, на извратените педали!

ааа, не можеш да създадеш семейство с когото си искаш! едва ли има някой, който да се съгласи!

Изречението не може да завършва с препинателен знак, ако започва с малка буква, много гейско е това.

в серьоз?? не думай