По какви правила ще живеем след 13 май

Правната комисия гласува на извънредно заседание предложенията на ГЕРБ, БСП, ДПС и ВМРО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къдя на къдя ще се подкрепят "хората с банкови кредити" от моят джоб? Като не живееш според доходите си в един момент неминуемо духаш супата. Изобщо от къде на къде ще се подкрепят отделни прослойки - зеленчукопроизводители и т.н. Или се подкрепят всички или никой!

Schilo

Значи, 14 дневна карантина на пристигащите от чужбина...На Ангелкова туристическия сезон се провали.

Нещо не ми харесват гласуваните от ГЕРБ и ОИ ! Защо ще се дават такива права на Здравния „Министър “ , да ни затваря когато му каже Премиера ? Защо са тези извращения с Българския Народ ? На 13 май свършва Карантина , и на 14 май да си дават Оставката Правителството Назначено от САЩ !

Schilo

Защото това са и направили хората- теглили са кредити по времето, когато са могли да си позволят погасяване на задълженията. Ама на, с големите "икономически" лостове на ГЕРБ, хиляди останаха без работа.

Маските са за да си мълчите....

ДНЕС КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ Човечеството е едно и проблемите са международни, но ние винаги търсим решения на национално ниво. Няма нация или държава, или съюз от няколко държави, която да може да реши сама тези проблеми. Нациите и държавите трябва да се слеят в едно общо световно правителство. Трябва да има едно служебно световно правителство, защо. Всички нации и държави трябва да предадат армиите и оръжията си на световното правителство. Разбира се, ако има служебно световно правителство, няма да са необходими нито армии, нито оръжия, нито биологични оръжия. С кого ще водиш ти война тогава, трябва да търсиш най-близкия съсед сред планетите наоколо, за да водиш отново някакъв вид война, това изглежда почти невъзможно, нали. Нациите и държавите, и религиите са нещо твърде остаряло, но продължават да съществуват и те са най-големият проблем. Когато погледнем към света у нас се поражда странно чувство: "Имаме всичко друго, от което се нуждаем - необходимо е само единно човечество". Проблемите са световни. Решенията също трябва да бъдат търсени на световно ниво, и е абсолютно ясно, че има неща, които не са необходими на едно място, но на друго те са жизнено важни. Едно служебно световно правителство означава да се погледне на ситуацията глобално и ресурсите да отидат там, където е необходимо, защото човечеството е едно. Необходимо е да се погледне на света като на едно цяло. Нашите проблеми са ни довели до ситуация, в която или ще се самоубием колективно, или ще трябва да трансформираме човека - неговите стари традиции и модели. Тези модели, тези държави, тези закони, тези образователни системи, тези религии, които човекът е следвал до сега, са довели до настоящата криза. Тази глобална криза е крайният резултат от всички наши култури, философии, закони и религии. Те са допринесли за това, защото никой никога не е мислил за цялото, всеки е гледал в своето малко парченце, без да се притеснява за цялото. Всеки е грабнал определена част от живота, игнорирайки останалите части, които са неизменно свързани с него. Хората продължават да се държат по начин, който съсипва цялата земя, тези които правят това, го правят скрити зад големи думи: нации, държави, религии, закони, политически идеологии, "свобода" и "демокрация".

Който уме от вируса да плати глоба . Касата се намира на расклона между ада и рая . Богатите умрели бъдете щедри !

Мен това изобщо не ме бърка за да се харчи бюджета вместо за здраеопазване за някой, който няма глава на раменете. Тегленето на кредит е като игра на комар - винаги губиш.

Мерките са същите дори има глоби проверки.

Всичко това е огромна манипулация в световен мащаб. Нито пандемията е пандемия, нито говорим за някакво нелечимо и страшно заболяване. Заразените и починалите за 5-6 месеца са много по-малко, отколкото от хонгконгския грип, когато умират над 1 милион души, вкл и много млади хора и деца!!!Целта е налагане на тоталитаризъм в световен мащаб

Защо не се подложиш на заразяване и после да ни разкажеш.

Както у нас така и в чужбина пенсионните фондове са окрадени така че редуциране на пенсионерите е добре дошло за капиталистите.

ти ще си в този билгейтски концлагер

Ще живеем по правилата на ганьо

ясно...емигрирам в Сомалия.

Не ми се мисли какви мерки ще вземат зимата в сезона на грипа....

Според мен 14-дневната карантина за идващи от държави където заразата е под контрол само и единствено влияе върху туристическия бранш. В Австрия , Швейцария, та ако щеш и в Гърция има толкова текущо-болни колкото и в България.

Само че е толкова тъп, че няма как да го осъзнае. Намордниците яко ги тресе страх и мозъка им вече е препрограмиран, върти едно и също от два месеца. Как не им дойде акъла толкова време не знам. Между другото - ако се имунизират поне ще се получи много добър естествен подбор, хаха. Най-глупавите ще се наредят първи на опашката.

Как ще стане това редуциране при тотална забрана за всичко? Тази теория на конспирацията издиша, защото всички мерки са насочени точно към опазване на най-уязвимите.

Ти това с коя глава го измисли? Кой ти плаща за да мислиш така?

нов световен ред баце. кой сменил държавата и зел виза/жителство - зел. другите оставате крепостни селяни където ковида ви завари хихи. такива ще са правилата

Ще попитам дали след като няма да се отварят детските градини, в новите законопроекти е предвидено работодателят да е длъжен да пуска платен или неплатен отпуск родители на малки деца, така както беше по Кодекс на труда, но само по време на извънредно положение? Далеч не всички работодатели проявяват разбиране в тази сложна ситуация. Как да гледаме децата като не разрешават отпуск?

БСП, както винаги, иска да разсипе държавата. На власт или не, някои неща не се променят.

Никакви болни няма Владко, никъде.

Вируса вече е умрял, айде по-сериозно. Септември почнете пак с упражнението.

Без правила - по произвола на малоумния счетоводител, турен за министър на здравеопазването от малоумния пожарникар, турен за министър председател от кукловодите.

Ама при нср няма да има значени, в коя държава си.

Че те кога са слизали от власт? Пребоядисват се само.

Едно е да си крепостен в някое диво българско село, друго - да те завари в Африка или Азия, друго - във ФАЩ...

Как какви? Мутрата става цар на овцете, небесно светило.

По правилото "Яж, пий и си носи новите дрехи, щото не знаеш кога съседът ще те кихне".

Давате ги на ББ и НОЩ да ги гледат.

Глобалистчето, ако сте женско - глобално да те поздравим, ако сте мъжко - все ще намерим някой със здрав стомах, който да извърши същото действие! Гадни, гнуси, безволеви, послушни и вечно търсещи пъдар, който да ви нарита, овце сте вие! Непоносими безгръбначни. Като чета стомашното съдържимо, което сте публикувал/а и у мен се поражда "странно" чувство, че вероятността да си видя вечерята е напълно реална. Необходимо е не да се гледа на света като едно цяло, а на такива като вас () да се реагира моментално, безкомпромисно и без капка жал. Аз в обор и с господар не искам да живея, бе! Криза няма, камо ли глобална. Има медийна истерия и неспособни да вземат решения и да носят отговорност за себе си роби. Като вас (). И още нещо, гнидо - свободата не е политическа идеология, и салам не е, въпреки че съм сигурен, че за една палка сте готови да я дадете, това е състояние на духа, претворено в материалния свят и има много форми. Държавата е нещо уникално, за което са гинали милиони, които със саможертвата си са защитили това да ни има, да не сме част от аморфна маса, в която всичко е едно. Аз си харесвам индивидуалността, която е функция на езика ни, на културата ни, на историята ни, на България, която е една. Никога няма да искам да бъда просто блееща единица в пухкавото стадо, ако ви оставят вълната, де. Няма да го разберете, това е ми е ясно, но не мога да подмина. Такива като вас () на това разчитате, не и докато мърдам.

Защо детските градини не работят,когато през почивните дни безотговорните майки си бяха пуснали децата да играят на тумби,да се прегръщат и целуват.

Ще ни вземат мерки, да ни кроят шапки и дървени пардесюта.

какво трябва да означава термина извънредна епидемия?

Стига с тези глупости и изолации, стига се правихте на богове, писна ни

Яслите и детските градини отвориха в другите европейски държави. До пускането на ваксина , която е ефективна срещу коронавирусът ще има заразени. Сега в повечето държави се бележи спад в Европа. Родителитекак ще работят? Кои са тези работодатели, които ще оставят персонала си в неплатен отпуск? Кой ще работи?

Ситуацията в България в момента много прилича на Италия преди 4 месеца. Мерки има, но са вече само на хартия.

Как е днес поръчковата пандемия, малоумници? Мойките с децата ли тръгват на работа или ще ги оставят в Банкя на детска градина?

Значи, че не е епидемия, по стандарта на СЗО, ами е кръстено "епидемия", заради една далавера. Глобална. Нещо като преброяване на дебилите. В световен мащаб.

Тая ваксина ще те имунизира към един по-хубав свят.

Децата тръгват на работа. Майките остават под карантина. Бащите - на гей парад.

Всеки ден работя с болни хора и съм преглеждал много хора със симптома на Ковид - без маска, още от януари досега. Побъркват ви целенасочено!

Чакай - още нищо не си видял. Това е само репетиция.

Вирус няма, но правила ще има. Нямаме и 100 починали за около 3 месеца - това е смешна статистика, на измислен вирус. 7 милиона заложници на 70 починали е абсурд . Хайде, за да се спасим от смъртта на пътя , по тая логика, да махнем и колите и да оставим само градския транспорт.

Кой не носи маска и не скача, според тоягата, е "червен"!

Вирус няма. Балами, обаче, колко искаш и още много.

Хаос е! Едно нещо разрешават, друго е забранено, а истината е,че само затрудняват живота и ти разказват играта. Прост пример в София целия градски транспорт работи, но не и автобус 66, с който човек може да достигне по- високите части на Витоша. Защо? Може би вируса се разхожда точно с този номер автобус.

Контролиран хаос, братчет. Нещо като да ловиш риба в мътна вода.