Коментари - По 250 млн. лв. годишно за "Мини Марица Изток" отпуснаха депутатите под взора на миньорите | Днес.dir.bg

По 250 млн. лв. годишно за "Мини Марица Изток" отпуснаха депутатите под взора на миньорите

Помощта е за техническа рекултивация в Маришкия басейн за период от 4 години - до 2028 година

Обратно в новината

Коментари - По 250 млн. лв. годишно за "Мини Марица Изток" отпуснаха депутатите под взора на миньорите | Днес.dir.bg

Коментари

дали ако след изборите дойде някой министър-председател като онова мекотело - сапунджията ще го изпълни

Тия са нагли!!! Значи, ние да плащаме скъпия ток, а те да си взимат тлъстите заплати, да се пенсионират на 50г и да взимат тлъсти пенсии? Не, благодаря!!!

За същите пари може много да се направи за да намерят тези хора друга работа. Но им е лесно, там нищонеправенето е занаят. Белот, фургони, мотане.

Как ти работи главата и чете ли текста изобщо? Единствените срещу това са ППДБ. Наливане на пари в бездънна каца. Как успя да намесиш академик Денков, не знам! Аман от кухоглави псевдо коментатори!

Смили се над него той е татуиран "патреот" от Израждане поне по думите които използва

Защо с моите данаци се финансират Мариците?! Закривай веднага!

-100млн. лева . През 2028г. пак ще кажат дайте... това няма дъно...

С навлизането на изкуствения интелект има все по-малко работа за програмисти. Редно е и за нас да се отделят по 250 милиона на година за тези, които ще загубят работните си места.

трябва д има постоянно миньорско присъствие с кирки и лопати

250 мил от бюджета т.е от всички данъкоплатци , за какво? Да продължат да работят , да произмеждат най-сксъпия ток и да плащам по-скъп ток заради тях. Два пъти ощтянат българите , един път 250 мил от нашите данъщи и втори път плащаме п-скъп ток Ами това е наглост. Политиците да се вземат в ръце и да си стоят по-здраво на мястото .

Миналата седмица се пенсионира един познат в мините - със средно образование е и 2-ра категория труд. На 60 години пенсионер, цял живот на държавна работа с 2400 лева пенсия - това е то капитализъмА по български.

Шилo

Ебати държавната пазарна икономика - едни хора крадат като разпрани, разсипват държавни предприятия и после всички ние наливаме пари да покриваме кражбите.

да поясни Асан като ги декапитализира тези денги ще стигнат ли да се зарови трапа

Изтрайте още малко. До есента зеления цирк приключва. В новия европарламент зеленясалите либерастки тъпаци тип ПП-ДБ ще са минимален брой освен ако не получат подкрепа от задокеанските си господари. Защо ЕС и цяла Европа трябва да си го начукват отзад с тъпата Зелена сделка и малоумните квоти, а Китай, Индия, САЩ, Австралия могат да правят каквото си искат и да горят и старите си дрехи и обувки в ТЕЦ-овете? В края на краищата всички живеем на една и съща планета. Ако в ЕС се спазват всички зелени глупости, а в 2/3 от останалия свят не, то тогава какъв е смисъла? Единственото което се постига е превръщането на Европа в един западнал кенеф без икономика и каквато и да е роля в световен мащаб. Вижте само заради безумните квоти, високите цени на суровините и войната в Русия колко компании се изнесоха от Европа към САЩ и Азия и колко фалираха. Трябва да си мегаолигофрен да не виждаш, че само с рестрикции и насилствено наложени забрани нищо няма да стане. Разликата между СССР и ЕССР май е само в знамето, цветовете му и броя на звездите. Всичко останало е същото - кухи лозунги, малоумна диктатура на тъпаците и пари хвърляни на вятъра.

Шилo

А тези "работници", дето реват за пари, в общия случай нищо не работят. Ако при мен работят така, подписвам им на мига!

Колко трябва да са поскъпнали въглищата заради въглеродните емисии че да плащат 250 милиона на година компенсация? И от какъв зор трябва да ги дотираме вместо да затворим мините? Ето каква е сметката 250 000 000 / 12 = 20 833 333 / 2 000 = 10 416. Тази сметка показва че с 250 милиона годишни 10 416 миньора могат да получават по 2000лв. на месец без да работят. Какъв е смисъла от тези мини? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Тест коментар

"Последва поправка, според която извършването на рекултивацията в мините няма да се извършва от никой друг, а само и единствено от държавното предприятие. Текстът забрани на частни фирми и общини да се заемат с това, а редакционната корекция в проекта срещна отпора този път само на ГЕРБ и ДПС, но въпреки това беше приета от НС." Хахаааа мръсната гнусна гробрска сган и дуперастите потривала ръчички нейни фирмички с комисионните да копат българската енергетика .... нечовешка наглост спиш ли българино

Явно хидроинженера - агент Сава е направил фирмичка и да заравя кюмура, но нейсе не се получи. Шиши май ще трябва да обяснява

Тия пари може да се инвестират в сероочистващи инсталации и ТЕЦ-овете да работят спокойно. Има въглища за поне още 50 години там. Как ТЕЦ-а в Германия може да работи, а българския трябва да го затвориме? Защо? Откъде накъде? Днес искат да затворят тях, утре ще затворят кравефермите, че произвеждали много метан, после свинефермите и накрая жълтопаветните идиоти като теб ще ми ядете хоята. Тогава грантовете ще свършат и ще трябва да духате на Околовръстното за парче сух хляб. Като построим нови реактори на АЕЦ-а тогава да затварят мините. Дотогава да си работят и никакво плащане на вредни емисии. Ако искат да им плащаме вредни емисии те да ни плащат на нас вредни емисии за самолетите дето прелитат над България както и за шибаните тирове дето им карат стоките през страната ни. Интересно колко ли вредни емисии има от войната в Посрайна и кой ще плаща за тях? Сръбския ТЕЦ дето прави ток с въглищата на Ковачки плаща ли вредни емисии? А турските? Или ние като сме в ЕС сме най-големите тъпанари и всеки ще ни клати как си иска. Айде събудете се малко.

Ами да затворим всичко в България и държавата да плаща заплати. Много кух коментар. Незнам как ще оправяш България

да се стягат фирмите! Голямо дрешене ще падне да се съберат парички да 10000 хрантутника! НАП очаква с нетърпение това решение и да се почва...

Извън Европейския съюз са не 2/3, а 9/10 от население и мощности, така че с мазохизма си в ЕС почти нищо не постигаме за по-чиста планета, а сами се изтребваме. Индия - 1,6 млрд, Китай - 1,5 млрб.....разбирате ли за каква разлика в човешки мащаби и индустриални мощности говорим.

и една креслива група се изсипва на жълтите павета и ......... проблемът се решава.....

да се надваме някой с акъл да преразгледа днешното решение......

докато хората не се организират и претрепят т.н. "енергитици" и "замеделски производители" на някой от следващите им протести. Но понеже в България това няма да се случи смученето ще продължи докато някоя по-нормална държава не превземе тая прокълната територия.

Значи аз да плащам данъци, а някой крадец да ги преразпределя с други крадци. Де е Киро на кирия?

С твоите данЪци беше платен и колосалния дълг на софийските педераси дето искат да се греят без пари. За втори път държавата с държавни пари спаси Топлофикация София от фалит и закриване. Защо не питаш за Топлофикация, а питаш за мините, а тролчо? Аз тая Топлофикация съм я виждал само на картинка, но с моите данъци я спасиха отново, за да може да грее софийските клошари. Никой не ме е питал съгласен ли съм. Сега същото е и с мините така, че няма за какво да ревеш. Предпочитам да дам пари за Марици-те отколкото за Топлофикация София. От едното има полза цяла България, от другото само едно мръсно село пълно с шопи.

Така се раздава народната пара, купувайки си мир

pompai

Да обесня на скъпоплатените идиоти и писари тук,които си нямат представа какво е рудник в БГ. Тези 250 милиона на година за 4 години са за рекултивация и затварянена мините а не за заплати. Въпросът е ,че ГЕРБ и ДПС искат частни фирми да го правят а не работниците от комплекса. Сами се сетете защо. А до колкото пенисиите и заплати на миньорите,не съм видял някой от вас да иска да работи там.

Беше си шоу днес как всички депутати (но най-вече тези от ИТН и БСП) се кланяха и извиняваха на три тетки с лилави жилетки на КНСБ и хартиени байрячета, настанили се на балкона на парламента. До къде ще стигне този предизборен цирк? Тези 250 млн. са само върха на айсберга. По всички пера този комплекс тежи с милиарди на година на държавния бюджет.

Тежи защото Асан от Хасково оряза с 40% емисионните квоти за България. А България произвежда 0,2% от вредните емисий в Европа. От натягане щеше да счупи кръста

За всички, които имат представа какво е рудник. Според концесионните договори всички концесионери набират средствата, необходими за рекултивация в събирателни сметки с годишни вноски от 1/20, 1/25 или 1/35 (според срока на конц. договор) от сумата, изчислена в цялостния проек за рекултивация, койте се актуализира на всеки 5 години. Виждал съм проекти на марицитеи са доста завишени. Докато повечето концесионери предвиждат разходи от около 2-3000 хил. лв. на декар за биологична рекултивация техните са за 5-7000 лв./декар.

Как не ги усети протестите онази чума Григорова да ги яхне и тя.

Истината е, че ще наливаме огромни суми в Мариците, вместо те да работят, продават ток и внасят данъци в бюджета. А защо не са на печалба, много просто, въглеродният данък, наложен ни от Европа ги прави неефективни. И това при положение, че благодарение на горските си масиви реално България има почти нулев въглероден отпечатък. Убиват икономиката ни умишлено, драги зрители, че и ни настройват едни срещу други.

С две думи - Европа ни ограбва като васален протекторат!

че руснаците си прибират това което са построили в енергетиката на Усрайна

На практика тези пари са за закриване на мините! Рекултивация е термина като "реставрация" на паметника (т.е. реално разрушаване). Както за да влезем в ЕС ни закриха 4 блока на АЕЦ! Дадоха пари за закриването им и да станем потребители на скъп ток от Европа, за който вече идва и това време! Сега ще ни натресоха и договори с адски скъпи американски атомни централи! Въобще тези нови наши "приятели" са си истински окупатори! За целта си имат бази на САЩ у нас! Не мислете, че са тук за да пазят нас - те са тук за да налагат техните инвестиции и политики!

Най-добре да източим, изгорим, изпием и изядем всичко, нали? Пък бъдещите поколения да му мислят.... Трагедията на човечеството е, че някои хора още живеят в 19 век, други дори в 15-ти, докато една шепа хора са напред с 200 години!!!

Това никой няма да му го каже на простия капут по-горе !

Много е лесно Запада (който запада постепенно) да се прави на много напреднал и ползващ чисти технологии, когато почти всички вредни производства са изнесени в Азия и Африка. Проблемът обаче е, че китайците усвоиха и високотехнологичните производства и сега могат да си произвеждат всичко!

Да има парички Юлиан Ненчев да взима комисионни. Преди се отчиташе на Илза на човека, сега на кой?

насам избиратели насам - тук можете да продадете гласа си: 25 милки всеки месец за следващите 4 години, ай честито на печелившите. И не се притеснявайте, докато си клатите краката по цял ден, за да получавате дебели заплатки, ранно пенсиониране, вредни, комисионни и т.н., останалите ще бачкаме, като волове за жълти стотинки, че да си плашаме редовно данъците. Да заповядат следващите, докато предизборната кампания тече с пълна сила - зърнари, ченгета, военни, хотелиери, държавна администрация и прочие дупедавци, налазвайте айде. То се е видяло, че ако харесвате някой повече от лойко, това е шишенцето, тъй че .... няма време за преструвки и свенливост, не е сега момента, после ще го играете, колко сте много против мафията и мутрите.

А тежи, нищо работа. Нема се пуашиш, ние сме най-- богата държава в света. 30 години бясно крадене и още има какво да се краде. Още не са дошли изборите, че да минат, че да ги изберат, а ОПГ- то още от сега задейства новите- стари схеми за крупни далавери.

Добре, че па ти знаеш. С 250 милиона годишно освен да им рекултивират тоалетните, друго няма какво. А понеже ще се прави от фирмите на шиши и шишо, дори и това няма да се случи.

жалки пепейски капути, явно добре са ви оформили възгледите кокорчото и простокирото

Коментари - По 250 млн. лв. годишно за "Мини Марица Изток" отпуснаха депутатите под взора на миньорите | Днес.dir.bg

По 250 млн. лв. годишно за "Мини Марица Изток" отпуснаха депутатите под взора на миньорите

Помощта е за техническа рекултивация в Маришкия басейн за период от 4 години - до 2028 година

Обратно в новината

Коментари - По 250 млн. лв. годишно за "Мини Марица Изток" отпуснаха депутатите под взора на миньорите | Днес.dir.bg

Коментари

дали ако след изборите дойде някой министър-председател като онова мекотело - сапунджията ще го изпълни

Тия са нагли!!! Значи, ние да плащаме скъпия ток, а те да си взимат тлъстите заплати, да се пенсионират на 50г и да взимат тлъсти пенсии? Не, благодаря!!!

За същите пари може много да се направи за да намерят тези хора друга работа. Но им е лесно, там нищонеправенето е занаят. Белот, фургони, мотане.

Как ти работи главата и чете ли текста изобщо? Единствените срещу това са ППДБ. Наливане на пари в бездънна каца. Как успя да намесиш академик Денков, не знам! Аман от кухоглави псевдо коментатори!

Смили се над него той е татуиран "патреот" от Израждане поне по думите които използва

Защо с моите данаци се финансират Мариците?! Закривай веднага!

-100млн. лева . През 2028г. пак ще кажат дайте... това няма дъно...

С навлизането на изкуствения интелект има все по-малко работа за програмисти. Редно е и за нас да се отделят по 250 милиона на година за тези, които ще загубят работните си места.

трябва д има постоянно миньорско присъствие с кирки и лопати

250 мил от бюджета т.е от всички данъкоплатци , за какво? Да продължат да работят , да произмеждат най-сксъпия ток и да плащам по-скъп ток заради тях. Два пъти ощтянат българите , един път 250 мил от нашите данъщи и втори път плащаме п-скъп ток Ами това е наглост. Политиците да се вземат в ръце и да си стоят по-здраво на мястото .

Миналата седмица се пенсионира един познат в мините - със средно образование е и 2-ра категория труд. На 60 години пенсионер, цял живот на държавна работа с 2400 лева пенсия - това е то капитализъмА по български.

Шилo

Ебати държавната пазарна икономика - едни хора крадат като разпрани, разсипват държавни предприятия и после всички ние наливаме пари да покриваме кражбите.

да поясни Асан като ги декапитализира тези денги ще стигнат ли да се зарови трапа

Изтрайте още малко. До есента зеления цирк приключва. В новия европарламент зеленясалите либерастки тъпаци тип ПП-ДБ ще са минимален брой освен ако не получат подкрепа от задокеанските си господари. Защо ЕС и цяла Европа трябва да си го начукват отзад с тъпата Зелена сделка и малоумните квоти, а Китай, Индия, САЩ, Австралия могат да правят каквото си искат и да горят и старите си дрехи и обувки в ТЕЦ-овете? В края на краищата всички живеем на една и съща планета. Ако в ЕС се спазват всички зелени глупости, а в 2/3 от останалия свят не, то тогава какъв е смисъла? Единственото което се постига е превръщането на Европа в един западнал кенеф без икономика и каквато и да е роля в световен мащаб. Вижте само заради безумните квоти, високите цени на суровините и войната в Русия колко компании се изнесоха от Европа към САЩ и Азия и колко фалираха. Трябва да си мегаолигофрен да не виждаш, че само с рестрикции и насилствено наложени забрани нищо няма да стане. Разликата между СССР и ЕССР май е само в знамето, цветовете му и броя на звездите. Всичко останало е същото - кухи лозунги, малоумна диктатура на тъпаците и пари хвърляни на вятъра.

Шилo

А тези "работници", дето реват за пари, в общия случай нищо не работят. Ако при мен работят така, подписвам им на мига!

Колко трябва да са поскъпнали въглищата заради въглеродните емисии че да плащат 250 милиона на година компенсация? И от какъв зор трябва да ги дотираме вместо да затворим мините? Ето каква е сметката 250 000 000 / 12 = 20 833 333 / 2 000 = 10 416. Тази сметка показва че с 250 милиона годишни 10 416 миньора могат да получават по 2000лв. на месец без да работят. Какъв е смисъла от тези мини? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Тест коментар

"Последва поправка, според която извършването на рекултивацията в мините няма да се извършва от никой друг, а само и единствено от държавното предприятие. Текстът забрани на частни фирми и общини да се заемат с това, а редакционната корекция в проекта срещна отпора този път само на ГЕРБ и ДПС, но въпреки това беше приета от НС." Хахаааа мръсната гнусна гробрска сган и дуперастите потривала ръчички нейни фирмички с комисионните да копат българската енергетика .... нечовешка наглост спиш ли българино

Явно хидроинженера - агент Сава е направил фирмичка и да заравя кюмура, но нейсе не се получи. Шиши май ще трябва да обяснява

Тия пари може да се инвестират в сероочистващи инсталации и ТЕЦ-овете да работят спокойно. Има въглища за поне още 50 години там. Как ТЕЦ-а в Германия може да работи, а българския трябва да го затвориме? Защо? Откъде накъде? Днес искат да затворят тях, утре ще затворят кравефермите, че произвеждали много метан, после свинефермите и накрая жълтопаветните идиоти като теб ще ми ядете хоята. Тогава грантовете ще свършат и ще трябва да духате на Околовръстното за парче сух хляб. Като построим нови реактори на АЕЦ-а тогава да затварят мините. Дотогава да си работят и никакво плащане на вредни емисии. Ако искат да им плащаме вредни емисии те да ни плащат на нас вредни емисии за самолетите дето прелитат над България както и за шибаните тирове дето им карат стоките през страната ни. Интересно колко ли вредни емисии има от войната в Посрайна и кой ще плаща за тях? Сръбския ТЕЦ дето прави ток с въглищата на Ковачки плаща ли вредни емисии? А турските? Или ние като сме в ЕС сме най-големите тъпанари и всеки ще ни клати как си иска. Айде събудете се малко.

Ами да затворим всичко в България и държавата да плаща заплати. Много кух коментар. Незнам как ще оправяш България

да се стягат фирмите! Голямо дрешене ще падне да се съберат парички да 10000 хрантутника! НАП очаква с нетърпение това решение и да се почва...

Извън Европейския съюз са не 2/3, а 9/10 от население и мощности, така че с мазохизма си в ЕС почти нищо не постигаме за по-чиста планета, а сами се изтребваме. Индия - 1,6 млрд, Китай - 1,5 млрб.....разбирате ли за каква разлика в човешки мащаби и индустриални мощности говорим.

и една креслива група се изсипва на жълтите павета и ......... проблемът се решава.....

да се надваме някой с акъл да преразгледа днешното решение......

докато хората не се организират и претрепят т.н. "енергитици" и "замеделски производители" на някой от следващите им протести. Но понеже в България това няма да се случи смученето ще продължи докато някоя по-нормална държава не превземе тая прокълната територия.

Значи аз да плащам данъци, а някой крадец да ги преразпределя с други крадци. Де е Киро на кирия?

С твоите данЪци беше платен и колосалния дълг на софийските педераси дето искат да се греят без пари. За втори път държавата с държавни пари спаси Топлофикация София от фалит и закриване. Защо не питаш за Топлофикация, а питаш за мините, а тролчо? Аз тая Топлофикация съм я виждал само на картинка, но с моите данъци я спасиха отново, за да може да грее софийските клошари. Никой не ме е питал съгласен ли съм. Сега същото е и с мините така, че няма за какво да ревеш. Предпочитам да дам пари за Марици-те отколкото за Топлофикация София. От едното има полза цяла България, от другото само едно мръсно село пълно с шопи.

Така се раздава народната пара, купувайки си мир

pompai

Да обесня на скъпоплатените идиоти и писари тук,които си нямат представа какво е рудник в БГ. Тези 250 милиона на година за 4 години са за рекултивация и затварянена мините а не за заплати. Въпросът е ,че ГЕРБ и ДПС искат частни фирми да го правят а не работниците от комплекса. Сами се сетете защо. А до колкото пенисиите и заплати на миньорите,не съм видял някой от вас да иска да работи там.

Беше си шоу днес как всички депутати (но най-вече тези от ИТН и БСП) се кланяха и извиняваха на три тетки с лилави жилетки на КНСБ и хартиени байрячета, настанили се на балкона на парламента. До къде ще стигне този предизборен цирк? Тези 250 млн. са само върха на айсберга. По всички пера този комплекс тежи с милиарди на година на държавния бюджет.

Тежи защото Асан от Хасково оряза с 40% емисионните квоти за България. А България произвежда 0,2% от вредните емисий в Европа. От натягане щеше да счупи кръста

За всички, които имат представа какво е рудник. Според концесионните договори всички концесионери набират средствата, необходими за рекултивация в събирателни сметки с годишни вноски от 1/20, 1/25 или 1/35 (според срока на конц. договор) от сумата, изчислена в цялостния проек за рекултивация, койте се актуализира на всеки 5 години. Виждал съм проекти на марицитеи са доста завишени. Докато повечето концесионери предвиждат разходи от около 2-3000 хил. лв. на декар за биологична рекултивация техните са за 5-7000 лв./декар.

Как не ги усети протестите онази чума Григорова да ги яхне и тя.

Истината е, че ще наливаме огромни суми в Мариците, вместо те да работят, продават ток и внасят данъци в бюджета. А защо не са на печалба, много просто, въглеродният данък, наложен ни от Европа ги прави неефективни. И това при положение, че благодарение на горските си масиви реално България има почти нулев въглероден отпечатък. Убиват икономиката ни умишлено, драги зрители, че и ни настройват едни срещу други.

С две думи - Европа ни ограбва като васален протекторат!

че руснаците си прибират това което са построили в енергетиката на Усрайна

На практика тези пари са за закриване на мините! Рекултивация е термина като "реставрация" на паметника (т.е. реално разрушаване). Както за да влезем в ЕС ни закриха 4 блока на АЕЦ! Дадоха пари за закриването им и да станем потребители на скъп ток от Европа, за който вече идва и това време! Сега ще ни натресоха и договори с адски скъпи американски атомни централи! Въобще тези нови наши "приятели" са си истински окупатори! За целта си имат бази на САЩ у нас! Не мислете, че са тук за да пазят нас - те са тук за да налагат техните инвестиции и политики!

Най-добре да източим, изгорим, изпием и изядем всичко, нали? Пък бъдещите поколения да му мислят.... Трагедията на човечеството е, че някои хора още живеят в 19 век, други дори в 15-ти, докато една шепа хора са напред с 200 години!!!

Това никой няма да му го каже на простия капут по-горе !

Много е лесно Запада (който запада постепенно) да се прави на много напреднал и ползващ чисти технологии, когато почти всички вредни производства са изнесени в Азия и Африка. Проблемът обаче е, че китайците усвоиха и високотехнологичните производства и сега могат да си произвеждат всичко!

Да има парички Юлиан Ненчев да взима комисионни. Преди се отчиташе на Илза на човека, сега на кой?

насам избиратели насам - тук можете да продадете гласа си: 25 милки всеки месец за следващите 4 години, ай честито на печелившите. И не се притеснявайте, докато си клатите краката по цял ден, за да получавате дебели заплатки, ранно пенсиониране, вредни, комисионни и т.н., останалите ще бачкаме, като волове за жълти стотинки, че да си плашаме редовно данъците. Да заповядат следващите, докато предизборната кампания тече с пълна сила - зърнари, ченгета, военни, хотелиери, държавна администрация и прочие дупедавци, налазвайте айде. То се е видяло, че ако харесвате някой повече от лойко, това е шишенцето, тъй че .... няма време за преструвки и свенливост, не е сега момента, после ще го играете, колко сте много против мафията и мутрите.

А тежи, нищо работа. Нема се пуашиш, ние сме най-- богата държава в света. 30 години бясно крадене и още има какво да се краде. Още не са дошли изборите, че да минат, че да ги изберат, а ОПГ- то още от сега задейства новите- стари схеми за крупни далавери.

Добре, че па ти знаеш. С 250 милиона годишно освен да им рекултивират тоалетните, друго няма какво. А понеже ще се прави от фирмите на шиши и шишо, дори и това няма да се случи.

жалки пепейски капути, явно добре са ви оформили възгледите кокорчото и простокирото