Борят се за живота на бебе в кома, задържана е осиновителката му от Столипиново

По тялото на детето има следи от ухапвания, социалните служби нямали сигнал за домашно насилие, според майката е паднало от спалнята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осиновителката го е продавала на педофили, това е мръсната тайна в тази история, няма да оцелее.

Уважаеми господа от Дир, наскоро писахте че имате хора в екипа ви които следят коментарите!Филтрирайте малко, защото някои неща са неприемливи и са директно за съд!

Дир, предлагам ви да блокирате лицето Веселин някой си, с ЕГН някое си. По айпи и по никнейм. Човекът е болен. И то много. Като призовава "смърт за циганите", то вероятно е доволен от тежкото състояние на едно малко бебенце-ромче. Неговото се нарича шизофрения - разцепване на личността и мисловните и психичните процеси, които протичат в мозъка му. Баннете го, за негово добро.

Касичката за детски понякога плаче и това много изнервя тези примитиви. А сигнали никога няма да се подадат поради стадния манталитет, а и какво толкова станало, конвейът за бебета върви ли, върви.Когато бавно мислещият Ганчо се усети, че няма кой да му изкарва пенсията, ще бъде много късно.Разпадна си държава, с изпростяло и тотално неграмотно население. Обречено.

Здравословна среда в Столипиново,при лилавите. Ай сикана.

Смърт за циганите !

Алоууу, Не всички цигани са еднакви!!! СЛАВА БОГУ , ЧЕ НЕ СЪМ ЕДНАКЪВ И С ТЕБ!!!

Европейски ценности-приемни семейства.Тежко ни

Че те имат ли право да осиновяват деца?

Тая гладна рускиня почнала да яде дитету. Хранете ги тея орки бре

Детето нахапано цялото, те щели да установяват дали било паднало от кревата..........Немам думи

Kak e VAZMOGNO TOVA ????????????????????????

ЦИГАНИ ГРОЗНИ БЕЗДУХОВБИ,ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА БЪДЕТЕ СТЪРГАНИ НА РЕНДЕ,ВАШ'ТА МАМИЦА ТУРСКА И ЕВРЕЙСКА АВРАМО-МОИСЕЕВА ? САМО ПИТАМ С НОЖ В РЪКАТА СИ,ЦИНГАРИ БРУТАЛНИ ИЗВЕРГСКИ!

Ве дърт червен пергишин!

Много е зле човекът, не виждате ли.

Агенциите си пишат протоколите и това е... Нищо не вършят

абе тези от социалните служби идиоти ли са?!Как е възможно да поверят такова малко детенце за отглеждане от цигани?! Те за собствените си деца не се грижат,че какво остава за чужди.Очевидно са го взели пак за да взимат някакни помощи от държавата. Тази или този от социалните,който е дал детето на циганите е извърщил престъпление и трябва да бъде разследван и съден

има някаква врътка с пари явно

Осиновителка от Столипиново синоним на циганка ли е. Защото ако беше от Лозенец едва ли щеше да е в заглавието.

жалко, че човекът с мустачките не си довърши работата!

Още да се мием със сапуна.

"Изясняваме как се е стигнало до това състояние, защото много неща ни притесняват" А така - подпукайте Агенцията за закрила на детето! Децата НЕ СА СТОКА!

Но конкретно в случая е паднало от спалнята, докато се е опитвало да се спаси от изяждане.

от Столипиново....? Това виц ли е? Че там някои имат толкоз чавета,че не ги познават чак.

ужасссс

Ужас. Каква здравословна среда за отглеждане на бебе има в Столипиново. Всички, които са си затворили очите от препоръчителите за осиновяване, до социалните, които са отчитали, че всичко е наред са за затвор. Горкото дете - не стига, че родната му майка го е отхвърлила, ами да попадне на тези чудовища. Трябва бесилки на площада за такива изроди.