Коментари - Пловдивският бизнесмен, пребил съпругата си с тенис ракета, я насилвал от над 20 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тя тези 20 години защо е търпяла? Вероятно е имала изгода да е с него.

"случаи на побой над пострадалата още преди тя да сключи граждански брак с Касабов през 2002-а година."

Нормално. Живеем в Африка.

си плиткоумен олигофрен :)

Винаги? Абсолютно винаги? Няма и едно изключение?

айде поредния балкански питекантроп, дано да го смелят зад решетките

Тоя нрма ли си либовница. Кой нормален човек в днешно време си ипбе жената

Селски тъпанар, който е израснал под грижите на нкакъв високополанински получовек,който си мисли, че жената трябва да се бие, за да слуша.

Има и показания на свидетели за случаи на побой над пострадалата още преди тя да сключи граждански брак с Касабов през 2002-а година. Според прокуратурата съпругът е ограничавал личната свобода на пострадалата. Е това не го разбирам,защо се омъжваш за насилника, дори и да е човек с финансови възможности. А този си е психопат отвсякъде и 15 години да го отстранят от обществото си е едно добро начало.

И що не си е тръгнала тая жена за 20 години?

"От защитата заявиха, че ако бъде направен разпит на децата, могат да се появят нови обстоятелства по делото, а не да се разчита само на свидетелствата на близките приятелки на пострадалата...." Даа, винаги когато нещата са разказвани от едната страна, манджата се попресолява. Насилникът трябва да си понесе наказанието за това, че я пребил, но от друга страна как ви се струва, че тя е била бита още преди да се оженят и въпреки това тя се жени за него? И си седи до него 20 години? И тук липсват подробностите какво пък е правела тя, за да го изкарва извън релси. За 20 години не се е ли научила какво го дразни и да промени малко поведението си, така че да не се стига до скандали? Не го защитавам него, но вероятно и от нейна страна си е имало това-онова не много за пред хората.

Не одобрявам постъпката на изрода, но недоумявам следното: "...Има и показания на свидетели за случаи на побой над пострадалата още преди тя да сключи граждански брак с Касабов през 2002-а година...." За какъв чеп тя се жени за него?

Защо нито 1-на не се омъжи за мен? Нито съм ги бил, нито съм ги заключвал, нито съм им ограничавал правата. Точно обратното, носих ги на ръце. Отг: Не съм атрактивен гъзар. Затова тази, която е бита предварително преди да подпише че е съгласна да се омъжи ....ще доживява без далак, със спукан прешлен и натрошени ребра. Питали са я - искаш ли го, тя отвърнала ДА. Сигурен съм, че "бизнесмена" няма не дипломи за висше както мен, а дори килийното е завършил с 3 и много минуси.

Ако беше я заклал преди 20 години, вече щеше да е излязал от затвора. А той някакви половинчати мерки - шамари и ритници.

Винаги съм казвал че пловдивските селтаци са най дивните селтаци. Не че в софето е цвете.

А жената какво прави извън кухнята, където й е мястото?!?

Никой не съди. Даваме мнение! Не знам какви са причините да не го напусне, но тя вече е инвалид и развалина. Това по-добре ли е?

а за враца и перник дума да не отваряме ...

Оставяме настрана че разни болни лгбтрф-та ще се опитат да направят капитал от случая. Но прави ли ви впечатление одухотвореното лице на този "предприемач", интелектът който струи от него ? Е такива сладури е профулът на средностатистически бизнесмен у нас - нискочел, неодухотворен, дори скучен. А този за капак завършен чобан и насилник на жени. Просто си представям " работната среда" в "компанните" му, как се иска повишение от този, как се преговаря с него ако не си го нагъзил да ти е в ръцете, какви осигуровки плаща.

Давал й 30 лв на ден и я държал в икономическа зависимост - голям келипир !

Лошо, но той едва ли е станал такъв след сватбата. За съжаление, жените/момичетата харесват такива лоши момчета и агресивни простаци, а после се оплакват.

Намират женско тяло, нарязано в куфар. Обикновения българин: Искат да ни натресат права на жените!

защо не си в гробищата, където ти е мястото?

Да ми го пратят! И аз обичам да играя тенис!

И за монтана, мездра, лом, и тн. Ама майните са със самочувствие без покритие. Чалгари и рогачи.

от ПП Продължаваме Пропагандата, щото ЕС иска Инстанбулска Конвенция (ИК) да ни Наложи Жендрството уж под формата на защита на Жените от Насилие, ана ИК не се Интересува от Биологични жени, а от Жендрс!

Откакто на жените им се позволи да ходят на училище, станаха всичките драми!

Ima razvodi!!!

След като я е бил преди да се оженят тя взела, че се омъжила за него. На кратко - той е мамуна, а тя пълна патица. Те и децата им ще са нещо чалнати от тази семейна среда

На сайт от типа "мъж за час". - Търся си мъж за час, да му сготвя гадна манджа, да го хокам защо не я яде и да му обяснявам какъв здръстен мухльо е. - Не можеите ли да правите това и със собствения си мъж? - Не мога, много пари изкарва.

Ама не съм казал на никой,че голям срам ще бера.Оплаквам се само в анонимни форуми.

Ако това е бизнесмен - Боже,пази България!

От доспатско село, ама пловдивчани, бизнесмен. Симо, син на Лалко, внук на Дачо - село Змейово, ясно работата. Гербераст, източил милиони. Часовник за 22000, милионер отдавна, вика на братовчед си Дон. Ей такива ви газят по улиците и магистралите, и ще го правят и с децата и внуците ви.

А по селата колят хора като какошки директно и на никой не му дреме, иначе за битовите скандали НПО дал господ финансирени от вън с феминистки идеологии и несъществуващи равенства!!!!

Насилвал я от 20 г и тя седи при него?!? Кога му харчеше парите и бе добре...

Пловдивски бизнесмен ли? По-скоро Доспатска ахрянтуга!

Тъпата жена е яла бой преди брака ,после още 20 години. Майко мила,колко е тъпа.

Помашка драма

Това, че я е бил, го разбрахме. Ама аз понеже съм мъж, може ли някоя жена да обясни защо се е омъжила, че и името си е сменила, след като е бита и преди това. Аз предполагам защо ама да питам.

Какъв пловдивчанин е този недоносен помак от Змеица...

За пари ,това е ясно . Жените ядат бой и търпят изневери за да не работят ,тази също е мързелувала вкъщи.

Симо Касабов е помак от родопското село Змейца, общ. Доспат, и първи братовчед на Павел и Румен Вълневи – учредители и съпредседатели на партията на Цветанов. Познавам много свестни помаци.

Ето това е мъж на място. Не някакъв европейски гейдераст. Показал ѝ е какво е истинският нормален полов брак още преди да я удостои за собствена жена. Бой иебън.

Територията е един огромен зверилник на подчовеци. Факт.

бия и си плащам, нищо лично, просто бизнес

я го зна Бе тва на гри'шУ мъжо му...

Е, неЕма такава лИбоФ...

Е, нЕма такава лИбоФ...

Едно е да не искаш, друго е да държат ракетата и да не ти дават да работиш. Иначе всички сте големи мъжкари.

И тя 20 години е мълчала и търпяла ?