17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази тераса е построена преди доста години, най - малко 10, минавал съм и съм се заглеждал в подпорната и конструкция. Оригиналната тераса хората са я превърнал в кухня - вижда се изход на аспирацията. Кухнята - в детска или спалня и т.н. И какво - да остане без тераса ли? :) Абе явно е настъпил по мазола някой съсед и са го изпяли.

Перфектно го е направил, евала. Не виждам с какво им пречи на останалите.

Явно бай Ганьо няма пари за тераса и топи бай Ганьо дето има.Сташни мизерници.

Браво за проявената нетърпимост! Крайно време е да се изчистим от такива идиотщини.

Какъв ти е проблема?Няма изкопани основи,няма подпори,на никого не пречи

Злобата ще те погълне

Сигнала е от някои съседи които години наред живеят в кочините си и през целия си живот не са забили и един пирон в тях! На тези " съседи" винаги им пречат тези които ремонтират жилищата си. Нещастници!

"Явно бай Ганьо иска да бъде повече от всички нас", коментира жител в квартала."Явно бай Ганьо иска да бъде повече от всички нас", коментира жител в квартала. Ето пример за прочутата българска завист...на българският казан в ада няма дяволи....комшиите завистници веднага сезират.... Щом нещо може да бъде подобрено и облагородено,защо да не се направи законно и естетически и човека да си го ползва?????

Евала на пича, ама затова сме на тоя хал, и тук където живея в Софията, всички си презаградиха балкони, тераси, шатри палатки, ужасия... без разрешение разбира се, въпроса е да започнем да спазваме законите на всички нива, не само да очакваме политиците да го правят и да ги плюем после ако крадат... Народа е крадлив, прост, завистлив... Трябва от самите нас да започне промяната, чак след това да очакваме от другите същото! Бъдете здрави!

Е добре де, може ли това да е новина! Такива тераси са хиляди в страната и се строят от поне 50 години. Деееба и дебилите!

По принцип , щом е без строително разрешение е незаконно ! Но ,защо толкова години съседите са мълчали (не са подали сигнал за нарушението - самоуправство) ,а сега изведнъж се активира "гражданската им съвест"!? По същество терасата е с разположение ,което не пречи на преминаващи хора и автомобили и на такава височина , че чисто хипотетично , ако падне никой и нищо няма да пострада . Собственикът явно е подразнил някого ? И този "някои" е издал очевидното .От злоба ," на пук" .

Ако падне хипотетично някой елемент от терасата кой ще е виновен-общината или собственика? И това, че не пречи на никой не е основание да продължава да съществува.

Ето защо хората протестират срещу ГЕРБ или като цяло ( БЕЗЗАКОНИЕТО и ПРОСТОТИЯТА ) , защо след като ПАЦИ може ( че даже е и награден като посланник ) - ЗАЩО и Пещо да не може ?!

Значи не виждате нищо нередно , озвен комшийската завист - така ли да разбирам ?! Ако е така означава ли , че този( или някой друг) със същият "успех" би могъл да залепи и един апартамент - да има за децата ?!

Пипнато е, допринася за цялостната визия на пространството.

Завистливо и доносническо племе сме и това е! Какво точно и попречиха тия три квадрата?! Ама ей така, мръсно да се направи си е национален спорт!

Ти знаеш ли какво означава НАРУШЕНИЕ на разпоредби, закони, правилници? Или ти си му викаш „живот“? Иначе всички уж искаме да живеем в подредена държава. Е как да стане?

Имаше в САЩ слйучай, някакъв бандит стрееля по ченге, ранява го, но минувач открива огън и убива бандита и спасява живота на ченгето. И роднините на убития искаха да го съдят щото „не му било работа да се меси“, тъй де, на него какво му речело.

Като е нарушил конструкцията на блока и той почне да се пука или нещо друго, се радвай , че такива като този не са ти комшии.

Ами правилно е постъпил. След като от терасата си е постраил стая, жена му къде да простира праните гащи?

Етносът е виновен.

„Е тебе ко ти пречи ся?“

а не тераса

прилича на скован курник или кочина, никаква естетика, но за жалост толкова ни е визията

Тъпотии, няма нарушение. Терасата е във въздуха и не заема общинско или частно място. Границите на сградата се мерят от цокъла и еркера не влиза в нарушение.

Тъп си беше, Гоше.

Браво,добре изглежда.

Като гледам от снимката и на следващия етаж има балконска врата. Да не би строителите да са забравили да построят терадите на блока?

Виж, че е на нивото на прозореца, не е врата.

Longines

що той,а ние не!това е ганьо!

А на кого пречи?

BajMihal

Не е въпроса на кого пречи, а дали е законно. Да, със сигурност сигнала е пуснат от някой завистлив комшия, НО има начин да си направиш такава тераса и това да е законно. Да, става бавно заради бюрокрацията но не е невъзможно. Все пак си мисля, че пича тук не е минал тези процедури и сега ще си плаща за това.

Незаконното строителство се разрушава.

Цялото лайноморие узакониха,стотици тераси върху покриви узакониха,ако е "наш"човек и балкончето ще узаконят,ако не е вече законно!

a tozi nad nego kakvo? izbil si e 4ovekat stenata i si e slojil prozorec. Ednata Teraska ostaklena, drugata ne e, edin si e napravil teraska, drug si e preustroil mazi4kata. To tova go ima navsiakade v BG...tragikomedia ina4e vsi4ki se praviat na ob6testveno otgovorni. te tova e bezzakonie i elementarna lipsa na kultura.