Съдът прекрати производството срещу Иван Тотев

Пловдивският окръжен съд прекрати съдебното производство срещу кмета на Пловдив Иван Тотев, зам.-кмета Димитър Кацарски и районния кмет Димитър Колев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът прекрати производството срещу Иван Тотев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как герберския съд , ще осъди герберски кмет?Абсурд!Само наивник може да смята , че Мафията в България ще започне сама да се осакатява!Колкото осъдиха Цветанов за апартаментите , толкова ще осъдят и пловдивския хайдук Тотев!

Беше ясно, че ще отпадне скалъпеното обвинение. Важно е, че го сплашиха.

Боку, пазите своите разбойници. Примерно ЦЕНКУ ЧОКУВ

Нема такова нещо!

дкми

Ако не го бяха прекратили - току виж хванали прокурора и съдията с наркотици....

бойко ли се обади или пича си плати!? честито ви българи бългаско правосъдие!!!!! даже да заслуги на съдебната система им увеличават заплатите и с по 2 % ще ги осъвременяват?! а кой попитахте дали българите искат по -високи заплати за вмагистратите за да ги търчат още ли???????????

Защо трябва да си е платил ? Нима има малко поръчкови обвинения ? Колко суджуци са дадени за да не ти пратят НАП, Цацаратура и т.н ???

В България виновни няма.Няма и правосъдие.

от народа избраният кмет да се съди. Италиянци ли станахме?

Разбира се, че е невинен, платил е достатъчно !!

Софиянски в София, Рашев във В.Търново, Йорданов във Варна, още цяла плеяда мошеници бивши кметове на Видин, Хасково, Ямбол, Белослав, Плевен, Пазарджик и т.н. се подхилват нагло на всякакви опити да ги осъдят по същество. У нас най-луксозната позиция, която ти дава доживотен имунитет пред съда, е да си кмет, настоящ или бивш!!!

и село Галиче :)

Не са ли ви учили, че куче ухапа човек не е новина? Новина е когато български съд и на последна инстанции осъди български политик.

ТОТАЛНО БЕЗЗАКОНИЕ - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

Навързали са се като свински средства! Мафия!

Едва ли съда ще посмее да осъди кмет гербаджия на втория по големина град в България, пък даже и виновен да е... Все пак живеем в булгаристан...