Бивш военен простреля мъж и 2 кучета в Пловдив

Екшън се разигра в пловдивския квартал Тракия. 44-годишен мъж бе прострелян в крака след скандал.Простреляни са и 2 питбула, принадлежащи на семейството му.

Обратно в новината

Коментари - Бивш военен простреля мъж и 2 кучета в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съм благодарен, че попаднах на тази статия, бих искал да споделя моите отзиви с всички. Моето име е Джулиус тъпи,. След 6 години брак съпругата ми ме остави за друг мъж, което предизвика безсилие. Направих всичко за възстановяване, но нищо не беше направено, докато стар приятел не ми каза за влюбения свещеник в Интернет, който помогна за решаването на подобен проблем. Отначало се усъмних в това, но реших да го пробвам. и аз се свързах (lovetemple0001@gmail.com. Той помогна на жена ми да се върне и в рамките на 78 часа съпругата ми се прибра. Не мога да помогна да благодаря на свещеника. Свържете се с това голямо помирение по един от вашите проблеми, той може да осигури трайно решение на всичките ви проблеми: WhatsApp +17692085860

Аз не мога да разбера тримата селяндура (бащата и двете му деца) защо скачат да се разправят на забележката, като по закон те са задължени да извеждат бойните псета с намордници?! Трябва ли да припомням, колки жестоки инциденти имаше с тази порода?! Заслужавали са си патроните. Даже е трябвало да им вкара и на брата и сестрата по един в задниците.

Масово се разхождат кучета големи като магарета без наморник, каишка, ами ако тези кучета нахапят някой невинен, който няма нищо общо.Да не говорим за отпадъците където ги оставят след себе си, да го е гнус човека да стъпи в тревната площ. Тези породи са доказано агресивни и според мен трябва да се забранят, както е в някой щати. Видиш ли на някой направи забележка на милите му дечица и татко идва да ги защити, но си го получава. Аман от простотия и видиш ли на моите дечица са винаги прави.

Безумният пенсионер е престъпник и убиец

До момента не е убил никого май ? но ако двете кучета бяха скочили на дете ..... със сигурност щеше вече да му трябва парцел в някое гробище!!!

"Свестните у нас считат за луди". Добре,че едно време България е имала армия.Благодаря му.

90 % от коментиращите в този сайт са представителна извадка, показваща истинския българин в чист вид- злобен, агресивен и прост до безобразие.

забравил си основното качество на българина! глупав!

Всичко, което си написал/а/ за истинския българин е безкрайно вярно. Особено, когато българинът е анонимен. Тогава разкрива всичките си зловонни комплекси

Писна ми от псевдокучкари хомофоби тъпаци отвсякъде. Комшията има питбул под нас НО винаги е с каишка и намордник, че и даже не лае.Никакви проблеми с него. А тия гомнари мързеливи нещат да си разходят гъзовете извън града с кучетата. Почвам и аз да стлрелям.

Да се разреши на военните пенсионери да притежават картечници и друго тежко въоръжение. И да ги носят със себе си, когато излизат на разходка. Тогава проблемът с питбулите и техните собственици ще бъде решен кардинално

ГЕНОЦИДЪТ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ЗАЧИСТВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОД. С НЯКОЛКО НПО-ТА И БЕЗБРОЙ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО НИВО СОРОС И КО. СЕ СПРАВИХА ПО ДОБРЕ ОТ БАШИБОЗУК. -ПРОБЛЕМЪТ С КУЧЕТАТА И ЗАРАЗИТЕ Е НАЙ-ДОХОДНИЯТ БИЗНЕС НА ВСЯКА ОБЩИНА -ВСЯКА ГОДИНА СЕ ГЛАСУВА БЮДЖЕТ ЗА СПРАВЯНЕТО С ПРОБЛЕМА И АКО СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НЯМА ДА ГО ИМА ТОВА ПЕРО В БЮДЖЕТА?. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН---ПАРАГРАФ 22. ((

Чудо! Все още има живи истински мъже,военни и българи! Награда за човека ,че върши работата на несъществуващите общински и зоополиции,каквито има в цивилизованите държави. Породата питбул е отдавна забранена в Англия и др.европейски държави,но явно тука си оставаме една дупка в картата на света.

Военният пенсионер прилича на убиеца Брейвик, който уби 77 тийнеджъра в Норвегия. Ей така, гърмял ги по ред, докато свърши патроните. Пенсионерът се задоволил само с две кучета и един човек ....

ти си поредния ТЪПАК! Изобщо що сравняваш норвежеца с нашия си човек? Можеш ли да мислиш? Човека е направил забележка и съвсем основателна! Запознай се с общинските наредби за отглеждане и притежаване на домашни животни - кучета, котки и всякакви други и ще разбереш че е бил ПРАВ! Явно това си е било съвсем редовно тия тъпаци така да си пущат животните! ТЪПЧОО БЪЛГАРСКИ!

Ама съвсем никаква представа нямаш, защо оня психопат е избил 77 деца в Норвегия ...... вземи прочети малко, ще ти стане доста интересно

Не кучетата са нападнали военния пенсионер, а точно обратното. Военният некадърник напада животните и техния собственик и прави опит да ги убие. Там минават и други хора, а летят куршуми от боен пистолет. Кой е по-опасен ? Кучетата, или пенсионера ? Отговорът е еднозначен - пенсионера. Можел е да се обади на съответния телефон, или да повика полицай. Но пенсионерът е гледал много американски филми

Не оправдавам действията на пенсионера. Но предложеното от Вас " да се обади на съответния телефон или да повика полицай" искрено ме разсмя. На кой телефон да звъним? Какъв полицай ще се отзове на повикване за свободно пуснати кучета - за съжаление нямаме "Зоополиция"...

Смей се колкото искаш, но дано не влезеш в полезрението на такъв пенсионер, когато нещо не му хареса. Или го мъчи някаква болежка

От статията не става ясно дали кучетата са били с намордник и на повод. Така е казано в закона. Ако собствениците на кучетата са нарушили закона, то е ясно кой е виновен. Вероятно на човека му е писнало за да стреля. А и мястото за разходка на домашни любимци не е в градинката, в която играят деца и хората се разхождат.

И вероятно напълно погрешно ..... В статията пише, че военният направил забележка за разхождането на опасни кучета без каишка и намордник. След което е станала кавгата и дошъл и още един човек. Трима души и две бойни кучета срещу един 56 годишен пенсионер - на мен ми прилича на неизбежна отбрана!!!! 5 към 1 :))))))))))) Хайде да не измисляме повече факти ... то ще се разбере скоро скоро ...

Поклон! И медал! Един път да не им се размине на наглеците.

Класика! Планетата на интелигентните маймуните. В случая какво да коментираме ..... всеки гледа мене си.

Заради собственици-идиоти страдат животните. Разхождайте си кучетата на повод, особено от "тези" породи! Лафът "моето куче не хапе" го забравете! Хората се страхуват и нямат нужда от излишен стрес.

Напълно подкрепям! На мен джак-ръсел да ми се навре в краката и да излае и ми се преобръща стомаха.

БРЦК

Ахахахаха. Гръмнал го в коляното, а дебилите от прокуратурата ще го съдят за опит за убийство! Аман бе дебили. Или ще го съдите за 'опит за убийство на куче'? Добре ,че има пенсионирани военни да наливат малко акъл в некои празни самозабравили се глави!

чичото се е опитал да убие коляното ... за това ще го съдят за "опит за убийство"

събирайте подписи за освобождаване на човека. имал е две възможности, или да бъде наяден от питбулите, или да ги застреля, попадайки под ударите на кучешката държава. вместо семейството насъскало псетата да е зад решетките, там е този който е действал при самоотбрана?!? б'ах ти и помиярската държава...

Законът е ясен - кучето трябва да е на повод и в този случай с намордник. От друга страна има и закон за неизбежната самоотбрана, който този бивш военнен не е спазил. И двете страни са в нарушени.

Ц! едните са в нарушение, а тоя е в престъпление!

"Минувачът направил забележка на момичето и момчето, че са пуснали домашните си любимци без каишка и без намордник,..." Имам куче и обичам кучетата, НО защо тези кучета са били без намордник и каишка?! Породата хич не е безобидна, а и това е без значение - има си правила и те трябва да се спазват!

На тоя тъп малоумник сега ще му се разкаже игричката... Това чака всички, които мразят най-добрия приятел на човека. Можете да драскате колкото си искате, но подобни тъпи говеда, бивши военни, трябва да се мачкат безпощадно. Бас ловя, че този е гласувал за льотчика и за БСП.

А на тебе ти пожелавам един такъв "приятел на човека" да ти отхапе топките и тогава ще те видя каква песен ще запееш умнико ! Глоба 1000 лева за кучкарите и незабавно освобождаване на ЧОВЕКА!!

Да ама друг път. Има закон, който определя кога може да се използва огнестрелно оръжие. Двете страни са за съд.

Ти не си човек, а и за кучкар грам не ставаш, бе ти си пълен евронеудачник.

Защо вече не пишете за възрастта на "децата"? В началото се споменаваше, че са "непълнолетни"! При нас в квартала имаше каракачанска овчарка, ражхождаха я две момчета (над 21-годишни). Какво ти разхождане, тича по тротоара овчарката, а на каишката се ветреят двамата "разводачи". Не оправдавам стрелбата по хора и животни, но в някои случаи я разбирам! Навъдиха се новобогаташи без представа за законност и ред, налага се да се омиротворяват! Бойното куче (питбул) със свален предпазител (намордник) и вбесен собственик - как да не е самозащита?!

тук във варна питбула и бултериера са забранени и може да ги убиваш. но с каякво! не всички имат бойно

10 хапчета изониазид на 1 кюфте. Много бързо малоумните кучкари Ще се научат да ги разхождат с наморник, както си е по правилата.

Трябва ли да се разхожда домашния тигър без верига и намордник понеже е кротък? Много ли е приятно кучета да серат по тротоари и паркове? Дали пък не е време всеки да си носи по 2 патлака?

Военният пенсионер трябва да бъде пуснат от ареста и зачислен незабавно към общинския инспекторат с безплатни патрони, за да трепе помиярите, осиращи улиците и техните малоумни собственици. Няма по тъпо същество от българина-кучкар!

Аз съм ЗА!

разходка на питбул без намордник е ка то да стреляш във въздуха или по-надолу

Абсолютно недоумявам как може да се разхождат питбули без наморник и каишка. Закона в Австрия за тези породи е толкова строг, че водач на такова куче трябва да е преминал специално обучение, деца под 18 години не могат да развеждат кучета от бойните породи. А това без повод и наморник е направо немислимо тук. И накрая след като ти бъде направена забележка от минувач, следва веднага да си хванеш кучето на повод, а не да се разбравяш и да се стига до кавги. Човекът е раздал правосъдие,кой друг да го направи ?

След като ти се направи забележка следва да напсуваш този който ти я прави и да го заплашиш ,че ще насъскаш песа срещу него.

"За живота на двете кучета се борят във ветеринарна клиника"? Не се уточнява как и кой се бори, военни и кучкари, в свободен или класически стил?

а къде да пикае кучето - в шапка или в шепа?

Пред подлеза на университета поляни колкото щеш, пич, а собственика след като е извел навън животното да пикае е сере значи може и тревна площ да му намери. Парк на 300 м. от Университета.

нищо работа - просто военният е нервак. Но защо ходи с оръжие по улиците е въпрос. Те пускат наглите палачи в отпуск и на свобода, та това е едното голямо НИЩО. Но не може такива кучета да се движат без верижка и намордник. Но не може и за това да се стреля. А за това, че уцелил коляното има да плаща-а-а, но много мери - един път режи.

Преди време направих забележка на един кучкар, че кучето му пикае пред Билата в подлеза на университета. Копелето щеше да ме изяде с парцалите и каза, че това е необходимо за кучето, за да не се загубело по пътя към дома му, ако го остави само. Попитах един полицай могат ли да им направят нещо. Оказа се , че в закона няма точка по която могат да привлекат копелето към отговорност затова, че кучето му сере и пикае пред магазини и на такива места.

Полицаят изпика ли се? Изсра ли се? Не? Сигурно му се прави в градинките? В София обществени тоалетни за хора- Няма! Това не е бил полицай, а менте. :) Защо не е достоен, според мен? Защото не е напълнил папката си с докладни! 1. Убих кучето. Заплаха беше. Къде е ключа за"бараката на кучето"-незнам. 2. Убих кучкаря /вероятен собственик/ на расово животно. 3. И избих сите останали помияри от животински и човешки вид в радиуса на Макаров. 4. Повече нямам какво да напиша- свършиха ми патроните. Лошо

Странно е че липсват либерастите от БХК защитници на беззащитните кученнца

в прага за това че песа се е изсрал и не си му сабрал с лопатка която си длъжен да носиш неговото ла----но и несиго събрал в плик които са на всякъде то ти си аут с 5000кр!!!!!!!ами около з50 -ч00 лвтези породи от рода овчарки немски сибирски ,ротваилери ,догове , питбули ,добермани то теса на контрол от ветеринари и организации с коите неможеш да се разплатиш за това или онова тоест това са кучета за богати с които могат да дадат по 500лв месечно зада имат такива помияри!!!!!!!!!!!!!

тука в белите славянски държави това го няма този едето е прострелян е пред съда за това че сополанковците водят тази порода без намордници и без каишки а военният е награден от полицията за това че е обезопасил останалите хора от наранявания!!!!!!!!!!!!!когато таткото бабаит го отстрелят с глоба 3000лв както е тук маи ще си помисли дали тези помияри са толкова ценни!!!!!!!!!!!!!!

Само искам да видя как ще използва огнестрелно оръжие в Прага срещу човек и ще му се размине.

Кучета се гледат вместо деца...КУЧЕТА!

Тази порода трябва да се забрани. Кучетата трябва да са вързани и с намордник. Забележката е била правилна. Наглостта на хората преминава всякакви граници, но това са все пак СИМПТОМИ на нещо много по-голямо и страшно. Ако не се докаже неизбежна самозащита, бившият военен трябва да бъде осъден.

Какво е виновен армеецът? Невъзпитани младежи, вместо да се извинят и го послушат, почват да се репчат. Бащата, и той вместо да ги вразуми, се дърви в тяхна защита. Всекиму неговото - велики думи на един диктатор. Но защо и медии, в т.ч. и национални телевизии, насърчават кучкарите в безнаказаност? Явно защо, грешни парици пълнят джобовете им.

България се превърна в кучкарник, в преносния и буквален смисъл на думата. Властта е безсилна да принуди кучкарите да надяват наморници на едрите породи. И още нещо - властта не се сеща да облага с тлъсти данъци навъдилите се кучкари. Заради кучешкия лай и тормоз по етажите, за кучешката козина сипеща се от терасите, за кучешките фекалии, които газим на всяка крачка...

Властта не е безсилна. Властта не иска, защото така създава така разслоява населението, а токова население се яха по-лесно. Всичко е преднамерено.

Докато битува толерантното отношение към кучкарите и терористите, ще ни хапят и взривяват!

И аз имам куче, кротко обичливо и добро, но ако такова агресивно псе ми се яви насреща и ни налети, ще му пръсна тиквата!

Солидарен съм с мъжа. Такива едри и опасни кучета от такава порода не трябва да са без намордник, още по-малко пък без каишка. Законът е такъв.

Журналистите пак са объркали новината. Обвинвение за убийство би трябвало да се повдигне на собствениците на псетата, поне така е в нпрмалните страни.

Да пуснеш свободно да се разхождат из града два питбула, граничи с терористичен акт. Колко хора вече загинаха от свободно пуснати кучета? Докога?

Когато се опитваш да убиеш някого, стреляш в главата или жизненоважни места, а не по копитата. В копитото стреляш при самоотбрана и за респект.

Какво копито?

Браво на военния!!! Обвинения трябва да бъдат повдигнати на келешите кучкари и баща им. Освободете достойния български офицер веднага г- да и г- жи съдии!

Няма никаква отчетност и контрол кой и какви кучета притежава или е притежавал преди да ги пусне навън на свобода поради невъзможност да ги отглежда повече в апартамента, защото са пораснали и ядат повече.

Браво на стрелеца! Следващия път да предложат законопроект относно притежанието на псета бойни породи да е приравнено към носенето на оръжие, както е в САЩ! А тия които не слушат, комшиите да се погрижат - 10 хапчета изониазид (противотуберкулозно) в 1 кремвирш. И да видиш как тъпите кучкари ще почнат най сетне намордник да слагат на бълхарниците си. Да, кучкари - каквото повикало, такова се обадило.

много правилно е направил. браво на военния

Опит за убийство , чрез прострелване в крака?? Нашата Прокуратура се опитва да накара военния да съжалява, че не е пръснал тиквата на нагляра с пумярите. Да, имам куче, но то не от бойна порода и всеки път му треперя като е пуснато да не направи нещо. Въпреки, че е кастрирано и възпитано за доста пари на училище. А при направена забележка да се ослушват и да не хванат кучето - малко са се отървали.

НЕОБХОДИМА Е СПЕШНА ЗАБРАНА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ПИТБУЛИ!!ВОЕННИЯ Е ЗАЩИТИЛ СПОКОЙСТВИЕТО И ЗАПЛАХАТА ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА НАОКОЛО ОТ НАГЛИЯ СОБСТВЕНИК НА ПИТБУЛИТЕ!Що за идиотизъм е да продължава да е разрешено в България да се разхождат открито кучета-убийци.Депутати-приемете спешно закон за забрана на питбулите!!!

абсолютно правилно

Това не са кучета, а зверове. Изкуствео създадена порода за боеве и убиване на други животни, включително и хора. Правилно ги е застрелял, утре щяха да изядат някой невинен минувач. Тази порода трябва да бъде забранена, заедно с родвайлерите и доберманите.

Човекът е защитил останалите нормални хора от случайно охапване от тези грозни и злобни кучета ,а той сега е арестуван ??!! Е,кой тогава ще ни защити от наглостта и безотговорността около нас ???

gonzales

как кой? - кучкарите ,Четири лапи и тем подобните организации. те само това чакат - да са ни защитници.