Проверяват сигнал за хранително отравяне на ученици

Агенцията по храните и РЗИ проверяват два ресторанта в Пловдив по сигнал за хранително натравяне на ученици от Английската гимназия в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват сигнал за хранително отравяне на ученици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

казва в часа на класа, че полусурово месо не върви с наркотици, ама те. А уж елитно училище! Тюх да им се не види макар.

То из гези ресторанти и магазини е бъкано от количества с тонове всякакви боклучави храни и заготовки, а пък менютата по ресторантите трябва да си загубиш доста време да ги изчетеш, какво ли не правят и разбира се пълни ментета, нищо не приготвят в момента, притоплят стари, нови от онзи ден буламачи! липсата на контрол и безотговорно поведение и на ученици и на учители води до тези изстъпления! каква е истината - спорно!!

"Родителите изпаднали в паника от това, че децата са получили разстройство". ..направо се чудя как сме оцелели като нация ;)))) Не с тези родители. С тези журналЯ.

Не се напъвайте с Коментари повече , напили са се , четете новините . Децата са изпили по 1 литър Уиски .

Не се връзвай на неграмотни журналистки. Ако се обзаложим ще ти купя колкото искаш уиски. Ако се насереш, аз ще го платя. Създаденото уродливо творение БАБХ на Миро Мършата и съответното гейберастко законодателство ликвидираха контрола на храните от МЗ. ХЕИ/РИОКОЗ/ и ДВСК упражняваха реален контрол върху безопасността на храните. Особено опасно е положението при храните от животински произход най вече месо, колбаси, вносни яйца. Конските доктори проверяваха качеството на оцета/не безопасността/ , а в това време на пазара имаше яйца със салмонела.

хотел марица не бешели на ветко арабаджиев-ако е така какво се чудят родителите

Избягвайте ресторантите с работещи цигани , араби и тем подобни ислямисти.

Да не са те изнасилили в такъв ресторант ? Ако е така трябва да подадеш жалба в Полицията .Ще те подкрепим .

Цялата тази работа смърди точно на опит на учителите да покрият фактите. Не вярвам хотел Марица или Хепи да си позволят да предложат развалена храна на деца. За мен ситуацията е въвсем различна - днес като се прибирах от работа видях подобна група ученици. Учителите пуснаха учениците да се щурат из центъра, а те самите хлътнаха в близката кръчма. Питомците им на момента окупираха всички дунерджийници по т.н. Малка главна и започнаха да нагъват дюнери като за последно. Никой не може да гарантира какво е качеството на храната в малки потулени дунерджийнижи из пресечките на главната. После липсата на контрол от страна на учителите се прикрива с вечерята в хотела. И какво ще открият? Най-вероятно нищо. А и да открият нещо, както беше писал някой по-рано Гергов ще си плати и случая ще се потули.... Все пак съм склонен да вярвам, че дюнери и подобни боклуци са причина, а не хотел или Хепи

А когато всички от пловдив хващат диария в Бургаско? Най-често лятото се случва

обмяна на опит или отмъщението на майните / имат да си връщат от лятото

Георги Гергови ги е водил в Хепито на Премянов и като разбрал че няма да гласуват за Радев им е дал кренвирши Аз Ям

не е ли на Ветко Арабаджиев ? Не, че между двамата има, кой знае каква разлика

в един друг сайт пишат, че са препили. Ако действително това е истина, вместо ДЕГАН, даскалката е трябвало да им даде зелева чорба и един джоинт

Така е като сте научени да ядете само кюфтета, на всички месо ви е само в главата. Така ли не се наядохте. Само убивате животинките за да си наситите извратените вкусове. Хора станете вегани и няма да се натравяте никога повече

Еха... Как добре звучи само: - Станете вегани, ЗА ДА НЕ СТЕ ПОСРАНИ...!!! :::))) Майтап бе Уили...!!! :::))) Даааа....!!!

Смешно ти е, но няма да се смееш ако те угояват за да те разсфасоват един ден и направят на кюфтета

Да не се е появил нЕкой нов "Миро-мършата"?... :::))) А?...

Занижен контрол от Агенцията по храните и завишено крадене! И ето го резултата!

в Бургас, плюскат в Пловдив до насиране, или?

Ами да тренират с диета "нищоям" за отслабване ли?... :::))) Или да си носят пакети с храна от Бургас?... :::))) А?...

Месото, месните и млечните продукти могат да заразят хората с много сериозни, тежки и дори смъртоносни болести, ако не се извършва задължителната и строга профилактика на животните, отглеждани във фермите. Заради икономия на пари Министерството на земеделието е на път от догодина да спре плащанията на ветеринарните лекари, които се грижат и лекуват добичетата, а това значи, че рискът от зарази се увеличава многократно. И в момента фермерите купуват сами каквито си искат лекарства и ги прилагат на животните, които отглеждат. Това води до увеличаване на остатъчните вещества в продукцията, каквито са антибиотици, хормони, токсини, гъбички, които са опасни за здравето на хората, обясни д-р Ангел Ангелов, зам.-председател на Националния съвет на Българския ветеринарен съюз

После Европа била виновна че в нашите месокомбинати блъскат всякаква химия ГМО соя от Китай отпадъци НО НЕ И МЕСО

в ХЕПИ - не Красимир Премянов ще си плати и край всичко е наред

Ако са яли кренвиши АЗ ЯМ напълно е възможно - бъкани са с химия

ДИАРИЯ е една много смешна дума.

И защо след като са се опитали да помогнат, учителките са виновни ?!?

Щото по този начин са се опитали да потулят случая...!!!

Изобилието от храна и търговци, е причината за залежаването и по витрините и след това отравяне на организма. Няма как на една витрина да има 1000 пилешки бутчета, а да продадеш 50. До вечерта се е вмирисало.

Затова най-добре кат при Бай Тошо, храната стига до 10 сутринта. Следобед няма. Или още по-добре като в Сомалия - храна само веднъж седмично.

какво е било при бай Тошо, колкото и на Луната. Рупай си ГМО-то и не се опитвай да манипулираш мнението на младите хора, които като теб си нямат понятие какво е било тогава, и вЕрват на всякакви глупости, изречени от прости тролчета. А пък ако искаш още по-хубава храна, може да отидеш в хамерика да си отядеш на гнусотии, тъкмо ще наддадеш доста сланина. А пък като се подпише и търговското споразумение, хем ще ядеш още по-големи гнусотии, хем ще си плащаш за това. Същото ще ядат и децата на такива нещастници като теб.

Качеството на храните в заведенията в България започва вече да застрашава националната сигурност! Абе, тъпи селски пръчки, това че сте се докопали по някакъв начин да вземете някакво помещение за ресторант не ви прави ресторантьори. С тия кайми от смлени плъхове и сирене от палми ще направите така, че туристите трайно да избягат от България, особено това се отнася за провинциалните кръчми. Направили ми 5-звезден натруфен хотел, а вътре ми сервират 20-годишни замразени меса, колбаси от рога и копита и палмово сирене! Не разбрахте ли, че селата в Италия привличат десетки милиони туристи годишно ГЛАВНО благодарение на хубавата, истинска храна и вино!

Па нека видят какво ни е на нас,като ни тровят по морето.