Благой Сапунджиев застрелял жена си и детето, докато спят

35-годишният Благой Сапунджиев е убил спящите си жена и дете с незаконно притежаван пистолет около 5.30 ч. Причина за трагедията в Пловдив е предстоящ развод.

Обратно в новината

Коментари - Благой Сапунджиев застрелял жена си и детето, докато спят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я ги е застрелял, я са ги застреляли. Може ли да разбереш в днешно време.

Мисля,че няма трезвомислещ човек,който да твърди,че бащата е застрелял жена си и детето.Странното е,че този случей се разиграва за трети път около Пловдив и все бащата избива семейството си.Сигурно тези бащи се обръщат в гроба като са набедени,че убиват най близките си хора,а на полицията и е най лесно да потвърди тази версия,защото вратата е заключена отвътре.Има начини как да се направи така и полицаите знаят,но или не им разрешават да направят разследване,или има нещо друго,но бащата не е убиеца.

БОКЛУК!!!!

Проблем Реакция Решение ,не е ли странно че в конролираните медии се осветяват определени неща в които искат да ни убедят в нещо прикриваики същноста на действията си.Сигурни ли сте че е така както са го описали или е подготвен сценарй за засилване на полицейското присъствие не е само този случай ,ще има и още предполагам и те искат вие сами да ги молите да засилят полицейщината.Те разполагат с неораничени средства за манипулация включително и психотронно оръжие за въздеиствие върху психиката на всеки един от нас,има такава апаратура във всички големи градове НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ ТЕ ТОЧНО ТОВА ИСКАТ.ПОДЛАГАЙТЕ ВСИЧКО НА СЪМНЕНИЕ.

И З Р О Д! Какво му е виновно детенцето?!

Дайте още подробности. Примерно колко са се мъчили, какви са петната кръв, колко е опръскал стените и т.н. Д.б. и журналистите смотани... Как може да превръщате една семейна трагедия в новина и сензация????????????????????????????????

всяка жена има право да напусне мъжа си и да бъде щастлива с друг, мъж не се напуска от добро...... и ако няма защо, приемете го.

разбира се ,че има право,ама след като напуска моето жилището където с мъка съм го купил,а не аз да излизам а тя да докара някой там само да я е..е..

Били са под наем бре, шибаняк!

Егаси изцепката, то виж жената невинна. При всяка една раздяла имат вина и двете страни. Не знаете защо си е хванала друг мъж, а ръсите простотии. Ами ако е хлътнала и сложила розови очила? Няма баща който да убие детето си!

с мъжете. Първо хукват да трепят,после като отмине малко време търсят любовника да го черпят ,че ги е отървал от такова зло. При някои мъже се забелязва обратна тенденция...зависи дали са посещавало психиатър.

От позицията на еманципирана катерица го казваш, нали. пък после що те трепят. а какво казва пабло коелю по въпроса? некой статус, нещо така умно да споделиш на нас неразумните?

Значи непременно е ТАКА!!!

За съжаление последните десетилетия, поради изхвърлянето на Църквата и нейните проповядвани ВЕЧНИ ценности от живота на хората, зачестиха полудяванията, които засягат жените, но по- силно мъжете. Майки- без необходимата култура, но с претенции възпитават синовете си, които в повечето случаи са 1 или двама неправилно. Вместо да им посочат огромната отговорност на мъжа във всяка сфера на живота и в семейния, включително, те ги учат на егоизъм, използвачество и подлост. Резултата е, че никоя жена няма да се съгласи да ражда деца, да пере, да глади, да ходи на работа, да гледа деца, да готви и да търпи просташко отношение, защото то друго няма/ българите не уважават жените/. Фактически жените се превърнаха в мъже, а мъжете в жени. Те търсят само лекото и мекото и имат отвратително отношение, което им е внушено от майките- да не излъжът ДЕТЕНЦЕТО С МЕЧЕНЦЕТО В РЪЦЕ. И това е детенце до 60 години, на което майката / понеже е изгонено от жена си/ готви, сервира и боготвори. Извинявам се може случаят тук да не е такъв, но психологът казва, че така е възпитан в дома си.

не си прав.

Е на мен не ми стана ясно..........

А за майката, нищо не чухме. И друго ми е странно - бабата и кума не били се чули със семейството няколко часа, и веднага паранои, чудеса, аларми, кума даже прави акробатики с въжета от балкони, разбиваници на врати... Ми странно е, или кумът е посветен в страданията на тия хора - най-вероятно притискани от определени кръгове (майката беше счетоводителка нали? С джип? Само питам), или е Ясновидец, но за съжаление е закъснял с акробатиките. Иначе ревност е много удобна и традиционна причина, особено, когато парите не са причина.

за тебе,авторката на този постинк само изнасилване....друго не.глопачко,жената омряла в страшни маки-ти ми бращулевиш за е.....чи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какви са причините, "многознайко"?

Да беше помислил за майка си, тъща си. Да ги оставя нещастни, злочести.

Прочетете това ГНЕВНО ПИСМО на тричленно семейство до Бойко Бэрисов!!! КОЙ ГО Е ПИСАЛ!!!

Чели сме го, старо е и няма връзка с този случай.

Чак от декември 2015!!!Ай....

Два момента от моментната версия на МВР и убягват. Първо, МВР е намерило голямо количество пари. Това обикновено не се случва. Все едно да кажеш, че катаджия или митничар не е взел. Второ, убийствата от ревност са много на брой, но на децата рядко се посяга. Тук се разминаваме драстично с така нареченият криминален психолог, който е развивал теории.

Грешката ти е, че като всеки нормален човек търсиш логика. Но логика в действията на психично увреден човек няма. Няма и критичност. Лудия не знае, че е луд, защото не е критичен към себе си. Лудия не действа логично, на него така му говорят да прави или пример давам просто. По една или друга причина тоя мъж просто е превъртял. Няма нормална причина, която да оправдае убийството на собственото ти детенце, както и на любимата жена, независимо от раздяла или други промени в отношенията. Също така характерна черта на психично болните е, че стават доста комбинативни и успешно играят театър пред обществото, че са любящи, грижовни и т.н. Така често се случва, че дори най-близките им не подозират какво става в психиката им.

При толкова много Ганьовци.

Познавам 2-ма с това име Благой, и двамата са боклуци...странно?

Много курви има, затуй има и убийства!

Верно са много - я колко минуси имаш...

До ти: Не по- малко си изпраскал от въпросното лице. Ако рязането на ръце за теб е форма на любов. Ама въпрос на гледна точка. ... Ако имаш дъщеря и някой и резне ръката, дали ще е такава пак гледната ти точка?

прочетох, някакво гневно писмо във фейсбук на тричленно семейство до Бойко.

DIDA

Няма нищо по-страшно от ревнив мъж! Всеки четвърти в БГ е такъв! Такива или бият до смърт жените си или убиват. Все пак да не забравяме, че живеем в Ориента...

Не съм чул мангал да е затрил семейството си ,въпреки че са гадни същества !Какво по дяволите става с нас българите ?

циганите може да са всякакви, но не са злобни хора. изключения има, например ломските. ама то там и българите са едни...

Да бе, никак не са злобни, за това редовно четем за изнасилени и пребити старици и то за по 5-10 лева. То това не е злоба, нали!

Устискала , неустискала, никой няма право да посяга на живота на някого, ако ще и на калъп да я хване. Ти от къде си сигурен Х дали той е стоял "дълбоко замразен" и никога ама никога нищо не е направил? Или да разбираме тук, че можеш да трепиш както ти падне? Да пляскаме за убийството ли ? Голям герой няма що?

когато в наличност е имало много пари .Има и друга възможност , може тоя от коготo са откраднати тия пари да ги е самоубил , мутрите притежават бизнеса с петорла , а те не си поплюват !!!!

И тоя с парите, дето ги е "самоубил" - да е оставил парите вместо да ги прибере???

Явно от благия Благой е останала само помията.

да се провери алибито на новия приятел на майката.

Кога бил друпнал спусака,ама били ли са легнали,ама спяли ли са,ама точно в главта ли ги е застрелял...що за перверзно журналистическо любопитство ви мъчи ? Трагедия е.Това е,което трябва да се знае.

Малко да ви осветля. Може да ви се стори невероятно, но фактически 90%++ от случайте подобни на този са резултата психотронно въздействие. Когато видите случаи на субекти под 14 години заклали някои, друг застрелял брутално детето си/баща си или трети, трети се метнал от балкона уж от тъга, друг си отвлякал детето, сгазил куп уж нелепо хора, но бил без нарупения и алкохол или стрелял на късмет от терасата са предимно примери за дистанционно пси въздеиствие, а не за фатална нелепост. Това е стандартна практика сред една ченгеджииска прослоика да нагнетяват страх и да отклоняват вниманието от други злободневни проблеми като огромни кражби, приети антинародни закони, или лобистки такива водещо до огромни загуби за обществото и държавата която дефакто трябва да го подкрепя. Да ама не.

гаджето в момента се развежда, а бившият ѝ е луд ревнивец. дано и ние не влезем в новините.

изрод долен, какво ти е направило детето, че посегна и на него. Жалко, че деградираме, като общество.

Докато ни управляват мутри така ще е!

Пропито от агресивна параноя мнение! Освен това проектирате собственото си поведение върху другите.

Не е така. Наистина е мутра. Наистина държавата ни е една завладяна от охранителна фирма, територия. Процесите са естествени и предвидими. Плащай или препитанието ти загива. Все повече хора го осъзнават и биват обсебвани от отчаяние. Това не е побой на циганска сватба.

Малко социализъм няма да е лошо, толкова убийства нямаше, ня ма ше.

Жените много да внимават: за кого се кипрят, с кого излизат, с какви мъже си лягат, на кого деца да раждат, за какъв се женят...

И дали да изневеряват...

Самоубиха ги.

Глупак!

Ти явно си самоубит по рождение.

Той господ ли е, че да решава вместо тях дали ще живеят? Писна ми от комплексари, даже и от средни комплексари! Кой няма проблеми,всеки, дайте да се избиеме..

Курвите са преобладаваща част от жените.По този начин природата гарантира размножаване при човека.

По тази логика майка ти е била също такава , или? :-)

и моята, и твоята, и всички

Голямо количество пари намерени на местопрестъплението . Няма следи от взлом , значи убийство и самоубийство. Нашите криминалисти са върха , обаче вече знаят и кой първи е гръмнал - дали детето, или майката ....

баце, тва ше ти го каже и бебе в забавачката. ПЪРВО СЕ ГЪРМИ МАЙКАТА... ЩОТ КАТ ЧУЕ ИЗТРЕЛЪ, МОМЕНТАЛНО ШЕ СЕ ФЪРЛИ НА БОРБА ЗА ДЕТЕТО СИ... И ТАМ ВЕЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ. Та, тва е задача с елементарна труднос. дай натачм

Някой си е отчел задълженията май...

Стига с тежи лоши мисли! Бъдни вечер е , староверци! Честито Рождество Христово! Утре е Коледа! Амин!

Гледаме и се тюхкаме тука как Новият стил се самоизтребват!

да се спрат турските сериали. Второ да се гледат американски полицейски филми и то задължително от полицаите. У нас с дни се правят изследвания. А там - натривка на ръцете за наличие на барут се прави веднага, а резултатът - след час.А тук и след дни няма резултат.

Е...еш докато ти дава. Когато спре да ти дава,си търсиш друга която да е давателна.

кво се правим на безкрайно морални. Хвърлят камъни върху майката. Имала любовник. Може, но поискала развод, а не да лъже мъжът си. А мъжете, те нямат любовници. Ако се убиваше всяка невярна жена - гарантирам, че у нас нямаше да има и ЕДНА ОМЪЖЕНА ЖЕНА.

безплатни съвети - колко щеш. Никога да не се омъжват за българин, като че ли чужденците не трепят на ангро - не по-малко от десетина наведнъж, да не се женят за шофьори. Те и шофьорките трепят не по-малко. Една връхлетяла на пешоходна пътека на баба и внук. И то най-модерна пътека. Само дето не спира сама колата.

Колко жалко !!!!Трябва да има любов и разбирателство в семействата!

оръжие е едно от добрите - много жалко, че е използвано по този начин.

Питам се колко са лудите тука на "глава добитък"? Сигурно пак сме първенци?

По луди и по прости няма кой да ни догони. Доста дълго и усърдно сме работили в тази насока.

Психиатърът Гетев си противоречи. Хем агресията се възпитава в семейството, хем трудно се разпознавала. То след като си с едно семейство няколко дни веднага се разпознава, когато нещо не е наред! Особено в отношенията майка-син. За съжаление жените трябва да внимават повече, защото обикновено са потърпевши.