МВР-шефът от Пловдив получил 300 лв. подкуп в цигарена кутия

Задържаният полицейски шеф от Пловдив Стоян Павлов е провеждал многократни срещи с телефонните измамници, съобщава bTV.

Обратно в новината

Коментари - МВР-шефът от Пловдив получил 300 лв. подкуп в цигарена кутия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и сина си така оправдава: https://link

т а той пък дава на цецо и бойко и тия дето издирват бандитите те делят с тях

нататък всичко е лепнато на гъзо на бойко герб е фашистка партия и ограбва всячески населението

е 300 лева защото е под минималната заплата и не значима щета като циганите по селата кокошкарска милиция

в тая държава бандитите обикновено са полицай и техния шеф е цецо а бойко нищо не знае

в тая държава бандитите обикновено са полицай и техния шеф е цецо а бойко нищо не знае

Като знае "другите" колко вземат, те защо не са арестувани?

Борбата с корупцията започна да живее боико борисов. След 20 г още един арест за 300 лева подкуп

В дома на тоя крадливец явно има МНОГО пари, за открадването на който той НЯМА да подаде сигнал в полицията, още повече, че в момента е в ареста ! Упсс, дано не ме чуе някой !

- Стоян Павлов е заплашен от 3 до 10 години затвор. - С нищо не е заплашен, полицейски началник осъден НЯМА ! Преди години осъдиха шефа на оръжейния склад на МВР в София на 3 години условно, при положение че от 10 години продавал конфискувани оръжия на всякакви убийци, мутри, психопати и друга измет. За какво правосъдие говорим в Кенефистан ?!

Някой го жертва това човече, ама ще се разбере чак след време...

И твоята май.а. Ма ти за пари ще продадеш и ма.чиното си мляко, бе младеж! Сигурно се чудите на точките в думите, които уоптребявам. Е няма как! Щото разни Елдъровци могат да скроят шапката на нормален човек. Виж да защитават ненормалници - там пък са във вихъра си.

че полицията не само разпъва чадър над бандюгите, но и ги ръководи пряко. А иначе полицаите стачкуват за пари.

В Китай щяха да го разстрелят на стадиона. Лапал е много повече, но не искат да плашат хората.. И кой стои зад хвърлянето на 100 000 лева, някой го омотал с детаили, т.е.имат "психологически профил", т.е.имат информация за да го изготвят Този боклук, като, че ли не знаят, колко пъти е е бъркал в системата на МВР. Американците по натискане на клавишите те разбират що за човек си, че дори и Ганъо полицая има информация за всеки - ниво на достъп според службата и чина.

ееее голяма работа 300 лв то както е тръгнало скоро кутия цигари ще струва 300 лв

A бе защо баламосвате хората, бе нещастници. Кой милиционер, шеф на МВР ще си прецака кариерата за 300 лв. Вземал е 300 , но с още 1-2 нули отзад. Или просто за да го елиминирате и да го осъдят условно, че сумата е нищожна. Ако беше в САЩ или Германия щяха да му разкатаят фамилията и щеше да лежи в падниза и за 30 долара, ама тук всичко са схеми, шменди-капели и подигравка към хората, към нашите баби и дядовци, майки и бащи! Ех къде си Адолф, къде си Пиночет!

идвам с радост чакайте ме

Пропусната е поне една, аконе о повече, нули от от подкупа дето е получил....

Двадесет години в МВР и всеки ден по 300лв са 2 190 000лв. Това ако е вземал само по едни 300 на ден, а повярвайте ми не са само едните 300 лв. Затова : - без право на пенсия и 20 заплати при уволнението - пълна конфискация на цялото имущество на ЦЯЛАТА МУ ФАМИЛИЯ

Бааааси...за 300 лв......какви дребни мушмороци имат власт.....

Това е ужасно бе, хората подават жалби към този който ги е изнудвал. Тва не са измами. Тва е изнудване. Малтретират психически пенсионерите, беззащитни. Ква западна цивилизация за нас бе. Брюксел бил виновен, леле

"Всички измамници с големи суми са на свобода, а той за 300 лева е в ареста", заяви адвокатът на арестувания полицай Красимир Елдъров. Ха, какъв наглец. На този айдукат да му напомня, че скапания булгаристан плаща на милион и половина пенсионери далеч по-малко от тази сума.

Вий сте изроди. Другата седмица пускам за освобождаване от бг гражданство. За корумпирани държавни служители милиционери и прочие само отстрел оо пример на Филипините. Не изроди чума сте вие. Алчни селски тарикати

Голям подкуп малък подкуп.Но е покровителствал престъпници!Затова 15-20 години да лежи защото е шеф и злоупотребява със служебното положение има власт.А потърпевшите са дали спестявания които са кътали цял живот.И 20години са малко в този смисъл.

Елдъров е пловдивския еквивалент на Марковски - защитава само 100 процентови боклуци .

.....тъй,де....Марковски сега е адвокат на Боко...

Шило

по 300, по 300, станали 300 000

За 18000,не знам,но 300лв.са много,това ми е пенсията !!

Наш човек е.Вижте там да го оправите.

име? Или го водят "неизвестен" ???

Задържаният полицейски шеф от Пловдив Стоян Павлов е провеждал многократни срещи с телефонните измамници, съобщава bTV.

,,..МВР-шефът от Пловдив получил з00 лв. подкуп в цигарена кутия..,,??? ,,..МВР-шефът от Пловдив ,,взел,, з00 лв. подкуп в цигарена кутия

"Всички измамници с големи суми са на свобода, а той за 300 лева е в ареста", заяви адвокатът на арестувания полицай Красимир Елдъров" Да не би защото коруптното ченге си е затваряло очите и те заради това исзмамниците са още на свобода? Много кухи аргументи вкарва това адвокатче!

"Всички измамници с големи суми са на свобода, а той за 300 лева е в ареста", заяви адвокатът на арестувания полицай Красимир Елдъров" И КОЙ Е ГЛУПАКА В ТАЗИ ИСТОРИЯ?

Човека е взел 300лв опитваѝки се да достигне до големите риби и да ги окошари. Това трябваше да каже адвоката. Щеше да звучи по-вероятно от първата глупост която му е дошла на езика.

300лв. е само % от сумата. От оня абдал със сто хилки би било много повече.

Началникът не взима подкуп,а хонорар

сега всички замесени полицаи и други ще спрат всякакви уговорки по телефона и край на измамите .то и баби вече не останаха много ,май останаха само тия без парите .

Адвоката му да не говори че за 300 лв. е в ареста, а изчамниците на свобода. Точно продажното ченге трябва да го отнесе три пъти повече от измамниците! Те поне са такива и могат да бъдат заловени, съдени. А този е служител на мвр, униформен, като очакванията са да пази обществото от измамници. След като ушевия иска да е от другата страна, да напуска и става измамнил. А той ушев иска да разполага с властови ресурс и да щави много на брой измамници. Тези вербували ушев от районното, представете си в гдбоп за какво си затварят очите.

Адвоката да не плещи глупости,защото ако нашата Темида бе с китайски,филипински,да не казвам С.Корейски паспорт тоя лакомник щеше да е площадна атракция с качулка на главата!А в Щатите сигурно поне 10-на годинки белият му лаком гъз щеше да порен от черни боздугани!

да бе, само за 300 лв. Кой знае колко пъти по 300 лв. са били.

Перефразирам: "Егати и държавата в която МВР шеф струва 300 лв."

ами заплати,пенсии и други бонуси от корупция, ако ги сметнеш както трябва, тоя полицай е нанесъл вреди за няколко милиона !

Хванат с 300 кинта подкуп. Милия, вероятно му е за пръв път и повече така няма да прави. Трябва незабавна ефективна присъда за такива, било то и за минималния срок! Давайки условна присъда, щото сумата била малка и нямал други провинения, само насърчава и други да правят така. Престъплението е много сериозно и не трябва да има милост.

23% от 180000 са си 41400 лв. Малки суми ,а?

за кокошка няма прошка,за милиони няма закони-чалга песен от зората на чалгата

щом бтви казва значи е така,а защо бтви не каже кой и е шефа? ей така от кумова срама,за нова не говорим,там се знае дебелата сянка