Арестуваха пловдивски адвокат за палежи

В Пловдив са задържани известният адвокат Владимир Елдъров и още 5 души. Те са обвинени за серия палежи на коли, недвижими имоти и финансови машинации.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха пловдивски адвокат за палежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бря, тъкмо щяф да стаам и аз авокатин, а тя ква стана , щом за адвокатите с майка и баща няма ляб та са палят, работата не е на добрем, ко ща прайм тия дет сме сираци ни знам.

Един адвокатски виц: Един адвокат отишъл в ранчото на клиент. Излязъл от лъскавата си кола и стъпил право в едно свежо кравешко лайно. Погледнал на долу и казал: Боже почнал съм да се размеквам.

Точно на празника да развалят настроението на човека? Е то бива, бива, ама накрая все някой на някого му го набива!

Даниелке, честито!

Местните съдии са завидяли на "бизнеса" на "колегата" и са решили да искат дял. Ей сега ще се наложи да им пусне малко гювеч от прибраните милиони. Престъпността си е престъпност, но трябва да има дял и за съдебната система - за какво иначе си "губят времето" там.

Адвокате...... Адвокате..... Хич не ми се влиза в пандизаааа... Помните ли я тази песновка. Егати и резила за нашето правосъдие. М/у другото ако се поразрови ще излезне и името на не един и двама прокурори,но не е моя работа.

Яка класика, помним я.

Много боклуци в Пловдив, защо ли? Някой да обясни моля?

отколе, още от времето на социализма, да не говорим за сега, този град е изключително корумпиран. удивен съм, честно казано, че прокуратурата е разкрила това престъпление

Вероятно страдат от синдрома да са винаги втори, във всичко. Е, сега са първи.

На сите адвокати-сатъро!Докат не разберат че хората отиват при тях с последните си левчета!

и трудова повинност поне 5 дни в месеца, както го беше подкарал Стамболийски. Знаем обаче как завърши...

гЛЕДАЙ СЕГА. Юрист съм, но няма да проявя съсловна солидарност-всъщност при нас има противопоставяне меду различните правни съсловияя ,но това са неща от кухнята. нека съда реши-кой прав, кой крив. Много сериони са обвиненията-да изчакаме как ще се развие случая. Ако е виновен-законът е ясен. Ако е невинен-накрая ще има право да съди по ЗОДОВ за обезщетение. И лично на мен-въобще не ми пука дали ще го осъдят или оправдаят.

ами щом те влече, то на българските прокурори и съдии и без това не им трябват адвокати да им мътят водата. тогава като те хванат, ще си опечен и изяден

всъщност, колкото и да е виновен този млад адвокат, истина е, че много трудно може нормален амбициозен човек да просперира занимавайки се с частен бизнес или дейност на територията на толкова болна държава

И поради горния факт адвокатът е невинен, той просто е тласнат към престъпленията от обективната сурова действителност.

Всички да са живи и здрави до тогава, че и по-после! Амин!

То от целия род елдърови е пропищял Пловдив.

като е пропищял, да вземе по една тояга и да се спаси от Елдърови. Ние в Конярево така правим....

ЗАЩО В АМЕРИКА ИЗБИРАМЕ СЪДИИТЕ СЪС ИЗБОРИ - КАТО НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ? .... ЗАЩОТО ВСИЧКИ СЪДИИ В БЪЛГАРИЯ СА БИВШИ АДВОКАТИ :)))

Оти сте се събрали най-умните у Америка! А що се отняса защо съдиите са бивши адвокати - ами много просто, и едните и другите трябва да имат юридическо образование, просто инж или лекар не става за съдия.

ДИР, това, че "са задържани" еди-кои си, не е новина. Истинска новина ще бъде, ако заглавието е "Окончателно беше потвърдена 15-годишната присъда на адвокат Владимир Елдъров"! Само че едва ли някога ще видим такава новина...

само да допълня : и истинската новина би завършвала така : "осъденият не избяга никъде, а присъдата бе приведена в изпълнение в бобовдолския/плевенския/беленския и т.н. затвор " ;)

а сливенския затвор? защо го пропускаш!

За мен непосилни задачи няма! Но щом искаш, че изчакам да те покажат по тАлавизията. Хич няма да те бавят, вАлко!

Е, понякога човек трябва да вземе правосъдието в свои ръце.

винаги се е стремило да бъде близо до народа и да е такова, че всички да видят как доброто тържествува. Човекът просто е изпълнил повелята. Какъв по-хубав триумф за правосъдието от горящ на улицата джип, изкаран от друг мошеник. Още др. Ленин беше казал "крадете от крадците" Само едно ме мъчи. Той този петел купил ли го е и дали не го е откраднал. И какво мислят по въпроса природозащитниците. Сутринта братя романе казаха, че колят петли за да заздравяват половата си мощ ( Боже упази!), та може човекът просто с този си жест да е пожелавал полова мощ на реципиента. :-)

безкрупулно и нагло келеме, което с подкрепата на баща си - бивш прокурор, си разиграва коня в пловдивската кааза. поздравявам Прокуратурата и разследващите, както и прокурор Галина Андреева!

случая да поздравя майка му, че го е родила такъв, баща му - че такъв го е направил, както и преподавателите му по криминалистика, които не са забелязали престъпните му наклонности.

Е щом на тебе ти прилича, значи е виновен, така ли? Айде да не ти казвам ти на какво ми приличаш.

Значи ако беше подхърлил заклано агне, нямаше да има лошо, ама сега понеже петела бил малък - айде да караме прокуратурата да се поти. Що така бе, и то баш на Петльовден...